Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

  • 4 063 111
  • 24 020

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Klo 15 julkastaan. Älkää huolehtiko. 1v pahvi kyseessä kuten veli Jääkaappi totesi.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Juuh, tiedän varsin hyvin tämän ja vastauksesta päättelin itsekin, että tämä on paskaa.

Onkin vain Lehtosen opissa. Olis ehkä pitäny selvittää ennen kuin alkaa kirjoittelemaan. :)
Ei olisi tarvinnut, viestistä sai selvästi kuvan että kyseessä on huhu ja Myllyniemen kunnosta on liikkunut muutenkin huhuja. Myllyniemi saa laittaa vaikka millaisia vakuutteluita omasta kunnostaan, mutta saa myös kannattajat ja maksajat olla huolissaan joukkueesta ja sen ykkösveskarin kunnosta. Toivotaan että Myllyniemen vakuuttelut pitää paikkaansa ja mies on täydessä iskussa kun kiekko putoaa ensimmäistä kertaa jäähän Liigan merkeissä.

Minusta on mennyt vähän oudoksi muutenkin tämä nykyinen oikeusturva touhu pelaajien osalta, että mitään ei kerrota ja sitten vielä sosiaalisessa mediassa naureskellaan huhuille yms. kun kuitenkin ne kannattajat ja yhteistyökumppanit sen palkan viimekädessä maksaa.

Mitä Polakkiin tulee niin erittäin hyvä hankinta, nyt alkaa runko olemaan sitä yhtä isoa palasta enää vajaa ja tilanne näyttää todella valoisalta. Hyviä hankintoja, mutta en ala silti toimistoa kiittelemään, ei tämä nyt ihan putkeen ole mennyt ja hyvät hankinnat ei korjaa niitä isoja virheitä mitä on tehty. Toivottavasti otetaan toimistolla opiksi ja ensi kesänä ei olla samassa tilanteessa, kuin tänä kesänä ollaan oltu.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

Ralph

Jäsen
Juu pakkia kuulemma katsotaan uudestaan sitten kun on "verotuksellisesti helpompaa".
No hyvä, ettei kokonaan ole puolustusta unohdettu näiden hyökkääjähankintojen keskellä. Itse olisin toivonut nimittäin kahta puolustajaa vielä. Jotain selvää top-kuusi puolustajaa sekä yhtä kokenutta syvyyshankintaa. En tarkoita mitään tähtipakkia ja toista top-4-pakkia vaan varmaa suorittajaa kokoonpanoon ja toista katsomoon/Mestikseen kyttämään ensimmäistä loukkaantumista. Puolustus kun on nyt tässä kunnossa:

Joonas Lehtivuori - Joni Tuulola
Santeri Saari - Petteri Nikkilä
Henri Auvinen - Henrik Forsberg
Matias Haaranen - Markus Haapanen

Mielummin Haaranen ja Haapanen voitaisiin jättää kauden alussa pois kokoonpanosuunnitelmista. Kumpikin on 19-vuotias, joten menee vielä junnuissakin, mutta myös Mestis-visiitti ei olisi huono vaihtoehto. Kahdeksan puolustajaa on aika vähän, kun seitsemän on kokoonpanossa kerralla. Kymmenen olisi parempi luku, kun kuitenkin kaksi (+ Tuulola) on junnuja.

Nyt tilanne on se, että Haaranen on kokoonpanossa suoraan. Ja kun joku loukkaantuu, on hän pelaavassa kuusikossa ja Haapanen seiskapakkina. Parempi tilanne olisi, ettei yhden loukkaantumisten takia tarvitse kahta täysin kokematonta junnua heittää kerralla kokoonpanoon.

Eli toivon todella, että sieltä kirstusta löytyisi, vaikka sitten vasta elokuun lopulla, tilaa yhdelle pakkihankinnalle. Vaikka tuo kuusikko näyttää oikein kivalta, pieni pelko on, kun on saanut lukea Tuulolan polven tilanteesta.

Kurtis McLean, Martin St. Pierre, Tyler Redenbach, Joel Perrealt, Mike Iggulden, Corey Locke, Brad Moran.

Kun minä pari päivää sitten noita nimiä kaivelin ja löysin Rob Schrempin, olen nähnyt viime yöt unta hänestä. Schremp jos saapuisi, ostaisin parit mukit hyllyntäytteeksi.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
St.Pierre, voiko ranskalaisempaa nimeä ollakaan?

edit: voi pelata laitaa/keskellä, AHL viime kaudella kovin tehoin ja kanukki. Ou jee!!
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Eikö St. Pierre? Eric Beaudoin, onko se ranskaa? Ois oma kasvattikin.

Edit. Onkin siis AHL:stä eikä KHL:stä. Ohi siis tuo veikkaus.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kyllä Beaudoin on ranskalainen nimi. Mikäs tässä ollessa, kovia nimiä tulee ovista ja ikkunoista.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Ei kylla hyvalta nayta kun katselee noita ranskankielisia nimia AHL:ssa. Toivottavasti olisi joku joka purkaa sopparin siella tai muuta vastaavaa. Ainoat edes vakituisesti AHL:ssa pelanneet pelaajat on Tousignant ja Macenaeur. Molemmat on turboahdettuja versioita Tuomas Vanttisesta ilman kasia, eli ei pitaisi olla missaan nimessa Liigaseuran karkisenttereita. Alkaa pelottaa.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Ei kyllä löydy joo EP:n Free Agent-listalta yhtäkään ranskankielisellä nimellä varustettua pelaajaa, joka lähtökohtaisesti olisi parempi haku kuin Viedensky tai Hahl. Yllä mainituista yhtäkään en kyllä kelpuuttaisi.

Kyseessä soisi olevan joku sopimuksen purkava kaveri. Jatketaan nuuskimista.
 

Ralph

Jäsen
Ei kai sentään, tshekkinimihän tuo on. Kyllä vähän jännittää, kun yrittää noita viime kaudella AHL:ssä pelanneita vapaita senttereitä löytää, joilla on ranskankielinen nimi. Ei siellä ole kuin sellaisia, joiden vahvuudet on kiekottomassa pelissä. Kuten ensimerkiksi Maxime Macenauer. Toivottavasti tässä on kyse vaan siitä, että tarkoitetaan ranskankielistä pelaajaa, ei ranskankielisen nimistä. Tiedä sitten ikinä, kuka noistakin on ranskankanadalainen.
 

Ralph

Jäsen
Vincour on erittain ranskalainen nimi.
Itse taas en koe ranskankieliseksi. Nämä on näitä, kun jokainen heittää oman arvionsa jokaisesta nimestä vuorotellen.

Onko Corey Trivino ranskankielinen nimi? Ei mitkään huipputehot hänelläkään, mutta piste per peli -tahti kovempi kuin esim. Mathieu Tousignantilla, joka muutenkin on joku tappelija. Trivino on nyt try-outilla KHL:ssä, jos ei saanutkaan sopimusta? Kyllä näitä AHL-senttereitä voi Euroopastakin löytää, kun vähän tutkii.

Trivino-niminen ranskalaisjalkapalloilija löytyy. Ja kun ranskankielista Wikipediaa tutkii, on muitakin Trivinoja.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kun tuon Tusinan tappeluja vilkuilin, niin aikas hyvällä prosentilla tuntuu pataansa ottavan. Ja kun ei tässä liigassa saa mies edes halutessaan ottaa turpaansa ja muuten mies ei isommin vakuuta, niin toivottavasti ei ainakaan hän. Macenauer olisi tuosta kolmikosta ainoa mahdollinen. Visiitti änärin puolellakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös