MTV3: Idols 2007

  • 548 193
  • 3 334

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
wezq kirjoitti:
Noni olihan tässäkin erässä sentään yksi oikea laulaja! Johanna aika suvereenisti jatkoon.
Samaa mieltä, nätti kappale ja hyvin vetää..
edit. Höh, odotin kunnon revittelyä bändiltä tuossa kohtaan kun muu bändi tulee pianon mukaan, mutta ei sitten tullut revittelyä..
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Master Chief kirjoitti:
Englanti ei suju ihan luontevasti tältä Johannalta.

Ei ehkä parhaalla tavalla, mutta laulu totisesti sujuu. Ensimmäinen tulkinta tänä iltana. Hieno esitys, jatkoon.
 

Miljonääri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappaja, Nashville Predators, FC Köln
Mitäs mä sanoin, ei mitään epäselvyyttä voittajasta ja jatkoon menijästä. Se on kaikki siinä äänessä, erikoinen laulaja kerta kaikkiaan. Ari ja Johanna ovat ennakkosuosikit tällä hetkellä voittamaan koko skaban. Toki lisää laulajia on luvassa ensi viikolla. Tämä viimeinen kipale pysäytti, se kosketti mua.....

Veikkaan että Johanna saa 75% äänistä.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Tämä Johanna veti mielestäni tämän harmaan nelikon parhaiten. Kiva heviviba tuossa äänessä.
 

Näkemys

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllähän tilanne nyt on se, että "Herkkuberberi" ja "Tiukkaotemikistä" jäävät kylmästi rannalle, kun Johanna lauloi just itsensä finaalissa vähintään kolmen joukkoon.
 

Jokru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hawks, sympatiat Sportille, S-Kiekko
Eka tytsy voittaa ja virolainen kaunistus tulee toiseksi... Varma tieto.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Trenchtown kirjoitti:
Hyvin laulaa tämä viimeinen, mutta olemus ja äänikin vähän ovat Hanna Pakariselta lainattuja.
Asko vahvisti sanani, mää ja Kallonen tiedetään nää hommat. Evanescence on kyllä ihan perseestä.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Törkeää ohjailua taas tuomareilta kehua parasta laulajaa parhaimmaksi. Mikäli tämä paras menee jatkoon, niin se on ainoastaan seurausta siitä, että ihmisiä on manipuloitu.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Tahmee kirjoitti:
Kyllähän tilanne nyt on se, että "Herkkuberberi" ja "Tiukkaotemikistä" jäävät kylmästi rannalle, kun Johanna lauloi just itsensä finaalissa vähintään kolmen joukkoon.

Totta. Ari ja Johanna ovat ainoat tähän mennessä sykähdyttäneet.

Tässä pikakertauksessa huomaa, miten laulajat paranevat loppua kohti. Eka veti nuotin vierestä tosi ahdistavasti.

Edit: t
 
Viimeksi muokattu:

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
KLAGE kirjoitti:
Olin oikeassa, vai mitä?
Mä en löydä sulta tuon lisäksi yhtään viestiä tästä ketjusta, mutta olet oikeassa.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Kyllä tuossa ensimmäisessä oli eniten tunnetta mukana. Saisi mennä jatkoon.
---

Jos missikisoiksi muututaan, oli Jannika sittenkin parempi kuin Piret.
 

Bandana

Jäsen
Omasta mielestäni virolainen oli paras. Ensimmäisenä ja viimeisenä laulanut tulivat sen jälkeen. Simply the bestin vetänyt oli aika selkeästi huonoin.

Tuomareilta aika suurta hehkutusta köyhän miehen Hanna Pakarisen suuntaan. Haetaanko tässä ns. kiintiöläskiä viime vuoden tapaan? Ei sillä, ihan hyvinhän tuo lauloi. Ei kummiskaan säväyttänyt sillä tavalla, ja niistä irtopisteiden keruusta miinusta.

Veikkaan, että tulee tasainen äänestys. Jännä nähdä miten käy.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Ei pitäisi olla jatkoonmenijästä tosiaan epäselvyyttä. Ainoa hyvä esitys tältä illalta, aiheutti jopa muutamassa vaiheessa niitä kuuluisia "kylmiä väreitä". Ei niinkään lauluäänen puolesta (vaikka sekin oli oikein hyvä), vaan sen karismaa huokuvan lavaolemuksen. Näki että lauluun oli ladattu roima määrä tunnetta. Tykkäsin.
 

Jooqeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja KiVa, Jeren käsilaukku & HCM
Johanna oli paras, mutta tuskin tuollaista 70% hän äänistä saa. Täytyy ottaa huomioon, että kun kansalla on valtikka kädessä, niin kaikkea voi tapahtua.

Suurisuu ja Johanna olivat kieltämättä omaa luokkaansa. Piret saa varmasti ääniä ulkonäöstään.

Veikkaan, että Johanna saa äänistä 37% ja kakkoseksi tulee Piret 14%.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Eka ei pysynyt nuotissa ja korviin sattui, toinen oli ihan läpilaulua, kolmas oli ok mutta ei mitenkään ihmeellinen. Neljäs oli illan selvästi paras, ei kuitenkaan mikään huikeus, vielä odotellaan todella kovia esityksiä naisten taholta. Sellaisia kuin Katrin Piste viime kaudella.

Viimeinen ehdottomasti jatkoon tietysti.
 

wezq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jooqeri kirjoitti:
Veikkaan, että Johanna saa äänistä 37% ja kakkoseksi tulee Piret 14%.
4 kilpailijaa joten kahdelle viimeiselle jää jäljelle yhteensä 49% äänistä? Ei mun matikalla voi mitenkään Piret olla silloin kakkonen. Tietty jos on voitu jotenkin äänestää tyhjää tai aku ankkaa..
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Mää tässä vaan tsekkailin jatkoaikaa, kun töllöstä alkoi kuulua jotankin aivan käsittämättömän upeeta. Oli oikein pakko kipittää väijyyn. Jumalauta, että toi tätsy veti tuon 'geneerisen paskahevi'-biisin todella komeasti. Vau!Alkuperäinen versio -jota en sen kummemmin ole noteerannut- koki juuri murskaavan tyrmäystappion. Aivan mahtava esitys, ei voi muuta sanoa.
 

Saamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, osa sydämestä JYP:ille
Blackie kirjoitti:
Törkeää ohjailua taas tuomareilta kehua parasta laulajaa parhaimmaksi. Mikäli tämä paras menee jatkoon, niin se on ainoastaan seurausta siitä, että ihmisiä on manipuloitu.

Juuri näinhän minä asian tarkoitin viime torstaina. Lueppa pari kertaa uusiks nuo viestit ja yritä löytää uudestaan siitä oleellinen. Ihan kuin olisin astunut henkilökohtaisesti juuri sinun varpaillesi kun kyseenalaistin tuomareiden aika räikeästi johdattelevaa linjaa viime viikolla.

Nythän kaikista otettiin esiin hyviä ja huonoja puolia. Viime torstaina kun unohdettiin kaikki aiemmin Markuksen laulama kisan aikana (Markus ainakin minun mielestä on vetänyt tähän asti lähes ammattimaisesti laulunsa) ja alettiin vertailla esitystä Villen ja Isaakin vastaaviin ja sen perusteella tuomittiin jatkoon kelpaamattomaski niin ihmettelin tuomiota. Varsinkin kun äijä minun mielestäni veti kappaleen tyyylillä, tunteella ja teknisesti taitavasti lukuunottamatta alarekisteriä A-kohdissa. Sitten perään Ari kehuttiin täysin originelliksi laulajaksi (oliko ehkä hiukan kohtuuton, kun miettii monia tunnettuja kasariheviääniä. Originelli näissä kisoissa kyllä ja aivan mahtava ääni kuten sanoinkin) ja unohdettiin sitten samalla mainita Arin muutamat heikkoudet alarekisterissä. Ajattelin vain että jos arvostelu tehdään vertailemalla olemassa oleviin artisteihin, niin eikö se olisi sitten reilua jokaisen kohdalla tai sitten jättää kokonaan arviointi pois olemassaoleviin artisteihin.

Itse näin epäkohtia arvioinnissa viime torstaina ja ilmaisin mielipiteeni. En edes ole väittänyt etteikö Ari olisi ollut paras ja ansainnut kehuja. Itse koin Markuksen ja Arin olevan kummankin loistavia laulajia niin teknisesti kuin tulkitsijoinakin ja uskon että moni muukin on samaa mieltä.

Ja tuskin kukaan voi väittää etteikö tuomarit jollain tasolla kykenisi ohjailemaan äänestäjiä, osittain sen vuoksihan ne siellä vielä tässä vaiheessa istuvat. Esim. Antti Tuiskun kohdalla alkoi kulovalkean tavoin levitä ajatus siitä, että Antti omaa paskan englanninkielen taidon sen jälkeen kun tuomarit siitä moittivat. Aiemmin ei siitäkään samassa mittakaavassa puhuttu. Toki oli näitä, jotka sen alunperin jo noteerasivat ilman tuomareiden avustamistakin ja näitä ihmisiä on paljon jotka nytkin erottavat taitavat laulajat toisistaan ilman tuomareita. Mutta on monia niitäkin, jotka nielevät juttuja suoraan tuomareilta, esim. monet alakoululaiset äänestäjät. Ja tälläkään en edelleen sano, että Ari on finaalissa vain tuomarien ansiosta. Ihmettelin vain tuomarien linjaa. Piti nyt jankata moneenkertaan samaa asiaa, jotta myös Blackie voisi poimia oleellisimman.
 
Viimeksi muokattu:

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
TuleeEnnenaikaisesti kirjoitti:
Alkuperäinen versio -jota en sen kummemmin ole noteerannut- koki juuri murskaavan tyrmäystappion.
No joo, makuja on monia, mutta kyllä tuo mielestäni Amy Leelle häviää lauluäänessä melko selkeästi. Vaikka sinänsä ihan hyvin vetikin ja oli ilman muuta illan paras, ei kahta sanaa. Niin, ja itsehän arvioin tätä kilpailua vain musiikilliselta kantilta katsottuna.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Eihän tuossa pitäisi olla mitään epäselvyyksiä. Joukossa yksi laulaja ja kolme karaoketypyä. Johannan ääni kesti koko kappaleen ja suoritus oli hirveästä kappaleesta huolimatta positiivinen. Näistä kolmesta muusta ei ainakaan voi löytyä sitä sääleistä jatkoonmenijää.

Mutta muistuttaako liikaa Pakarista voittaakseen koko paskan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös