Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

Viestiketju osiossa 'HPK' , aloittajana Ralph, 19.06.2013 klo 15.17.

 1. Ralph Jäsen

  Eiköhön tälläiselle ketjulle ole tilausta juuri nyt. Fantasiaketjussa pyöritellään kokoonpanoa fantasiamielessä, sopimusketjussa aiheellista puhua nimenomaan sopimustilanteessa. Tässä ketjussa voidaan sitten miettiä mitä puuttuu tai ketä olisi mahdollisesti tulossa.

  Mukikampanja - sen verran legendaarista settiä tuli tammikuun lopulla. Ketjun aiheeseen kuuluu myös Poltinahon vartiovuorolista ja Korpelan paikantaminen kesämökeiltä. Juuri nyt polttavinta on tapaus Kapanen&Miettinen.

  Tänne voi myös kerätä listaa mukeista. Minä lupasin muistaakseni ostaa kaikki mahdolliset Antti-mukit jos Miettinen tulee.
   
 2. clayman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestarit
  Miettinen näistä kahdesta se todennäköisin ja realistisin. Jokerien puolella ollaan ainakin varmoja Kapasen kaappamisesta heille. Noh, aina voi kaikkea sattua ja tapahtua, mutta luulen näiden "vain HPK"-puheiden olevan vain sitä, puheita / heittoja. Ja varmasti aikanaan heitetty jotain vastaavaa kun kyseessä oli muutaman vuoden päästä ajateltu paluu. Nyt kun paluu mahdollisesti tapahtuukin tulevalla kaudella, ei Kerho ole(kaan) vaihtoehto.

  Mielestäni Miettisestä voitaisiin saada kakkossentteri. On pelannut sillä paikalla aiemmin ja ei ehkä se ihan paras pelipaikka hänelle, mutta liigaan ja Kerhoon ihan hyvä veto varmasti. Tämä lähinnä siksi, ettei Kerholla taida olla varaa sekä Miettiseen ja kakkossentteriin. Tosin mistäs näitä ikinä tietää.

  Lisäyksenä vielä, että Kapasen tullessa ostaisin kaiken mahdollisen fanituotteen, johon hänen nimensä laitetaan.
   
 3. puuha-pete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Minnesota, Hollanti
  Miettinen tai Kapanen, ostan 4 mukia/herra. Olen tosin nyt hieman huolestunut, että eikö voi ostaa esimerkiksi mukia, jossa on vaikka Ossi-Petterin sympaattinen naama?

  Nämäkin on toki hienoja ja varmoja menestyksiä etenkin firman kahvihuoneessa: Hämeenlinnan Pallokerho - HPK-Muki | Kaikki Tuotteet | Kerho-shop (linkki Kerhon fanituotteisiin)
   
 4. Jääkaappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras mahdollinen
  Jäähallin nurkilla päivystävä partio laittoi aiemmin tänään seuraavanlaisen viestin:

  "Riiva, toimiston rouva ja kakkossentterin näköinen jääkiekkoilija havaittu jäähallilla."
   
 5. banaaninviljelijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Vimpelin Veto, xnxx, Kaljakylä Rangers
  Lainaus:
  Onko tarpeeksi pelimies, että ostan mukin esim. Piispasen kuvalla?
   
 6. Wicci Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
  Lainaus:
  Ettei olis ollu pakin näköinen?

  linkki Googlen kuvahakuun.

  Yhtä kaikki, erikoisen salaperäinen mies tää kakkossentteri jos sitä on edes olemassa.
   
 7. PalloJofa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho
  Lainaus:
  Mitkä ovat kakkossentterin pettämättömiä tunnusmerkkejä? Mikä erottaa verkkareihin pukeutuneen kakkossentterin esim. vastaavaan asusteeseen pukeutuneesta ykkös- tai kolmossentteristä?

  Toiveissa olisi tämän mystisen kakkossentterin sopimuksen julkistus tällä viikolla. Kesälomat kun alkaa perjantaina, niin hankaloituu täälläkin päivystäminen siinä määrin, että olisi kiva saavuttaa mielenrauha ennen sitä. Toki mielenrauhan saavuttaminen riippuu myös kaverista, jonka sopimus mahdollisesti julkaistaan.
   
 8. Santsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, LiPu
  Huhuosaston pojilta kun kysyin niin vastasivat, että toimiston kesälomien jälkeen saatta olla jotain tiedotettavaa. En tiedä sitten koskeeko se tiedotettava asia sitten tuota Pelsujen puolella huhuttua Santavuoren siirtymistä Lahteen.
   
 9. Hereworth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Joni Puurula, Philadelphia Flyers
  Santavuori Pelsuun ja Miettinen tilalle? Tämänsuuntaista tiedotetta minä toivon, kyllähän tällaisen hiljaiselon jälkeen jonkinlainen siirtopommi pudotetaan? Siitä hyvästä voin ostaa ulos viimeisen Ritvan kuvalla varustetun mukin.
   
 10. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Jos kakkossentteriksi tulee se pelaaja, jota täällä ollaan unelmoitu, tulee hän hallille puku päällä kun viime kauden kakkossentteri, Piispanen, tulee verkkopaita ja nappiverkkarit päällä.
   
 11. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Lainaus:
  Joko se on iso ja hampaaton ja sillä on vaahteran lehden kuva niissä verkkareissa tai sitten sillä pitkä takatukka. Eikös noilla meriiteillä voi päätellä kaverin olevan pätevä?
   
 12. N.I.B Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aito Oranssi, oikein- ja väärinkannattajat
  Janne Laakkonen ainakin pelaili tiistaina sulkapalloa salibandy hallilla Petteri Nikkilän ja ja muiden junnujen kanssa. Kaikella kunnioituksella, mutta toivottavasti Laku ei ole mahdollinen Santavuoren korvaaja, kakkos sentterin roolista puhumattakaan.
   
 13. odwaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kepa ja Pena
  Lainaus:
  Laakkonenhan kai on asunut jo vuosia Hämeenlinnassa. Varmaan on päästetty reeneihin mukaan, ettei sille tuu paha mieli.
   
 14. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Lainaus:
  Juu kyllähän Lakulla on paikka HPK kannattajan sydämmessä, vaikka on vähän aika jo ajanut kaverista ohi, vaikkei mikään ikäloppu olekkaan. Antaa miehen reenailla mukana vaan jos siltä tuntuu, eihän noista tollasista mitään kummosia kustannuksia tule, niin mikä jottei, sieltä voi myös tarttua jotain hyvää sinne junnuihin.
   
 15. Vujtekinjalkakynä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Mä en jotenkin usko tohon että aika olis ajanut ohitse, jos saa hyvän treenikauden alle ja vähän itseluottamusta niin kyllä laku on kärkiketjujen laituri varmasti. Mutta jos polvi(vai mikä se oli?) on niin klesana että ei enää vaan pääse entiseen lentoon, niin se on asia erikseen. Ei ne taidot katoa mihinkään, ihmettelenkin miksi laakkosta on viimeisen kerhossa pelatun kauden jälkeen moitittu niin paljon, toki moittimisen aihettakin oli, mutta olosuhteet suorittaa tasapainoinen ehyt kausi oli äärimmäisen surkeat. Näin itse tulkitsen asian, toivottavasti laku osoittaa joskus vielä olleeni oikeessa.
   
 16. Hereworth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Joni Puurula, Philadelphia Flyers
  Eliteprospects huhuilee Laakkosen uudeksi osoitteeksi Asplöveniä. Henk.koht toivon tämän siirron olevan tosi, eikä Lakua Kerhossa ensi kaudella nähdä. Vaikka tässä mahdollisuus kasata hopeakevään tehoketju Laakkonen-Viitaluoma-Vihko, pidän kuitenkin Sallista parempana vaihtoehtona ketjun kolmanneksi lenkiksi.
   
 17. Santsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, LiPu
  Rautio, Arvonen ja kolmas(toistaiseksi tuntematon) pelaajan näköinen kaveri nähty jäähallin nurkilla.
   
 18. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Oliko Kapasella paperipussi päässä, vai mikset tunnistanut? Sitä en pidä mahdollisena, että joku muu pelaaja olisi ollut kyseessä.
   
 19. Santsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, LiPu
  Lainaus:
  Autolla kun ajoin ohitse niin en nähnyt vielä kun kaveri sattui olemaan selin mutta hyvä jos sinä tunnistit.
   
 20. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Kapasia ja Miettisiä näen joka kadunkulmassa HPK:n verkkatakki päällä, vaikken edes Hämeenlinnassa asu.
   
 21. Saloxi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, KGB ja RK-62
  Lainaus:
  Mitä olen aamuisin käynyt lenkillä byroon ohi (kurvaten myös liikenneympyrän kautta), en ole huomannut mitään outoa. Oliko siellä Selin, vai oliko vain selin? Onko Venäjältä tulossa muitakin kuin turisteja? Rajalla työskentelevä kaverini kertoi, että yhtään Shvalev-nimistä henkilöä ei ole ylittänyt rajaa toistaiseksi.
   
 22. N.I.B Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aito Oranssi, oikein- ja väärinkannattajat
  Kyllähän sitä itekkin lukis mielummin tuolta Kerhon nettisivuilta et esim. "Niko Kapanen/Antti Miettinen sopimukseen HPK:n kanssa", kun täältä et jääkiekon pelaajia näkyny millon jäähallilla ja millon Tawast golfissa.
  Toisaalta ihan kiva et täälläkin on EDES JOTAIN keskustelua näin kesälläkin. Taitaa kaikki täälläklin olla toimiston tavoin lomalla tai sit vaan tuolla Jokeri ketjussa lueskelemassa stadilaisten avautumisia.
   
 23. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Lainaus:
  No Shvalevilla nyt on ennenkin ollut ongelmia sen rajan kanssa, ilmeisesti toisille se raja on tasainen ja toisille taas melkoinen vuori kiivettäväksi.
   
 24. Hereworth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Joni Puurula, Philadelphia Flyers
  Lainaus:

  Pakkolomallahan tässä ollaan yhtä kaikki, eipä tässäkään ketjussa voi muusta juuri keskustella kuin Lallin swingeistä kohti Rinkulaa ja mystisistä pelaajia muistuttavista hahmoista. Ei ainakaan ennen kuin toimisto palaa lomilta elokuun alussa, tuolloin ehkä jotakin tiedotettavaakin jo? Omatkin huhukanavani ovat olleet viime aikoina täydessä radiohiljaisuudessa, ja painotankin edelleen partioiden asettamista ainakin poltsarille, toimiston nurkille kaiken varalta sekä mielellään Kapasen Nikon kotiosoitteen lähelle. Mitenkäs se Miettinen, majaileeko Hämptonissa, voidaanko hänen mahdollisia liikkeitään tarkkaillà?
   
  Viimeksi muokattu: 19.07.2013 klo 11.52
 25. M10 Jäsen

  Tutun tuttu näki Mikko Luoman ideaparkin lindexin edessä. Oikeastaan muita kerho-huhuja ei löydy minultakaan tähän väliin, vähän on kuiva kausi nyt.