Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Myllyt jauhaa – Liigan tappeluketju kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Arnold, 18.08.2017 klo 11.40.

 1. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  @muti

  Älä nyt tule sotkemaan hyvää keskustelua. Puolet on valittu ja poterot kaivettu. Lähinnä tässä pelottaa, että ihmisille kaikkia asiat ovat yhtä mustavalkoisia kuin tämä kyseinen asia.
   
 2. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tästä tulee nykypelaajista vahvasti mieleen koko kansan suosikkipelaaja Leo Komarov, en muista että olisi pitkiin aikoihin tapellut kunnolla, vaikka olisi pitänyt usein rottailuista maksaa hintaa. Jos Leo olisi tehnyt Finleyt jollekkin NHL:n tyhjäpäälle, niin vastaanotto olisi ollut suomalaisten keskuudessa aivan erilainen kuin tässä Finleyn tapauksessa, jossa Finleyllä ei edes ollut moraalista velvoitetta maksaa mistään rottailuista Ässiä kohtaan. Ymmärrän että Finleytä pidetään kokonsa ja näkönsä vuoksi kovana pelaajana jota kaikesta huolimatta pelillisesti onkin, ja kun kova jätkä ei vastaa puhelimeen niin se ärsyttää monia. Komarov taas on aika puhdas rotta joten hänen tempuille lähinnä naureskellaan.

  Toinen ääripää vertaa palstalla yli 70 P-Amerikan sarjan tappelua vetänyttä pelaajaa totaaliseksi paskahousuksi hyvin pitkälti yhden tempun takia, ja toinen ääripää pitää tuota taktisena neroutena eikä ollenkaan rottamaisena temppuna. Voitasko vaan myöntää että Joesta ei vielä yhden tempun jälkeen tullut mitään Jarkko "kyykky" Ruutua, ja että tuo temppu oli silti Joelta ns. kovan koodiston vastaista, vaikkakin omalle joukkueelle teki palveluksen, mahdollisesti jatkopelejäkin ajatellen. Moni tuntuu myös unohtavan ettei Finley ole Liigassa aiemminkaan ollut mikään kova ja rehti pelaaja. Löytyy rottamaisia myöhäisiä pommeja, jalkapyyhkäisyjä jne. Joe on värikäs pelaaja ja herättää paljon tunteita, ja hyvä niin. Pelillisesti täyttää 5-6.pakin saappaat mainiosti joten mahtuu mun IFK:hon vaikkei lempipelaajiani olekkaan.

  Lainaus:
  Osin myös jotain tämän tapaista hain Komarovin pointilla, hyvä pointti tuo maajoukkue. Värilasit vaikuttaa. Lisäksi Finleyn viime kaudella keräämä viha, sekä IFK:n rooli Suomen vihatuimpana seurana, saa tästäkin keissistä moninkerroin massiivisemman. Jos joku KooKoon "Jacobson" olisi tuon tehnyt, huomio olisi ollut paljon pienempi. IFK herättää vahvoja tunteita puolesta ja vastaan, ja hyvä niin
  Tähän on hyvä lopettaa keskusteluni tästä asiasta, jos ei mitään uutta ja mullistavaa enää ilmene.
   
  Viimeksi muokattu: 27.09.2017 klo 17.30
 3. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Melkein väittäisin, että jos kysytään lempiseuraa "oman suosikkn" jälkeen, niin Hifk voittaisi äänestyksen. Kiekkofanitkin vieraspeleissä silkkaa rautaa.
   
 4. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ne harvat tutkimukset tai onko ne sitten ollut enemmänkin äänestyksiä en muista, ovat kertoneet että IFK on edelleen vihatuin. Voin kokeilla myöhemmin tietokoneella kaivaa lähdettä. Määrällisesti IFK-faneja on paljon, myös muualla kuin pääkaupunkiseudulla, se on totta, mutta muita kannattavien keskuudessa IFK lienee edelleen vihatuin, vaikkakin vanhan brändin ajoista varmaan mennyt miellyttävämpään suuntaan.
   
 5. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Nyt on koodi taas unohdettu siihen asti kunnes jonkun hobitin pitää vastata puhelimeen jos kissimirrit soittaa. Hyväksyn kyllä sen, että Finleyn toimia jotkut kannattajat pitivät älykkäänä. Toisaalta se ei sitten voi vaan olla logosta kiinni, että milloin älykkyys on ämmäilyä ja toisinpäin. Jos Finley toimi älykkäästi, niin toimi älykkäästi myös Ruutu. Jos Ruutu oli "ämmä", niin sitten oli myös Finley. Ei tää hei niin vaikeeta oo.
   
 6. Laitapuolen Hyökkääjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  En tiedä minkä tutkimuksen mukaan näin on, mutta oma käsitys on kyllä, että ei HIFK ole ollut koskaan erikoisen vihattu muualla kuin Jokerien kannattajien keskuudessa. Ylipäätään tämä lapsellinen "kaikki vihaa meitä" -ajatteluhan on perinteisesti ollut narrifanien hommia. Ässäfanien keskuudessa HIFK on ainakin ollut aina hyvin pidetty joukkue.
   
 7. Sammy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tässä on yksi tutkimus viime vuodelta, ei käytetä sanaa vihatuin, mutta inhotuin.
  Kärpät on suosituin, HIFK ylivoimaisesti inhotuin – siitä hyötyvät Liigan muut seurat - Urheilu - Helsingin Sanomat
   
 8. Ikuinen try out Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat SaiPa
  Varmasti on paikkakuntakohtaisia eroja, mutta jos Kouvolassa asuvana miettii, niin omien havaintojeni mukaan SaiPa ja HIFK ovat KooKoon jälkeen selvästi suosituimmat, tämän jälkeen onkin sitten hyvän matkan päässä tasainen massa vienolla Tappara -vivahteella.
   
 9. Laitapuolen Hyökkääjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  No niin näyttää olevan, ja HMV-Blues neljänneksi inhotuin? Hieman haisee siltä, että HIFK ja Blues ovat saaneet nimenomaan kehä kolmosen sisältä aika paljon ääniä tässä tutkimuksessa, mutta mistäs sitä ikinä tietää? Tepsi-vihankin olisin ymmärtänyt paremmin 90-luvulla..
   
 10. Paastainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP & 80-luvun HoNsU
  Lainaus:
  Ihan huuhaa tutkimus, sen todistaa jo tämä lause:
  Lainaus:
  Koska IFKlla on ollut viimeeksi fyysinen joukkue?
   
 11. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Lainaus:
  Se nyt on vähemmän yllättävää, että sun näppis oksentaa tuon kaltaisen jöötin tänne luettavaksi. Aika varma olet siitä, miten tapahtuma meni. Kun tuota videota kelailee, niin kyllä pitäisi hwrätä enemmänkin kysymysmerkkejä, onko se ainoa mahdollinen tulkinta asiasta. Itse en ainakaan tiedä, oliko Finley missään vaiheessa hakemassa tappelua vai menikö vain rauhoittamaan tilannetta. Mutta sulta nyt ei voi liikoja odottaa. Kaiva syvempi potero, vielä pari metriä ja oot Oseaniassa.
   
 12. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kerroppas miten tilanne rauhoittuu sillä että tullaan pelin ulkopuolelta taklaamaan ja taklauksen jälkeen jäädään mussuttamaan ja tökkimään?

  Tuo Finley ei ole minkään sortin pelote, eli pelkällä taklauksella ja tökkimisellä ei tilanne rauhoitu.

  Blood oli lähdössä taklauksen jälkeen pois ja Finley jatkoi mussutusta ja tökkimistä. Lopulta kun sai mitä halusi, ei lähtenytkään...
   
 13. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Lainaus:
  No, kyllä se muihin kohdistuva lämpeneminen siitä vähän rauhoittuu, kun alkaa painimaan samaa koko luokkaa olevan kanssa. Eikä siinä mitään, ihan hyvin ja puhtaanoloisesti se Blood siinä muistikuvien mukaan taklasi, mutta Finley nyt ei samalla tavalla lähde kiertoradalle. Se riittää jo pitkälle.

  Ihan niin hermona ei Bloodkaan voi olla, että agressio puskee, kun joku saatana taklasi ja laittoi aika perus vauhti tuuppauksen perään. Tai jos on, niin lapsuudesta on joku trauma, kun joku vei karkin kädestä.
   
 14. Nynoamous Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelikaanit ja Sami Vatanen
  Lainaus:
  Kyllä. Esimerkiksi hyvin vahvasti sinun kohdallasi.
   
 15. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Siinäpä veli @Sammy jo linkkasikin yhden aika tuoreen tutkimuksen/mielipidemittauksen, se jonka itse luin aikanaan oli jostain 2014-2015 vuodelta. Tuo ''oma käsitys'' ei ole yleensä hyvä kun puhutaan sadoistatuhansista ihmisistä ympäri Suomea. Ässä-fanien keskuudessa IFK voi hyvinkin olla pidetympi kuin muualla, sellainen kutina mullekkin on tullut täältä palstaltakin ennen tätä Finley keissiä. Mitään ''kaikki vihaa meitä'' -ajattelua en ole nähdäkseni missään vaiheessa esittänyt. IFK on Suomen vihatuin lätkäseura, näin olen tainnut väittää ja väite perustui kokemuksen lisäksi mielipidemittauksiin. IFK kerää myös paljon sympatioita ja omistaa isot määrät faneja, se on edelleen tosi. Jokereita on tuohon ''vihatuimpaan'' hankala laskea enää, kun ovat jo tovin aikaa seikkailleet KHL:ssä, enkä tiedä oliko Jokerit koko Liigassakaan Suomen mittakaavassa koskaan vihatuin.

  Lainaus:
  Riippuu ihan siitä miten määrittelee fyysisen. Pelaajatyyppien mukaan? Pelaajien koon mukaan? Pelityylin mukaan? Y: jotain muuta? Pelillisesti mitattuna (pelityyli + pelaajat) sanoisin että JYP:llä on ollut Virtasen aikaan useimmiten Liigan fyysisin joukkue. IFK varmaan siellä kärjen tuntumissa, mutta ei mitenkään erityisen fyysinen. Jos pointtinasi oli se ettei IFK ole ollut pitkään aikaan mitenkään aivan poikkeuksellisen fyysinen, niin osuit naulan kantaan. Ajat ovat muuttuneet. Eikä todellakaan pelkästään huonoon suuntaan.

  Lainaus:
  Kerrotko Mr.Oneliner että missä kohtaa ne vahvat värilasit näkyi tämän ketjun kommenteissani? Selasin nopeasti aiemmat tekstit ja ihan totuudenmukaisilta nuo jutut näytti. Vai onko tuo sitä kun on värilasit oman tekstinkin tarkastelussa eikä huomaa niitä alkuperäisiä värilaseja? *hymiö* Jos jokainen puolustuspuheenvuoro sisällöstä riippumatta luokitellaan värilaseiksi, niin olen syyllinen. Yleisesti ottaen syyllinen olen varmaan joka tapauksessa, outoahan se olisi jos rakkaus omaa seuraa kohtaan ei näkyisi oman joukkueen suoritusten ja muiden arvioinnissa edes jollain tavalla. Värilaseja on kuitenkin aika monilla vahvuuksilla. Sellaiset realismin sävyttämät värilasit on musta ihan jees, eikä ne myrkytä keskustelua.
   
  Viimeksi muokattu: 28.09.2017 klo 01.14
 16. tiki10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nybbe All-Stars
  Lainaus:
  Joskus silloin kun Liigassa(SM-Liigassa) sai pelata fyysisesti. Nykyäänhän ei saa taklata eikä varsinkaan tapella, joten turha tonne on mitään Nielikäisiä ja Vandenbussheja roudata enään.

  Tappeluistakin tulee omalle joukkueelle niin paljon hallaa että joutuu tosiaan miettimään että kannattaako tästä nyt ottaa jäähyjä ja pelikieltoja.

  Liigassa osataan nykyään lähinnä taklata päähän ja muuten fyysisyyttä ei ole olemassakaan.
   
 17. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Pakko on ihmetellä näitä joitain kommentteja täällä.
  Tiistai-ilta, katsomossa 5762 katsojaa, joukkue johtaa 3-1 ja tappelusta lentää molemmat suihkuun. Niin miten perkeleessä te kaivatte tuosta joukkueen etua, että Finley ei tapellut? Minä en vain ymmärrä!

  Joukkueen etu, olisi ollut heittää ne hanskat tiskiin, laitta Bloodin nenä poskelle 5762 katsojan huutaessa hysteerisenä, joukkuehenki nousee ja brändi vahvistuu. Seuraavassa matsissa olisi ollut hallissa 6600 katsojaa ja IFK kiittää. No nyt ei kiitä ja kissimirrilauma näyttää lähinnä ämmiltä, jopa omilleen. Miten tämä on joukkueen etu?
   
 18. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Lainaus:
  Finley ei lentänyt suihkuun, ainoastaan Blood.
   
 19. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Niin? Lueppas nyt ihan ajatuksella uudestaan, josko se sullekkin sitten valkenisi, ettei tarvitse tulla enää toiseen kertaan koittamaan.
   
 20. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Lainaus:
  Vähän vaikeaselkoisesti olet asiasi esittänyt.

  Lainaus:
  Jostain ihmeen syystä kuvittelin, ettet nähnyt koko peliä ja luulit myös Finley:n joutuneen suihkuun, kun et ymmärtänyt mitä etua joukkueelle oli siitä, ettei Finley tapellut. Ilmeisesti kyse olikin vain siitä, ettet todellakaan ymmärrä.

  Olen kovasti pahoillani aiheuttamastani mielipahasta ja yritän muistaa, etten tule toista kertaa koittamaan.
   
 21. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  No kerroppas mulle se kerta kun tappelusta ei ole lentänyt molemmat suihkuun? Eli mitä väärää tuossa lauseessa on? Nyt jos luet sen koko viestin ihan ajatuksella niin siinä kuvailen että vaikka peli olikin 3-1 niin se ei olisi haitannut joukkuetta vaikka olisikin tapellut, koska molemmat olisi lentäneet siitä suihkuun. Eli +-0 ja kenttäasetelmatkaan ei muutu, koska viitoset kumoutuu. Eli en ymmärrä mitä etua se joukkue sai kun Finley ei tapellut. Joo joo 5 minuuttia ylivoimaa, mutta se osoitti vain hänen tissiposkeutensa. Joukkue oli sitä ennen jo 2 maalin johtoasemassa. Nyt meni maine ja kunnia, tappelemalla olisi voittanut enemmän, kuin 5 minsan ylivoimalla, 2 maalin johdossa, 3 erässä, kun n. 10 minsaa jäljellä ja tiistai ilta. Toinen olisi osoittanut hulinaa, nostanut katsojamääriä ja imagoa jne. toinen lähinnä vaikuttaa päin vastoin, vaikka ylivoiman saikin.

  Eli ymmärrätkö joukkueen etu ei aina ole se yksi viiden minuutin ylivoima, jos se maksaa muutoin. Minä olisin ilolla ottanut Karjalaisen tempusta 5 minuutin alivoiman, vaikka se olisi maksanut pelin voiton. Koska joukkueelle tuo Säiliön niistäminen oli niin paljon tärkeämpi asia pitkässä juoksussa, kuin se yksi alivoima.
   
  Viimeksi muokattu: 28.09.2017 klo 14.06
 22. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Lainaus:
  Tappelussa voi loukkaantua ja siitä voi saada pelikieltoa. Niiden voi ajatella olevan joukkueen etua vastaan.
   
 23. Pepper Jack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  HIFK:n tapauksessa voidaan puhua jo kriisijoukkueesta, jolla oli yksi voitto 12 edellisestä ottelusta. Ottelun lopun sulamiset ovat tulleet jo tutuiksi alkukaudella. Puolustajia oli kokoonpanossa HIFK:lla kuusi kappaletta ja Ässillä seitsemän. Okei oli siellä myös Salmela, joka pelasi hyökkääjänä. Ottelua oli jäljellä vielä kymmenen minuuttia ja Ässillä tuntui olevan hyvä takaa-ajo päällä. Yksi sulaminen lisää olisi haitannut faneja varmasti paljon enemmän kuin tappelun jättäminen väliin. Ja HIFK:n puolustuksesta voisi vielä todeta, että omassa päässä Finley saattoi olla tuon ottelun kokoonpanosta joukkueen paras puolustaja. HIFK:lla on kolme top 5 puolustajaa loukkaantuneena ja Salmela joutuu pelaamaan nelosen sentterinä, ja mahdollinen pelikielto olisi poistanut taas yhden puolustajan kokoonpanosta. Finleyllä on myös leikkaus takana josta on vasta toipunut. En tosin tiedä kuinka paljon tappelu olisi leikattuun olkapäähän vaikuttanut. Tässä jotain syitä miksi tappelun jättäminen väliin palveli joukkueen etua. Itse en tosin usko Finleyn lähteneen tilanteeseen hakemaan Bloodia pois ottelusta, enkä pidä tappelun väliin jättämistä minään Finleyn ajatuksena palvella joukkuetta. Enemmänkin luulen ettei Finley yksinkertaisesti halunnut tapella eikä nähnyt tappelulle mitään syytä.
   
 24. Aces High Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Spurs, Red Wings
  Pippuri-Jaska tiivistää tuossa yllä aika hyvin tilanteen miten itsekin järkeilin, muttamutta järjellä on hyvin vähän tekemistä jääkiekko-tappeluissa ja täten löytyy vastaus IFK-osiosta löytyvään topickin kysymykseen: Milloin IFK:sta tuli miespillu? - Nyt kun fanitkin järkeilevät tappelemattomuuden fiksuudella...
   
 25. anonima Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Lainaus:
  Ei kait kuitenkaan? Ensimmäinen lainaus viitannee mitä ilmeisimmin suomalaiseen kenraalimajuriin.