Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Montréal Canadiens 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana PJPT, 22.06.2018 klo 02.18.

 1. RedPower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Voitto tuli Chicagosta 3-2,vaikkakin koko ottelun vaivannut kuriton pelaaminen jäähyjen muodossa,olisi voinut kääntää koko pelin Chicagolle.Habsien 16 min/2 min jäähyjä, on kyllä liian paljon tasoitusta vastustajalle.Onneksi kotijoukkueen ylivoima oli tehotonta,vain yksi yv maali,mutta he saivat henkeä tästä maalista ja aloittivat takaa-ajon.

  Weberin 0-2 maali oli ihailtavaa katsoa,one timer sinisen läheltä ja pam,näitä on odotettu pitkin syksyä. Nelosketjun pelaamista oli myös ilo katsoa,he pelasivat ketjuna, eivätkä yksilöinä.

  3-2 maali tuli aivan ottelun lopussa,Kotka sai monien vaiheiden kautta kiekon ja sai imettyä itseensä kaksi Chicagon pelaaja,back handillä vapaana olevalle Petrylle jonka lyöntilaukaus muutti suuntaa Tatarista ja voittomaali oli syntynyt.Lopuksi täytyy todeta,että Chicagon leirissä eletään todella ankeita aikoja,tänääkin tarjottiin paljon enemmän.
   
 2. JMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät NHL ManU Azzurri
  Yön matsia seurasin ja joukkueesta pisti silmään negatiivisella tavalla Brett Kulak. Ajoitukset ja sijoittuminen lähes vaihdosta toiseen pielessä ja pelasi sentään Weberin rinnalla. Schlemko pelasi Weberin parina muutaman matsin ja tykkäsin todella paljon tuon kaksikon harmoniasta.
   
 3. RedPower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Koko ottelun ajan, puolustuksessa oli ihmeellisiä kiekon menetyksiä ja sekoilua omalla puolustusalueella.Monesti tilanteet eivät edes näyttäneet pahoilta mutta jo seuraavaksi vastustaja oli 1 vastaan 1 tilanteessa Pricen kanssa.Jotain epäselvyyttä, että kuka hoitaa minkäkin kiekon puolustualueella.Tähän varmaan puututaan ennen seuraavaa ottelua.
   
 4. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Vakoilin pitkästä aikaa kokonaisen matsin. Tuon pelin olisi pitänyt olla paketissa kahden erän jälkeen. Sitten tapahtui tuo mitä ylempänä sanottiinkin, ihan ihme perseilyä puolustuksellisesti ja kaveri pääsi ilmaiseksi parikin kertaa peliin mukaan.

  Kotkassa pisti silmään, että aloituksissa on tapahtunut valovuoden kehitys. Kilauttipa kaveri tolppaankin aikas komealla vedolla, se kuuluisa 5cm alemmas ja olisi ollut nätti häkki.

  Pari oikeaa hankintaa, niin tuossa tiimissä on täysi potentiaali pelata viimeistään ensi kaudella pleijareita ja sen jälkeen olla kannukahinoissa yksi kandidaatti.
   
 5. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Pelien seuraaminen on jäänyt viime aikoina vähemmälle, mutta raporttien mukaan Kotkaniemi alkaa olla aika naatti. Peliaikakin on pienentynyt melko tuntuvasti aiemmasta. Jakavatko pelejä paremmin nähneet mielipiteen? Voisi olla paikallaan antaa tälle pari matsia lepoa ihan jo loukkaantumisriskin minimoimiseksikin ja antaa tilalla vaikka Pecalle vähän enemmän näyttösaumaa. Olisikin pirun vikkelä ketju mallissa Byron-Peca-Lehkonen.

  Hudonin tilanne alkaa olla huolesttuttava. Odotin kaverista pätevää kolmoslaituria, johon pätevä edelliskausikin antoi osviittaa, mutta tämä näyttää nyt jostain syystä vajonneen kokonaan rosterin ulkopuolelle edellään mm. Lavaliin periaatteessa tuomitut Agostino & Chaput ja stressipallo Deslauriers. Sophomore slump, vai jotain muuta?
   
 6. RedPower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Kyllä jotain tällaista on havaittavissa,kiekko pyörähtelee mailan lavan yli syöttö tilanteissa ja muutenkin peli ei ole niin edistävää kuin ennen.Eikä pelannut ykkös yv:ssä.

  Voi olla että huilia on tulossa ja rosterissakin olisi siihen mahdollisuus.
   
 7. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Ehkä Jesperi on väsynyt, mutta omasta mielestäni viimeyönäkin oli jatkuvasti hyviä ratkaisuja kiekon kanssa ja saa sen lähes aina hyökkäysalueella pelattua omille. Osaa taitavasti hidastaa peliä.
   
 8. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Habsit ottivat lopulta, tuomareiden estelyistä huolimatta, 5-2 voiton Ottawasta. Ottawan ensimmäisessä maalissa Tkachuk kaataa Pricen, mutta tuomareiden mielestä ei. Jos selässä olisi lukenut Gallagher, niin maali olisi hylätty ja jäähy päälle. Sitten alivoimalla Lehkonen kaadettaessaan syöttää maalin, niin tuomarit keksivät Lehkosen filmanneen, joten maalia ei voi hyväksyä. Nämä siis koosteen perusteella.

  Kotkaniemi tehot 1+1 ja ottelun parhaan pelaajan arvosana. Lisäksi Peca teki tehot 1+1 ja maali tosiaan toiseen peliin putkeen. Deslauriers (kauden tehot 1+1) saanee jatkaa Bostoniakin vastaan poppareilla.

  E. Lehkonen syötti av-maalin, joka hylättiin.
   
  Viimeksi muokattu: 16.12.2018 klo 10.46
 9. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Tällä kertaa kiekko tipahti Kotkan kannalta oikeaan suuntaan. Viime pelissä myös komea kilautus, mutta kiekon halu ei ollut mennä maaliin asti.

  Onneksi en katsonut livenä matsia. Koosteen perusteella olisi saattanu seeprat päästä ihon alle ja pahasti. Ihme pätemistä.
   
 10. RedPower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Alkavalla viikolla vastaan tulevat Boston,Colorado,Arizona ja Vegas, joten todellinen Habsien taso tullee nähtäväksi. Senaattoreja vastaan ottelua en oikein pidä tason mittauksena,koska vedonlyötitoimistotkin olivat anntaneet heille kertoimeksi yli viisi. Eli hankala viikko tulossa,ja kolme viimeistä ovat vielä vieraspelejä.
   
  Viimeksi muokattu: 16.12.2018 klo 14.44
 11. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Kun tuota Hudonia on ihmetelty, niin ei siellä tällä hetkellä ole oikein tilaa hänelle. Nelonen pelaa hyvin, kun Deslauriers tajuttiin heittää pois. Ei tuo Hudon edes sovi neloseen. Tuolta kun vielä Armia palaa, niin Hudon tippuu vielä kauemmas. Armia voi vetää siellä nelosessakin.

  Olisikohan Hudonilla mitään vaihtoautoa?
   
 12. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Lainaus:
  Riippuu tietysti paljonko on valmis maksamaan väliä. Hehe...

  Kyllähän Hudonilla voisi jonkun varausvuoron saada. Ei kannata kaupata mihinkään turhakkeeseen. Niitä löytyy tarpeeksi Lavalista. Harmi että Hudon taitaa olla ainakin Habs paidassa jo katsottu kortti. Upsidea on mutta varmaankin tarvitsisi uuden alun jossain muussa organisaatiossa.
   
 13. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Voisihan jonkun rentalin saada Hudon+varaus -combolla. Vanek+5th irtosi aikanaan Collbergilla ja kakkoskierroksen varauksella. Pidän Hudonia parempana kuin Collbergia, joka oli tuolloin vielä lupaus. Toisaalta kaupat tehtiin Islesin kanssa, joten sekin selittää tuota.

  Tietenkin loukkaantumisia tulee, joten hyvä pitää Hudon varalla. Toisaalta yksi pätevä vasemman puolen puolustaja kelpaisi.
   
 14. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  En äkkiseltään näe, miksi Hudon istuisi pelityyliltään neloseen yhtään sen huonommin kuin Peca, Agostino tai Chaput. Deslauriers on luku erikseen, tämän vahvuudet ovat ihan muualla kuin edellä mainittujen ja tämän voi olettaa saavan edustusvuoron kuumottavissa matseissa mm. Bostonia ja Torontoa vastaan.

  Hudon on ymmärtääkseni ollut tällä kaudella heikko nimenomaan puolustussuuntaan ja tämän kannalta epäonnista on ollut, että Shaw, Armia ja Agostino ovat lyöneet pöytään kelvolliset ja kolmen ensimmäisen ketjun paikat taas ovat olleet jokseenkin sementoituna kauden alusta lähtien.

  Fakta on, että ellei uusia joukkaantumisia tule ja Armia palaa kokoonpanoon, jollekin iskee taas waiver-tuuri. Koska puolustus on jo kupattu, veikkaan, että lyhyessä tikussa lukee silloin joko Chaput tai Hudon, joista ensimainittu on waiversit jo ennen kauden alkua läpäissyt. Hudonin viime ja ensimmäinen kokonainen kausi ei ollut lainkaan kehno, pikemminkin päinvastoin. Kyseessä on kuitenkin terrierimäisesti pelaavanuorehko suosittu oman provinssin kundi, jolla on näyttöjä myös hyökkäysosaamisesta, mutta mahdollisesti vain klassinen sophomore season, joten uskon ja toivon Chaputin uhrattavan tämän edellä. 14. hyökkääjän paikalta olisi taas mahdollisuus päästä näyttämään osaamistaan, kun loukkaantumisia tai väsymistä top-9:n ilmaantuu.
   
 15. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Chaput on muuten Habsien paras aloittaja.

  Eihän sitä mielellään Hudonista luovu, mutta jos tilanne on tämä eli ollaan pudotuspeleihin menossa vielä parin kuukauden kuluttua, niin kyllä mielelläni Hudonin vaihdan johonkin pakkiin. Siellä olisi tarjolla Weberin tai Petryn parina isoa roolia. Katsotaan nyt kuitenkin rauhassa. Tilanteet ehtivät muuttua.
   
 16. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Kaksi vähä maalista matsia takana. Molemmat olisi voitu voittaa mutta samalla myös hävitä. Pricelta hyvät pelit ja puolustuksellisesti myös. Mete tosiaan nousi ylös ennen Avs peliä ja Juulsen lähti Lavaliin hakemaan pelituntumaa.

  Lauantaina pelataan Vegasissa. Tämän jälkeen joulutauko, jonka jälkeen vierasrundi jatkuu Miamissa x2 ja Dallasissa.
   
 17. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Sen verran ainakin muutosta kokoonpanoon, että Schlemko loukkaantui Vegasia vastaan, joten Alzner nostetaan ylös Lavalista.
   
 18. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lisäksi Price on loukkaantunut, eikä lähde Floridaan. McNiven nousee kakkoseksi.
   
 19. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Renaud Lavoien mukaan Pricet ovat saaneet toisen lapsen. Olisiko tuossa syy poissaoloon?
   
 20. Gally11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens
  Lainaus:
  Canadiensin somen mukaan kyse on alaraajavammasta.
   
 21. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Careyn omasta vai vaimon?

  Heh.
   
  Naamavelli, Scipio, Vanden Plas ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 22. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Julien kuvaili Pricen loukkaantumisen olevan Careylle itselleen "annoying". Tuosta voi kukin tulkita mitä haluaa, mutta lausunto tuskin viittaa uuteen jälkikasvuun. Jos pitäisi veikata, niin nivusissa taas jotain häikkää. Toivottavasti kyse ei ole taas pitkän toipumisen vaatiman vamman pimittämisestä. Sääli, että myös Lindgrenillä on alaraajavamma, siksi McNiven, jolla ei ole vielä minuuttiakaan NHL-luukulla.

  Näpäkkä vierasvoitto Floridasta, pensseli ei tippunut ainakaan heti Pricen loukkaantumisen jälkeen. Ensi yönä vastassa aina helppo Tampa, siitä kelpo näytön paikka / susille heitto McNivenille?
   
 23. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  En tiedä miten iso riski on peluuttaa kahta iltaa putkeen samaa veskaria, mutta McNiven on ollut heikko tällä kaudella. Ei lähelläkään NHL-tason veskaria. Tietenkin jos Niemi loukkaantuu, niin sitten ollaan kusessa. Lopulta ei välttämättä ole väliä, onko siellä Niemi vai McNiven maalilla Tampaa vastaan, turpaan tulee hyvin todennäköisesti. Jopa Pricen kanssa todennäköisesti hävittäisiin. Ehkä ei kannata ottaa riskiä ja McNiven vaan uuniin.

  Floridan voittaminen oli tärkeää. Vaikka kautta on vähän yli puolet pelaamatta, niin 9 pisteen ero Floridaan ei ole pahitteeksi.
   
 24. La vague Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien, Djurgårdens IF, TPS
  Huikee nousu kolmannessa erässä.. siis pelitasollinen. Makeet kolme pojoa!

  Ja viisainta vaan laittaa Niemi luukulle Tampaa vastaan. Eihän tuosta todennäköisesti kaunista jälkeä tule, mutta jos tulisikin, olis taas kaks hyvällä itseluottamuksella pelaavaa keepperiä. Tai ainakin pelituntumaa löytyisi.

  Niemi sit taas Dallasissa lauteille..
   
 25. RedPower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Ei nyt aivan kolmea,mutta tärkeä voitto kuitenkin. Niemi pelasi normaalisti,ensimmäinen erä ei parasta,mutta paransi seuraavissa erissä.Jepu laukoi kahdesti putkeen,mutta eipä mennyt sisään.Habsit jaksoivat luistella koko ottelun hyvin ja näin pystyivät kääntämään ottelun itselleen kolmanessa erässä.Tatar on maalipaikoissa taitava,ja pystyy laukomaan muuallekin kuin patjoihin.

  Tampa on kyllä sen tason joukkue,että eipä taida olla edes pistettä tulossa. Viime kerallakin Habsien pelaaminen oli pelkkää hengissä selvitymistä, ja jatkuvasti heitettiin vain toivotaan toivotaan kiekkoja.
   
  La vague tykkää tästä.