Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Muiden maiden maajoukkueet

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Jaws, 24.01.2012 klo 22.29.

 1. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Kun en kerta kaikkiaan löytänyt lainkaan sopivaa ketjua tälle maajoukkueelle ja ennen kaikkea Suomea koskien jollakin tavalla niin laitan sen tänne.

  Viime vuoden puolella ja oikeastaan myös pari vuotta sitten Turkin Jääkiekkomaajoukkue eli Buz Milli Hokeyi Takimi kävi tosiaan Suomessa pelaamassa ja sitä pidin tähän asti varmaan ainakin periaatteessa uusimpana tai alhaisimman tason maajoukkueena Suomessa käyneenä.

  Tämä seuraavan lukemani tiedon joukkue ei vielä Suomessa ole käynyt vaikkakin paikallisella tasolla ja suomalaisten alasarjaseurojen piireissä on ollut liikehdintää tämän maan maajoukkueen osalta kutsumiseksi myös Suomeen lähivuosina. Se olisi siinä tapauksessa ilmeisesti uusin Suomen eri alempien joukkueiden kohtaama maajoukkue ja on sitä ollut periaatteessa nytkin noin vuoden verran.

  Tämä maajoukkue jota vastaan alasarjan ja harrastetason joukkueet pelasivat Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden juhlavuotena kun Team Finland eli nykypäivän Suomen C-maajoukkue nähtiin tälle järkyttävän suuren tasoeron vuoksi liian kovana joukkueena kohdata niin se oli:

  Portugalin Jääkiekkomaajoukkue.

  Tällä maalla tosiaan jääkiekko on jäänyt vaarallisen hataralle pohjalle ja huolimatta Espanjan läheisyydestä ja joistakin hyvin epävirallisista peleistä sitä vastaan lähinnä senkin maan alasarjaseuroja vastaan sen jääkiekkoilu ennen vuotta 2000 oli melkein olematonta eikä edes sen jälkeenkään paljoa toimintaa ollut. Kun Portugalin Jääkiekkoliitto ei kyennyt saamaan rahoitusta Porton, Lissabonin ja Estorilin jäähallihankkeilleen niin maan ikioma ainoa jäähalli oli vuoteen 2006 asti vuodesta 1996 eteenpäin tietenkin Palacio do Gelo Viseussa joka myös Viseun Jäähallina tunnettiin.

  Todellakin vain lainausmerkeissä koska se oli jälleen sellainen vanhempien aikojen Hong Kongin ja Taiwanin maajoukkueille tyypillinen pienjäähalli ostoskeskuksessa. Taisi se niitä isompi sentään olla, mutta se olikin ainoa hyvä puoli ja ei paljon sekään.

  Vuosina 2007-2009 Viseun Jäähallin sulkeuduttua Portugalilla ei ollut omaa jäähallia ennen vuotta 2010 jolloin se sai oman uuden jäähallinsa Elvasiin jossa se pelaa omat vieläkin erittäin harvat kansainväliset pelinsä nykyään. Lisäksi maassa on ainakin Sertan Jäähalli, mutta Sertassa pelataan keskimäärin muita lajeja ja ennen jääkiekkoa nykyisessä Sertan Jäähallissa ja sen alueella siellä pelattiin enimmäkseen Rullakiekkoa tai Maahockeya.

  Portugali kohtasi jääkiekossa siis lopulta Espanjassa Granadan Jäähallissa pidetyssä alasarjojen kansainvälisessä seurajoukkueiden turnauksessa Espanjan ja Norjan alasarjojen tai harrasteseurojen lisäksi näidenkin maiden alempien maajoukkueiden peruttua tulonsa turnaukseen myös Suomen eri alasarjojen seuroja joita innostui tulemaan paikalle viime vuoden huhtikuussa. Aluksi tuo turnaus oli tarkoitus pitää Portugalin Elvasissa sen eli Elvasin Jäähallissa, mutta siellä ei ollut kaiketi tarpeeksi tiloja niin monille seuroille kuin mitä turnaukseen tuli niin sitten piti pitää turnaus Espanjassa.

  Aluksi Suomesta piti tulla selkeitä, 3. Divisioonan, 3-divisioonan tai III-divisioonan seurajoukkueita, mutta lopulta vain yksi seurajoukkue 3. Divisioonasta, 3-divisioonasta tai III-divisioonasta tuli paikalle ja loput kaksi seuraa Suomesta olivat harrastejoukkueita jääkiekossa.

  Laitan tähän alle niistä otteluista tulokset ja pahoittelut mikäli nämä tiedot ovat jo viime vuoden puolella jossakin yhteydessä Jatkoajassa mainittu:

  Portugalin Maajoukkue jääkiekossa Suomen seurajoukkueita vastaan huhtikuussa 2017 Granadan Jäähallissa Espanjassa

  Portugali-Pitäjänmäen Tarmo eli PiTa 0-6 (PiTa oli ainoa alempien divarien joukkue turnauksessa Suomen puolelta.)

  Portugali-Pyhäjärven PPPC 1-2 (PPPC taitaa olla harrasteseura Pyhäjärveltä.)

  Portugali-Vantaan Mr. Taxi/ Mr. Taxi Team/Mr. Taxi Club/Mr. Taxi HC 0-2 (Mr. Taxi/Mr. Taxi Team/Mr. Taxi Club/Mr. Taxi HC taitaa olla harrasteseura Vantaalta ja tietääkseni taksiyrittäjien ja taksikuljettajien työporukasta tuon seuran toiminta alun alkaen liikkeelle lähti.)

  Kaikki Suomen eri seurajoukkueiden ottelut pelattiin vaihtelevasti joko saman päivän eli 23.4.2017 tai 23.4.2017-25.4.2017 välisenä aikana.
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2018 klo 04.52
 2. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Vironsuomalainen Viron maajoukkuepelaaja Marko Kettunen on tuomittu dopingainerikkomuksesta neljän vuoden kilpailukieltoon.

  Itseasiassa viikonloppuna mietin, että miksi Kettunen ei ollut Viron kokoonpanossa Liettuassa.

  Asiasta lisää IIHF:n sivuilla:
  IIHF - Estonia player suspended