Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Muiden maiden maajoukkueet

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Jaws, 24.01.2012 klo 22.29.

 1. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
  Lainaus:
  Toivon kovasti, että Ukraina saisi Ponikarovskyn ja Fedotenkon käyttöönsä. Siitä on tosin ollut puhetta, että Ponikarovsky haluaisi siirtyä edustamaan Venäjää. En tiedä miksi hän haluaa tehdä ko. ratkaisun tässä vaiheessa uraansa. Mutta jos Ukraina saa nämä miehet mukaansa, ovat he kisoihin lähdettäessä paremmissa asemissa kuin aasialaiset. Toki tietynlainen kotietu on korealaisten ja ehkä myös japanilaisten puolella. Mutta kun materiaali ei riitä.

  Jos joku floppaa, niin Unkari lienee potentiaalisin floppi. Heiltä voi odottaa mitä tahansa. Niin ailahteleva maajoukkue kyseessä.
   
 2. IceBlacks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
  Lainaus:
  Maalivahdit heillä suurimpina murheenkryyneinä. Levente Szuper ei viime kaudella pelannut missään, mutta silti hän pelasi käsittämättömän hienot kisat. Tälläkään kaudella hän ei ole pelannut missään, enkä tiedä onko hän viime vuoden tapaan pitänyt pelituntumaa yllä valmennushommissa ja höntsyvuoroilla.

  Miklos Rajna oli kohtalaisen paska, mutta hän on kuitenkin nuori kaveri (22), mutta Székesfehérvárista pitäisi päästä kovempaan jengiin pelaamaan. Zoltan Hetenyi syö Tapparassa penkillä makkaraa ja välillä käy pelaamassa Mestistä LeKissä. Ei todellakaan näin.

  Puolustajista Tamas Sille lopetti uransa ja kapteeni Viktor Szelig ja Andras Horvath lopettivat maajoukkueessa. Heidän panos puolustuksessa oli älyttömän kova ja heitä ei helpolla korvata.

  Plus Unkaria ei ole siivittämässä maailman fanaattisimmat kannattajat kuten viime keväänä Budapestissa. Se voi tosin olla myös helpotus kun pelaajiin ei kohdistu niin valtaisaa painetta. Japanissa 2008 Unkari tosiaan voitti I-divarin ja nousi MM-kisoisin. Silloin tosin hyökkääjälegenda Gabor Ocskay oli vielä hengissä ja maajoukkueen runko oli paras mitä heillä 2000-luvulla on ollut.

  Silti uskaltaisin veikata Unkaria pronssille vaikka toivonkin vilpittömästi heidän yllättävän ja nousevan ylimmälle sarjaportaalle.
   
 3. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Jep, paluu vasta takana ja kovat vastustajat edessä. Joka tapauksessa Ukraina on noussut pahimmasta aallonpohjasta ja useammalla pelaajalla on nyt KHL- ja MHL-kokemusta (kyllä, uskon jopa junnuliigassa pelaamisen riittävän ykkösdivaritasolla), joten pysyn kannassani. Katsellaan keväällä uudestaan.
   
 4. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Maalivahtipeli on toden totta Etelä-Korean heikoin lenkki. Muutoin joukkue on esittänyt viime vuosina todella vauhdikasta, liikkuvaa ja ennakkoluulotonta peliä. Mestiksessä ja Suomi-sarjassa kouliintuu varmasti kelpo maajoukkueratsuja MM-kisojen divaritasolle. Toivon mukaan maalivahdeille keksittäisiin joku Pasi Nurmisen monivuotinen koppauskoulu tai jotain sen suuntaista... Kova I-divarin MM-tason turnaus joka tapauksessa tiedossa keväällä. Itävalta ja Slovenia pääsevät talvella hakemaan hyvät pohjat Olympia-kisoista ja lähtevät selvinä ennakkosuosikkeina. Pronssisota voikin olla sitten kiharaisempi. Ukrainalla on saumansa, mutta lähtee vielä haastajana. Etelä-Korea saa mukavasti lisäpotkua kotiyleisöstään ja hyötyy kyllä Japanin kanssa aikaerohässäköistä.
   
 5. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Lainaus:
  Hetenyi palasi Szekesfehervarin riveihin ja napannee ykkösmaalivahdin tontin Balizsin ja Rajnan nenän edestä. Näin ollen voisi kuvitella että Hetenyi olisi myös maajoukkueessa selkeä ykkönen keväällä.

  Muilta osin Unkarin tilanne on tosiaan vielä aika ympäripyöreä. Szekesfehervarkin kyntää EBELin pudotuspeliviivan ulkopuolella ja ulkomailla pelaavien avusta ei luonnollisesti ole maajoukkueen kannalta mitään tietoa. Riippuen ihan siitä, keita Unkari saa porukkaan tänä vuonna mukaan, sijoitus voi tosiaan vaihdella rajustikin sarjanousun ja putoamisen välillä. Rutiinin luulisi kuitenkin riittävän sarjatason säilyttämiseen.

  e: Szuperista sen verran, että ukko tosiaan näyttäisi toimivan edelleen Vasas SC:n valmennusjohdossa. Ilmeisesti pelaajaura alkaa olla förbi, mutta eihän sitä tiedä innostuuko kaveri vielä maajoukkuepuuhiin.
   
  Viimeksi muokattu: 03.12.2013 klo 10.07
 6. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
  Miten se sääntö menikään uuden maajoukkueen edustamisessa? Milloin kansalaisuuden vaihdettuaan pelaaja on edustuskelpoinen uudessa maajoukkueessaan?

  Silmät tirrissä ja aivot jumissa, mutta tämä olisi kiva tietää ennen kuin painan pääni tyynyyn.
   
 7. IceBlacks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
  Lainaus:
  Kaksi vuotta pötköön kyseisen maan pääsarjassa ja neljä siinä tapauksessa, että on pelannut jo toisessa maajoukkueessa. Sillä ei ole väliä missä vaiheessa uuden edustamansa maan kansalaisuuden on saanut.
   
 8. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
  Lainaus:
  Kiitokset!

  Osaako joku sanoa, onko Charles Lingletin tilanteesta jotain? Geoff Platt edustanee Valko-Venäjää kevään MM-kisoissa, Kevin Lalanden tasosta en tiedä - maalille on kuitenkin laittaa Vitali Belinski.

  Etelä-Korea ykkösdivisioonassa siis haalinut Radunsken lisäksi nyt myös Swiftin ja Youngin. Mielenkiintoista.

  Entä Kroatian maajoukkueen tilanne? Medveščak Zagrebissa pelaa monta cronuckia, jotka käytännössä voisivat vaihtaa Kroatian maajoukkueeseen. Tarkoittaisi todennäköisesti nopeahkoa nousua ykkösdivisioonan A-lohkoon, sen verran tuo materiaali paranisi. En tiedä, onko siellä suunnitelmissa jotain tällaista vai mennääkö ns. omilla.

  Jamaika liittyi taannoin IIHF:n jäseneksi ja siellä taisi olla jotain hullulta kuulostavia suunnitelmia viritteillä. Eikös siellä Subbanin ja Stewartien perään oltu kovastikin? Täyttä utopiaa tietysti, mutta ajatuksen tasolla naurattaa koko kuvitelma.

  Stefano Giliatin piti siirtyä ennen SaiPaan tuloaan Italian pääsarjaan voidakseen edustaa Italian maajoukkuetta (Edit: Pelasikin näköjään yhden kauden Bolzanossa). Mitenköhän Chris DiDomenicon kanssa, aikookohan edustaa Italiaa? Brian Ihnacak ainakin on nyt "siirtymässä" Italian maajoukkueeseen.

  Tällaiset mietinnät.

  Edit2: Onko pakko pelata oman maan pääsarjassa, vai onko mahdollista esimerkiksi edustaa kotimaansa joukkuetta KHL:ssä?
  Edit3: Vastaan itselleni. KHL-edustus riittää, eiväthän muuten Valko-Venäjän "hankinnatkaan" voisi uutta maataan edustaa.
   
  Viimeksi muokattu: 22.02.2014 klo 13.53
 9. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Lainaus:
  Aika sääli että nykysin irtoaa noin helpolla. Miroslav Sikora -paperilla on siis jo aikaa sitten pyyhitty takapuolta. Tuntui että tästä kansalaisuusshoppailusta olisi tässä lajissa pääsy. Nyt lienee Etelä-Korealla, Valko-Venäjällä ja Kazakstanilla (ja muilla mailla joita asia kiinnostaa) kiusaus ostella pelaajia.

  No, joskus oli myös Italian, Itävallan ja Ranskan maajoukkueet täynnä kanadalaisia pelaajia.
   
 10. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
  Lainaus:
  Niin tosiaan, Kazakstan unohtui myös mainita. Mielenkiintoista nähdä, kiinnostaako Dallmania vielä edustaa "uutta kotimaataan" kevään MM-kisoissa.

  Onko muita uusia hankintoja näköpiirissä tai tehty jo, ilman, että olisi noteerattu täällä?
   
 11. Keeperscout Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maalivahdit, NHL, KHL, Toronto, Dallas
  Lainaus:
  Dallmanhan edusti Kazakstania olympiakarsinnoissa, vaikka olikin jo lähtenyt pois Barys Astanasta. Eli ei ole mitään syytä miksei Kevin Kazakstania edustaisi.
   
 12. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
  IIHF:n ranking olympialaisten jälkeen

  Tältä näyttää päivitetty IIHF-ranking:

  1. Ruotsi (0)
  2. Suomi (0)
  3. Kanada (+2)

  4. Venäjä (-1)
  5. Tshekki (-1)
  6. Yhdysvallat (0)
  7. Sveitsi (0)
  8. Slovakia (0)
  9. Norja (0)

  10. Latvia (+1)
  11. Saksa (-1)
  12. Ranska (+1)
  13. Tanska (-1)
  14. Slovenia (+3)
  15. Valko-Venäjä (-1)

  16. Itävalta (-1)
  17. Kazakstan (-1)
  18. Italia (0)
  19. Unkari (0)
  20. Iso-Britannia (+2)
  21. Ukraina (-1)

  22. Japani (-1)
  23. Etelä-Korea (+2)
  24. Hollanti (0)
  25. Puola (-2)
  26. Liettua (0)
  27. Romania (0)

  28. Viro (0)
  29. Espanja (+1)
  30. Kroatia (-1)
  31. Serbia (0)
  32. Meksiko (+4)
  33. Israel (+6)

  34. Australia (-2)
  35. Islanti (-2)
  36. Belgia (-2)
  37. Uusi-Seelanti (-2)
  38. Kiina (0)
  39. Bulgaria (-2)

  40. Turkki (0)
  41. Etelä-Afrikka (0)
  42. Irlanti (0)
  43. Luxemburg (0)
  44. Kreikka (0)
  45. Pohjois-Korea (0)

  46. Mongolia (0)
  47. Arabiemiraatit (0)
  48. Georgia (0)
   
 13. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Meanwhile in Asia - 2014 Challenge Cup of Asian ykkösdivari starttasi toissapäivänä, osanottajamaina Singapore, Macao, Kirgistan ja Intia. Ensimmäisen päivän tuloksista poimittakoon Kirgistanin 6-3 -voitto Singaporesta, mikä on myös Kirgistanin ensimmäisen virallisen IIHF-ottelun tulos. Voitolla kirgiisit siis starttasivat. Mielenkiintoista sinänsä nähdä jatkuuko meno tänään Intiaa vastaan samanlaisena. Intia nimittäin hävisi Macaolle 12-0 ja tällä hetkellä puolestaan Singapore on voittamassa Macaota 2-1.

  Varsinainen CCoA järjestetään kolmen viikon päästä, mukana menossa silloin Taiwan, Hong Kong, Mongolia, Kuwait, Thaimaa ja Arabiemiraatit.
   
 14. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
  Tuli törmättyä netin syövereissä nimeen Alan Lyszczarczyk. Kyseessä 16-vuotias puolalaisjunnu, joka on takonut Tshekin U16-sarjassa KLH Chomutovissa aikamoiset tehopisteet kaudella 2012-13, 35 otteluun 33+40. Mielenkiintoista, jos tilastot pitävät kutinsa. Tässä voisi olla ajan kuluessa Puolalle kelpo hyökkääjä, kunhan kehitys jatkuu. Täysin tilastoihin pohjautuen.
   
 15. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
  Zinetula Biljaletdinov on saanut potkut Venäjän maajoukkueen päävalmentajan paikalta, tietää Ria Novosti kertoa.
   
 16. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Potkuja perusteltiin huonolla menestyksellä. Kukas sieltä tulee sitten tilalle?

  Jotenkin tuntuu siltä että Venäjän kannattaisi vaihtaa valmentajaa joka kausi. 2008 Venäjä voitti mm-kultaa Bykovin ensimmäisellä kaudella ja Bilyaletdinovin ensimmäisellä kaudella vuonna 2012. Ehkä se joukkue ei vain pysy saman valmentajan käsissä vuodesta toiseen vaan valmentajaa tosiaan pitää vaihtaa jatkuvasti jotta pysyy radulovit ja kovalchuckit aisoissa. Ulkomaalaiseen valmentajaan en usko ennen kuin näen. Oļegs Znaroks on ainoa ulkomaalainen jolle annan edes mahdollisuuksia päästä valmentamaan Venäjän maajoukkuetta. Vladimir Jurzinov jr. on ainakin omissa papereissa aika kovana nimenä, miten olisi?
   
 17. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Bykov kyllä oli jo koutsina Moskovan MM-kisoissa 2007, jossa isäntämaa putosi välierässä Suomelle. Pelillisesti parhaat kisat Bykovin aikana olivat pelaajamateriaaliin suhteutettuna ehkä vuoden 2009 MM-kisat, joten ihan purematta en niele tuota väitettäsi Bykovin kauden osalta. Biljaletdinov sen sijaan kyllä tuntui kadottavan otteensa 2012 MM-kisojen jopa suvereenin esityksen jälkeen.
   
 18. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Kiitoksia korjauksesta Bykovin osalta. Tässä vaan jäi pohtimaan sitä, että minkä takia ylivoimaisen mestaruuden 2012 voittanut Venäjä ei jatkanut Bilyaletdinovin alaisuudessa samalla sapluunalla pelaamista. Suomellakin oli ihan hyvä joukkue tuolloin, mutta välierissä Venäjä oli monta luokkaa parempi joukkue. Mikä siinä on että joukkue hajosi käsiin, etenkin kun Bilyaletdinov pystyi osoittamaan tällä mestaruudella sen että jos joukkue pelaa kurinalaisesti niin Venäjä on todella vaikea voitettava?
   
 19. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
  Lainaus:
  Täällä ei vielä taidettu nostaa esille sitä seikkaa, että Oļegs Znaroks on tosiaan uusi Venäjän jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja. Mielenkiintoinen valinta, nyt on sitten Venäjällä latvialainen mies päävastuussa penkin takana. Jännä nähdä, miten tämä Biljaletdinovin paikan perinyt entinen Latvian maajoukkuevalmentaja suoriutuu.

  Linkki IIHF:n uutiseen aiheesta.
   
 20. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Lainaus:
  Etneisesti venäläinen, Venäjällä syntynyt ja vasta parikymppisenä muuttanut Latviaan aikanaan 80-luvulla pelaamaan Riian Dynamossa. Eli aika pitkälti "omia".
   
 21. SgtMarkov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Redskins, Nationals, Wizards
  Onko täällä kukaan perillä Armenian edustusjoukkueen tilanteesta. Maa sekoili itsensä ulos kv. turnauksista jokunen vuosi sitten peluutusongelmien tjsp. myötä.
  Eli onko tää kakku nyt määräaikainen vai onko Armenian pelit pelattu lopullisesti?
   
 22. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
  Lainaus:
  Päätin ottaa selvää asiasta. Löysin mielenkiintoisen artikkelin, joka avaa hieman tuota Armenian sähläämistä. Mitään vastauksia siitä en kuitenkaan löytänyt, ja tuon voisi kiteyttää tähän virkkeeseen:

  "A proud move up for another Armenian national team thus took a huge blow backwards, with no timeframe for when the IIHF will reinstate it."
   
 23. SgtMarkov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Redskins, Nationals, Wizards
  Ok, tuon tarkempaa tarinaa ei taida löytyäkään. Oletettavasti Armeniaa ei tulla vähään aikaan näkemään ylipäätään missään, samojen virheiden toistelua ei varmasti hyvällä katsota IIHF:n päässä.

  Joka tapauksessa, suuret kiitokset vaivannäöstäsi!
   
 24. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
  Emanuel Viveiros ei jatka Itävallan maajoukkueen päävalmentajana. Ylimmälle tasolle ensi vuodeksi takaisin nouseva maa etsii nyt uutta käskyttäjää.

  Lähde: IIHF.com
   
  Viimeksi muokattu: 02.05.2014 klo 23.09
 25. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Alpo Suhosen nimi alkoi kaikua korvissa. Kuuleeko joku muu samoin vai olenko se vain minä?