Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

  • 4 063 215
  • 24 020

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Tämä tässä on itselläkin pyörinyt eilisestä asti mielessä. Mikä koira haudattuna juttu tässä nyt oikein on? Viedäänkö Kerhoa nyt kuin sitä kuuluisaa litran mittaa?

Porse on pakki parhaassa iässä. Ennen kuin Kerhoon aikoinaan tuli, niin mies oli alemman Elitserien jengien kahden ekan parin pakki. Sitten siitä Kerhoon ja selvä ykköspakki ja samalla kovat tehot. Noilla näytöillä Porse nappasi pari kova palkkaista vuotta KHL:ssa ja sitten kovapalkkainen paluu SHL:ään. Siellä ei kuitenkaan niin onnistunut ja Kerhon aikaisilla näytöillä ei enää hyvää sopparia saa. Mies on hakenut kovapalkkaista hommaa koko alkukauden, mutta ei ole löytynyt. Mies saa tarjouksen Kerhosta, tietää että joukkueella menee hyvin, tulee saamaan paljon peliaikaa ja varsinkin ylivoima aikaa ja joukkue tekee paljon maaljea = paljon pisteitä. Mies palaa siis vanhaan tuttuun kaavaan, eli Kerhosta nostetta ja hyville soppariapajille.
 

Ralph

Jäsen
Peliaika ka. kertoisi tietenkin paljon vastuusta ym., mutta sitä en jaksa/viitsi edes koittaa alkaa selvittämään. 50 peliä on joo taskussa, mutta jos peliaikaa on tullut vaikka joku 10 min./peli, tai jopa alle, n. 20 min sijaan, niin eihän se hyvältä näytä. Nyt tätä ei siis tiedetä.
Viime kaudella reipas 13 minuuttia per ottelu eli ei ihan hirveästi. Erittäin köyhällä tavalla yritin Twitterin kautta selvittää mitä mieltä Porselandista ollaan Ruotsissa. Nyt kesällä joku on toivonut miestä Linkopingiin, toinen Frölundaan ja joku huhuili Luleåån. Ei se nyt mitään vielä kerro, mutta jos olisi tasoa ossipetterigrönholm, kukaan jaksaisi vaivautua tuollaiseen. Eli ehkä ei ihan surkea ole ollut. Ja onhan tuo 13 pistettä 50 ottelussa ihan hyvin Ruotsissa. Parempi saldo kuin esim. Shaun Heshkalla tai Otso Rantakarilla.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Se on pääasia, että täyttä "sikaa säkissä" tässä ei tullut, koska Porseland tietää liigan pelitavan, vauhdin ja HPK on organisaationa muutenkin tuttu. Varmasti erittäin win-win tilanne. Äärettömän isona plussana tietysti se, että miehen näytöt oli erittäin hyvät viimeksi täällä pelatessaan, olkoonkin että siitä on aikaa. Kuten ylemmällä sanottu, pakki parhaassa iässä.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ihan vaan kuriositeettina meille tuttu Craig Schira teki pisteet 4+12=16, joten ei nyt paljon eroa Porselandista. Ja peliaika oli todennäköisesti isompi.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllä mulle tietenkin sopii, että Porse onnistuu tällä toisellakin visiitillään Kerhossa. Mä en osaa vaan pitää sitä edellis kerran kaltaista onnistumista ainakaan ihan heti alkuun itsestäänselvyytenä. Hyvä, jos onnistuu.

Mutta kun ei ole tuoreita näköhavaintoja Porsen pelaamisesta, niin lievä kyssäri nousee edellisen kauden takia. Miksei sopeutunut SHL:ään? Onko Porsella vaikeuksia myös nyt, jos/kun vastustaja karvaa aktiivisella prässillä jopa maalin takaa? Pakki parhaassa iässä, mutta viime kaudella joku junnu vei peliaikaa, jos muistan oikein näin lukeneeni. Hitusen arveluttaa, mutta aikaa on vuoden loppuun. Kaikki tietää ja muistaa, mitä parhaimmillaan on luvassa, toivotaan näin käyvän myös nyt.

Jos ei vedä ihan tasolla Hahl/Mietsu comeback, on haku Kerholta hyvä.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Kyllä nyt haetaan täikammalla mahdollisia syitä epäonnistumiseen vaikka on aikaisemminkin meillä pelannut ja kaiken lisäksi mies on try-outilla. Kokemuksesta tiedetään, että voi olla kova seppä ja jos ei ole niin on try outti. Jo nyt voi sanoa, että on huippu haku noilla ehdoilla.
 

Letang58

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itsellä tulee jonkin verran seurattua SHL:ää, mm. viime kaudella yksi peli paikan päällä Luleåssa. Sen verran tiedän kertoa, että Schira on siellä ihan TOP2 -pakin roolissa, esim. ko. pelissä kellotti muistaakseni yli 28 minuuttia ja varsinkin paljon ylivoimavastuuta, pelasi usein koko 2 minuutin YV:n. Peliaikakeskiarvo 21:49, ja vaikka tehot "vain" 4+12=16, niin sanottakoon, että esimerkiksi Luleån paras pistemies Micflikier keräsi 19+14=33. Luleåssa vaan tehot jakautui tosi monelle kaverille. Schira oli joukkueensa paras pistemies pakeista, ja peliaikaa kellotti koko joukkueen 2. eniten. Luleåhan putosi mestari Frölundalle välierissä, eli mikään heittopussijoukkue ei siellä sarjassa tosiaankaan ole.

Porselandin suhteen olen ihan muutaman maalikoostevideon ja SHL:n tilastojen varassa viime kauden osalta. Brynäs joukkueena tippui sääleissä Djurgårdenille. Tässä joutessani kaivoin tilastoista Porselandin osalta seuraavaa:
- Peliajat: 50 pelattua ottelua, 2 runkosarjaottelussa ei kokoonpanossa (en tiedä syytä), 5:ssä "pelatussa" ottelussa ei kellottanut sekuntiakaan, 4:ssä ottelussa peliaika jotain 0 ja 5 minuutin väliltä, 30 ottelussa peliaika 15 - 20 minuuttia, yli 20 minuutin otteluita kaksi.
Eli syynä pieneen peliaikakeskiarvoon (13:47) löytyy noista peleistä, jossa peliaika jäänyt olemattomiin.
- Tehopisteet: 2+11=13, joukkueensa 13. tehokkain, puolustajien 5.
- Tehotilasto: -12, joukkueensa 3. huonoin, puolustajista huonoin (skaala välillä +10 ... -16)
- Laukaukset maalia kohti: 71, eniten Brynäsin puolustajista, koko joukkueen 7.

Eli summa summarum, tehopisteet ovat jopa ihan kelvolliset peliaikaan nähden, samaa ei voi sanoa tuosta +/- tilastosta. Se, minkä takia kymmenkunta ottelua purrut tuppia, olisi kiva tietää!
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kyllähän näitä tryoutteja ottaa mielellään, kunhan joukkueen kemia ei siitä kärsi. Onhan tämä nyt hienoa, jos onnistuu, otetaan, jos epäonnistuu, tack och adjö. Toimistolle isoa peukkua näistä.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Porsen Try-out on ehdottoman hyvä lisä sopimukseen. Kriittisellä silmällä pitää seurata. Lähtökohtaisesti mahdolliset jatkopanostukset pitäisi mielestä ohjata kohti maalivahtiosastoa, sillä ajatuksella, että siihen ollaan valmiita reagoimaan tarvittaessa. Luukkoselle pitää ehdottomasti antaa muutama Liigastartti, jotta hänen tasonsa nähdään, Jos Luukkosen taso riittää, voi maalivahdin kartoituksen käytännössä lopette, jos kuitenkin näyttää siltä, että UPL:n ootteet ei keväällä riitä, pitäisi jostakin jossain kohtaa naarata pätevä kirittäjä Larmille. Tuo Karjalainen ei siihen ruutuun riitä. Taustana tässä nimenomaan Larmin mahdollinen loukkantuminen, tai tason lasku, joka hyvinkin voi vielä nuoren maalivahdin osalla tapahtua. Tässä vaiheessa kääntäisin katseeni Jenkkilään ja Kouvolaan. Siellä on molemmissa suunnissa viime kaudelta tuttu kaveri, joka pystyy pelaamaan hyvällä tasolla. Sitä ennen kun toisen maalivahdin tilanne on tiedossa, ei mielestäni kannata sitoa pääomia kenttäpelaajiin tätä enempää.
 

Ralph

Jäsen
Vaikea uskoa, että Karjalainen olisi hommattu, jos aikomus olisi joku parempi maalivahti löytää. Mitään pakkotilannetta ei ollut Karjalaista juuri viime viikoksi hommata, joten aikaa olisi ollut hyvinkin etsiä se parempi mokke, jos sellaista etsisivät. En usko, että uutta mokkea tulee, ellei Larmi loukkaannu useammaksi peliksi. Toki sitten Luukkonen tulee ja dominoi.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Miksi ei?

Että silleen...

Näkemissäni peleissä Karjalainen on ollut heikohko. Parin pelin lepoaikatuurajaksi/penkilläistujaksi ihan käypänen kaveri, mutta jos ajatellaan tilannetta, jossa Larmi on telakalla ja UPL ei vielä riitä Liigaan, on aivan turha unelmoida menestyksestä Karjalainen maalinsuulla. Kilpailijoitaan rosteriltaan heikompi joukkue tarvitsee voittaakseen vähintään yhtä hyvän, yleensä jopa paremman, maalivahdin vastustelijaan verrattuna.
 

Anthero

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Symp. Jukurit
Pelejä en Karjalaiselta ole nähnyt, mutta mitä Lukko-osiota tuli tuossa joku aika sitten luettua niin siellä puhuttiin että maalivahdeista ei huonot pistesaldot ole olleet kiinni. Mutta mistä näistä tietää.
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Karjalaiselta en ole tällä kaudella nähnyt kuin yhden pelin, joten vaikea sanoa mikä se taso oikeasti on. Tuossa ainoassa pelissä, minkä olen nähnyt, taso tosin oli hyvä kun Lukko kaatoi Kerhon Hämeenlinnassa lukemin 1-5. Työkaveri, joka on Lukko-kannattaja, on maininnut että maalivahteihin ei Lukon peli ole kaatunut vaan kentällisten touhuissa ei ole ollut mitään päätä eikä häntää. Ennen Stepanekin tuloa Karjalainen oli hänen mielestään Kähköstä vahvempi. Mutta tiedä noista sitten, Kähkönenhän pelasi pari loistavaa peliä heti kun Stepanekin tulo varmistui. Tosin Lukon kenttäpelikin parantui samaan aikaan.
 

Tattari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kanta- ja Päijät-Häme "täältä jostakin" käsin...
Eiköhän Karjalainen pelaa jonkun matsin näissä neljä peliä seitsemään päivään -sarjoissa? Larmi aloittanee Lahdessa ja ensimmäisen kotimatsin mj-tauon jälkeen. Olisiko Karjalainen pelivuorossa sitten lauantaina Saipaa vastaan? Ja uudelleen taas seuraavassa 4/7-sarjassa?
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Ennen Stepanekin tuloa Karjalainen oli hänen mielestään Kähköstä vahvempi.

Mihinköhän tämä väite perustuu?

Kähkösen torjunta% on 92,19 ja vastaavasti Karjalaisen 87,95.

Jos lasketaan prosentit parhaalta sektorilta, niin tässä Karjalainen on ollut Liigan huonoin. Ei selity pelkällä muun joukkueen sekoilulla, kun tässäkin tilastossa Kähkönen monta prosenttia kovempi.

Ei löydy luottoa, mutta toivotaan toki, että onnistuu.
 

Hamu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mihinköhän tämä väite perustuu?

Kähkösen torjunta% on 92,19 ja vastaavasti Karjalaisen 87,95.

Jos lasketaan prosentit parhaalta sektorilta, niin tässä Karjalainen on ollut Liigan huonoin. Ei selity pelkällä muun joukkueen sekoilulla, kun tässäkin tilastossa Kähkönen monta prosenttia kovempi.

Ei löydy luottoa, mutta toivotaan toki, että onnistuu.

Voisin kuvitella, että raumalaisten käsityksiin ovat vaikuttaneet myös Lukon CHL-pelit. Karjalainen pelasi niitä neljä ja onnistui ilmeisen hyvin: torjuntaprosentti 93,2.

Voi onnistuakin...
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Oliskohan Keith Aulie saatavilla?

Toinen try-out menossa, joten jatkaminen AHL:ssä ei mitenkään varmaa.

Tuli vaan mieleen, kun tuollaiselle olisi tarve ja Kerho oli jo viime kaudella äijän perässä.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Oliskohan Keith Aulie saatavilla?

Toinen try-out menossa, joten jatkaminen AHL:ssä ei mitenkään varmaa.

Tuli vaan mieleen, kun tuollaiselle olisi tarve ja Kerho oli jo viime kaudella äijän perässä.
Mäkelän Tuukka höpötteli pelin jälkeen, että oli vielä jopa viime kaudella soitellu Pantselle, että miten olisi. Noh Pantse oli tähän kuitannut vain, että ei sovi hänen visioon. Tuukka myös sanoi ettei olisi enään rahasta kiinni vaan haluaisi muutaman pelin edes pelata oranssissa. Joten Toivanen miten olisi? T73 parin matsin ajaksi tuomaan tunnetta ylös.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Mäkelän Tuukka höpötteli pelin jälkeen, että oli vielä jopa viime kaudella soitellu Pantselle, että miten olisi. Noh Pantse oli tähän kuitannut vain, että ei sovi hänen visioon. Tuukka myös sanoi ettei olisi enään rahasta kiinni vaan haluaisi muutaman pelin edes pelata oranssissa. Joten Toivanen miten olisi? T73 parin matsin ajaksi tuomaan tunnetta ylös.
Oliko Pantsella visio? Siis muukin kuin tele-?
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Tuukka Mäkelän iso ruho esti Pantsen näköyhteyden munkkihyllylle vai mihin visioon ei sovi? Tuukka kehiin vain. Sydämessä on Tuukan kokoinen reikä.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Mäkelän Tuukka höpötteli pelin jälkeen, että oli vielä jopa viime kaudella soitellu Pantselle, että miten olisi. Noh Pantse oli tähän kuitannut vain, että ei sovi hänen visioon. Tuukka myös sanoi ettei olisi enään rahasta kiinni vaan haluaisi muutaman pelin edes pelata oranssissa. Joten Toivanen miten olisi? T73 parin matsin ajaksi tuomaan tunnetta ylös.

Tuukka ei sopinut Korpelan eikä Pantsen visioon.... siinä se! Enkä kyllä nimimerkki Santsua muista minään Tuukan puolestapuhujana aikanaan.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Näin toissayönä (tai sitä edellisenä) unta, jossa Keith Aulie pelasi ensimmäistä matsiaan Kerho-paidassa, nousi tyylikkäästi ja määrätietoisesti oman maalin takaa laidasta vastustajan p-pisteen kaarelle ja laukoi kiekon tyhjiin jatkoajalla. Liikutuin unessa siitä, että kukaan kerholainen ei ollut aiemmin tehnyt vastaavaa.

Eli Keke Kepaan, kiitos!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös