Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Montréal Canadiens 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana PJPT, 22.06.2018 klo 02.18.

 1. La vague Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien, Djurgårdens IF, TPS
  Lainaus:
  Heh, joo..pohjoismaiden liigojen vamma pääsi yllättämään. :D Ei sillä, olis kyllä tietysti se kolmaskin piste maistunut jos mahdollista olisi.
   
 2. La vague Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien, Djurgårdens IF, TPS
  Julien muuten aamujäiden jälkeen kertoi mahdollisesti harkitsevansa muutoksia Tampaa vastaan. Niemi tosin kuitenkin jatkannee tolppien välissä.
   
 3. RedPower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Pisteet tai piste olisi ollut kohtuus Habseille Tampa ottelusta,mutta nyt ei jäänyt käteen mitään.Tampa teki 6-5 voittomaalin noin minuuttia ennen loppua,aivan putken alle läheltä,jolle Niemi ei voinut mitään. Hyvä peli Habseilta ja myös kovaa taistelua koko pelin ajan,mutta Tampa on erittäin kova joukkue isoine hyökkääjineen,joiden kanssa oli vaikeuksia maalin edustalla.Kotka oli hyvin esillä ensimmäisessä erässä mutta tahti vähän taantui pelin edetessä.Niemi torjui ne laukaukset,mitä oli torjuttavissa.Harmillinen tappio.
   
 4. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Harmi, että ei tullut pistettä Tampaa vastaan. Tuosta on kuitenkin hyvä jatkaa.

  Jos jotain kiinnostaa, niin Habs-prospect Poehling keräsi 3+1 tehot Ruotsia vastaan USAn paidassa. Venäjän paidassa Romanov on myös pelannut kisoissa hyvin. Toivottavasti aikanaan Romanovilla riittää uskallusta lähteä P-Amerikkaan.

  E. Lisäksi Olofsson syötti Ruotsin voittomaalin. Vahva peli Habs-varauksilta.
   
  Viimeksi muokattu: 30.12.2018 klo 08.32
 5. La vague Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien, Djurgårdens IF, TPS
  Harvoin harmittaa tappio näin paljon kuin Tampaa vastaan. Oltaisiin kyllä ainakin piste ansaittu. Jotain tosin taitotason erosta kertoo se, että esim ekassa erässä laukaukset Habsille 18-9 ja silti peli tasan.

  No, jos jotain positiivista on tästä otettavissa, niin Habsia ei kannata tällä kaudella aliarvioida. Vaikka paperilla joukkue ei ehkä monen mielestä kummoinen olekaan, osoitti sarjan ylivoimaista johtajaa vastaan pelattu ottelu, että joukkueella on ainakin tahtotaso ja yhteenpelaamisen meininki kohdillaan.

  Boston meni nyt ohi, mutta ehkäpä Red Wings saa nyt ensimmäisen Winter Classicinsä niin homma on taas omissa käsissä.

  Ja Kotkaniemelle edelleen valtavat propsit! Tuolla iloisella asenteella Jesperistä saadaan vielä todella kova pelimies!
   
 6. RedPower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Dallas olisi sitten tulossa seuraavaksi.Mitkä ovat ne kulmakivet, mihin ottelu ratkeaa?
  - Niemi on ollut laadukas,mutta miten kolmas ottelu putkeen?
  - Mete-Weber on ilmeisesti pakkipari,toivotaan Metelle onnea,koska olisin hänet vaihtanut pois!
  - Habseilla laajempi materiaali,kolmas-tai neljäs-line voi ratkaista ottelun.
  - Dallas on huomattamasti fyysisempi kuin Habs,tähän täytyy vastata pelin kääntämisellä ja liikkeellä.
  - Nyt Domilta tehoja,on ollut vähän aikaan näkymätön?
   
 7. La vague Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien, Djurgårdens IF, TPS
  Joo, Mete vähän askarruttaa. Toivottavasti Shea saa iskettyä ketjukaveriinsa varmuutta.

  Max saisi tosiaan pikku hiljaa taas herätä. Ja miksei sitä kovuuttakin sai näyttää Gallagherin ja Shawn lisäksi.

  Tärkee peli, mut jos joka ukko on hereillä ni hyvä tästä tulee!
   
 8. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Armia saanut tälle viikolle luvan täysipainoiseen(full contact) harjoitteluun, mutta ainakin Dallas-ottelu jää vielä väliin. Pari ottelua menee varmaankin nelosessa hyvän joukkuehengen nimissä, saaden kuitenkin vastuuta erikoistilanteissa. Mutta eiköhän joku kaveri joudu väistymään tieltä ja peliaika nousee taas sinne alkukauden top3 minuutteihin.
   
 9. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Eiköhän Armia tiputa Deslaurielsin nelosesta katsomoon. Agostino ja Chaput säilyttävät paikkansa. Muut kentät ovat toimineet ihan hyvin, joten ihan helposti ei Armia tuolta nouse, av-vastuuta lienee tiedossa.
   
 10. RedPower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lehkonen on erittäin hyvä 2-3 ketjun pelaaja/alivoima,josta kirjoitetaan liian vähän. Jos tälläisen nega ajatuksen heittäisi,että laituri 1-2 ketjusta tarvitsisi huilia,niin Lehkosen asettaisin hänen paikalleen,esim Gallagher.

  Tiedän että ajatus on pieni provo,mutta Lehkosella on samat avut ja vähän isompana pelaajana hän on todella nopea.

  Gallagher on tehnyt eniten maaleja,mutta monessa tilanteessa hän myös osaa sählätä turhan paljon,kun lähdetään hyökkäyksiin.
   
 11. La vague Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien, Djurgårdens IF, TPS
  En kyllä ihan jaksa Lehkoseen uskoa Gallegherin ”korvaajaksi”, joten provo osui.

  Olen toki mielelläni väärässä.. mikä meikäläisen osalta onkin tuuri, virheitä kun tasaisin väliajoin pukkaa. :D
   
 12. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Danault vetänyt viimeiseen viiteen peliin 5+4 tehot. Toivottavasti jatkaa samaan malliin.

  Heti perään toinen jatkoaikavoitto. Hyvä voitto ja päätös vuodelle 2018. Niemi pelasi tilastojen mukaan hienosti.
   
 13. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Shaw loukkaantui, joten ei tarvitse miettiä mihin Armia laitetaan.
   
 14. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Julien sanonut ennen Dallas peliä Pricen statuksen olevan ”day-to-day”. Henkilökohtaisesti veikkaan Pricen ”vamman” olleen vain pyyntö saada hetki aikaa perheen kanssa kun toinen lapsi syntyi juuri.

  Dallas matsi oli mielestäni hieno taisteluvoitto. Niemi pelasi loistavasti maalillaan. Danault tosiaan on löytänyt hyvä tehovireen. Harmi että Danault kuuluu siihen kategoriaan että kauden pisteet tulevat ryppäissä eikä tasaisella tahdilla.
   
 15. La vague Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien, Djurgårdens IF, TPS
  Eihän tuo kummoinen peli ollut, mutta erinomainen tahtovoitto! Tuli tarpeeseen vierasputken päättäjäisiksi. Nyt kun vielä Blackhawks heräisi Winter Classicissä ni olis kokonaisuus kunnossa.

  Itse en usko tuon Pricen poissaolon olleen ainoastaan perheenlisäyksen johdosta. Carey on tuntunut hieman oireilevan viime peleissä, joten veikkaan, että vähän varotoimenpide antaa huilata. Että kyllä siellä jotain varmasti oikeestikin on. Totta kai tuo yksityiselämäkin varmaan vaikutti, mutta en usko, että täysin terveenä saisi kuitenkaan noin mittavalta ja tärkeältä vieraskiertueelta olla poissa. Siinä oli kuitenkin joulukin välissä.
   
 16. aHab Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Montreal Canadiens
  Lainaus:
  Eihän tuossa mitään provoa ole, Lehkonen on yksi joukkueen tärkeimmistä hyökkääjistä joka tosiaan voisi pelata ihan missä ketjussa tahansa ja olisi hyödyllinen ketjulleen. Näitä kavereita ei ole ikinä liikaa. Ja lisäksi Lehkonen on playoffs-pelaaja. Kiekon riistäjänä joukkueen eliittiä ja uskon että kevät aurinko pehmentää kädetkin taas siihen malliin että tehot löytyvät. Mutta ihan ok tehothan Lehkosella on jo nyt, ottaen huomioon että ylivoima-aikaa ei heru oikeastaan lainkaan.

  Gallagherin paras ominaisuus on samalla miehen suurin heikkous. Brendanilla on niin raju putkinäkö ettei mitään rajaa. Kiekko lavassa mies ei näe mitään muuta kuin vastustajan maalin. Päätöksen teko menee sitten sen mukaisesti, avoimet kaverit paremmassa paikassa saavat olla kaikessa rauhassa kun Gallaher puskee kohti kiekon ja itsensä kohti maalia. Onkin usein ikävä nähdä kiekko Gallagherilla liian aikaisin... esim. vastustajan siniviivaa ylittäessä tai ylivoimalla peliä pyörittämässä - tätä toki onneksi näkee harvoin kun Gallagherin paikka kumminkin on siellä maalin edessä.

  Mutta eipä Gallaherin toki kannata tyyliään vaihtaa, kyllähän tuolla toiminnalla plussan puolelle jää kirkkaasti. Homma toimii ja ketjukavereille ei jää epäselväksi minne heittää kiekko kun #11 on kaukalossa.
   
 17. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Kahden edellä kehutun lisäksi Phillip Danault ansaitsee tulla erikseen mainituksi. Illasta toiseen tasavarma kaveri, joka ei erityisesti loista millään osa-alueella, mutta pelaa fiksusti tehden kaiken minkä osaa juuri niin hyvin kuin, ja saa siten aikaan paljon enemmän hyvää kuin huonoa. Tämä on myös helposti tilastoista todistettavissa; paras +/-, ylivoimaisesti eniten aloituksia plussamerkillisellä prosentilla tasakentällisin ja alivoimalla, kaikista hyökkääjistä kolmanneksi eniten peliaikaa ja siinä sivussa mahdollisuudet kenties jopa 50 pisteen rajan rikkomiseen. Joka tapauksessa matkalla kohti parasta kautta urallaan, joka on ollut Habs-nutussa lähes poikkeuksetta nousujohteinen. Average 3rd line center -luonnehdinnat voitaneen ainakin unohtaa.

  Weise, Fleischmann <-> Danault, Chi 2. round 2018 on yksi Bergevinin parhaista kaupoista etenkin nyt kun kakkoskierroksella puskista poimittu Romanov on antanut tosi kovia näyttöjä U20-kisoissa. Taklaa kuin Emelin ja jalat toimivat kuin Subbanilla, vai miten se vertaus menikään.

  Bergevinkin oli kaupan aikaisessa kommentoinnissaan tarkasti jyvällä, vaikka Danautilla oli tuolloin vyöllään vain 32 NHL-ottelua, eikä herättänyt junnuissakaan mitään poikkeuksellista värinää:

  "We got a real player in that trade with Chicago," Montreal Canadiens’ general manager said once all the cameras had clicked off and most of the reporters had retreated. "You’re going to see, he checks all the boxes. He’s a real good player."

  "Phillip Danault is a young and gifted player who will be part of our core group of young forwards for many years to come," said Bergevin on April 26, 2016. "I am very pleased to have him join our organization. As a member of the Blackhawks management group, I was instrumental in the selection of Phillip in the first round of the 2011 NHL Draft."
   
 18. RedPower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Armia tekee paaluun pelaavaan miehistöön,tutulle paikalle kolmoseen.
   
 19. La vague Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien, Djurgårdens IF, TPS
  Myös Price odotetusti maalissa..

  Nyt on ainakin hyvä porina jengistä kotiputkeen. Pun intented.
   
 20. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Sama pätee Armiaan. Sillä erotuksella, että Armian ei tarvitse odotella kevätauringon sulattavan käsiä ja kiekonriistämisessä tuo on, ei pelkästään joukkueensa, vaan koko liigan eliittiä.
   
  Alamummo tykkää tästä.
 21. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Luulin, että Gionta-Plekanec kaksikko on poistunut jo Habsin kokoonpanosta, mutta siellä ne pyörii! Gallagherin panssarilämärit luistelusta että on kuin ilmetty Gionta. Kokokin täsmää. Danault taas on Plekanecin poolopaidaton serkku. Tämä ei sinänsä ole mikään negatiivinen kommentti.

  Romanov vaikuttaisi melko osuneelta haulta mikäli kehitys jatkuu ja uskaltaa hypätä Atlantin toiselle puolelle.
   
 22. RedPower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  2-0 voitto Canucksista,jonka takuumies oli "sairausvapaalta" palannut Price.Suomalaisketju pelasi varsinkin ensimmäisessä erässä hienosti yhteen.Armia teki juuri sitä,missä hän on taitava.Kaivoi kiekon hyökkäysalueen päädyssä syöttö Jepulle,joka siirsi kiekon Benille ja jonka pehmeiden käsien avustamana kiekko maaliin.

  Toisessa erässä Armian pitkä pelaamattomuus näkyi muutaman kerran,ja hänelle tuli pari lapsusta,mutta Price hoiti homman kotiin.

  Armia valittiin pelin kakkostähdeksi,Price oli ykkönen.
   
 23. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Siellä on nyt Habsit tippuneet ulos pudotuspelipaikoilta, mutta taisto on tiukkaa tuossa viivan tienoilla. Tällä hetkellä 9 jengiä taistelee kahdeksasta paikasta.

  Jos miettii vahvistuksia, niin ainakin puolustusta pitäisi vahvistaa. Hyökkäys on hieman tasapaksu, mutta sinne ei kannata mitään Bergevinin ihannoimia tsemppaajia enempää hankkia. Tietenkin joku Simmonds kelpaisi, mutta hinta on varmaan kova.
   
 24. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Habs-prospekteille varsin kutkuttavat näytöt U20-kisoista. Poehlingista kisojen MVP ja Romanoville valinta parhaaksi pakiksi. Primeau veti myös kovat kisat jenkkien luukulla, mutta kuningasvärisuoraan ei ihan riittänyt.

  Virallisten valintojen lisäksi Ylöseltä hyvät kisat, finaalin avausmaalia voisi kelailla vaikka Mullerin YV-sulkeisissa. Myös Brook pelasi ilmeisesti vahvasti, vaikka tämän saaman vastuun vähyyttä kritisoitiinkin voimakkaasti.

  Ehkä kovimmilla odotuksilla ladattu Suzuki taas jokseenkin petti kovassa paikassa jälleen kerran. OHL:ssä syntyy kyllä kovia tehoja kolmatta kautta putkeen, mutta isojen poikien seassa peli tuntuu sakkaavan. Edellinen esimerkki oli syksyn harjoitusleiri, jossa Suzuki lässähti pahasti siinä missä Kotkaniemi oli ensihetkestä kuin kala vedessä. Oloffsonista ei mitään käsitystä, mutta kiikareilla näyttää vetäneen.

  Joka tapauksessa Canadiensin septetistä viidelle erittäin onnistuneet kisat, eikä taida muiden seurojen edustuksesta löytyä verrokkia. Saa ihan syystä olla innoissaan, miltä NHL-joukkue parin, kolmen vuoden kuluttua näyttää.
   
 25. La vague Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien, Djurgårdens IF, TPS
  Oli kyllä tuo Nashville peli niin väkisin vääntämistä, että oksat pois.

  Peli tuntuu tappioasemassa lähtevän sakkaamaan todenteolla. Tuli ihan Coloradon peli mieleen. Olisiko liikayrittämistä ilmassa?

  Tuohon pitäisi lääkkeet keksiä, muuten villikorttikin jää kyllä hihaan.