Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Myllyt jauhaa – Liigan tappeluketju kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Arnold, 18.08.2017 klo 11.40.

 1. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tämäkin on väännetty täällä jo monta kertaa. Finley pelasi enää neljässä ottelussa tuon "Blood-episodin" jälkeen ennen kuin putosi uudestaan telakalle. Viime kesänä operoitu olkapää paskana. Ei hän sentään niin idiootti ole, että lähtisi jotain todistaakseen riskeeraamaan olkapäänsä kanssa yhtään enempää. Eikä hänellä muutenkaan ole näissä hommissa mitään todistettavaa Ben Bloodia vastaan, sillä Fight Cardilta löytyy kyllä liuta ihan oikeitakin nimiä (Mirasty, Lessard, Fitzgerald, Leblond, Prust, Stortini jne...).

  Olet oikeassa, että pelaajana ollut tällä kaudella turhake. Lähinnä tosin siksi, että on pelannut toipilaana ainoastaan seitsemässä ottelussa. Viime kaudella sen sijaan oikein hyödyllinen pelaaja joukkueelleen ja väitän, että tämän allekirjoittaa 99% henkilöistä, jotka IFK:n otteluita vähänkään viime kaudella seurasivat.

  Lainaus:
  Totta, kyllähän Lostedt taisi myllyttää Heleniuksen lisäksi mm. Kudrocia, Ben-Amoria, Nickersonia ja Virtasta vastaan ilman mainittavaa menestystä.
   
 2. Hangon keksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
  Lainaus:
  Mutta Anders Jämtiniltä Lostedt repi vitun pään irti.
   
 3. Rusty44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Ja otti mestiksessä hyvän matsin legendaarisen Jarno Kanteluksen kanssa.

  Itse asiaan.
  Blood antoi hyvät ja ennenkaikkea ansaitut kyydit Tikalle. En tiedä miksi en ole ikinä nostanut hattua Tikalle, vaikka yleensä arvostan korkealle hänen rooliaan pelaavat pelaajat. Yksi syy huonolle arvostukselleni häntä kohtaan on varmasti hänen liian rehvakas tyyli ja kiukuttelevan teinin olemus. Kypäräraivari pukukoppikäytävällä sai itselläni aikaan hymyn.
   
 4. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Liigan ärsyttävimmät agitaattorit joukkueittain: HIFK - Åsten, HPK - Karjalainen, KooKoo - Liivik, Kärpät - Sailio, Pelicans - Tyrsky, Sport - Tikka, Riskat, Kanki, TPS - talonmies Pikkarainen

  Tosin ihmetellä täytyy että esim. Tyrsky ei ole vielä kertaakaan kilahtanut vaikka kausi on jo puolivälissä...
   
 5. mendieta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
  Tikka pelaa mun mielestä rehdisti ja maksaa hintaa teoistaan niin kuin nyt tiistaina. Tikka vei myllyn Jypin Pullia vastaan viime kaudella ja siitä innostuneena on jatkanut tuossa roolissa. Vastustajat ovat vaan olleet liian kovia. Arvo se on sekin, että joku on valmis ottamaan turpaan tilanteen niin vaatiessa. Tuossakin tilanteessa Tikka puolusti taitopelaaja-Ainalia. Tikka tulistui varmaankin siitä, että oma suoritus oli tappelussa umpipaska.

  Blood sai muuten kakkosen nimenomaan Ainalin naamaan tuuppaisusta, ei että olisi aloittanut tappelun Tikan kanssa.
   
 6. exau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Nyt kun ton klipin katsoi niin Blood tosiaan sai sen kakkosen iskusta Ainalin naamaan, tuomarin käsi nousee ennenkun Tikka saapuu paikalle
   
 7. Vuokralainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho!
 8. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Hyvä liigamylly ja kohtuu tasainen. Itse kuitenkin näen että Jonne tuon lopulta voitti. Sai aika monta iskua perille verrattuna Karjalaiseen. Suora voitto Jonnelle, mutta pisteet sekä Karjalaiselle että linjatuomareille etteivät tulleet kesken väliin. Tätäkin liiga kaipaa, harmi että tulee todennäköisesti pelikieltoa.
   
 9. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Karjalainen vei alusta, Virtanen lopusta. En jaksa ruveta laskemaan osuneita lyöntejä, aika tasainen mylly tuo mielestäni oli mistä varsinaisen voittajan julkaiseminen olisi oikeastaan vääryys sillä hyvin molemmat vetivät.

  Karjalaisessa on vähän sitä mitä Virtasessa nuorempana. Kovaa on junnu vetänyt tähän mennessä.
   
 10. Vapaapudotus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  idän ihmeet
  Lainaus:
  Karjalainen pisti silmään jo -15 syksyllä IFK:n paidassa kun yritti saada nuorena junnuna painia aikaan Pitsiturnauksessa. Kävi ECHL:ssä viime kaudella opettelemassa ja nyt hoitanut poliisin roolia ja näköjään pärjää jo monsteri-Monnillekkin. Propsit lähtee täältä molemmille, kyllä sytytti tuo tappelu.

  Linjatuomareilta hienoa toimintaa. Jopa NHL:ssa olisi tultu väliin mielestäni aiemmin, kun Virtasella meni fight strapin puuttumisen vuoksi paita silmille. Tappelu jatkui siitä huolimatta yllättävän pitkään ja plussat siitä.

  Toivottavasti Liiga ei palkitse perinteisillä kahden ottelun pelikielloilla. Tavallaan tyhmästi lähtevät suoraan aloituksesta, eivätkä yhteisestä sopimuksesta kulmapainista, jolloin olisi mennyt mahdollisesti spontaanin myllyn piikkiin. Vai voiko Karjalainen saada noiden noutojensa vuoksi vielä uusijalisät päälle? Hereillä nyt SM-Liiga.

  Editoin kirjoitusvirheen pois.
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2017 klo 01.11
 11. Enpä olisi uskonut päivää näkeväni, että Virtanen heittää hanskat. Kyllähän hyvin kädet heilui, eikä jäänyt Karjalainen pekkaa pahemmaksi. Omiin silmiin tasokas mylly ja iso käsi linjureille. Saivat ottaa kyllä loppuun asti matsinsa.

  Yleensä suoraan aloituksesta lähteneet tappelut ovat tuoneet pelikieltoa, mutta ei kait niistä älyttömiä ole annettu? Karjalainen saattaa uusijana tosin saada lisää. Itselleni pelikiellosta ei olisi haittaa, sillä saahan Karjalainen edelleen spontaanisti lähteä halukkaan kanssa, vaikka nyt pekkaa tulisikin. Parempi toki, jos ei tulisi.
   
 12. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Enempiä kommentteja lukematta ja vanhaa tappelua kommentoiden, nimimerkillä @Schlange on kyllä jonkinasteinen pointti: Tikalla on hanskat kädessä kun Blood lyö paljaalla nyrkillä ja vasta tämän jälkeen Tikka pudottaa hanskat. Tämä näkyy videolta ihan selvästi esim. kohdassa 1:02, jossa Tikalla molemmat hanskat kädessä ja Bloodilla molemmat hanskat jäässä.
   
 13. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Lainaus:
  Oli kyllä poikkeuksellisen pitkä ja tulisieluinen taisto, näin isojen kavereiden väännöks. Gratton-Generous sai ne kaksi peliä ja tuo myllyhän lähti sentäs pelin aikana. En tosin tiedä vaikuttiko maine/pärstäkerroin. Suoraan alotuksesta? Tavallaan jos Liiga on halunnut linjata, että ei-spontaaneista myllyistä halutaan eroon, se 2 istuis tuohon linjaan. 1 tulee joka tapauksessa.

  Lainaus:
  Mitä nyt tuota pätkää katsoin, ei tainnut Blood lyödä ennen kuin Tikaltakin oli hanskat pois. Hanskaton oikea käsi käy kyllä paidan kauluksessa ekana, mutta lyönnit lähtee vasta kun Tikallakin kintaat tiskissä.
   
 14. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Näytti että Karjalainen sai selvästi kovempia iskuja sisään. Ihan selvästi tuntui Virtasta sattuvan.
   
 15. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Virtanen haki selvästi pientä bannia tälle päivälle, välttää kohtaamasta Penaa :)
   
 16. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Sen verran "epäspontaani" myllytys oli kyseessä, etten yhtään ihmettelisi vaikka veljet istuisivatkin muutaman viikon katsomossa... Mutta ei Benkullakaan ole varaa lähteä mihinkään show-henkiseen myllyyn. Pitää provosoida Pikkarainen aloitteelliseksi jossain maalinedustaväännössä tai ajelemaan jotakuta pienempää (tapansa mukaan).
   
 17. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  No en minä Tikkaakaan niin kauhiasti pienemmäksi näe. Ja ajeluista, Penan siis pitäisi katsella, onko oikean kokoinen taklattavaksi? Mikäs tässä Pikkaraisessa niin erikoista on
   
 18. puuha-pete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Minnesota, Hollanti
  Karjalainen taisi kysellä Pikkaraista ensin kun se kävi hirman kuumempana, mutta Virtanen sitten ehkä hieman yllättäenkin lähti vääntöön mukaan. Hyvä tasainen suoritus molemmilta. Teki sentään Kerholtakin joku jotain tunteella tuolla.
   
 19. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Pienempiään ei nykysäännöillä voi oikein taklata, kun puhtaatkin vastapalloon ajot katsotaan päähän kohdistuneiksi taklauksiksi joista saa penalttia. Pikkaraisessa ei ole muuta erikoista kuin lyhyt sulake. Monsteri-monnin ohella TPS:n toinen jollain tapaa enforceriksi luettava kaveri. Toki jonkun Kallion tai Perrinin noutamisella olisi suurempi vaikutus, mutta on tuiki harvinaista että kumpaakaan saisi provosoitumaan siinä määrin että ryhtyisivät hippasille ja vielä oma-aloitteisesti.
   
 20. stunt cock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks, HPK
  Vaikka Karjalainen vs Virtanen tappelu toteutui aloituksesta, se lähti liikkeelle aikaisemmasta vaihdosta. Kuten puuha-pete kirjoitti, kuumana käynyt Pikkarainen ei halunnut vastata Karjalaisen haastoon, jolloin monni tuli mukaan tilanteeseen. Tilanne eskaloitui ja kumpikaan ei perääntynyt saananvaihdossa ja linjurit olivat välissä estämässä spektaakkeleiden synnyn. Tilanne jatkui muutaman vaihdon jälkeen herrojen kohdatessa kerhon päässä aloituksessa.
   
 21. lätkämies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Columbus Blue Jackets
  Lainaus:
  Ei mielestäni ollut kovin epäspontaani tappelu Karjalaisella ja Virtasella, toki se vaikuttaa asetelmaan että ei välttämättä näe kuin aloituksen, josta mylly alkoi. Tilannetta edelsi TPS:n Mark Fraserin poikkari Eetu Tuulolan naamaan ajassa 46:23. Tästä syntyi hirveä torikokous ja Karjalaisen ja Pikkaraisen välillä oli pientä vääntöä. Tähän vääntöön sitten Virtanenkin tunki jälkipeleille huutelemaan erittäinkin aggressiivisesti. Sitten kun äijät pääsivät seuraavan kerran vastakkain aloituksessa Virtanen haastoi kysymällä Karjalaiselta jotakin, johon Karjalainen sitten vastasi tiputtamalla hanskat ajassa 49.23. Mutta se että tappelu alkoi oli mielestäni nähtävissä koko ajan tuon Fraserin jäähyn jälkeen, epäselvää oli oikeastaan vain ajankohta.

  Summa summarum, tappelu meni aika tasaisesti ehkä jos pinnoja jaettaisiin niin Virtaselle 55% ja Karjalaiselle 45% pinnoista. Hyvä piristävä mylly.
   
 22. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Lähtö suoraan aloituksesta tarkoittanee sitä, että kyseessä on ei peliin kuuluva tappelu ja lisärangaistuksia tulee.
   
 23. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Miksi tulisi 1 joka tapauksessa? Normaaleista spontaaneista tappeluista ei jaeta pelikieltoa liigassa.
   
 24. Asbury Park Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Manchester United
  Lainaus:
  Korjataan nyt sen verran, että Fraser ei osunut poikkarilla Tuulolan naamaan ja ylipäätään maila ei osunut naamaan, vaan hanska osui. Tuulola jäi kalastelemaan jäähän jäähyä ja käsittämättömästi sai tuomarit viheltämään sellaisen. Ensiksi tuomarin käsi ei noussut, vaan myöhemmin ja sitten arvottiin joku estämisjäähy.
   
 25. puuha-pete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Minnesota, Hollanti
  Lainaus:
  Offtopicina sen verran, että tuomarin käsi nousi tosiaan vasta kun Tuulola jäi jäähän ja yleisö huusi. Naurettavaa tilanne kaikkineen. Voihan se toki sattua, mutta jäähy tuosta nyt oli sitten taas vähän sinnepäin tuomarointia.