Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Myllyt jauhaa – Liigan tappeluketju kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Arnold, 18.08.2017 klo 11.40.

 1. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Piti nyt katsoa tota videota vielä uudestaan. En oo kyllä yhtään varma, että Finley meni hakemaan edes tappelua, ehkä ennemminkin rauhoittamaan tilannetta Bloodin käydessä kuumana. Ihan normi taklaus Bloodiin ja sen jälkeen työntää käsillä vauhtia. Ainoa vaan, että Blood roikkui siinä kohtaa jo kädellä kiinni rinnuksissa ja sitten alkoikin tulla jo nyrkkiä. En nyt tiedä, onko tuollaiseen päättömään väkivaltayritykseen ilman tahtoa mikään välttämättömyys ottaa osaa. Blood kuitenkin jatkoi lyömistä, joten kyllähän tuossa ihan perusteet olisi antaa samat kaksi peliä pelikieltoa kuin Karjalaisellekin. Lähinnähän tuossa Blood teki itsestään idiootin ja lopullisesti hävisi pelin. Mistä se edes lämpeni? Noo, mikä parasta kuitenkin, niin Ässien faneilla ei vieläkään päässyt loppumaan itkupotkuraivarinillitys aiheet. Johan niitä tässä alkukaudesta on ehditty lukea. Nyt sinne tuli muutamat, todennäköisesti koko tilannetta näkemättömät, perskärpäset kuoroon mukaan huutelemaan nollakomentteja. Ei kiinnosta juuri ketään.

  Jos nyt jotain lohdutukseksi, niin eiköhän Finley-Blood paini nähdä vielä tällä kaudella, jos tästä ei pelikieltoja tule. Jos tulee, niin tämän kauden tappelut on nähty.
   
 2. aave Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Katsoin klipin ja kyllähän siitä mielipiteen voi muodostaa. Sanovat omat fanit mitä vaan, niin kyllä odotin Finleyn vastaavan puhelimeen kun soitto tulee. Kyllähän Blood kierroksilla jo kävi, mutta käytti fyysisyyttään niin kuin kuului.

  En pidä Finleystä. Finley ajelee kiekottomia läpi ja hakee usein koko uran lopettavia taklauksia. En silti uakonut, että jampasta tällä menolla on tulossa Ruutun mantteliperijä rottamaisissa tempuissa.
   
 3. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kyllä tuo on normaalisti ihan puhtaasti tappelun hakua. Tulet pelin ulkopuolelta taklaamaan numeroihin ja toisen yrittäessä poistua revit ja lyöt takaapäin. Finley tiesi tasan tarkkaan että haki tappelua ja jätti lopulta tappelematta.

  Koko pelin huuteli ja lässytti, kun tulikin tilanne että joku vastaa huuteluun, ei riittänyt enää rohkeus. Lopussa toki rohkeasti uskalsi lyödä tuomarin takaa Wallia.

  Rottamainen teko. Samaa paskaa kuin se että filmaat kaverille ulosajon.
   
 4. Ikaros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, turkoosi ja NHL
  Lainaus:
  Eikös Finley ole tässäkin kunnostautunut? Ei ku ainii, vastustajan vika.
   
 5. Ralph Jäsen

  Hauskaa, että kun joku pelaaja tekee kentällä jotain typerää ja tästä huomautetaan, niin pelaajan joukkueen fanin mielestä hän on vain päässyt ihon alle.

  Vissiin Lamberg on päässyt Liigan kurinpidon ihon alle? Ja Kankaanperä jne.
   
 6. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jatkoaika Cancer Fighters
  Lainaus:
  Keep your head up, son. Ei pöndet osaa ottaa vastaan, kun edari taklaa päähän. Jos loukkaantuu, niin lande voi kelaa vaikka pesäpalloon vaihtamista. #brändi
   
 7. J_bro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  "Kyllä meidän Joe oli niin fiksu, kun luikahti dumareiden taakse piiloon"

  HIFK- Fiksu, Analysoiva, Järkiperäinen
   
 8. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Voitkin linkata tähän kaikki Finleyn päähän kohdistuneet, ja niistä saadut sanktiot.
   
 9. jtuominen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS(+Länsirannikko)
  Lainaus:
  Tämä. Tappeluhalukkuudelta vaikutti tasan siihen asti kunnes se piti aloittaa ja sitten olikin parempi vaihtoehto huudella tuomarin takaa. Kovista kovin.
   
 10. passenger Jäsen

  Lainaus:
  Se oikea Tikihän on muuten koko jääkiekkohistorian isoin paskahousu. Hirveää rottailua läpi uran ja lähes joka ainoa Tikin tappelu meni niin, että Tiki veti kilpparit ja vastustaja antoi runtua, kunnes tuomarit pelastivat. Yleensähän Tiki kyllä pyrki välttämään nuo kokonaan. Parhaitenhan Tiki on pärjännyt näissä naisystäviään vastaan.
   
 11. Harppuuna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Islanders ja Tavares
  Finley tykkää ajella kiekottomia kuolleista kulmista, tökkiä ja mussuttaa ! Sitten kun pitää vastata, niin dumarin takaa aukoo päätää tai jopa horjahtaa ekasta läpsäisystä ( Yonkman)
  Uusi J.Ruutu !
   
 12. Ikaros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, turkoosi ja NHL
  Lainaus:
  No eipä niitä ole tullut, mutta silti olin vieläkin siinä uskossa, että Finleyn taklaus osui osittain Miklikin päähän ja tämän kauden säännöillä olisi pelikieltoa paukkunut, mutta vedetään sanat takas päähän kohdistuvista niiteistä.
   
 13. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Lainaus:
  Etkös sä oo se sama spede, joka Finleylle vaati Ässien Blood ketjussa 2min selkään taklaamisesta ja 2min väkivaltaisuudesta. Väärin tuli 5 minuutin ylivoimakin Hifk:lle. Kova pitää olla, mutta noilla linjauksilla aletaan jäähyjä jakelemaan, niin ei tarvi kyllä ikinä odottaa pääsevänsä tappeluun asti. Jollakin nyt mopo karkailee sen verran pahasti, ettei sun kanssa varmaan ainakaan kannata jatkaa.

  Edit. Piti tarkistaa, oothan sä!

  Lainaus:
   
 14. Ziran Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Tappara ja Le Bleu-Blanc-Rouge
  Hahhaa, meinaan kuolla nauruun. Luulin juttujen perusteella älykkään Finleyn hakeneen jäähyn idiootti-Bloodille, mutta mitä vielä. Blood ja Rask kamppailivat kiekosta, kun estämisen rajamailla olevan olkapääkamppailun jälkeen Rask lensi kuin leppäkeihäs, ja Blood sai kiekon suvereenisti. Sitten tämä järjen jättiläinen tulee kouluttamaan, mutta ei yksinkertaisesti ehdi tiputtamaan hanskojaan kun Blood on jo paukuttanut menemään. Finleyn älykkyyttä on siis vain siinä, että on niin hidas liikkeissään, ettei ehtinyt tajuta mitä tapahtuu. Brändi, gotta love it.
   
 15. H.J.Simpson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Barça, Caps, Flyers
  Niille, jotka väittävät, ettei Finley edes oikeastaan haastanut Bloodia tappeluun, pieni ajatustehtävä. Joukkueen 'poliisi' (Finley) menee hyökkäysalueen kulmaan tuuppimaan ja nykimään vastustajan 'poliisia' (Blood), joka käy kierroksilla. Tilanteessa, jossa puolustaja ei normaalisti missään tapauksessa ajaisi syvään. Ei varsinkaan, kun peliaikaa ~10min jäljellä ja johdat peliä 3-1. Eli kyllähän Finley tulee tilanteen ulkopuolelta provosoimaan Bloodia ja vihjailemaan myllyhalukkudesta (taklauksen jälkeen paidan nykiminen). Toisaalta tilanne huomioon ottaen (1-3 tappiolla) Bloodin olisi varmaan liigan säännöt tuntien kannattanut varmistaa, että Finley todella on halukas illan tanssiin.

  En todellakaan arvosta Finleyn toimintaa tilanteessa, jossa itse teet aloitteen tanssiin ja sen jälkeen vetäydyt tilanteesta, mutta yritän myös ymmärtää tilannetta IFKn ja Finleyn kannalta.
  - Joukkue on voittanut kauden peleistä 1/12 ja nyt johdat 3-1 10min ennen loppua.
  - Joku täällä mainitsi, että mikäli Finley olisi saanut naurettavan pelikiellon, seuraavassa matsissa olisi ollut yksi pakkipari ja jotain juusosalmia.
  - Vastustajan kuumakalle pois ja omille 5min ylivoimaa.

  Loppu ajatuksena, fiksua? -kyllä, ämmämäistä? -kyllä, ymmärränkö? -liigan säännöt huomioiden, kyllä, arvostanko? - katsojana en todellakaan, joukkuekaverina/Selininä kyllä.

  Mutta tuskinpa IFKta/Finleyä hirveästi kiinnostaa, mitä mielensäpahoittajat/'koodiston' kannattajat (itseni mukaanlukien) ajattelevat.
   
 16. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  Vaikea uskoa, että edes joukkuekavereilta saisi varauksetonta arvostusta näistä jäähyjen kalasteluista vastustajalle. Tiedä sitten miten selkärankaista väkeä kiekkoporukat lopulta on, luulisi kuitenkin joku periaatteen mieskin tyttölaumasta löytyvän. Mutta onhan se toki jalo ajatus myydä perseensä tiistaisen runkosarjapelin voiton varmisteluun, melko halpa hinta mielestäni. Voisin ymmärtää tilanteen jossain playoffien seiskapelissä, mutta näin... ei jumalauta. Kalastelu on ihan mukavaa puuhaa mutta sen tuominen kiekkokaukaloon hyväksyttävänä touhuna menee aika lujaa metsään. Vankka puolustus näyttää kuitenkin tälle touhulle löytyvän ja eiköhän sarjan kurinpito pidä siitä huolen että touhu vaan lisääntyy kaikissa muodoissaan.
   
 17. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Juu sama tyyppi. Mun mielestä tollasesta rottailusta pitäisi saada penaltia.

  Erittäin väärin että saat 5min yvn siitä kun aloittaa tilanteen hakemalla tappelua muttei uskalla viedä loppuun.

  Ei muuten tuosta mitään tarvitsisi antaa, mutta jos Blood saa 5+20 ja Finley 2min niin helvetin huonosti tuomittu. Tommoset tuomiot vaan mahdollistaa jatkossakin vastaavanlaiset pelleilyt.
  Samaan kategoriaan filmaamisen kanssa.

  Mut hei, mikäs siinä jos haluat mielummin rottailua katsoa. Mun mielestä jos käyt haastamassa niin sen jälkeen et enää peräänny.
   
 18. Nigi Jäsen

  Täytyy kyllä ymmärtää, että nyt puhutaan viimekierroksen Liigan bottom2-joukkueen pelaajasta. Siinä kohtaa ämmäilyt voi ymmärtää ja Blood on silti tosi kova jätkä.

  Yö nukuttu ja en voi edelleenkään ymmärtää, että HIFK-fanit huutavat täällä kuorossa kuinka hyvin Finley tilanteen pelasi.
   
 19. H.J.Simpson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Barça, Caps, Flyers
  Lainaus:
  Kyllä mä uskon, että kundi, joka asettaa joukkueen edun oman egonsa edelle, on melko arvostettu joukkueen sisällä. Ja kuten mainitsin en todellakaan pidä tuosta tempusta tai arvosta tuollaista toimintaa. Mutta ikävä kyllä liigan säännöt on mitä on ja kurinpito siinä samalla ja se tekee tuollaisen kannattavaksi, niin kuin sanoitkin. Jos esim. ekasta myllystä tulisi 5min (tai 10min esim) molemmille ja toisesta samassa pelissä ulosajo, uskon että tanssit olisi tanssittu. Mutta tuo ulosajo ja mahdollinen pelikielto oli tuohon tilanteeseen jo liikaa Finleylle ja IFKlle siinä samalla.
   
 20. VakaaVanha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  No toivotaan että sinäkin ymmärrät kunhan vähän aikuistut ja kaikki lukemasi kommentitkin avautuvat sinulle.
  Tämän tapauksen yhteydessä on taas vedottu siihen kuuluisaan ''koodistoon'' jonka mukaan puheluun pitää aina vastata, no noin ajattelen itsekin mutta pelitilanteet kuitenkin ensin huomioiden.

  Summa summaarum, Blood on siis koodiston mukaan kova jätkä ja Finley neiti, siis ihan oikeastiko?
  Änärissä koodiston mukaisissa tappeluissa molemmat odottavat että kaveri ehtii pudottaa hanskansa, tätä ei Blood tehnyt vaan aloitti raukkamaisen hyökkäyksen, ei tappelua.
  Niin että toimiko Blood sitten jonkun Porilaisen koodiston mukaisesti, vai eikö sillä kantti tai järki riitä reiluun tappeluun ja eikö joillain Ässä-faneilla riitä eväät minkäänlaiseen objektiivisuuteen?

  Eikö koko tapausta voi jo siirtää pelattujen pelien kansioon?
   
 21. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  Sitten aikuisena voi sanoa päiväkodissa tai koulussa: "Ei meidän Pekka tee sellaista".
  Onneksi jokainen älyllinen olento näkökyvyllä varustettuna tajuaa mitä tässä tapahtui, eikä suoltamasi neuvostohenkinen uutisointi muuta tapahtunutta miksikään. Meinaa kuset tulla raappahousuun kun lukee näitä näkemyksiäsi: "..tätä ei Blood tehnyt vaan aloitti raukkamaisen hyökkäyksen, ei tappelua". Ei saatana, voi sen noinkin nähdä. Ensi kerralla sitten Finley ilman tuomareita ja etupuolelta, kunnon haastattelut kunnosta, vaivoista ja vatsan toiminnasta ennen kuin lähdetään. Näin se on Liigassa aina mennyt. Ai niin, Finley yllättyi kun ei lähdettykään pelikieltoja teettäviin show -hommiin, vaan Blood toimi spontaanisti. Finleyn kutsu koski siis pelikieltotappelua ja tätä Blood ei tajunnut, tyhmä kun on. Etenkin tuon sarjan painavimman tytön rinnalla.
   
 22. eki likanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Tässä nyt ei ollut kyse mistään vastaamisesta, vaan siitä, että Finley soitti ja kun Blood vastasi, niin Big Joe löi luurin korvaan. Tuo ei tee Bloodista mitään superkovaa jätkää, vaan Finleysta Ruutu-tyyppisen rotan. Eikä tuo nyt selittämällä Finleytä joksikin taktiseksi neroksi miksikään muutu.

  Itse en pahemmin tappeluista jääkiekossa välitä, mutta tuollainen raukkamaisuus on kyllä ikävää katsottavaa miltä vaan joukkueelta.
   
 23. Bronco Jäsen

  Mikäli Suomen maajoukkueen pelaaja (Finley) ja vastustajan pelaaja (Blood) toimisivat identtisesti, kotikatsomot onanoisivat Mertarannan "no nyt siellä sitten vastustajalla kiehuu oikein kunnolla, ei kestä hermot kun suomipoika antaa pikku pusun" -lietsonnan tahtiin. Pieni prosentti pahoittaisi mielensä "ämmäilystä", suurin osa naureskelisi tempaukselle Suomen ylivoimaa katsellessa.

  Aivan turhanpäiväinen tilanne taas monen sivun analyyseihin :D
   
 24. Ei järin suuresti yllätä, että Finleyn toiminta tilanteessa nähdään joko neiteilynä tai sitten täysin rationaalisena toimintana.
  En ole pitänyt Finleyä minään tappelijana ylipäätään ja totta on, että hankkimalla ulosajon hän olisi suotta vaarantanut joukkueensa tappioputken katkeamisen. Bloodin ulosajon myötä ottelu viimeistään ratkesi.
  Toisaalta Finley varmasti tiedosti taklaamaan lähtiessään, että Blood tiputtaa hanskat.

  Ihan jees, että on vähän säpinää kaukalossa.
   
 25. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Enkä sulkisi sitäkään vaihtoehtoa pois että Finley ei olisi "lyönyt luuria korvaan" jos tuo olisi otettu "koodiston" mukaan. Eli kummatkin tiputtavat hanskat ja sitten vasta aletaan mätkimään. Siitäkin voi se fucking pussy -lausahdus johtua. Jos Finley kysäisi vain että "shall we dance?" ja samantien tuli lentopallomailasta, niin ymmärrän Finleyn reaktion. Eikä siinä, Blood olisi saattanut voittaa puhtaan matsin. Ymmärrän myös reaktion jos tarkoituksena oli hoitaa vastustajan "kuumakalle" pois ettei telo omia (Bloodin historian takia tälläinen epäilys saattaisi olla olemassa). Jos tarkoituksena oli vain kalastella ylivoimaa ja "ämmäillä", niin ei se kyllä kauhean arvostettavaa ole.