Montreal Canadiens 2009-10

  • 231 223
  • 834

M@thieu

Jäsen
Maalinteko-ongelmien sävyttämien kahden peräkkäisen tappion jälkeen Habsilla on tänään mahdollisuus kääntää kelkka Arizonassa Coyotesin vieraana. Ensimmäinen asia on nyt tietysti saada maalinteko rullaamaan ja katseet kääntyvät tietysti hyökkäyksen pikku-ukkoihin, joiden on alettava takomaan pisteitä paremmalla tahdilla. Gomezin edellisestä maalista on kulunut jo pari viikkoa ja yhdeksän peliä. Cammallerin Atlantaa vastaan tekemä maali on hänen ainoa pisteensä viiteen otteluun. Gionta teki Habsin edellisen maalin lauantaina ja heikompi jakso, jonka aikana hän osui vain kerran yhdeksässä pelissä on jäämässä taakse; Giolla on kolme osumaa viimeisiin neljään peliin. Hyvillä alkukauden otteilla odotuksia nostattanut Plekanec'kin on nyt mennyt kolme peliä ilman pisteitä.

Harjoituksissa Martin oli etsinyt uusia tuulia nostamalla Tom Pyattin kakkosketjuun Plekanecin ja surffailua viime peleissä vähentäneen Kostitsynin vierelle. Tuskinpa Pyatt'ista miksikään tehomieheksi on, vaan kakkosketjun tehojen löytyminen riippuu Kostitsynin otteista. Pienestä heräilystä huolimatta mies ei ole onnistunut maalinteossa yhtään aiempaa paremmin ja kauden saldona on edelleen yksi ainokainen osuma.

Harjoitusten perusteella ketjut yön otteluun olisivat seuraavat:

Cammalleri-Gomez-Gionta
Pyatt-Plekanec-Kostitsyn
Moen-Lapierre-Pacioretty
Latendresse-Lapierre-White

Pakkiparit pysynevät ennallaan Leachin onnistuttua debyytissään, ja Halakin luulisi jatkavan maalilla.

E. Parempi jättää maalivahtiarvailut tästedes, kun aina tuntuu menevän väärin. Price siis aloittaa.

---
Glen Metropolit säväytti sunnuntaina Bell Centressa täyden katsomon edessä pidetyssä höntsätapahtumassa laukaisutarkkuudellaan: Voilà! (Metron osuus alkaa ajassa 1.10)
 
Viimeksi muokattu:

M@thieu

Jäsen
Montreal @ Phoenix

I

Olipa mitäänsanomaton erä. Laukaukset 7-3 kotijoukkueen eduksi lähinnä sen takia, että pääsivät pelaamaan pari kertaa ylivoimaa. Ensimmäinen jäähy tuli, kun Habsilla oli kuusi miestä jäällä, toisessa Leach lähti mukaan hyökkäykseen ja kuten kuvitella saattaa, siitä ei seurannut mitään hyvää, vaan mies vippasi kiekon suoraan vastustajalle sinisen jälkeen ja MABin oli sitten otettava kulmassa jäähy estääkseen maalintekopaikan syntymisen. Alivoima onneksi toimi ja Price liimasi kiekkoja antamatta reboundeja.

Canadiensin parhaan maalipaikan loi itselleen Plekanec, joka taisteli itselleen parikin tekopaikkaa saman alivoiman aikana. Adrian Aucoin ehti pelastaa ensimmäisen tilanteen mailahäirinnällä Plekyn oltua jo puoliksi läpi, toisessa sentteri pääsi vetopaikkaan saakka hienon harhautuksen myötä, mutta Bryzgalov torjui. Viidellä viittä vastaan oli yksi ainoa edes jonkunlaiseksi maalipaikaksi luettava tilanne, kun Metropolitin ketju tuli muutamalla syötöllä läpi keskialueen ja taisi olla Metro, joka lopulta pääsi laukomaan. Hyökkäyspeli on siis erittäin tukkoista, sillä nyt ei todellakaan ole vastassa mitään Flamesin tasoa olevaa puolustusta, varsinkin kun tuolta vielä Jovanovski ja Michalek ovat poissa.

II

No nyt alkoi sentään tapahtua jotakin. Gomezin kenttä aloitti erän vahvasti hyörimällä hyökkäyspäässä, mutta laukaukset jouduttiin lähettämään liian kaukaa, jotta niistä olisi ollut suurempaa vaivaa Bryzgaloville. Tehokkaan karvauksen myötä Yotes-pakistolle tuli paljon kiekonmenetyksiä ja varsinkin energinen kaksikko Plekanec-Pyatt aiheutti kotijoukkueelle ongelmia. Pyatt pääsi kerran koittamaan Plekanecin syötöstä maalin edustalta yksinään maalintekoakin, mutta kädet eivät viimeistelyyn riittäneet tuossa kohtaa.

Phoenixin ensimmäinen kunnon hyökkäys toisella 20-minuuttisella oli kahdella yhtä vastaan-tilanne, jossa kiekko ylös tuonut Fiddler päätti ratkaista itse ja saikin kiekon maaliin, mutta vasta selvästi sen jälkeen kun Gorges oli liukunut maalin pois paikaltaan. Kohta tuon tilanteen jälkeen Doan kamppasi Giontan jäähyn arvoisesti ja erinomaista ottelua pelaava Plekanec petasi seuranneella ylivoimalla näppärällä passilla namupaikan Cammallerille, eikä snaipperi epäonnistunut avopaikassa.

Maalin jälkeenkin peli oli Habsin hallussa ja Cammalleri pääsi yhdestä lukuisista Yotesin kiekonmenetyksistä läpiajoon, mutta Bryz torjui tämän laukauksen. Ja kun et itse tee, vastustaja kuittaa pian; tässä tapauksessa erän ensimmäisellä vedollaan. Yotes sai pidettyä kiekkoa Habs-päädyssä ja Maran huitaistua vahingossa mailallaan Pricea kurkkuun vanha kunnon Robert Lang pääsi laittamaan kiekon tyhjään häkkiin Vrbatan syötöstä Pricen lennettyä selälleen. Laukaus ajassa 10.54 oli Coyotesin ensimmäinen koko erässä! Uuh. Erän lopussa Cammallerin jäähy antoi Phoenixille vielä yhden ylivoimatilanteen, mutta sen Habs kesti melko vaivattomasti.

Jos aktiivinen ote säilyy kolmannessa erässä, tästä pitäisi kyllä saada täydet pisteet matkaan.

III

Kolme maalia kolmannessa erässä ja kauden ensimmäinen vierasvoitto varsinaisella peliajalla on vihdoin otettu.

Erän alku ei hyvää lupaillut, sillä Phoenix tuli hyvällä sykkeellä tauolta ja Doan hankki joukkueelleen ylivoiman kolmen minuutin jälkeen. Coyotesin ylivoima oli kuitenkin saamatonta, kuten koko illan ajan, ja kaiken huipuksi yv:n lopulla Lombardi sai jäähyn koukkaamisesta. Rangaistuksen myötä seuraava aloitus tapahtui Yotes-päädyssä ja kiekko päätyi viivalle MABille, joka kiersi komeasti eroon Fiddlerista ja pamautti kiekon rannarilla hanskakäden ylänurkkaan. Upea osuma kertakaikkiaan!

Maali syntyi tasavajaalla, joten heti perään Habs pääsi jauhamaan yv:llä, joka tuottikin tulosta. Bryzgalov ei saanut napattua Bergeronin viivakutia, vaan rebound kimposi Plekanecille, joka antoi hienon syötön maalin kulmalla odottaneelle Metropolitille, jonka oli helppo nostaa kiekko yli jäässä istuskelleen maalivahdin. Kaksi maalia vain minuutin ja kahden sekunnin sisään.

Kotijoukkue ei kuitenkaan luovuttanut, vaan sisuuntui takaiskuista saaden kovaa painetta Habsin alueelle vaihto toisensa perään. Erän puolivälissä kova työ palkittiin, kun Shaun Heshkan viivaveto kimposi Paul Bissonnetten luistimesta maaliin ja näin kovanaamalle uran ensimmäinen NHL-maali. Osuman jälkeen ote pelistä säilyi Phoenixilla, mutta Habs puolusti kurinalaisesti ja mikä todella tärkeää, Plekanec ja Metropolit voittivat muutaman tärkeän oman pään aloituksen pelin viimeisellä kympillä. Etenkin hyökkääjät tekivät hyvää työtä omalla alueella. Erityismaininta on annettava Tom Pyattille, joka yhdessä vaihdossa luisteli ensiksi täysillä hyökkäyspäästä katkaisemaan oman maalin edessä Doanille tarkoitetun syötön, sitten blokkasi viivalta lähteneen lämärin ja miehessä riitti vielä puhtia häiritä Heshkaa viivalla sen verran, ettei tämä päässyt laukomaan kiekkoa maalille Habs-viisikon ollessa hieman levällään, vaan joutui toimittamaan sen kulmaan. Myös karvaustyötä Pyatt teki pyyteettömästi koko pelin ajan, joten näillä näytöillä hän ansaitsee kyllä jatkossakin peliaikaa Martinilta.

Lopussa Gionta pääsi ratkaisemaan ottelun laittamalla kiekon tyhjään maaliin Cammallerin ja Bergeronin syötöstä 40 sekuntia ennen summeria.

Spacek ilmeisesti loukkaantui toisessa erässä, kun miestä ei enää kolmannessa näkynyt, mutta onneksi viisimiehinenkin pakisto jaksoi loppuun saakka ilman suurempia virheitä. Sitten vaan jännätään, minkälaista diagnoosia tsekkiveteraanin vammasta on luvassa.

Pelin paras Habitantti oli mielestäni Tomas Plekanec, jolle kovan työnteon ohessa siunaantui tehot 0+3, kahden noista syötöistä ollessa pirskatin hienoja oivalluksia. Joukkueen nimellinen ykkössentteri Scott Gomez ei sen sijaan saanut pisteen pistettä aikaan, eikä hän yltänyt työmäärässäkään lähellekään tsekkikollegaansa.

Bergeron nappasi tehot 1+2, tämä oli ehdottomasti hänen paras pelinsä pitkään aikaan, ehkä koko hänen aikanaan Habsissa. Yksi oman pään jäähy sinne tietysti mahtui mukaan, mutta oikeastaan mitään hirveitä hasardeja ei ainakaan nyt muistu häneltä mieleen, mikä on häneltä aiempiin näyttöihin peilatessa aikamoinen saavutus. Samaa kaivataan jatkossakin, erityisesti jos Spacek tuosta vielä sivuun joutuu.

Pricelta hyvä peli, hän ei voinut kummallekaan maalille mitään. Ensimmäisessä tuli oman pakin mailasta kaulaan ja toinen kimposi Bissonnetten luistimesta niin, ettei tekijä itsekään hoksannut tilannetta ennen kuin kiekko oli verkon perukoilla. Kovin huikeisiin suorituksiin Careyn ei toki tällä kertaa tarvinnutkaan venyä.

Erikoistilannepelaamiseen tämä peli lopulta ratkesi. Habs suoriutui niistä täydellisesti tehden maalit molemmilla ylivoimillaan ja kestettyään kaikki neljä Phoenixin yv:tä ilman takaiskuja.
 
Viimeksi muokattu:

M@thieu

Jäsen
Kautta alkaa olla takana neljänneksen verran, joten ajattelinpa listata Canadiensin alkukauden valopilkkuja sekä mustia lampaita, kolme kumpaakin sorttia.

Onnistujat:

1. Tomas Plekanec

Canadiensin paras, tehokkain ja tasaisin hyökkääjä tähän mennessä. 19 ottelussa tehot 4+13, joilla siis irtoaa ykköspaikka joukkueen sisäisessä pörssissä. Ja tällä kertaa mies ei todellakaan ole ratsastanut ketjukavereidensa neuvokkuudella, vaan kaikki on aivan omaa ansiota. Mitään pysyviä ketjukavereita Plekanecilla ei edes ole ollut, vaan hänen ympärillään on koitettu melkeinpä kaikkia mahdollisia yhdistelmiä, kun Martin on koittanut saada alkukaudella heikosti esiintyneitä pelaajia heräilemään. Kunnon top6-laitureita tässä joukkueessa on kuitenkin vain pari kappaletta, Gionta ja Cammalleri, eikä Plekanec ole juurikaan heidän kanssaan päässyt koittamaan. Voisi kuvitella, että hän saisi tuostakin kaksikosta Gomezia enemmän irti, kun huonompienkin ukkojen kanssa tulee melkein piste per ottelu.

Plekanec tekee vaihdosta ja ottelusta toiseen rajusti töitä ja raataa joukkueen eteen kaikissa tilanteissa, keräten samalla lisädollareita seuraavaan sopimukseensa. Habsin cap-tilanne ensi kaudeksi on sen kaltainen, että aika tiukkaa taitaapi tehdä sentterin pitäminen joukkueessa. Peliotteiden puolesta hän kyllä uuden diilin ansaitsisi.

2. Roman Hamrlik

Peliaika on lisääntynyt viime kaudesta neljä minuuttia per peli (21 min -> 25 min) ja otteet kentällä ovat parantuneet roimasti. Ilman Hamrlikin hyvää alkukautta Habs olisi pahemmassa kuin pulassa, sillä veteraani on paikannut ensimmäisessä pelissä loukkaantuneen Andrei Markovin jättämää aukkoa puolustuspelin osalta erittäin hyvin. Hyökkäystehoissa hän ei pääse venäläisen tasolle, mutta sellaisten tehojen vaatiminen Hammerilta olisikin aivan epärealistista. Hamrlik suorittaa tasaisen varmasti ilman suurempia virheitä ja on tällä hetkellä puolustuksen tukipilari numero 1.

3. Glen Metropolit

Kolmossentteri on merkkauttanut 13 ottelussaan tehot 4+6=10, eli ainoastaan yhden vähemmän kuin kuusi peliä enemmän pelannut ykkössentterimme. Armoton työnteko, yllättävän näppärästi NHL-kaukaloissakin toimivat kädet ja sen myötä yv-koostumukseen nousu ovat hyvän pistesaldon taustalla. Metropolit on myös ollut porukan paras aloittaja 53.1% tehokkuudellaan. Paljon tätä parempaa ei waiver-poiminnalta toivoa, kun Rich Peverley-nimiset henkilöt jätetään laskuista.

Epäonnistujat:

1. Andrei Kostitsyn

Kauden ainoasta maalista on kulunut yli kuukausi ja pisteitä on kaikkiaan kertynyt kuusi kappaletta (1+5). Kaikki ketjut nelosta myöten ovat tulleet valkovenäläiselle tutuksi, mutta tehojen puutteseen ei tällä hetkellä mikään tunnu auttavan. Alkukaudesta Andrein pelaaminen oli silkkaa mukana roikkumista, mutta viime aikoina sentään intensiteettiä on alkanut löytyä vähän enemmän ja esim. taklauksissa hän on tiimin kolmantena. Siitäpä vaan ei liiemmin riemua revitä, kun maalintekovastuuta on laskettu Kostitsynin varaan todella paljon. Kun pidennetään katsausta viime runkosarjaan, niin Andrei on nyt 38 otteluun pommittanut kokonaista kaksi maalia! Two, deux, ДВА. Vieläköhän paketillisella Kostitsyneja saisi jotakin?

2. Maxim Lapierre & Guillaume Latendresse
Tähän kategoriaan tulee nyt neljä nimeä, mutta nämä kaksi veikkosta kuuluvat yhteen. Viime kauden harvoihin ilonaiheisiin kuulunut parivaljakko ei ole enää läheskään samalla tasolla. Lapierre nousi viime vuonna fanien suursuosikiksi pelaamalla kolmossentterin roolinsa mainiosti yhdistäen loputtomalta vaikuttaneen luistimilla paahtamisen yllättäviin tehohetkiin. Tällä kaudella ei sitten ole nähty kumpaakaan, vaan hän on ollut iso pettymys, etenkin kesän aikana kadonneen intensiteetin puuttumisen myötä. Latendresse taas muistaa joka haastattelussa puhua siitä, että hänen pitää mennä rohkeammin maalille ja käyttää isoa ruhoaan paremmin niin vastustajan maalivahdin näkökentän tukkeena, kuin laitaväännöissä ja taklauspelissä. Koskaan hän ei kuitenkaan näiden sanojensa mukaisesti toimi, ja peliaika vähenee jatkuvasti. Kolmeen peliin Gui ei ole pelannut yli 10 minuuttia. Tänään ei tule sitäkään vähää Nashvillessa, kun Martin on päättänyt jättää hänet katsomon puolelle.

3. Scott Gomez

Joukkueen "ykkössentterin" tehot ovat tähän saakka vaisut 2+9=11, mikä on pisteitä/peli-keskiarvolla mitaten keskushyökkääjien osalta vasta kolmas. Tämä siitä huolimatta, että Gomez on saanut pelata suurimman osan ajasta Cammallerin ja Giontan kanssa. Laukausprosentti on surkea 4.4%, mutta kun kolme edellistä kautta ovat menneetä päälle 10%, niin sen luulisi tuosta nousevan. Ja on kyllä pakkokin. Vaikka peliotteet sinänsä ovat olleet ihan hyviä ja Gomez rakentelee hyvin paikkoja pelikavereilleen, ajoittain pehmeys vaivaa ja toisinaan kiekko liimautuu #91:n lapaan turhan pitkäksi aikaa.

---

Tänään siis mennään Nashvillessa ja Latendresse on RDS:n poppoon suureksi riemuksi popcornikipon kanssa pressiboksissa. Price on maalilla ja Spacekin pelaamisesta tehdään päätös aivan ottelun alla. Jos Spacek ei kykene otteluun osallistumaan, pakisto koostuu kuusikosta Hamrlik, Gorges, Mara, Bergeron, Leach ja Carle. Eipä voi kuin todeta, että onneksi vastassa on yksi liigan tehottomimmista hyökkäyksistä.
 

M@thieu

Jäsen
Tasan yksi Canadiens-pelaaja vaivautui ilmestymään paikalle kantrikaupunkiin, nimittäin seuraennätystä sivuavat 53 torjuntaa tehnyt Carey Price. Muu porukka oli mystisesti kadonnut matkalla Arizonasta Tennesseehen, ja Martin joutui poimimaan kaupungilta 18 vapaaehtoista pelaamaan heidän sijastaan. Valitettavasti heidän taitonsa eivät tällä kertaa maalintekoon riittäneet, sen kummemmin kuin puolustamiseenkaan, mutta Price onnistui pitämään vastustajan parissa osumassa.

Giontan kokoista rightilta pelaavaa heppua ei Nashvillesta löytynyt, joten hänen sijastaan kokoonpanoon merkattiin Latendresse. Jalkavammaakin tosin tarjottiin selitykseksi pikkumiehen poissaoloon. Kuulostaa hyvältä!
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Giontan kokoista rightilta pelaavaa heppua ei Nashvillesta löytynyt, joten hänen sijastaan kokoonpanoon merkattiin Latendresse.
Itse asiassa löytyi kyllä, mutta hänelle oli vahingossa annettu vääränvärinen paita, joten kaveri teki pari maalia Pricen selän taakse.

Muuten ei ole mitään kommentoitavaa pelistä.
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Katselin vähän koulutöiden ohessa tuota Nashville-peliä ja olihan se hirveää sontaa, Pricen ansiosta hävittiin vain 2-0. Laukaukset taisi olla jotain 60-20 liigan offensiivisesti heikointa joukuetta vastaan.
Niin ja viimeisiessä kolmessa pelissä joissa on kohdattu suomalaisveskari, on saatu yhteensä yksi maalia Niittymäen selän taakse.
Tänään sitten vastassa juuri 14 ottelun tappioputkensa katkaissut Carolina, jolta puuttuu ykköshyökkääjä (Staal), ykköspuolustaja (Pitkänen) sekä ykkösvahti (Ward). Carolinan peli on kulkenut jopa selvästi Habsia heikommin, joten 2 pinnaa on ihan pakko ottaa, ellei haluta pudota playoff-junasta jo tässä vaiheessa kautta.
Gionta on NHL.com:n mukaan day-to-day tilassa eli saattaa missata tämänkin pelin.
 

M@thieu

Jäsen
Gionta on NHL.com:n mukaan day-to-day tilassa eli saattaa missata tämänkin pelin.

Ja varmistus tälle on saatu: Hurting Gionta out tonight

Tilalle ykkösketjuun Martin iskee Metropolitin. Kurjaa kieltä hyökkääjien tasosta kertoo se, että hän lienee tässä tilanteessa todellakin paras vaihtoehto tuohon, kun Plekanec on viisainta pitää edelleen sentterinä.

Latendresse muuten oli ollut vetämässä iltapäivätirsoja nashvillelaisella hotellilla vain puoli tuntia ennen matsia kun Martin pirautti hänelle ja komensi pelaamaan Giontan sijasta. Mahtoi miestä harmittaa, kun kauneusunet jäivät kesken...
 
Viimeksi muokattu:

M@thieu

Jäsen
Woohoo, olipa uskomatonta toimintaa Pricelta rankkareissa! Kahteen viimeiseen yritykseen aivan maagiset torjunnat, varsinkin tuo homman ratkaissut Cullenin veto näytti jo aivan varmasti menevän maaliin, mutta niin vain luistimen kärjellä tai jollakin Carey pysäytti kiekon. Muutenkin mies torjui taas erittäin hyvin ja pitkästä aikaa kotiyleisökin oli täysillä hänen takanaan karjuen tämän nimeä. Jatkoajan lopussa Habsin jouduttua alivoimalle Price esitti pari huipputorjuntaa ja pelasti yhdessä Hamrlikin hyvän puolustamisen kanssa joukkueen rankuille.

Mutta... jottei totuus unohtuisi, aika lailla varkain Habs pääsi ylipäätään jatkamaan peliä 60 minuutin jälkeen. Andrei Kostitsynin tekemä tasoitusmaali muutama minuutti ennen loppua oli onnekas, Legace möhli nollakulmasta tulleen rystyheiton sisään luvattoman helposti. Mutta kaikki otetaan toki vastaan ja Andrei tämän päiväisellä pelillään ansaitsikin maalin. Toivottavasti ketsuppipullo nyt pamahtaisi auki, kun 16 pelin maaliton putki on vihdoin poikki. Kostilta nähtiin ottelun ehkäpä komein taklaus toisessa erässä, kun mies ajoi Matt Cullenin aivan pystyyn keskialueella. Tuon jälkeen hän kylläkin hermostui Cullenin kostohuitaisusta antamalla takaisin samalla mitalla -> molemmat boksiin. Carolinan johto-osumassa Kostitsyn jäi odottelemaan Spacekin syöttöä vastustajan siniselle, eikä tullut Martinin oppien mukaisesti tarjoamaan lyhyttä syöttömahdollisuutta. Olisi siinä toki Jarokin voinut tajuta liikkua muutaman potkun ylöspäin, kun tilaa oli, ja jättää tuon todella ennalta-arvattavan syötön väliin.

Tuossa olikin yksi isoimmista ongelmista tässä(kin) ottelussa, puolustajien avaussyötöt. Roman Hamrlik on ainoa, jolta ne onnistuvat edes jokseenkin säännöllisesti. Spacek sentään yhä jaksaa niitä yrittää vaihtelevalla menestyksellä, mutta muu nelikko tuntuu chippailevan kiekon lähes aina pleksien kautta tai roikkuna keskialueelle. Rakenna siinä sitten hyökkäyksiä, kun peliväline annetaan heti suosiolla pois. Eikä hyökkäyspelaamisestakaan toden totta tullut oikein mitään, maalipaikat olivat todella vähissä vaikka vetoja kertyikin 35 kappaletta.

Kolmannessa erässä Habsin ollessa vielä tappiolla alkoi joukkue mennä selvästi suoraviivaisemmin ja useamman miehen voimin kohti vastustajan maalia, mikä oli mukava nähdä, vaikkei se tulosta sitten tuottanutkaan. Esim. yhdessä tilanteessa Gomezin ketjun ollessa jäällä koko miniatyyrinen hyökkäyskolmikko rynnisti aiheuttamaan hässäkkää maalin eteen, kun kiekko oli aiemmin pelattu viivalle. Parempi sitten kokeilla vaikka tuolla tavalla, kun ensimmäiset 50 minuuttia on hakattu päätä seinään. Ykkösketjun pelistä sen verran, että Cammalleri näytti mielestäni olevan aika hukassa ja ketjun maalipaikat syntyivät akselilla Gomez-Metropolit.

Plekanec on ollut mukana jokaisessa kolmen viimeisimmän pelin Habs-osumissa, eli kaikkiaan viisi edellistä osumaa on tullut hänen syötöistään. Eikä se mikään ihme ole kun hänen työskentelyään katsoo, syöttötarkkuus ja -kovuus ovat huippuluokkaa, mikä ei todellakaan päde suureen osaan tätä joukkuetta. Yleisesti syöttötyöskentely nimittäin oli kehnoa niin syöttöjen kuin niiden vastaanottojenkin osalta. Hyvä peli Tomasilta taas ja hän päätyi joukkueesta ainoana +2 -merkintään.

Ylivoimaa päästiin yrittämään kolmesti, mutta niistä ei mitään kerrottavaa jäänyt. Viime kaudella Rangersin ylivoiman sarjan jumboksi "siivittänyt" Perry Pearn on siis saanut hommat skulaamaan odotetulla tavalla.

Täydet pisteet siis saatiin, mutta ilman tuota Kostitsynin maalia joukkue olisi sen sijaan saanut niskoilleen valtavat buuaukset, jotka itse asiassa alkoivat jo toisessa erässä. Washingtonia tahi Detroitia vastaan ei tällaisella pelillä asiaa pisteille ole.
 

M@thieu

Jäsen
Martin on taas pistänyt melkein kaiken uusiksi ketjujen osalta, vain Plekanecin ketju on säilynyt ennallaan. Omat varaukset laitettu kakkoseen ja kolmoseen, loput ykköseen ja neloseen.

Cammalleri-Gomez-Moen
Pacioretty-Plekanec-Kostitsyn
Latendresse-Lapierre-White
Laraque-Metropolit-Pyatt

Gomezin ja Camman oikealla puolella lienee tuulista joulun pyhille saakka, sillä Giontalla on jalassa murtuma ja mies on todennäköisesti sivussa ainakin kuukauden. Eiköhän tuolla paikalla nähdä suunnilleen joka ukko tästä nykyrosterista ja ehkä joku kokelas Hamiltonistakin.
Giontan kokoinen hiljattain pitkältä sairauslomalta kaukaloihin palannut David Desharnais on varmasti yksi vaihtoehdoista, mies on ollut raporttien mukaan Dogsin parhaita pelaajia kaikissa pelaamissaan otteluissa. Toissa kaudellahan Desharnais voitti ECHL:n pistepörssin 106 pisteellä ja pelasi viime vuonna kelpo tulokaskauden Hamiltonissa takoen 58 pojoa.

Edit. Sattuipa sopivasti, J.T. oli näpytellyt mainiossa The H does not stand for the Habs -blogissaan juuri Desharnais'ta.

Puolustukseen ollaan sentään saamassa apuja, sillä O'Byrnen pitäisi olla pelikunnossa huomenna Washingtonissa.
 
Viimeksi muokattu:

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Juu jännäksihän tuo Carolina-peli meni mutta tärkeät 2 pistettä saatiin. Kostitsynin onnistuminen oli loistava juttu. Vaikka maali tulikin vähän lahjana, niin kyllä Andrei sen ansaitsi. Laukoi paljon ja pörräsi muutenkin aktiivisesti. Toivottavasti nyt saisi sen verran peliään auki että pystyisi tuota kakkoskentän laitaa pelaamaan ja tarjoamaan jonkinlaista tulitukea ykköskentälle.

Mielenkiintoinen huomio pelaajien statseja katsellessa, että siellä on käytännössä ykköskenttää ja Plekanecia lukuunottamatta koko joukkue pakkasella!

Kuriositeettina keskimääräisiä peliaikoja tarkastellessa Gionta ja Gomez ovat pelanneet liki täsmälleen yhtä paljon (erotus yksi sekunti / peli), Cammallerin ja Plekanecin peliaikaerotus on 11 sekuntia/peli ja Metropolit-Moen -kaksikon erotus on 12 sekuntia. Kuvaa melko hyvin sitä että nämä kaksikot ovat pelanneet varsin paljon keskenään - tosin Pleks & Cammy lähinnä vain erikoistilanteissa.

Jos pistetaulukkoa tarkastellaan niin sijoitus on 12. ja playoff-paikkaan 3 pistettä. Playoff-junassa ollaan siis mukana heikollakin pelillä ja MVP:n poissaollessa, joten jos ja kun Markov saadaan takaisin, niin eiköhän tällä joukkueella playoff-paikasta taistella loppuun asti. Toisaalta kotiedusta on turha haaveilla, sen voi sanoa jo tässä vaiheessa kautta.
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Washingtonista 3-2 voitto. Oli kyllä sairaan jännä loppu taas, kaksi minuuttia Montrealin päädyssä myllytystä Caps ilman maalivahtia.

Price oli hyvä, Plekanec oli loistava - ehkä joukkueen paras pelaaja kummassakin päässä kenttää. Kostitsyn pelasi kenties kauden parhaan pelinsä, syöttäen yhden maalin ja tarjoillen Paciorettylle yhden avopaikan joka ei kelvannut. Cammylle ja Plekanecille 1+1.

Alussa Habs oli agressiivinen ja hallitsi ensimmäistä erää, Caps sen sijaan hallitsi pelin jälkimmäistä puoliskoa mutta Montreal teki paria maalia jotka riittivät voittoon. Miinuksena joukkueelle se, että lopussa meinattiin mennä taas johtoasemassa paniikkiin kun Capitals aloitti loppukirin. Pari minuuttia ennen loppua päästettiin Caps kaventamaan, sitten alivoimalle ja lähellähän se pomppi. Peliä ei siis oikein saatu pidettyä kasassa ratkaisuhetkillä. No onneksi selvittiin.

Hammer ja Spacek pimensivät Ovien hyvällä menestyksellä ja O'Byrne toi hyvää "fyysistä preesenssiä" puolustuspeliin.

Gomez taisi loukkaantua, ei pelannut kolmannessa erässä. Oli kyllä muutenkin näkymätön.
 
Viimeksi muokattu:

M@thieu

Jäsen
Jjeah hieno voitto! Tomageenin kirjoitukseen ei paljon lisättävää, mutta Moenille kuitenkin vielä erityismaininta erittäin hyvästä kulmapelaamisesta molemmissa päissä kenttää ja muutamasta todella hyvästä pelinluvusta omalla alueella. Plekanec otti muutaman elintärkeän aloitusvoiton omalla alueella ottelun lopulla ja hoiti varsinkin tuon viimeisen komeasti napaten kiekon itselleen ja nostaen sen rauhallisesti keskialueelle. Muutenkin Plekanecin pelistä huokuu poikkeuksellinen maltillisuus kiekon kanssa, hän malttaa pitää pelivälinettä hallussaan ja tekee erinomaisia ratkaisuja sen kanssa. Kakkosketju oli muutenkin joukkueen parhaimmistoa tässä pelissä, kun Pacioretty ja Kostitsynkin tosiaan olivat hyvällä pelipäällä.

Vaikka Gomez ei olekaan viime peleissä esiintynyt edukseen, niin olisipa tuossa taas melkoinen aukko paikattavaksi jos hän pahemmin loukkaantui.

Ensi yönä Detroitia vastaan pelataan sinisissä peliasuissa, joilla Canadiens pelasi organisaation neitsytkaudella CHA:ssa ja NHA:ssa 1909-10.
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Ensi yönä vastaan tulee Red Wings. Habs Inside Outin mukaan Gomezilla on lower-body-injury. Myös Moenin pelaaminen on epävarmaa, sillä hänelläkin on jonkinlaista vammaa blokattuaan laukauksen toisessa erässä Washingtonia vastaan. Pystyi kuitenkin pelaamaan pelin loppuun, mutta hänelle, kuten myös Gomezille, suoritetaan lauantai-aamuna paikallista aikaa (eli suurinpiirtein juuri nyt) tarkastus. Tarkastuksessa selviää pelaavatko tänään vaiko eivät. On se kyllä aika kova lovi Montrealin muutenkin ohuessa hyökkäyksessä, jos Gomez ja Moen joutuvat vielä telakalle. Siellä on jo ennestään kentällinen farmiäijiä pelaamassa.
 

M@thieu

Jäsen
Sisukkaan kolmannen erän ja 0-2 -tappioasemasta nousun myötä Habsin pistepussi karttui Detroitia vastaan yhden pojon verran. Montreal oli voittanut kaikki kauden aiemmat kahdeksan jatkoajalle/rankuille mennyttä ottelua ja yhdeksännellä peräkkäisellä olisi noustu jakamaan liigan ennätystä tuolta osin. Price yllätettiin nyt ensimmäistä kertaa rankkareissa koko kaudella.

Kun lasketaan blokatut ja ohi menneet vedotkin mukaan, Detroit laukoi peräti 84 kertaa Habsin jäädessä 42 kutiin. Hurja ero, mutta selittyy kyllä osaksi sillä, että Wings pääsi yv:lle 7 kertaa ja kotijoukkue vain kerran. Ensimmäinen erä varsinkin meni Canadiensilta aivan päin prinkkalaa jäähyjen takia, kun ensiksi BGL otti kuusiminuuttisen ja perään vielä vuorollaan Mara, Moen ja O'Byrne jatkoivat hänen viitoittamallaan tiellä. Erinomaisesti viime aikoina toiminut alivoima pelitti nytkin hyvin aluksi ja Detroitilla kesti neljä minuuttia ennen kuin joukkue sai kiekon ohi Pricen. Vähän helpohko osuma, mutta O'Byrne peitti kyllä veskarin näkökenttää laukauksen lähtiessä. Parin minuutin päästä verkko helisi jo uudestaan, kun Wings pääsi tahkoamaan kahden miehen ylivoimaa ja Rafalskin näppärä lämärisyöttö löysi vapaan Datsyukin, jonka oli helppo ohjata peliväline etunurkkaan. Detroit pääsi koittamaan vielä tuonkin jälkeen puolitoista minuuttia viidellä kolmea vastaan, mutta toisella kertaa Habsin av pelasi hyvin pystyttyään tukkimaan syöttö -ja laukaussuunnat yllättävän helposti.

Pikakelauksella suoraan kolmanteen erään, jota ehdittiin pelata vain yhdeksän sekuntia, kun Cammallerin hurja rannari sinisen tuntumasta yllätti Howardin ja herätti yleisön mukaan peliin. Jättösyötön maaliin tarjosi tässäkin pelissä hyvin esiintynyt Andrei Kostitsyn, joka syötti myös Cammallerin toisen maalin erän puolivälin tienoilla lähettämällä kiekon kulmasta maalin eteen vapaaksi unohtuneelle snaipperille. Cammalleri aloitti pelin Metron ja Moenin kanssa, mutta kolmannessa erässä päästyään Plekanecin ja Kostitsynin ketjuun heitti siis samantien pari maalia. Tuo ketju pysynee varmasti yhdessä seuraavassakin pelissä.

Gomez oli sivussa nivusvamman vuoksi, eikä ainakaan vielä ole annettu mitään lisätietoa poissaolon kestosta.

Plekanec otti näköjään 31 aloitusta, muiden senttereiden jakaessa keskenään loput 30. Plekyn voittoprosentti jäi tosin 42:een ja esimerkiksi Tom Pyatt voitti kaikki viisi aloitustaan. Tsekkisentteri kellotti jääaikaa peräti 25 minuuttia, eikä kuormitus tule alle 20 minuutin tippumaan, vaikka Gomez tekisikin pikaisen paluun pelikentälle.
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Mitä mieltä Laraquen kuluvan kauden esityksestä? Kyseinen kaveri on oma suosikkini, mutta epäilyttää onko Montreal nyt tällä hetkellä hänelle sopivin joukkue. 10 ottelua, 0+1 ja kaksi myllyä joista jälkimmäinen Erskineä vastaan ei sujunut erityisen mallikkaasti.

Onko mies ollut loukkaantuneena vai eikö ole vain mahtunut kokoonpanoon kun kasassa vasta 10 peliä?
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Guillaume Latendresse is traded to the Minnesota Wild in exchange for Benoit Pouliot

Tuommoista tuli Facebookin väilityksellä.

Kaksi voimahyökkäjä Kanukki-Ranskista, jotka eivät ole saavuttaneet omaa potentiaaliaan. Virkistääkö muutos? Uskoisin Pouliot'n ainakin sopivan paremmin Martinin systeemiin.

EDIT: Pouliot onkin näköjään Ontariosta, joten en ole varma tuosta "ranskiksesta".
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Mitä mieltä Laraquen kuluvan kauden esityksestä? Kyseinen kaveri on oma suosikkini, mutta epäilyttää onko Montreal nyt tällä hetkellä hänelle sopivin joukkue. 10 ottelua, 0+1 ja kaksi myllyä joista jälkimmäinen Erskineä vastaan ei sujunut erityisen mallikkaasti.
Vähän heikostihan Laraque on pelannut, ollut tosiaan loukkaantuneena ja ilmeisesti pari peliä myös healthy scratchina. Viime vuonna vähän sama juttu. Peliaikaa saanut niukalti, mutta ei ole kyllä vähäisellä jääajallaan juuri vakuuttanut. Muutama hyvä nyrkkimatsi silloin tällöin mutta siihen se melkein jääkin. Nopeus ei tahdo riittää kiekolliseen peliin.

Latendresse<->Pouliot -huhusta sen verran etten kyllä itse ihan vakuuttunut ole kannattavuudesta.
Pouliot oli aikanaan selvästi kovemman luokan lupaus kuin Latendresse, mutta toistaiseksi ei ole edes vakituista NHL-paikkaa lunastanut.

Latendresselta ei ihan yhtä paljon odotettu, mutta hänen kohdallaan nuo odotukset ovat sentään jollain tasolla realisoituneet: pelannut kuitenkin kolme täyttä kautta The Showssa ja kolmoskenttäläisen roolia hoitanut välillä melko hyvinkin.
Toisaalta Latendresse näyttää nyt jämähtäneen tuolle "ynnämuut" -tasolle, eikä hänestä näköjään ole kehittymässä hyökkäävään rooliin sopivaa pelaajaa. Lisäksi Lats on pelannut heikon alkukauden. Siltikin pelkään pahoin että tässä vaihdetaan Latendresse ikuiseen lupaukseen, josta ei tule edes tuota kolmoskentän jyrää.

Saa nyt nähdä onko tuo huhu edes totta, viralliset lähteet eivät vielä maininneet asiasta.
Edit. Nimestä päätellen Pouliot on kyllä ranskis, vaikkei Quebecistä olekaan.
Edit2. Nyt Habs Inside/Out uutisoi asiasta, joten ilmeisesti näin on.
 
Viimeksi muokattu:

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Toki saa nyt nähdä onko tuo huhu edes totta.
On totta. http://rds.ca/canadien/chroniques/286780.html


Onhan treidissä omat riskinsä, mutta niinhän niissä aina. Ehkä ajateltiin Latsin olleen jo ns. katsottu kortti ja että Pouliot'lla on enemmän potentiaalia ja muutenkin soveltuu paremmin nykyjoukkueeseen. Onhan Latendresse tehnyt maaleja ihan mukavasti, mutta en usko että hänellä on yhtään enempää potentiaalia top-6 hyökkääjäksi kuin Pouliot'lla. Tätä treidiähän taidettiin huhuilla jo vuosi sitten ja Habs on ollut draftista asti Pouliot'n, joka varattiin #4 heti Carey Pricen jälkeen, perässä. Kävisiköhän kulunut 'aika näyttää' tähän.
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Tätä treidiähän taidettiin huhuilla jo vuosi sitten ja Habs on ollut draftista asti Pouliot'n, joka varattiin #4 heti Carey Pricen jälkeen, perässä. Kävisiköhän kulunut 'aika näyttää' tähän.

Itseasiassa Price varattiin Pouliot'n jälkeen, eli numerolla viisi, Pouliot numerolla neljä. Vai ymmärsinkö väärin lauseesi?
Pouliot meni siis juuri Habsilta "sivu suun" ja hänen perässähän Habs oli. Eiköhän Pouliot olisi otettu ennen Priceä, jos Minnesota ei olisi vienyt juuri nokan edestä.

Näin jälkeenpäin muuten ei voi muuta kuin olla iloinen että Habsilla oli varausvuoro 5. eikä 4. tuolloin kesällä 2005. Mitä meillä nyt olisi? Pouliot ja Latendresse, mutta ei Carey Priceä.

Pouliot saanee näytönpaikan tuossa toisessa hyökkäävässä ketjussa, missä nyt on lähinnä Paciorettyä peluutettu. Potentiaalia kuitenkin on, eikä siihen parempaakaan ukkoa ole löydetty toistaiseksi. Katsotaan tämä kortti nyt, parhaassa tapauksessa meillä on 30 maalin voimalaituri, heikoimmassa tapauksessa Bulldogs saa uuden laiturin ykkös- tai kakkosketjuun.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Itseasiassa Price varattiin Pouliot'n jälkeen, eli numerolla viisi, Pouliot numerolla neljä. Vai ymmärsinkö väärin lauseesi?
Pouliot meni siis juuri Habsilta "sivu suun" ja hänen perässähän Habs oli. Eiköhän Pouliot olisi otettu ennen Priceä, jos Minnesota ei olisi vienyt juuri nokan edestä.
Ääh, juuri tuota minä tarkoitin. Liian paljon tenttilukemista että alkaa pää hajoamaan.

Näin jälkeenpäin muuten ei voi muuta kuin olla iloinen että Habsilla oli varausvuoro 5. eikä 4. tuolloin kesällä 2005. Mitä meillä nyt olisi? Pouliot ja Latendresse, mutta ei Carey Priceä.
Aivan, mutta tuntien Habsin loistavan kehityshistorian, mitä isokokoisiin ykköskierroksen varauksiin tulee, niin Pouliot taistelisi jo Rocketista.

Pouliot saanee näytönpaikan tuossa toisessa hyökkäävässä ketjussa, missä nyt on lähinnä Paciorettyä peluutettu. Potentiaalia kuitenkin on, eikä siihen parempaakaan ukkoa ole löydetty toistaiseksi.
Samoilla linjoilla. Kanadan Habs-fanit ovat taas hirttämässä Gaineya kun Latsista ei saatu vähintään ykköskiepin varausta, mutta todellisuudessa hänen treidiarvonsa oli hyvin alhainen tällä hetkellä.


EDIT:

Tai ehkä tuohon hyökkäävään rooliin tarjotaankin todellista mustaa hevosta ja yllätysnimeä:Linkki RDS:n artikkeliin

Pouliot on nimittäin ylävartalovamman (ranne) takia day-to-day.
 
Viimeksi muokattu:

Disaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs
Edit. Nimestä päätellen Pouliot on kyllä ranskis, vaikkei Quebecistä olekaan.

Ranskis on. Muistaakseni jossain maininnut suosikkijoukkueen olevan Pens ja suosikkipelaaja Mario "Le magnifique" Lemieux. Mitä tuohon kotipaikkaan tulee, niin onhan noita ranskankielisiä alueita ympäri Kanadaa myös Quebecin lisäksi.

Itse treidiin olen tyytyväinen, vaikka pidin Latendressestä. Pouliot on kuitenkin mielenkiintoinen tapaus, ja mikä parasta, vielä katsomaton kortti.

EDIT: Nyt vielä Kos Bros vaihdossa siihen Top-6 laituriin, niin hyvä on.
 
Viimeksi muokattu:

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Katsotaan tämä kortti nyt, parhaassa tapauksessa meillä on 30 maalin voimalaituri, heikoimmassa tapauksessa Bulldogs saa uuden laiturin ykkös- tai kakkosketjuun.

Haha. Hahahahaha. Hahahahahahahahahaha.

Anteeksi, en voinut tuolle mitään. Kaikella kunnioituksella Pouliotia kohtaan, niin voimalaituri nyt on yksi niistä sanoista mitä ei ikimaailmassa voi yhdistää herraan. Pientä asennevammaa havaittavissa, potentiaalia tuntuisi olevan pirusti mutta sitä ei ole saatu näkyviin vielä. Heikohko puolustamaan, eikä tuo fyysinen peli ole Pouliotin alaa oikeastaan ollenkaan. Parannusta toki on tapahtunut tuolla osastolla, mutta valitettavan usein se on Pouliot eikä vastustaja joka jää ilman kiekkoa perseelleen väännön jälkeen.
 

M@thieu

Jäsen
Olipahan yllättävä uutinen, vaikka olisihan tämä toisaalta ollut odotettavissakin, kun Gui on jo pidempään ollut Martinin koirankopissa ja saanut ottelusta toiseen vähiten peliaikaa koko porukasta. Ansaitusti toki, Gui on ollut huono koko kauden. Pouliotista on Saikan aiempienkin kirjoitusten perusteella välittynyt kuva pehmosta laiskurista, eli eipä auta kuin toivoa että asenteelle tapahtuu jotain Martinin alaisuudessa.

Ja mahdottomasta tuli siis totta, Sergei nostettiin ylös. Tehot 4+9=13 kuudessatoista pelissä Dogsin kanssa ja ainakin päävalmentaja Guy Boucherin mukaan nuorempi Kostitsyn oli mukana hyvällä asenteella. Tämä on nyt varmastikin Sergein viimeinen mahdollisuus Montrealissa, saas nähdä kuinka hän sen käyttää.

BGL puhui tuon Detroit-pelin jälkeen, ettei usko saavansa pelikieltoa, joten Campbellin iskemä viiden pelin banni lienee tullut hänelle yllätyksenä. Ei tosin kenellekään muulle.

Gomez ei ollut mukana harjoituksissa ja tilannetta tarkkaillaan päivittäin.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Ja mahdottomasta tuli siis totta, Sergei nostettiin ylös. Tehot 4+9=13 kuudessatoista pelissä Dogsin kanssa ja ainakin päävalmentaja Guy Boucherin mukaan nuorempi Kostitsyn oli mukana hyvällä asenteella. Tämä on nyt varmastikin Sergein viimeinen mahdollisuus Montrealissa, saas nähdä kuinka hän sen käyttää.

Aika ylläri tosiaan tämä treidi. Mitenköhän palkkakaton kanssa? Onko uusi kaveri Guita halvempi? Gui sai kyllä niin paljon näytönpaikkoja, että en jää kaipaamaan. Uudesta kaverista en kyllä odota juuri mitään apuja nykytilanteeseen.

Sergei Kos saattaa olla myös näyteikkunassa. Sen verran kautta on takana, että jotain treidejä tosiaan saattaa syntyä. Kos Bros mäkeen ja tilalle joku top-6 hyökkääjä.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Pouliotista on Saikan aiempienkin kirjoitusten perusteella välittynyt kuva pehmosta laiskurista
Mieluummin pehmo laiskuri, joka on taitava ja kohtuullisen nopea, kuin pehmo laiskuri, joka on...ööö... iso ja lihava? Ei sillä kyllä minäkin Latendressestä tykkäsin, mutta sitä läpimurtoa ei vain ikinä näyttänyt tulevan, eikä muutenkaan pelillistä kehitystä tässä parin vuoden aikana.

Ja mahdottomasta tuli siis totta, Sergei nostettiin ylös.Tämä on nyt varmastikin Sergein viimeinen mahdollisuus Montrealissa, saas nähdä kuinka hän sen käyttää.
Viimeinen näyttöpaikka tai näytös treidisyöttinä. Oli miten oli, toivottavasti menee hyvin.

BGL puhui tuon Detroit-pelin jälkeen, ettei usko saavansa pelikieltoa, joten Campbellin iskemä viiden pelin banni lienee tullut hänelle yllätyksenä. Ei tosin kenellekään muulle.
Olisipa tullut enemmän. Vaikka loppukausi.

Ensi yön peli Bell Centressä on Blue Jacketsia vastaan. Vaikka meiltä onkin sivussa ykköspuolustaja ja kaksi top-3 hyökkääjää, uskon täysin voittoon. Habs on levännyt, kun taas Columbus kävi viime yönä teurastettavana Madison Square Gardenilla. Sergei tekee ainakin 1+2.

EDIT:

Aika ylläri tosiaan tämä treidi. Mitenköhän palkkakaton kanssa? Onko uusi kaveri Guita halvempi?
Loppukauden cap hit Pouliot'lla on nhlnumbersin mukaan vain 0.583. Latendressen palkka oli sama, mutta koska hän olisi ollut koko kauden mukana, cap hit olisi ollut 0.803. Aavistuksen halvemmalla siis päästiin.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös