Ilmoitukset

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Montréal Canadiens 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana PJPT, 22.06.2018 klo 02.18.

 1. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Sellainen 30-40 ottelua kaudesta loukkaantuneena ja loppuajan ollut valitettavan heikko. Pelannut jos jonkinmoista roolia, mutta taso ei ole riittävä. Itsekin toivoin, että Schlemko voisi olla yllätys haku UFA-markkinoilta, mutta on lähinnä ollut rasite. En yllättyisi, jos viimeinen kausi ostetaan kesällä ulos. Toivottavasti menisi salary dumpina jonnekin, mutta vaikea uskoa. Tuolle parin millin palkalle olisi käyttöä ensi kesänä.
   
 2. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Otetaas nyt hetki happea. Pirun hienoa, että täällä on innokkaita nuoria, joilla on aikaa ja mahdollisuus katsoa pelejä. Tuoreita peliraportteja on aina kiva lukea. Lisäksi on meitä vanhoja käyriä, jotka seurasivat joukkuetta tuntuvalla 56kbps kyydillä jo silloin, kun Jesperi vielä kurvaili kaukalossa isänsä alasuojien alla. Kummankin laidan ja niiden välimaaston kirjalliset tuotokset ovat erittäin tervetulleita mukavan aktiivisena pysyneisiin kausiketjuihin.

  Kuten edelle jo kirjoitin, Armialle on tämän kauden joukkueessa ehdottomasti käyttöä ja mies on täyttänyt paikkansa vallan kelvollisesti. Vuoden sopimusta kesällä rustattaessa Armiaa kohtaan taisi jopa olla kalpean varovaiset odotukset, josko tästä olisi liigakausiensa tapaan maalintekopelotteeksi myös NHL:ssä. Valitettavasti tästä ei toistaiseksi ole näyttöjä, vaan Armia on profiloitunut hyväksi kolmos-, nelosketjun jyräksi, vaikka ykkös-YV aikaakin on paluun jälkeen satanut laariin kiitettävästi. Tämä toki osana liigan huonointa ylivoimaa, jossa kukaan ei ole saanut aikaan juuri mitään.

  Kuluvan kauden jälkeen Armia on RFA, joka tahtoo suomeksi sanoa sitä, että Canadiensin täytyy tarjota tälle vähintään 1,85M$ sopimusta edes jatkoneuvottelu-oikeudet saadakseen, tai päästää Armia vapaaksi. Jos jatkosopimus tulee kyseeseen, tähänastisilla näytöillä puhuttaneen parin, kolmen vuoden 2,5 - 3M$ pahvista, joka ei sinänsä ole mitenkään ongelmallinen pätevälle kolmosketjun pelaajalle, joka kykenee myös tarvittaessa stunttaamaan yläketjuissa.

  Armian kannalta ongelmalliseksi tilanteen tekee se, että tämän kanssa samalle tontille ovat tyrkyllä Shaw ja Byron, joilla molemmilla on taskussaan liiankin pitkät ja arvokkaat sopimukset. Sijoittaako siis kolmeen bottom-6 pelaajaan yhteensä ~10M$, vai etsiäkö halvempia vaihtoehtoja? Tilanne toki muuttuisi olennaisesti, jos Shaw ja/tai Byron kaupattaisiin, jolloin Armian lapulle olisi sopimushierarkiassa selkeästi enemmän tilaa.

  Positiivista Armian kannalta on, että ykkösvitjan oikeassa laidassa on yhä paikka avoinna ainakin siihen asti, kunnes paikalla aiemmin ainoana hyvin pelannut Shaw palaa.
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2019 klo 10.32
  viljelmo ja Oto Hascak tykkäävät tästä.
 3. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  @Siivu vei jalat suusta Armiasta kirjoittaessa. Varmasti kaikki Habs-fanit toivovat, että Armia breikkaisi ja hän löytäisi itsestään sen 20+ maalintekijän sekä tietenkin hyvä av-äijä ja karvaaja. Se ettei hän ole ikinä NHL:ssä tehnyt yv-maalia, kertoo kuitenkin jotain.

  Kun vielä Shaw ja Byron ovat itse asiassa pelanneet ihan hyvin, niin ei Armian tilanne helpotu. En yllättyisi, jos Armia kaupataan vielä kauden aikana. Toisaalta ei tuo Shaw'n kauppaaminenkaan yllättäisi.
   
 4. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Yllättävän paljon saa peliaikaa noin huonoksi ylivoimapelaajaksi siis? Ja eikö Armia ole jo hyvä alivoima pelaaja ja karvaaja, hieman epäselvää tuossa lainatussa?
  Sinänsä outoa, että pelaa ihan kärki minuutteja hyökkääjistä koko ajan, ollakseen noin vaatimaton tasoltaan, mitä lainatussa annetaan ymmärtää.
   
 5. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Monihan rapakon takan huomasi välittömästi miten Habsien puolustuksellisen ja karvauksellisen pelin taso putosi, kun Armia loukkaantui. Se kertoo näistä spesiaalitaidoista, joita hänellä on.

  Armia alkaa tekemään itselleen nimeä nimenomaan tällaisena pelaajana ja näitä huipputason kavereita ei ole edes änärissä kovin montaa. Sanotaan että ainakaan saman tason kavereita ei kyllä joka joukkueesta löydy.
   
 6. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Ihan hyvin se Armiakin on pelannut, eikä yllätä yhtään että saa puolikuntoisenakin massiivisia minuutteja. Armia todennäköisesti viimeisiä pelaajia jotka kaupataan. Miksi kaupata erinomainen bottom6 pelaaja, joka on edullinen ja tulossa parhaaseen ikään. Huomattavasti enemmän käyttöä kuin esim Lehkosessa, joka on varsin yksiulotteinen pelaaja Armiaan verrattuna.
   
 7. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Lainaus:
  Ota nyt ne patalasit jo pois silmiltä ja hyväksy, että Armia on juuri mitä on, kolmosketjun duunari ja av-spesialisti.
   
 8. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Täydellisen kuvaava kommentti fanilta, joka katsoo kaikki pelit mutta vasta vilkaistua texti teeveetä, voi kertoa, kuka pelissä oli hyvä.
   
 9. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Lainaus:
  Täydellinen vastaus fanilta, joka on seurannut ainoastaan porilaisia koko ikänsä ja nyt tullut Kotkan bandwagonissa NHL:n puolelle.

  Armia on ok pelaaja, mutta ei ollut Buffalossa korvaamaton, ei ollut Jetsissä korvaamaton, eikä ole myöskään Habsissa. Käyttökelpoinen kaveri, sitä ei voi kiistää, mutta en laske häntä runkopelaajiin ja this is just in: ei laskenut edellisetkään joukkueet.
   
 10. peruspata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
  Lainaus:
  Hyvin sanottu. Joel Armia oli tähtitason pelaaja viimeksi SM-liigan tasolla, ja sielläkin finaaleissa hänestä kuoriutui puolustava hyökkääjä, kun tehoja ei oikein tahtonut syntyä. Pohjois-Amerikan puolella voi syystä jossitella loukkaantumisilla, niitä tuli Buffalossa hankaliin paikkoihin ja vielä farmiaikoinakin. Juuri, kun tahti alkoi parantua ja peli kulkea, taisi murtua käsi. Ja milloin mitäkin.

  Jets-vuosina ässäpalstalla haukuttiin Paul Maurice alimpiin kerroksiin Armian peluuttamisesta. Minusta näytti ja näyttää yhä siltä, että Maurice tiesi, mitä teki.

  Armia on käyttökelpoinen, enkä usko Habsin hänestä ensimmäisenä haluavan eroon. Itse asiassa veikkaan, että jo ennen tätä viimeisintä kolhuaan Armia takoi ok näytöt jatkosopimusta ajatellen. Mutta silti en haihattele, että Armia olisi se kaikkien suunnitelmien kulmapalanen. Ei ole.

  Yleisemmin toki on myönnettävä, että kaksikko Kotkaniemi-Armia on lisännyt omaakin mielenkiintoani Canadiensia kohtaan. Kotkaniemen kohdalla en ihan vieläkään tajua, missä välissä hänestä tuli NHL-tason pellaaja. Tiukkaa on paini sarjataulukossa, ja toivon sen kääntyvän Montrealin kiekkoylpeyden hyväksi.
   
 11. RedPower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Kyllä,nyt arvostelin Suomi-pelaajiakin ja tämän kauden otteluita,en puhunut historiasta.Sori nyt vaan, mutta et voi tietää kuinka kauan olen ollut foorumilla!

  Lainaus:
  Kiitos nyt vaan kohteliaisuudesta,mutta eipä olisi enempää voinut mennä metsään tämä kommentti.(hymiö).Olen seurannut jääkiekkoa kymmeniä vuosia eri tasoilla.Mutta tarkoitus oli saada keskustelua aikaiseksi vähän enemmän tässäkin osiossa,ja siinä onnistuin,nämä" pitkän linjan tietäjätkin" heräsivät antamaan kommentteja Habseista.

  Habseista ja heidän pelaamisestaan me kaikki olemme kiinnostuneita ja huolissaan.
   
 12. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Lainaus:
  Itseasiassa voin. Olet liittynyt (ainakin tällä nimimerkillä) 18.10.2018 ja viestejä löytyy käytännössä ainoastaan tästä viestiketjusta, Kotkan, Armian ja Ässien ketjusta.
   
 13. RedPower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Et voi.Lopetetaan tämä keskustelu ja paneudutaan olennaiseen.
   
 14. RedPower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Nyt on tehty muutoksia ainakin harjoituksissa.

  Drouin-Danault-Gallagher
  Lehkonen-Domi-Armia
  Tatar-Kotka-Byron
  Agostino-Chaput-Deslauriers
  Hudon-Peca

  Drouin-Domi eri ketjuun,mielenkiintoista.
   
 15. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Nyt kun yv on paskinta koskaan, ajateltiin kokeilla ykkös yv:ssä tähdistöä Byron-Agostino-Armia. Kuinka paha aivohalvaus pitää saada, että ajattelee tämän auttavan?
   
 16. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Asia kunnossa. Myös kolmen sodan veteraanien sisällöntuotto on erinomaisen hyväksyttävää. Kunhan nyt vaan jätetään ylenpalttinen pippelien mittailu vähemmälle ja keskitytään itse asiaan, kuten sanoit. Mielipiteitä riittää, sitähän varten keskustelupalstat on keksitty.

  Kotkaniemeltä melkoinen patriklainepeilikuvalaukaus Varlamovin selän taa. Hieno nähdä tälläistäkin puolta nuorukaisesta ja että pitkästä aikaa vain tolpat eivät kilise. Jos NHL:ssä tilastoitaisiin tolppakudit, Jesperi olisi taatusti top-10 materiaalia.

  Arvatkaapa, kuka on viimeisen kymmenen pelin ajalta Habsin kolmanneksi tehokkain pelaaja? Quarterback Benn tietysti, kukapa muukaan. Pricelta taas kalmankylmä näyttö siitä, miksi on liigan parhaiten palkattu veskari. Toivottavasti a) pysyy kasassa, b) kykenee muutaman kauden takaiseen tasaisuuteen ja c) ei joudu kantamaan joukkuetta selässään tulevina kausina.

  Captain Kirk saa Montrealissa suurta arvostusta ihan aiheesta, mutta YV-meedioksi tästä ei todellakaan näytä olevan ja tämä asia pitäisi tunnustaa. Koko kausi on juntattu samalla kaavalla, jossa ainoa idea tuntuu olevan ruokkia Weberiä viivassa ja joka ikinen vastustaja osaa lukea tämän kuvion. Pelaajia kyllä kokeillaan aina nelosketjusta lähtien, mutta mitään kuviovariaatioita ei ole.
   
  Viimeksi muokattu: 13.01.2019 klo 10.21
  viljelmo tykkää tästä.
 17. TurosHeavyMetal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, SaiPa, Ketterä
  Kotkaniemi näytti Patelle miten one timer lähtee!
   
 18. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Itse asiassa on ollut paljon puhetta, että Kotkan veto, varsinkin one-timer, on hyvä. Hyvä, että osui. Drouin alusti hienosti.

  Tärkeään paikkaan voitto, vaikka se tulikin hiipuvan Coloradon kustannuksella.
   
 19. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Aikamoinen headscratcher miksi Kotka pelaa "väärällä" puolella ylivoimaa, kun juurikin tuo oikea puoli olisi hänen paikkansa.
   
 20. Grainger Jäsen

  Lainaus:
  Tuolla nyt ei oikeastaan ole mitään merkitystä, vaan sillä asenteella, millä tänne tullaan avautumaan. Ei ole kovin hedelmällinen avaus keskustelulle, jos lokakuussa rekisteröitynyt nimimerkki alkaa väittää jotain pidemmän linjan palstakonkaria teksti-tv -asiantuntijaksi.
  Esimerkiksi @habsniac on luultavasti katsonut minuuteissa mitattuna Canadiensin pelien hidastuksia enemmän kuin tämä tuore porilaisinvaasio livenä.

  Sitten vielä tullaan jauhamaan, että Niemi olisi onnistunut palkkaansa nähden jotenkin paremmin kuin Price. Tämähän ei ole teksti-tv -analyysi, kun toinen näistä on kuitenkin ollut taas tällä kaudella joukkueen selkäranka.

  Sattuneesta syystä allekirjoittanut ei ole jaksanut kirjoittaa tänne pitkään aikaan.
   
 21. JuTo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Penguins
  Lainaus:
  Armia voi olla juurikin tuota mutta ottaisin Pittsburghiin tuon tason av spesialistin kirkuen anyday.
   
 22. RedPower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  En ole kohdistananut keneenkään palsta-veljeen/sisareen kirjoitustani,toteamus oli täysin yleisellä tasolla.

  Lainaus:
  Kyllä Niemi on pelannut erittäin hyvin pelaamansa ottelut,Price on pelannut joitain otteluita hyvin,mutta ei ole pitkässä juoksussa ollut Habsien selkäranka,mitä häneltä ehkä voisi olettaa.Mutta onhan tässä kevät aikaa parantaa.

  Lainaus:
  Silloin kun Kotka on pelannut vasemmalla ylivoimaa,hän on ollut enemmän playmarkkeri, jakanut kiekkoja viivaan ja oikealle puolelle one timer yrityksille. Oikealla puolella hän pystyy käyttämään enemmän laukaustaan.
   
 23. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Näinhän se menee, mutta tuossa jengissä on ihan tarpeeksi niitä jotka mielummin syöttää kuin ampuu. Luulen että Jesperin kudille olisi käyttöä ylivoimalla.
   
 24. Grainger Jäsen

  Lainaus:
  Siitähän ei ollut kyse. Kyse oli siitä, että Armia on juuri tuota, ei mikään kärkiketjujen yv-tykki. Täyttää roolinsa ja on hyvä siinä, mutta ei tarjoa mitään muuta. Eikä tietysti tarvitsekaan, mutta tuon roolin miehen palkkanauha ei saa nousta järjettömyyksiin.

  Lainaus:
  Itse asiassa alkukautta lukuunottamatta on.
   
 25. RedPower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Minkä tähden Pricen torjuntaprosentti on niin huono,jos kuitenkin joukkue edessä on parantunut ja saanut enemmän pisteitä kuin edellisellä kaudella?