Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Muiden maiden maajoukkueet

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Jaws, 24.01.2012 klo 22.29.

 1. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Sveitsi on vuosi vuodelta hinannut itseään lähemmäs kärkeä. Nyt tähän on kenties tulossa muutos, mikäli iltalehden uutinen pitää paikkaansa. Sveitsin päävalmentajaksi on nousemassa Glen Hanlon.

  Lehti: Jalosen sijasta yllätysnimi Sveitsin ruoriin | Jääkiekko | Iltalehti.fi

  Käsittämätön valinta, mikäli toteutuu. Tulokset muun muuassa Slovakian peräsimessä olivat aivan hirveitä ja se itse peli kentällä, todella tuskaista katseltavaa.
   
 2. Van Cleef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
  Lainaus:
  Jos tämä tapahtuu niin ei voi kuin kyseenalaistaa Sveitsin jääkiekkopomojen mielenterveys. Koko se hyvä työ jota viime vuosina on maajoukkueessa tehty ja luotu peli-identiteettiä niin se heitettäisiin roskakoriin ja otettaisiin valmentajaksi mies joka ei osaa organisoida hyökkäyspelaamista. Ei ole koskaan osannut. Ihan käsittämätön valinta olisi tämä.
  Hanlonilla on kyllä ilmeisesti aivan maaginen nero agenttina.
   
 3. Viltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Alpo Suhonen taitaa olla siinä ryhmässä, joka päättää uudesta päävalmentajasta. Onkohan Suhonen soitellut Jukka Jaloselle tai Hannu Aravirralle? Joka tapauksessa, päävalmentajan paikka Itävallan maajoukkueessa voi olla houkuttelevakin pesti monille valmentajille. Maassa on otettu mm. valmentajakoulutuksessa isoja askelia, mutta olisiko kuitenkin vielä sen aika, että päävalmentaja olisi joku kokenut ja ansioitunut ulkomaalainen?
   
 4. Travel Boss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, RU-38, NHL
  Linkistä löytyy Satakunnan Kansan pieri kirjoitus Venäjän nykyisen päävalmentajan Oleg Znaroksin Suomen visiitistä 90-luvun alussa.
  Muistan kyllä Znarokin - kuten hänet silloin tunnettiin - visiitin patapaidassa, mutta enpä tiennyt kaverin olleen noinkin stereotypinen itäblokin pelaaja :)

  SK: Muistatko tämän miehen Ässistä?
   
 5. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Lainaus:
  Oikein kunnon mulkku ollut. Harmi, ettei ennättänyt SM-liigassa pelaamaan. Vielä -97 MM-kisoissa oli erinomaisella pelipäällä.
   
 6. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia
  Slovakian maajoukkueen päävalmentajan tehtävät kevään 2015 kisoihin päättänyt Vladimír Vůjtek senior siirtyy Tshekin maajoukkueen peräsimeen. Hän korvaa Vladimír Růžičkan, joka jätti Tshekin maajoukkueen, kun häntä epäiltiin korruptiosta.
   
 7. Gneisenau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Preussen Devils, HIFK
  Mittavan uran NHLssä tehnyt Marco Sturm on Saksan maajoukkueen uusi käskijä ja general manager. Saas nähdä miten tässä käy, toisaalta erittäin pidetty mies pelaajien keskuudessa mutta se ei vielä kovinkaan pitkälle riitä.
   
 8. zunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Team Finland
  Huomenna päätetään talviolympialaisten 2022 pitopaikka, ehdolla Kazakstanin Almaty ja Kiinan Peking. Mikäli Kazakstan tulee valituksi niin maalle varmasti annetaan kisapaikka olympiaturnaukseen. Mutta jos Kiina valitaan niin maa tuskin saa kisapaikkaa ainakaan miesten turnaukseen, koska ranking sijoitus on 38, mutta naisten joukkue ansaitsee kisapaikan.

  Mutta todennnäköisempänä pidän että Peking voittaa äänestyksen.
   
 9. Gneisenau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Preussen Devils, HIFK
  Lainaus:
  Uwe Krupp on tarjonnut Sturmille apua 2-valmentajan muodossa, omasta mielestäni tämä on hyvä veto mutta suurena ja hivenen vaikeana persoonana tämä saattaa päätyä myös huonoon lopputulokseen.
   
 10. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia
  Zdeno Cíger on Slovakian maajoukkueen uusi päävalmentaja. Róbert Švehla puolestaan on maajoukkueen uusi GM.
   
 11. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Laitetaan tänne: Brandon Bochenski hakee Kazakstanin kansalaisuutta edustettuaan Barys Astanaa viimeiset viisi vuotta ja toimien viime kaudella seuran kapteenina. NHL-otteluita takana mm. Bostonista ja Tampasta tutulla pelurilla on 156 ja esiintynyt myös jenkkien paidassa MM-kisoissa. Evääköhän tämä nyt sen, että Bochenski pystyisi edustamaan Kazakstania jatkossa? Ei tullut mieleen muita esimerkkitapauksia kuin Dallman, Banham, Lalande ja Platt, joista Platt on pelannut aiemmin Kanadan U-18 joukkueessa ja nyttemmin siis edustanut Valko-Venäjää MM-kisoissa.
   
 12. IceBlacks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
  Lainaus:
  Ei evää. Jos on edustanut jotain maajoukkuetta ja haluaa kansalaisuuden vaihdon myötä edustaa uutta maataan, karenssi on 4 vuotta. Ilman aikaisempaa maajoukkue-edustusta pitää pelata 2 vuotta pötköön uuden maan sarjoissa. Tässä tapauksessa kun Bochenski on pelannut jo 5 vuotta putkeen Kazakstanissa ja kansalaisuus heltiää, niin ei ole sääntöjen mukaista estettä pelata Kazakstanin maajoukkueessa.
   
 13. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Mainitaan täälläkin asia, jonka @vlad toi toisaalla esiin ja Jatkoaika teki uutisen eli Darius Kasparaitisin maju-debyytti Liettuan paidassa 45-vuotiaana. Joukkueen kapteenina hän teki kotijoukkueen kuudennen maalin 7-2-voitossa Virosta (kinnostuneille linkki matsiin kokonaisuudessaan).
  Miehellä on ollut jo pidempään tähtäimessä synnyinmaansa edustaminen MM-kisoissa ja siksi Kasparaitis on käynyt pelaamassa muutaman pelin kaudessa Liettuan liigassa, vaikka on muutoin asettunut Floridaan. Nyt tähtäin on ensi kevään kotikisoissa Kaunasissa.
   
 14. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  En tiedä mikä ketju olisi paras tälle kysymykselleni, mutta olen usein miettinyt, miten helvetissä Iso-Britanniakin on joskus voittanut jääkiekon maailmanmestaruuden? Vuosina 1935-1938 Britannia oli neljä kertaa putkeen mitaleilla. Kruununa vuoden 1936 maailmanmestaruus.

  Tänä päivänä lätkä on briteissä ihan lasten kengissä. Kanadahan on hallinnollisesti Iso-Britannian alaisuudessa, koska Kanadan valtionpäämies on Iso-Britannian kuningatar Elisabet II. Olisiko sitten niin, että tuolloin 30-luvulla Brittien jengissä on pelannut pääasiassa kanukkeja, vai mistä tuo englantilaisen "dominointi" tuolloin johtui?
   
 15. Vg Warrior Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Taitaa muuten olla myös yksi olympiakulta.
   
 16. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  @Porvoon Kärppä Juurikin siitä. Iso-Britannian joukkue koostui lähinnä brittisyntyisistä mutta Kanadassa kasvaneista pelaajista. Kanadan kiekkoliitto CAHA protestoi asiasta mutta veti protestin takaisin ennen kisojen alkua.

  @Vg Warrior Tuohon aikaan erillisiä MM-kisoja ei olympiavuosina pelattu. Eikä EM-kisoja vaan kaikki mitalit jaettiin yhdessä turnauksessa. Iso-Britannia otti siis ensimmäiset (Ja ainoat) MM/EM/Olympiakullat samalla kertss.
   
 17. Thoma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat
  Lainaus:
  Lainaus:
  Hehe.

  Voisiko Saksa olla jatkossakin mitalitaistelussa ainakin MM-tasolla?
   
 18. Gneisenau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Preussen Devils, HIFK
  Lainaus:
  Niin? 2015 kaikki oli aika avoinna, Sturm on kehittynyt valmentajana huikein harppauksin. Toivottavasti tämä kehitys jatkuu ja jos näin käy, mitalipeleihin on jatkossakin asiaa.
   
 19. Kiva nähdä, miten Saksan menestys vaikuttaa Saksan liigan katsojamääriin. Samalla tietenkin odottelen innolla, miten Saksa pärjää kevään mm-kisoissa, sillä NHL:stä on varmaan Draisaitl tulossa apuun, kun kisat on taas lähellä kotia. Voi tulla aika paljon saksalaisfaneja Tanskaan kannustamaan joukkuetta, kun heidän ei edes tarvitse jäädä paikan päälle 200 euroa/yö maksaviin telttoihin.
   
 20. Gneisenau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Preussen Devils, HIFK
  Lainaus:
  Tämä kyllä, toivoin Riederin saamista mukaan mutta Kings saattaa jatkaa pelejä pitkäänkin. D.Seidenbergin vastaus kiinnostaa myös, vieläkö jaksaa tulla mukaan.
   
 21. Thoma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat
  Sveitsillähän ei MM-hopean jälkeen ole kovin kummoisia sijoituksia, katotaan miten käy. Muuten Sveitsin ja Tanskan pelaajatuotanto näyttää Saksaa paremmalta. Saksa ei ole ollut nuorten mm-kisoissa edes pääsarjatasolla.
   
 22. Gneisenau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Preussen Devils, HIFK
  Lainaus:
  Tämä on totta mutta on saksaltakin muutama lupaava kaveri tulossa: Dominik Bokk,Tim Stützle, Tim Fleischer, Alexander Dersch jne.
   
 23. Thoma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat
  Lainaus:
  Eikös Saksassa ole jo hyvät katsojamäärät ainakin isoimpien joukkueiden osalta.
   
 24. Sherminator Jäsen

  Lainaus:
  Mites näiden jälkeen? Itselläni tulee mieleen lähinnä Ranskan Texier, mutta onko jollain käryä esimerkiksi Norjan, Itävallan tai Valko-Venäjän pelaajatuotannon kehityksestä?
   
 25. Gneisenau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Preussen Devils, HIFK
  Niinhän siinä kävi että Eisbären Berlinin junnuleireille on nyt enemmän tulijoita kuin on mahdollista ottaa, mikäli tilanne on samankaltainen muissakin ns. kiekkokaupungeissa, voi kiekkokapina todellakin alkaa. Erittäin hieno asia.