MV-lehti

  • 254 605
  • 1 455

gasp

Jäsen
Hmmm... eihän tässä nyt kyse ole minkään a:n muuttumisesta c:ksi vaan siitä, että näkemykseni mukaan Venäjän toiminnassaan hyödyntää eniten ehdottamistasi vaihtoehdoista a ja c

Vaihtoehto c:ssä on aluksi tilanne, joka on käytännössä sama kuin vaihtoehto a. Kuitenkin jossain vaiheessa "suomalaisten toimesta syntynyt EU-vastainen tai venäjämielinen liike korruptoituisi Kremlin rahoituksen myötä, ja siirtyisi venäläisten kontrolliin." Kysyin siis, että miten tunnistat liikkeen "korruptoitumisen"? Jos selkeää tunnistustapaa ei ole, niin on mahdoton sanoa onko liike joko vaihtoehto a tai c - eli suomeksi sanottuna on mahdoton sanoa, että ohjaillaanko liikettä Venäjällä tai Suomessa.

Kaikissa vaihtoehdoissa on itsestäänselvä tilanne, jossa Venäjä rahoittaa liikettä, mutta pointti oli, että mitä liikkeitä se ohjailee/hallitsee ja että mistä seikoista tiedät kontrollin olevan venäläisillä tai siirtyneen venäläisille. Rahoitus ei suoraan tarkoita sitä, että Kreml kontrolloi liikettä. Tämä tuli lähinnä mieleen siksi, koska aikoinaan sanoit esimerkiksi SVL:n toiminnan olevan yhdistettävissä maanpetturuuteen, koska venäjäkontrolli. Tuo oli aikamoinen väite, koska SVL:n venäjäyhteyksistä ei ole olemassa muuta näyttöä, kuin jokin tilisiirto liittyen venäläiseen nationalistiliikkeeseen (tuossa tapauksessa taisi olla kyse Ruotsin NF:stä). SVL ei käsittääkseni liity millään lailla mainitsemiisi Molariin tai Bäckmaniin yms. kuten MV-lehti, jonka kohdalla laitoit hyviä näkemyksiä ja perusteluja, että on olemassa vahvoja viitteitä liittyen tähän venäläiskontrolliin ja en itsekään hirveästi yllättyisi jos näin olisi (tosin jos pitäisi veikata, niin kallistuisin sen puolelle, että ei ole).

Tosin MV-lehti antaa jonkin verran palstatilaa SVL:lle, jota käsittelin toisessa viestissä nro 843. Pidän kuitenkin melko mahdottomana, että SVL:n johtohenkilöstö olisi kuitenkaan varsinaisesti yhteistyössä MV-lehden kanssa, koska kuten aikasemmin kävin läpi, niin MV lehden suhtautuminen kansallissosialismiin on melko skitsofreenistä ja se käyttää esim "natsi" -sanaa useasti negatiivisessa mielessä, jota en usko SVL:n haluavan.

Myöskin pitää huomioida, että sana "venäjämielinen" on melko laaja, koska se voi tarkoittaa äärinationalistista suomalaista, joka ainoastaan haluaa mielummin yhteistyötä venäläisten kanssa kuin länsimaiden, tai se voi tarkoittaa venäläistä imperialismia kannattavaa suomalaista, joka haluaisi Suomen muuttuvan osaksi Venäjää.

Melko huvittavaa tuo venäläisten anti-natsi -tai antifasismi -rahoitus. koska Putinin lähipiiriläinen ja "putinismin" pääideologiksi kuvailtu Aleksandr Dugin on aikalailla piilonatsi:

- Nuoruudessaan Dugin kuului natsismia ihannoivaan salaseuraan, "SS:n Mustaan Järjestöön"
- Hän on työllään pyrkinyt muotoilemaan "Venäläistä Fasismia" ja sen ideoita ja on lainannut erityisesti varhaisia ajatuksiaan natseilta
- Läheisyydestään fasismiin tunnettu Dugin uskoo, että Venäjällä on meneillään "konservatiivinen vallankumous", jonka seurauksena vapaudet sammutetaan ja maata johdetaan ideologian pohjalta Putinin johdolla
- ...kirjoissaan, kirjoituksissaan ja haastatteluissaan hän on ihaillut natsismia osin avoimesti, osin peitellysti ja etenkin ensiteoksissaan suoraan kopioinut siitä ajatuksia omaan venäläisen fasismin malliinsa
- hän kertoo, että venäläisissä virtaa arjalaista verta ja jokaisessa kansassa, jossa on arjalaista verta, on mahdollisuus "rodulliseen herätykseen" ja "arjalaisen primääritietoisen tajunnan uudelleensyntyyn".
- Eräissä artikkeleissaan hän peitellysti vihjaa, että Kolmas valtakunta toimi hänen ajatustensa esimerkkinä

Aleksandr Dugin – Wikipedia

edit: pahoittelut kun vastaaminen kesti näin pitkään
 
Viimeksi muokattu:
Palstan lakimiehet voisivat tarjota alustavia kertoimia Janitskinin pidätykselle. Mikäli siis ei ole tajunnut mistä on tullut jäätyä kiinni eikä ole jo paennut Moskovaan.
Online Privacy Law: Spain | Law Library of Congress


Kyllähän se ihan LinkedIn-profiilissaankin mainosti kehittäneensä tällaisen inteltrix-työkalun joka facebookkia mainaa.
Ei sitten vielä pelkästä poliittisten vastustajien henkilörekisterin keräämisestä napsahtanut, mutta nyt napsahti.
MV-lehdestä uusia rikosepäilyjä: Poliisi tutkii kiihottamista kansanryhmää vastaan

Poliisitutkinnan kohteena oleva MV-lehti on uusien rikosepäilyjen kohteena, kertoo tutkintaa koordinoiva rikostarkastaja Harri Saaristola.

Verkkojulkaisu MV-lehden päätoimittajasta Ilja Janitskinista tehtäneen oikeusapupyyntö Espanjan viranomaisille.

Helsingin poliisilaitos tutkii rikosepäilyjä muun muassa nimikkeillä henkilörekisteririkos, yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen, kunnianloukkaus, törkeä kunnianloukkaus, rahankeräysrikos, rahapelirikos, tekijänoikeusrikos ja kiihottaminen kansanryhmää vastaan.
 

gasp

Jäsen
Eli siis "Putinin rahat" MV-lehdelle eivät olekaan loppumassa, vaan toiminta laajenee. Eikös sen pitänyt mennä niin, että Putinin rahavirta Iljalle oli loppumaan päin, ja sitten MV-julkaisi kovalla kädellä "Kremlin propagandaa", yrittäen kääntää tilanteen (jossa näemmä onnistui?)

Olet ilmoittanut, että rahasi ovat loppumassa ja MV muuttuu maksulliseksi. Milloin tämä tapahtuu?

Juu, eli valtamedia meni vähän liiaksi unelmaansa. Totuushan olisi löytynyt, jos olisivat tälläkin kertaa kysyneet minulta. Eli MV kasvaa. Kaikki jutut tällaisenaan ovat tulevaisuudessakin maksuttomia. Tulee maksullinen Premium-tili, jonka alle paraikaa rekrytoin kovia kirjoittajia ja tutkivia journalisteja. Tulee arvokkaita juttuja siis. Nämä jutut tulevat viiveellä maksuttomallekin puolelle. MV laajenee myös ajansaatossa muille kielille. Ja näin ollen kun mun muut bisnekset tuottavat ihan hyvin niin ei ole oikein, että minä rahoitan toimintaa muiden bisnesteni kustannuksella.

Paljonko saat kuussa rahalahjoituksia?

1000-3000 euron välillä ollut. Mutta joudun maksamaan niistä veron tänne (Espanjaan).
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Toivottavasti MV elää ja voi hyvin jatkossakin. Ei sillä että itse jaksaisin tuota vitsiä lukea, mutta tämä vitsi saa nämä takkutukat ja muut vihervasemmistohörhöt pois raiteiltaan. Vahva ja elinvoimainen MV takaa hyvät viihdepläjäykset.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
MV:n viihde on sikäli ongelmallista, että ne esitetään totena ja yllättävän moni keiton ostaa. Itse tiedän ihan järkeviä ihmisiä, jotka ei suodata MV:n tuotoksista mitään. Ja siihen tuolla propaganda sivustolla pyritään, kun sekaisin on sekä oikeita uutisia että tarkoituksellisia valeita.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
MV:n viihde on sikäli ongelmallista, että ne esitetään totena ja yllättävän moni keiton ostaa.

Samat ihmiset ostaisivat ne keitot jatkossa jostain muualta.

Viihdyttävää seurata näiden jorieskolinien, sakutimosten, hannahuumosten ja jussikorhosten kieriskelyä kun MV ei vain suostu kaatumaan. Törkyuutista tulee tuutin täydeltä ja ihmiset jatkavat "lehden" lukemista. Janitskin uhoaa MV:n kasvavan entistä suuremmaksi.
 

canttig

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Viihdyttävää seurata näiden jorieskolinien, sakutimosten, hannahuumosten ja jussikorhosten kieriskelyä kun MV ei vain suostu kaatumaan. Törkyuutista tulee tuutin täydeltä ja ihmiset jatkavat "lehden" lukemista.

Kyynisesti ilmaisten edellä mainitut tarvitsevat MV-lehteä saadakseen sinut seuraaman kieriskelyään. Viime kädessä julkisuus mitataan rahassa ja tavikset seuraa puolella tai toisella pelinappuloina. Sinäkin.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Kyynisesti ilmaisten edellä mainitut tarvitsevat MV-lehteä saadakseen sinut seuraaman kieriskelyään. Viime kädessä julkisuus mitataan rahassa ja tavikset seuraa puolella tai toisella pelinappuloina. Sinäkin.

Asiahan on juurikin näin. Paljon kyseisiltä blogisteilta häviäisi aihetta kirjoittaa, jos ei olisi MV-törkyä. Ja kuten mainitsit, olen itsekin tässä pelinappulana.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mitenhän toi sulkeminen nyt sitten käytännössä tapahtuisi? Oikeuden määräys Suomesta ja virka-apua Espanjasta, jotka käyvät koneet sammuttamassa? Ja sitten Ilja vaan muuttaa Irkkuihin tms. ja jatkaa samaa uudestaan. Ei sillä, aivan sama suljetaanko ko. sivusto mutta kait se käytännössä aika mahdotonta on.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Mitä maikkarin uutisia kuulin, niin sivustoa vaaditaan suljettavaksi ilman asianosaisten kuulemista. Tää on demokratiaa vai? Ei sillä että tätä paskaa puolustaisin, mutta aika erdogaania toimintaa.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vähän samalla tavalla kuin The Pirate Bayn?

Eli ei mitenkään? Pirate Bayhän pyörii ihan täysillä koko ajan, kuka tahansa voi milloin tahansa ladata sieltä tavaraa. Ei Suomen poliisilla ole mitään resursseja laittaa MV-lehteä kiinni, Espanjan viranomaisilla voisi olla mutta onko rikosta tapahtunut heidän lakien mukaan?
 

Drewiske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Toivottavasti MV elää ja voi hyvin jatkossakin. Ei sillä että itse jaksaisin tuota vitsiä lukea, mutta tämä vitsi saa nämä takkutukat ja muut vihervasemmistohörhöt pois raiteiltaan. Vahva ja elinvoimainen MV takaa hyvät viihdepläjäykset.

Muuten hyvä, mutta lehti saa nimenomaan raiteiltaan rasistit ja muut persuhenkiset (kuten ilmeisesti sinä).

Eräs tuttuni tässä taannoin kirjoitteli blogikirjoituksen raiskauksista ja siitä, miten muiden tulisi suhtautua raiskattuun. MV-lehti veti mutkat suoraksi ja julkaisi ko. henkilön jutun sivuillaan varsin provokatiiviseen sävyyn. Tästä seurasi se, että tutulleni sateli raiskaus/tappouhkauksia. Kyseessä on siis henkilö, joka on lukemassa tällä hetkellä tohtoriksi kyseisellä alalla ja joka on toiminut monien väkivaltaa/raiskauksen kokeneiden uhrien parissa.

Hauskaa ja hyvää viihdettä, eikö vain?
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitä maikkarin uutisia kuulin, niin sivustoa vaaditaan suljettavaksi ilman asianosaisten kuulemista. Tää on demokratiaa vai? Ei sillä että tätä paskaa puolustaisin, mutta aika erdogaania toimintaa.

Varmaan jantteria olisi kuultukin, mutta:
"Janitskin ei ole poliisin mukaan vastannut millään tavalla asianosaisten tai Poliisihallituksen yhteydenottoihin vaan on jatkanut laittomaksi epäiltyä toimintaansa kaikista pyynnöistä ja kehotuksista huolimatta."

Jos heebo ei ota yhteyttä eikä pidä yhteyttä millään lailla niin ei noikaan loputtomasti odota. Ihan oma syy.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Muuten hyvä, mutta lehti saa nimenomaan raiteiltaan rasistit ja muut persuhenkiset (kuten ilmeisesti sinä).

Ai niinkö? Vihjailetko että jakelen raiskaus- ja tappouhkauksia? MV-tason suoritus.

Hauskaa ja hyvää viihdettä, eikö vain?

En koe tappo- tai raiskausuhkailua erityisen hyväksi viihteeksi. Vastaan siis ei. Ei ole.

Kyseinen blogiteksti vaikuttaa etäisesti tutulta. Onko se ollut täällä joskus linkattuna? Sikäli jos blogitekstiä käsitellyt artikkeli ei sisältänyt asiavirheitä tai lukijoita ei rohkaistu uhkailuun, on itse lehteä turha syyttää. Provokatiivista ja kärjistävää uutisointia ei voi kieltää siksi, että jotkut nippavitoset flippaavat. Valheellinen uutisointi, jos MV:n kohdalla ko. sanaa edes kehtaa käyttää, on toinen tarina. Siitä joutuu vastuuseen.

Minä kerroin mihin MV:n viihdearvo perustuu. Voimien ja vastavoimien väliseen mittelöön. Sama asia tuntuu kiinnostavan oikeaa mediaakin. En ole siis yksin.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Ai niinkö? Vihjailetko että jakelen raiskaus- ja tappouhkauksia? MV-tason suoritus.



En koe tappo- tai raiskausuhkailua erityisen hyväksi viihteeksi. Vastaan siis ei. Ei ole.

Kyseinen blogiteksti vaikuttaa etäisesti tutulta. Onko se ollut täällä joskus linkattuna? Sikäli jos blogitekstiä käsitellyt artikkeli ei sisältänyt asiavirheitä tai lukijoita ei rohkaistu uhkailuun, on itse lehteä turha syyttää. Provokatiivista ja kärjistävää uutisointia ei voi kieltää siksi, että jotkut nippavitoset flippaavat. Valheellinen uutisointi, jos MV:n kohdalla ko. sanaa edes kehtaa käyttää, on toinen tarina. Siitä joutuu vastuuseen.

Minä kerroin mihin MV:n viihdearvo perustuu. Voimien ja vastavoimien väliseen mittelöön. Sama asia tuntuu kiinnostavan oikeaa mediaakin. En ole siis yksin.

Juu et ole yksin, kaltaisiasi on valitettavan paljon tässä maassa. On yksinomaan surullista että joku tuota säälittävää räpellystä lukee mutta ihmisiä on niin moneen lähtöön, myös siihen viimeiseen.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Juu et ole yksin, kaltaisiasi on valitettavan paljon tässä maassa. On yksinomaan surullista että joku tuota säälittävää räpellystä lukee mutta ihmisiä on niin moneen lähtöön, myös siihen viimeiseen.

Minä kirjoitin, että "Ei sillä että itse jaksaisin tuota vitsiä lukea..." Kaltaisiani on kyllä paljon jotka eivät ko. pötkälettä lue. Sitten on Uuninpankkotimonen, Eskolin, Huumonen. He ainaki lukevat ja jaksavat vieläpä raportoida lukemansa. Viimeisen lähdön porukkaa, pakko olla samaa mieltä.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Eli ei mitenkään? Pirate Bayhän pyörii ihan täysillä koko ajan, kuka tahansa voi milloin tahansa ladata sieltä tavaraa.

Käytän enemmän paria muuta saittia, mutta varmistin äsken, että ollaanko siellä livenä. Ja tietenkin ollaan. On muuten melkoista kuinka suuri yleisö luulee PB:n jotenkin sulkeutuneen, kun joku viranomainen niin päätti.

Millainen veronmaksajien kustantama sirkus tästäkin saadaan aikaan? Eikö kellään ole oikeasti mitään parempaa tekemistä tai resursseja mitä kohdentaa paremmin.

Ei, en lue lehteä, pari kertaa olen ollut niiden sivuilla, mutta en tunne tarvetta mennä uudelleen.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Ei tällaista markkinointia omalle sivustolle saa millään valtakunnan rahalla. Rahaksi tätä kaikkea on paha muuttaa, mutta kovasti on esillä nyt.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Käväsin Iljan face-sivuilla katsomassa. Siellä on mieheltä hyvä kuitti, suora lainaus:

HS-pravdan pohjanoteeraus...

Otsikko lehdessä...

"Turkki tukahduttaa kriittiset äänet"

ja samassa lehdessä...

"Poliisi vaatii MV-julkaisun verkkosivuja suljettaviksi" asianomistajana Sanoma Media Finland

Tajuaakohan ne sitä edes itse noissa Suomen isoissa medioissa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös