Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

  • 4 056 077
  • 24 020

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Höpötystä sanon minä. Kyllä sieltä se sentteri tulee, runko on ollut jo kasassa hyvän aikaa ja sillä voi lähteä kauteen. Useasta lähteestä on itsellä kuultuna, että sentteri täsmähankintana olisi jo sopimuksen alla tai lähellä sitä, ja kunhan nyt kuumotellaan kannattajia, tietoisesti tai tahattomasti, että tuleeko sieltä ketään.
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Eiks Hamillkin tullut viime vuonna vasta elokuun lopulla? Arvoinen sanoi, että tällä rungolla lähdetään harjoitusmatseihin.
 

Ralph

Jäsen
Eiks Hamillkin tullut viime vuonna vasta elokuun lopulla? Arvoinen sanoi, että tällä rungolla lähdetään harjoitusmatseihin.
Jep. Jos sieltä huomenna julkaistaan joku "Zach Hamill" Pohjois-Amerikasta, ei se tarkoita etteikö HPK lähtisi nykyisellä rungolla harjoitusotteluihin. Tämä uusi kaveri kun ei vielä ekoissa harjoituspeleissä ole mukana ja liittyy Hamillin tavoin joukkueeseen elokuun lopulla tai joskus silloin.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Niin, eipä Arvonen muutakaan voi sanoa. Ja juurikin, että näillä lähdetään niihin matseihin. Muutenkin kokoonpano elää ja muuttuu tässä vaiheessa kautta. Kyllä tässä on selkeästi satsattu joukkueeseen ja hankittu ne sopivat palaset avainpaikoille. Uskon että tuon viimeisenkin tontin täyttävät ja vielä kunnon pelimiehellä.
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Sentteri AHL:sta ja nimi ranskankielinen. Kuulemma nimiä ei vielä paperissa.

Jotta yöunet tulisi nukuttua, Ben_D voisi kertoa, oliko tuo kolmen kriteerin lista faktaa vai puhdasta vedätystä. Ja jos se oli totta, tässä vaiheessa riittäisi se tieto, onko kyseinen neuvottelukumppani jo mainittu tämän ketjun tämänpäiväisissä arvailuissa (ei siis tarvitse nimetä henkilöä).
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Jotta yöunet tulisi nukuttua, Ben_D voisi kertoa, oliko tuo kolmen kriteerin lista faktaa vai puhdasta vedätystä. Ja jos se oli totta, tässä vaiheessa riittäisi se tieto, onko kyseinen neuvottelukumppani jo mainittu tämän ketjun tämänpäiväisissä arvailuissa (ei siis tarvitse nimetä henkilöä).

En minä nimeä tiedä. Näin kuulin. Ei ole mitään tarvetta vedättää.
 

Ralph

Jäsen
Sikälimikäli nuo Ben_D:n tiedot pitää paikkansa, niin hakemalla kun hain, löytyi vielä neljäs ranskankielisellä nimellä varustettu kanadalaissentteri AHL:n vapaista pelaajista. Jason Gregoire, jonka viime kausi meni AHL:n ja ECHL:n väliä. Sitä edellisen kauden pelaili Ruotsin divarissa eli Allsvenskanissa. Kaverin tiedoissa lukee, että kyseessä olisi kovasti duunia tekevä laituri, mutta pelipaikaksi merkattu myös sentteri.

On toi nyt todennäköisempi kuin Nicolas Blanchard tai Mathieu Tousignant, jotka ovat molemmat tappelijoita ja siksi poissa vaihtoehdoista. Tai ainakin luulisin. Näillä tiedoilla, mitä Ben_D on kuullut, pitäisin Maxime Macenaueria selvästi todennäköisimpänä vaihtoehtona Kerhon viimeiseksi hyökkääjähankinnaksi.

Ja en oikein syty tuosta, kun kyseessä on kuitenkin enemmän duunia tekevä alemman ketjun mies, kuin kärkiketjujen pistenikkari. Kyllä tuon hankinnan jälkeen pitäisin Riku Hahlia joukkueen ykkössentterinä, Macenauer liittyisi tähän puolustavaan sentterinelikkoon kakkosnimeksi. Realistinen pisteodotus olisi täyden kauden osuessa kohdalle sellainen 20 tehopistettä. Näyttäisi olevan Patrick Hollandin joukkuekavereita toissakaudelta. Tuon kaverin saapuessa kärkiketjut laittaisin:

Vojtech Polak - Riku Hahl - Antti Miettinen
Sakari Manninen - Maxime Macenauer - Patrick Holland
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Olen etsinyt jonkin verran tietoa Macenauerista, niin täytyy sanoa että ei tuo välttämättä ole paha. Anaheim aikoina miestä kehuttiin ja ennustettiin jäävään tulevaisuuden nelossentteriksi Duckisiin. Kuulemma homma toimi ja miestä sanottiin yllättävän kädelliseksi alaketjujen pelaajaksi. Sitten kaupan jälkeen farmiin ja siellä puolustavaan rooliin ja lisäksi pieniä vammoja.

SaiPan McIntyre on pikkasen paremmalla pistetahdilla vetänyt kuin Maxi ja ennen SaiPaan tuloa mies teki 68 pelissä 22 pistettä. Maxin viimeinen täysi kausi toissakaudella tuotti 74 ottelussa 24 pistettä. McIntyren paras pistemäärä 33 pistettä kun Maxilla 32 (tosin enemmän pelejä pelattu).

McIntyre pelaa nyt kovalla tasolla kun sopii Liigaan niin pirun hyvin. Kaveri on nopea, aktiivinen, tekee töitä, on fyysinen pienestä koostaan huolimatta ja omaa hyvän pelisilmän. Ohho juuri nuo ominaisuudet on Macenauerissakin. Olisiko miehestä Kerhon omaksi Mcintyreksi? Maxi on vieläpä Mäkkiä pari vuotta nuorempi.

Kyllä mä hyväksyisin kaiffarin.

Lisäksi voiko mies jonka nimi on MAXIME MACENAUER epäonnistua? Ei. On hieno nimi saatana, siinä on mies!
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joo. vilkuilin myös tuota Macenaueria ja olisihan tuo Kertsin ensi kauden sapluunaan niin sopiva sentteri kuin olla voi. Hahl-Macenauer-Paajanen-Jasu. Yhtään pistelinkoa ei olisi, mutta puolustustuspeliä, vääntövoimaa ja tsemppaamista sitäkin enemmän. Tietysti Polakilla, Miettisellä, Lehtivuorella ja Pikku-Tuuskilla täytyy sitten mennä pisteiden suhteen aika nappiin. Mutta, kyllähän tuo mukavan tasapainoinen nippu olisi.

Ja jos se sittenkin tapahtui, se nimimerkki Wiccin puhelu. Käytiin vaan Hollanden ja Macenauerin välillä :)
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Sitten jos otetaan huomioon, niin Marek Viedensky teki AHL:ssa 0.32 pistetta per peli ja Macenauerilla se lukema on 0.33.

Lisaksi jos huhut pitaa paikkansa, niin Kerhon ykkosvaihtoehto oli Alex Friesen, joka sekaan ei niin pisteilla ole mattanyt. Alex Friesenin skouttiraportti sanoo nain:

Friesen, despite his small stature, is a heart-and-soul type player willing to throw his body around — sometimes to his own detriment. He loves to bang and crash and displays skill and determination in the faceoff circle. After missing time in each of his first three pro seasons he is learning to better pick his spots for aggressive plays and throwing body checks. He was a consistent scorer at the junior level on some powerful Niagara teams but has been more of an energy, checking line player during his pro career.

Kun taas Maxime Macenauerista sanotaan nain:

Macenauer is a speedy, defensive-minded player with a high motor and a knack for winning faceoffs. His style is reminiscent of Manny Malhotra, although he may not be quite as fluid of a skater or as skilled in the circle. Macenauer is a very competitive player and willing to sacrifice his body to block shots.

Joten jos Friesenia yritettiin, niin Macenauer kuulostaa sopivalta korvaajalta. Tietenkin tassa nain kesan lopulla joudutaan antamaan tietyissa asioissa periksi. Friesen on pari vuotta nuorempi ja paras kausi oli viime kausi, kun taas Macenauerilla oli loukkaantumisia ja epaonnistuneempi kausi. Mutta naissa taytyy muistaa, etta juuri tuollaiset pienet, mutta vahvat duunari kanukit parjaa HELVETIN hyvin tassa liigassa.

Ainakin taklaus lahtee tarvittaessa, harmi ettei paremmin nay: Maxime Macenauer Huge Hit St. John's Ice Caps vs Portland Pirates october 23, 2012.MOV - YouTube
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Noniin eli uutta pelaajasopimusta kello 11!! Kylla tama Joululta tuntuu kun kovia paketteja tulee joka paiva.

Eli ranskalaisittain lausutaan nimi. Se vahvistettiin facebookissa.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Jaaha, kuukauden hiljaiselosta aiheutunutta itkua ja hammastenkiristelyä paikataan nyt oikein olan takaa.

Toivotaan, että tulee pelimies eikä tappelijaa.
 

soumah#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jokin tuntomerkeistä ei täsmää. LeBlanc ei pelannut viime kaudella AHL:ssä. Toinen vaihtoehto Philippe Cornet taas ei omaa kokemusta Euroopasta. Jännää on!
 

fezr0

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins
Philippe Seydoux? Yllättää ja alkaa pelata sentterinä?
Tämä, samantien 10 mukia! Saadaanko vielä se ruotsalainen pakki joka pelasi myös Ipassa? Kukas hän oli?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös