Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Myllyt jauhaa – Liigan tappeluketju kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Arnold, 18.08.2017 klo 11.40.

 1. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Tähän ketjuun keskustelut aiheesta kiekkotappelut kaudella 2017-18.

  Harjoitusotteluiden ensimmäinen isompi (ja melkein ainoa) nujakka nähtiin eilen Sport-Tappara -pelissä, jossa kotijoukkueen Erik Riska ja vieraiden Aleksi Salonen saivat 5+20 minuutin pelirangaistukset. Onko tapahtuneesta missään klippiä?
   
  Viimeksi muokattu: 18.08.2017 klo 11.58
 2. Hirvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 3. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  Se on jännä, että tälläiset ei tappelijana tunnetut saavat aikaan parhaat myllyt. Tässäkin paljon jaettiin iskuja ja loppui siihen kun kaverit väsyi. Spontaani mylly ja molemmat pääsivät antamaan osumaa. Jos pakko voittajaa hakea niin kyllä Riska muutaman enemmän osui.

  Sitten kun alan "ammattilaiset" rupeaa liigassa myllyttämään niin minutti pyöritään ympäri kenttää ja riisutaan kypärää ja kääritään hihat ja itse tappelu kestää sitten sen kahden iskun verran ja toinen kaatuu jäihin.
   
 4. Kampitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Wild, Avalanche
  Lainaus:
  Tästä tuleekin mieleen ainakin kaksi myllyä viime kaudelta. Toinen oli Yonkman-Finley, jossa heti alussa Finley nurin. Toinen oli Finley-Virtanen, jossa heti alussa Virtanen nurin.
   
 5. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  Lainaus:
  Ja sitten joskus pitsissä oli Blood vs Virtanen jossa molemmat aika äkkiä nurin. Sitten joku Karvinen vs Ben-Amor ja Karvinen vs Järvinen olivat aika samanlaisia.
   
 6. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Helppo se on antaa luunappia aloitettuaan hanskoittatappelu pitäessään toista päästä kiinni. Toisekseen Salosen oli ikävä moukaroida, kun toisella kypärä visiireineen rystysiä telomassa. Aika tasapuolinen matsi ottaen huomioon alkuasetelmat sekä pituuseron. Kai tuo reilu 10 senttiä jotain vaikuttaa?
   
 7. Since 1931 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves,Liverpool,sympatiat HIFK (Kom Igen Ilves)
  Mielestäni Salonen voitti. Hallitsi matsia,kun pääsi Riskan kuristusotteesta irti. Riskan lyönnitkin vaikuttivat lehmän henkäyksiltä.
   
 8. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  Lainaus:
  Juu no oli miten oli hyvä mylly oli vaikka kummallakaan ei taida olla paria myllyä enempää tilillään aikasemmin. Aika tasaistahan tuo oli.
   
 9. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Kaitpa vain näen omiani mutta mielestäni Riska tuossa 1.15.10 tienoilla kun on lyönnit antanut ja koittaa tuolta niskan kautta sitoa tarraa myös Salosen hiuksista kiinni? Voipi olla olemattakin.
  Riska aloitti hyvin, mutta mielestäni Salonen sai nasevammat iskut perille ja tämän takia Riskakin hieman suojausta veti ja koitti sitten sitoa/hakea niskalenkkiä. Aukesiko Riskalla vähän jopa nokkakin? Lyöntimäärässä Riska vei mutta kovemmissa osumissa mielestäni Salonen. Hyvä mylly kuitenkin ja melko tasaväkiseksihän se lopulta mielestäni äityi.
   
 10. jahaj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, New York Rangers
  Ihan mukava myllyhän tuo oli. Vaikka Riska onkin yksi omia kestosuosikkeja, en arvosta tuota, että ruvetaan kaveria takomaan siinä vaiheessa kun pää on kainalossa.

  Kiva, että tuomarit antoi tapella.
   
 11. Takkuturkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalervo Kummola
  Kausi 2016-2017 jäi myllyjen suhteen lukumäärällisesti hyvin vaisuksi, toivottavasti tänä vuonna mennään useammin.

  Viime kaudelta jäi positiivisena mieleen Generouksen reipas meno (sitä se oli jo edellisellä kaudella) ja negatiivisena Finley, joka antautui heti Yonkmanille ja Virtasta vastaan vetäisi Monnin heti rinnuksista kaikin voimin alas, että vältti nyrkiniskut kokonaan. Jos vaikka tällä kaudella tämä Liigan viihdyttävimmäksi pelaajaksi valittu kaveri saisi jonkun myllyn ihan loppuunkin asti.
   
  Viimeksi muokattu: 18.08.2017 klo 16.03
 12. Gilmore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jokaisella on oikeus tulkintaansa, eikä ole tarve siitä alkaa vääntää, mutta jännästi nämä kaksi tapausta voisi helposti nähdä menneen juuri päin vastoinkin.
   
 13. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  Värilaseilla näkee monenlaisia asioita..
   
 14. hammerhead Jäsen

  Ihan viihdyttävä ja sopivan pituinen oli tuo Salonen vs Riska. Lisää näitä ja vähemmän Finley-kilppareita.

  Ja Salonenhan sen vei, jos tässä nyt joku tarve on voittaja julistaa.
   
 15. Rusty44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Ilves-HPK ottelussa kahden erän jälkeen kaksi tappelua, yksi erää kohden.
  Ensimmäisessä HPK:n Petteri Nikkilä kuritti julmasti taklauksesta tuohtunutta Ahoniemeä. Toisessa taasen HPK:n kolossi Miro Karjalainen haki pois Harri Kainulaista taklanneen Parikan yksipuolisessa ottelussa.
   
 16. Vaughan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Riska-Salonen: Jotenkin raikkaan näköinen sponttaani tappelu. Pieni miinus, että Riska piti hameen - anteeksi kypärän - yllään, toisen ollessa "au naturel", mutta kai se on sitä kokemattomuutta "the koodista"...
   
 17. Takkuturkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalervo Kummola
  Lainaus:
  Jahas, siellähän on sattunut ja tapahtunut. Jatkoajan kuvakoosteen perusteella Ahoniemi ei ole edes hanskoja riisunut, joten onko ollut enemmän pahoinpitely kuin tappelu? Saiko Parikka sentään hanskat pois kädestä?
   
 18. mailanmittaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Nikkilä päästeli vähän höyryjä, kun Ahoniemen lässytys alkoi ilmeisesti ärsyttää. Tuskin olisi liigapelissä palanut käämi noin. Ahoniemi halusi jatkaa pelaamista ja piti hanskat kädessä.

  Jälkimmäinen puolestaan oli sitten malliesimerkki spontaanista kuittivihkomeiningistä. Parikka taklasi Kainulaista vähän sääntöjen rajamailla tai ainakin todella kovaa. Karjalainen oli tulossa samaan tilanteeseen, näki tuon taklauksen ja samantien lensi hanskat käsistä ihan refleksinä ja lähti puolustamaan kaveria. Eli tämä oli sitten enemmän päällekarkaus, eikä Parikka ehtinyt kissaa sanoa ja tyytyikin kilpikonnaan. Eihän tuo Parikka saanut edes 2 minuuttista, vaan ainoastaan kympin ja Ilvekselle siitä 5 minuutin ylivoima.
   
 19. Rusty44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Nikkilän ja Ahoniemen tilanne lähti Nikkilän kovasta ja puhtaasta taklauksesta kulmassa, josta Ahoniemi ei ilmeisesti tykännyt. Ahoniemi alkoi antamaan poikittaista mailaa ja Nikkilä vastasi parilla poikkarilla, mielestäni näytti siltä että kummallakin olisi ollut menohaluja mutta Ahoniemen rukkaset eivät kuitenkaan kädestä irronneet. Ei missään tapauksesssa pahoinpitely, Ahoniemi antoi varsin selvän signaalin useammalla poikittaisella mutta ei sitten jostain syystä maistunutkaan hippaset.

  Parikalta kyllä hanskat lähtivät, siitä hatun nosto! Karjalaisen otteet kuittivihkon kanssa miellyttävät meikäläistä!
   
 20. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
 21. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Mitähän Ahoniemi on oikein miettinyt jos on lähtenyt tökkimään muttei katsonut kortteja loppuun asti? Tosin heristikö edes hanskojaan vai jakoiko vaan poikkaria? Silloin ei minusta tarvitse edes myllyyn lähteä vaikka toinen sekoaa ja heittää hanskat.

  Ja mistähän tuo 10 minuutin jäähy revittiin. Hienoa että ei näitä sääntökirjan mukaan vihelletä tälläkään kaudella.
   
 22. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä Liigassa kymppi on tapana antaa, jos edes vähän tappelun toisena osapuolena huitoo. Ahoniemi kun ei mitään kilppareita vetänyt vaan heilui mukana myös, mutta ei pudottanut hanskoja, joten sai kympin. Sitä en tiedä, että lukeeko tämä säännöissä, mutta en yllättynyt.
   
 23. TheRikza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
  Lainaus:
  Kyllä siinä ennen nyrkkihipan alkua huudeltiin ja heristeltiin puolin ja toisin. Taisi Ahoniemi yllättyä kun Nikkilä vastasikin puheluun.
   
 24. Rolf Paski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
  No joo.... Ei ollu Ahoniemestä jakoja. Onko M.Karjalaisen noudosta materiaalia? Mielenkiintoista olis nähdä mihin kolossi pystyy.
   
 25. Santsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, LiPu
  Lainaus:
  Twitteristä näemmä löytyy.