Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Muiden maiden maajoukkueet

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Jaws, 24.01.2012 klo 22.29.

 1. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Kun en kerta kaikkiaan löytänyt lainkaan sopivaa ketjua tälle maajoukkueelle ja ennen kaikkea Suomea koskien jollakin tavalla niin laitan sen tänne.

  Viime vuoden puolella ja oikeastaan myös pari vuotta sitten Turkin Jääkiekkomaajoukkue eli Buz Milli Hokeyi Takimi kävi tosiaan Suomessa pelaamassa ja sitä pidin tähän asti varmaan ainakin periaatteessa uusimpana tai alhaisimman tason maajoukkueena Suomessa käyneenä.

  Tämä seuraavan lukemani tiedon joukkue ei vielä Suomessa ole käynyt vaikkakin paikallisella tasolla ja suomalaisten alasarjaseurojen piireissä on ollut liikehdintää tämän maan maajoukkueen osalta kutsumiseksi myös Suomeen lähivuosina. Se olisi siinä tapauksessa ilmeisesti uusin Suomen eri alempien joukkueiden kohtaama maajoukkue ja on sitä ollut periaatteessa nytkin noin vuoden verran.

  Tämä maajoukkue jota vastaan alasarjan ja harrastetason joukkueet pelasivat Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden juhlavuotena kun Team Finland eli nykypäivän Suomen C-maajoukkue nähtiin tälle järkyttävän suuren tasoeron vuoksi liian kovana joukkueena kohdata niin se oli:

  Portugalin Jääkiekkomaajoukkue.

  Tällä maalla tosiaan jääkiekko on jäänyt vaarallisen hataralle pohjalle ja huolimatta Espanjan läheisyydestä ja joistakin hyvin epävirallisista peleistä sitä vastaan lähinnä senkin maan alasarjaseuroja vastaan sen jääkiekkoilu ennen vuotta 2000 oli melkein olematonta eikä edes sen jälkeenkään paljoa toimintaa ollut. Kun Portugalin Jääkiekkoliitto ei kyennyt saamaan rahoitusta Porton, Lissabonin ja Estorilin jäähallihankkeilleen niin maan ikioma ainoa jäähalli oli vuoteen 2006 asti vuodesta 1996 eteenpäin tietenkin Palacio do Gelo Viseussa joka myös Viseun Jäähallina tunnettiin.

  Todellakin vain lainausmerkeissä koska se oli jälleen sellainen vanhempien aikojen Hong Kongin ja Taiwanin maajoukkueille tyypillinen pienjäähalli ostoskeskuksessa. Taisi se niitä isompi sentään olla, mutta se olikin ainoa hyvä puoli ja ei paljon sekään.

  Vuosina 2007-2009 Viseun Jäähallin sulkeuduttua Portugalilla ei ollut omaa jäähallia ennen vuotta 2010 jolloin se sai oman uuden jäähallinsa Elvasiin jossa se pelaa omat vieläkin erittäin harvat kansainväliset pelinsä nykyään. Lisäksi maassa on ainakin Sertan Jäähalli, mutta Sertassa pelataan keskimäärin muita lajeja ja ennen jääkiekkoa nykyisessä Sertan Jäähallissa ja sen alueella siellä pelattiin enimmäkseen Rullakiekkoa tai Maahockeya.

  Portugali kohtasi jääkiekossa siis lopulta Espanjassa Granadan Jäähallissa pidetyssä alasarjojen kansainvälisessä seurajoukkueiden turnauksessa Espanjan ja Norjan alasarjojen tai harrasteseurojen lisäksi näidenkin maiden alempien maajoukkueiden peruttua tulonsa turnaukseen myös Suomen eri alasarjojen seuroja joita innostui tulemaan paikalle viime vuoden huhtikuussa. Aluksi tuo turnaus oli tarkoitus pitää Portugalin Elvasissa sen eli Elvasin Jäähallissa, mutta siellä ei ollut kaiketi tarpeeksi tiloja niin monille seuroille kuin mitä turnaukseen tuli niin sitten piti pitää turnaus Espanjassa.

  Aluksi Suomesta piti tulla selkeitä, 3. Divisioonan, 3-divisioonan tai III-divisioonan seurajoukkueita, mutta lopulta vain yksi seurajoukkue 3. Divisioonasta, 3-divisioonasta tai III-divisioonasta tuli paikalle ja loput kaksi seuraa Suomesta olivat harrastejoukkueita jääkiekossa.

  Laitan tähän alle niistä otteluista tulokset ja pahoittelut mikäli nämä tiedot ovat jo viime vuoden puolella jossakin yhteydessä Jatkoajassa mainittu:

  Portugalin Maajoukkue jääkiekossa Suomen seurajoukkueita vastaan huhtikuussa 2017 Granadan Jäähallissa Espanjassa

  Portugali-Pitäjänmäen Tarmo eli PiTa 0-6 (PiTa oli ainoa alempien divarien joukkue turnauksessa Suomen puolelta.)

  Portugali-Pyhäjärven PPPC 1-2 (PPPC taitaa olla harrasteseura Pyhäjärveltä.)

  Portugali-Vantaan Mr. Taxi/ Mr. Taxi Team/Mr. Taxi Club/Mr. Taxi HC 0-2 (Mr. Taxi/Mr. Taxi Team/Mr. Taxi Club/Mr. Taxi HC taitaa olla harrasteseura Vantaalta ja tietääkseni taksiyrittäjien ja taksikuljettajien työporukasta tuon seuran toiminta alun alkaen liikkeelle lähti.)

  Kaikki Suomen eri seurajoukkueiden ottelut pelattiin vaihtelevasti joko saman päivän eli 23.4.2017 tai 23.4.2017-25.4.2017 välisenä aikana.
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2018 klo 04.52
 2. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Vironsuomalainen Viron maajoukkuepelaaja Marko Kettunen on tuomittu dopingainerikkomuksesta neljän vuoden kilpailukieltoon.

  Itseasiassa viikonloppuna mietin, että miksi Kettunen ei ollut Viron kokoonpanossa Liettuassa.

  Asiasta lisää IIHF:n sivuilla:
  IIHF - Estonia player suspended