Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Montréal Canadiens 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana PJPT, 22.06.2018 klo 02.18.

 1. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Joo, samaa katselin, että Learnout on oikean puolen pakki, muuten häntä voisi huudella ylös myös.
   
 2. RedPower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Kaksi erää katsoin,ja peli oli erittäin vauhdikasta ehkä liiankin Habseille.Hyökkäysalueella syötöt eivät napsuneet lapaan ja olivat epätarkkoja,joten ei saatu rakennettua maalipaikkoja.Puolustuspelaaminen oli huonoa,kuten täällä on todettu,ja siihen täytyy löytyä jokin korjausliike.Price ei yksin riitä.

  Niissä otteluissa missä voittaja tekee max. 3 maalia,Canadiens on vahvoilla.Mutta jos voittaja tekee yli 4 maalia,niin
  joukkueen nimi on joku muu kuin Montreal.
   
  Viimeksi muokattu: 22.11.2018 klo 13.09
 3. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
  Lainaus:
  Varmasti tehokkuuteen osaltaan vaikutti myös se että samassa ketjussa pelasi mm. Radulov...
   
 4. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Tehokkuuteen pitäisi vaikuttaa myös se, että nuori pelaaja kehittyy. Kyllä tuossa iässä pitäisi pelaajasta tulla vielä iän myötä parempi pelaaja kaikilla osa-alueilla, joka näkyy sitten palkassakin.

  Brett Kulak nostettu ylös. Hyvä. Sinänsä hieman outoa, että Weber saattaa olla jo viikon kuluttua pelikuntoinen. Toivottavasti tämä enteilee Alznerin/Schlemkon treidaamista. Benn kannattaisi ehkä treidata vasta lähempänä siirtorajan läheisyydessä.
   
 5. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Perstuntuma sanoi, ettei pelannut mitenkään merkittävissä määrin, joten tarkistin: Montreal Canadiens 2016-17 season data. Radulov veti kauden valtaosin yhdessä Paciorettyn ja Danaultin kanssa. Lehkonen taas Plekanecin ja vaihtuvan laiturin kanssa, jolla tontilla Radulov edusti kaikkiaan 95:57, eli n. kuuden ottelun verran.
   
 6. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
  Lainaus:
  OK!

  En tosiaan tarkistanut, jotenkin vain tämmöinen kuva jäi tuosta kaudesta.
   
 7. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Jaahas. Vajaan parin tunnin kuluttua Sabresin vieraaksi. Niemi aloittaa maalilla. Kulak pelannee kakkosparissa yhdessä Schlemkon kanssa.

  Pessimisti ei pety ja tulosveto Sabresin 5-1 voitolle.
   
 8. RedPower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Peca-Kotka -Lehkonen
  Deslauriers- Chaput-Agostino

  Muutoksia on ainakin tehty,onkohan Julien hermo pettänyt edellisiin peleihin?
  Aikaisemmin muutokset hyvin konservatiivisia,nyt näin monta,onko tässä myös viestiä pelaajille?
   
  Viimeksi muokattu: 23.11.2018 klo 22.22
 9. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Jos on Domi ollut monessa pelissä hyvä, niin nyt lahjoitti voiton Buffalolle. 1-0 maalissa 100-0 aloitustappio ja löysää pelaamista, josta Buffalo pääsi rokottamaan. Jatkoajalla taas löysää/typerää pelaamista, kiekon menetys ja rike. Ylivoimalla sitten Buffalo rokotti. Larsson ainakin kuumensi Domia, olisikohan niin että vastustajat ovat tajunneet Domin ottavan helposti kierroksia ja peli sekoaa?

  Viidesti Habsien peli päättynyt jatkoajalla ja aina Habsien tappioon. Siinä alkaa olla jo vastustajalla henkistä yliotetta.
   
 10. RedPower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Peliin lähdettiin hyvin järkevästi,eikä mitenkään liialliseen kilpaluisteluun.Puolustettiin viisikkona ja Niemi pelasi vahvasti.Buffalon siirryttyä johtoon, Habsien peli vähän muuttui ja haettiin vastahyökkäyksiä 2-1/3-2.Kulak oli hyvin mukana ottelun puoliväliin,mutta taisi vähän kadota kuvioista loppuvaiheessa.

  Nyt vastustajat ovat alkaneet iskemään Domiin kiinni ja kuumentamaan.Sanoin jo aikaisemmin että on tyhmää laittaa parasta pistemiestä kuittailemaan koiruuksia.Nyt tämä alkaa kostautua.

  Buffalon Ristolainen pelaa todella vahvasti ainakin Habseja vastaan,hienoa katsoa hänen työskentelyään.

  Benn ei ole se ensimmäinen puolustaja joka sieltä on putoamassa,peliaikaa löytyy.
   
  Viimeksi muokattu: 24.11.2018 klo 02.32
 11. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Benn oli ihan hyvä. Kulak oli kolmospakki Petryn ja Bennin jälkeen. Ei pitäisi ensimmäsenä tippua. Schlemkolla oli jalalla usein ongelmia ja Mete voisi hakea pari peliä itseluottamusta AHL:n puolelta.

  Eric Engels kirjoitti hyvän jutun sportsnet.ca -sivustolle Habsien pakeista, kun Weber ja Juulsen palannee suht pian. Siinä käytiin käytännössä kaikki pakit läpit ja heidän tulevaisuus. Lopulta päädyttiin siihen, että Alzner laitetaan waiversien kautta AHL:ään. Tuo on mielestäni paras vaihtoehto, jos Schlemkoa ei saa treidattua. Jos joku Alznerin poimii, niin siinähän poimii. Tuolloin Bergevin pääsee eroon pelaajasta, jolla on vielä 3,5 vuotta jäljellä raskasta sopimusta pelaajaksi, joka 8. puolustaja heikossa puolustuksessa. Kun muistetaan, että Alzner tuli vapailta, niin häneen ole tuhlattu kuin rahaa ja aikaa.
   
 12. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Montreal hävinnyt siis nyt 9 kertaa putkeen jatkoajalla.

  AHL-kenttä Deslauriels-Chabut-Agostino näytti ihan pirteältä. Paremmin vetivät mielestäni kuin Kotkan kolmonen, joka ei saanut mitään aikaiseksi. Toivottavasti tuo neloskenttä löytää jonkinlaisen rytmin ja tulisi tehoja. Tuo köyhän miehen Drouin eli Hudon näyttää saavan mustan pekan kouraan ja en yllättyisi, jos hänet treidataan. En tiedä saisiko kombolla Hudon+pakki+varausvuoro jonkun top4-puolustajan? Tietenkin Bergevin varmaan haluaa katsoa mihin suuntaan homma tästä kääntyy ja kannattaako varausvuoroista luopua. Jos lopputulema on joku bottom10-sijoitus, niin kakkoskierroksen varauskin on ensi kesänä hyvä, eikä siitä välttämättä kannata luopua. Ennemmin sitten katsoo pystyykö Kulak, Olofsson tai Reilly loppukaudesta pelaamaan top4-puolustajana.
   
 13. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Alznerin korpivaellus kelvollisine päivärahoineen näyttäisi tulevan päätökseen: TSN. Ihmettelisin, jos joku haksahtaisi miehen poimimaan, joten ulososto lienee todennäköinen seuraava askel. Onneksi Molsonin patja on seteleitä täynnä, tällaiseen asset managementiin ei ihan jokaisella seuralla olisi varaa.
   
 14. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Vaan kannattaako sopimusta ostaa ulos? Se vaikuttaisi seuraavat kuusi kautta cappiin keskimäärin reilulla miljoonalla. Kaudella 2020-21 caphit-vaikutus olisi 4,3M. Ulosostolla Canadiens säästäisi Alznerin palkkakuluissa reilut 3M, mutta joutuisivat silti maksamaan 6,4M. Ei muuta kun farmiin Wade Reddenin tyyliin. Rahasta kun tuo ei ole Montrealissa kiinni. Caphittia ei kannata turhaan tuhlata. Tietenkin aina voi olla joku joukkue, joka yhtäkkiä Alznerin kelpuuttaisikin.
   
 15. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Asiaa kirjoitat. On vaan sellainen kutina, että Canadiensilla on ollut tapana hävittää nämä menneet möhläilyt pois kirjoista vaikka sitten caphitin kustannuksella - out of sight, out of mind. Laraque, Gomez (compliance tosin), Kaberle (samoin) ja Parenteau. Streitin ja Plekanecin sopimukset taidettiinkin purkaa "yhteisymmärryksessä", joista ei ainakaan virallisiin tilinpäätöksiin jäänyt miinusmerkkejä.
   
 16. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Ei missään nimessä kannata ostaa ulos. Tällä ja näillä näkymin ensi kaudella ei ole tiukkaa capin kanssa, joten turha pitkittää rasittamaan vuosien päähän, kun niitä miljoonia tarvitaan. Lisäksi tuon voi ehkä vaihtaa johonkin samanlaiseen turhakkeeseen tai jos ja kun tulee loukkaantumisia, niin ylös. Ei Alzner nyt mikään Streit ole, vaikka ei kuuden parhaan pakin joukossa olekaan. Lisäksi voisi olla vähän tyly viesti muulle joukkueelle, jos ostetaan ulos. Vai onko veteraanin heitto farmiin tylympää?
   
 17. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  En tietenkään usko, että MB on pahoillaan, jos joku nappaa Alznerin. Antaa aika helvetisti lisää liikkumatilaa lähivuosina joukkueen rakentamiseen.
   
 18. RedPower Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Weber tänään kokoonpanossa pitkän tauon jälkeen.
   
 19. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Tehtiin niin tai näin, niin tuskin dumppaus kovin syviä haavoja muihin pelaajiin repii. Ei tässä ole kyse mistään seuraikonin väärinkäsittelystä à la Markov, vaan helvetin kalliin Bergevinin hätäpaskan ulostuksesta, joka oli "pakko" hankkia, kun omat ja vieraat isot kalat uivat kesällä 2016 ohi haavin. Viesti on tyly ainoastaan Alznerille itselleen, sekä Bergevinille, joka joutuu nyt ensi kertaa myöntämään pirun arvokkaan virheensä ihan teknisestikin. Vaikka Molson voisi jäljellä olevan ~17 miljoonaa kuitata viikkorahoistaan, on tuo sen verran merkittävä summa käytännössä tyhjästä, että tuskin ainakaan Begervinin osakkeiden arvoa nostaa.

  Se on kyllä totta, että reilun neljän miljoonan ulos ostettu cap olisi aivan turha rasite parin kauden päähän, kun jatkoja pitäisi tarpeen vaatiessa sorvata Gallagherille, Danaultille, Tatarille, Petrylle, Metelle, Juulsenille ja/tai uusille naamoille. Paras vaihtoehto tietysti olisi, jos Alznerin saisi heivattua capdumppina "scherbakin" kyljessä johonkin lattiaa lähellä laahaavaan joukkueeseen, jolla on luovuttaa toiseen suuntaan "justinwilliams", mutta ei varmasti ole ihan helpoin leivottava.
   
 20. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Alzner vähemmän yllättäen ei kelvannut kenelläkään ja kausi jatkuu Lavalissa. Toivottavasti Alzner vahvistaa edes Lavalin peräpäätä. Laval on pelannut heikosti viime aikoina, tosin tulosten perusteella ongelma on enemmän maalinteossa kuin puolustamisessa.

  Alzner tosiaan farmiin ja viime kesän "suurin" UFA-"kala" Peca istuu poppareilla. Ensi kesänä saattaa olla hyvä UFA-kesä, mutta MB tuskin haluaa edes kuulla sanaa UFA.

  Habsien kohdalla sopimustilanteet ovat hyvät ensi kesän suhteen. UFAksi on tulossa ainostaan Agostino, Benn ja Niemi, joiden korvaaminen ei pitäisi olla iso homma, jos tarvitsee korvata. RFAksi tulee muutama pelaaja, mutta heidän näyttönsä ovat olleet sen verran heikkoja, että sopimuksen teko ei pitäisi olla haastavaa, kun parin pelaajan kohdalla ylipäänsä NHL-sopimuksen saaminen on jo haastavaa.
   
 21. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Ei auttanut yöllä Habsia Weberin paluu ja Pricen hyvä peli. Curtis Mcjotainhinny pelasi aika mukavan matsin Carolinan maalilla ja torjuntoja kertyi 48. Nyt on alkanut näkyä se hyökkäyksen kapeus. Kun Domi & co. eivät osu ei muilta juuri tukea tule.

  Ei nyt vielä päätä pensaaseen mutta pieni notkahdus on ainakin tällä hetkellä menossa hyvän alun jälkeen. Tuskin voi pettynyt olla missään vaiheessa kautta kun ainakaan minulla odotukset eivät olleet oikeastaan millään tasolla kauden alkaessa.
   
 22. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Puhtaasti highlighteihin perustuen, Mete näyttää olevan pahasti kusessa oman maalin edustalla, jossa edusti molempien Canesin maalien aikaan. Ensimmäisessä tulee ensin kolatuksi Benn - Rask - Mete -dominoyhdistelmässä, jonka jälkeen jää perse kiekkoon päin toljottamaan omaa maalia ja antaa Raskin hoitaa ohjauksensa kaikessa rauhassa. Toinen toki johtuu enemmän epäonnesta kuin mistään muusta.

  Turha Meteä tai ketään muutakaan on tappiosta syyttää, mutta ei ole ihme, että Habsin huhutaan pakkeja mm. Kingsistä ja Bluesista yrittävän naarata. Kun Weber nyt palasi ja Juulsen toivottavasti palaa piakkoin, oikeaan reunaan löytyy ykkös-, kakkos- ja kolmostontin pakit, kuten kunnon joukkueessa pitäisikin. Vasempaan taas pitää arpoa edustus kolmoskorin pakeista.

  Jos hyökkääjien ruuti on viime aikoina alkanut imeä kosteutta, eivät ole myöskään puolustuksesta ihmeemmin tukea maalintekoon saaneet. Canadiensin toiseksi eniten pisteitä tehnyt pakki löytyy koko liigan pakeissa sijalta 115.
   
 23. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Siinä Bergevinille pohtimista, että koitetaanko tankata, tai siis pelata vain tällä tasolla, vai yrittää järjellä vahvistaa ja mahdollisesti päästä pudotuspeleihin. Siinä samalla kehittää nuoria tulevaisuuden pelaajia. Karu fakta on, hyökkäyksestä puuttuu maalintekotaitoa ja puolustuksesta ylipäätään taitoa.

  Muzzinia on kyselty Losista, mutta hinta on ollut kuulemma kova. En tiedä ketä on Bluesista kyselty. Bouwmeesteriä? Ensi kesänä on kuulemma varattavana lupaavia vasemman puolen puolustajia.
   
 24. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Alzner painoi viime yönä ensimmäisessä Rocket pelissään jopa Weberiä kovemman lämärin maaliin. Rocket voitti 2-1. Muuten ei sitten ole hajua pysyikö vauhdissa mukana.

  Habs huilaa vielä lauantaihin asti. Sitten on back-to-back pelit ensin Rangersia ja sitten Sharksia vastaan.
   
 25. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Mete lähti Alznerin seuraksi Lavaliin oletettavasti siksi, että Byronin paluu kokoonpanoon on lähellä. Ehkä syytä muutenkin, sillä Mete ei ilmeisesti ole esiintynyt lähekään sillä tasolla, johon puolentoista vuoden takainen training camp antoi syytä kiekolliselta pakilta varovaisesti uskoa. Isot minuutit Lavalin ykkösparissa eivät ole välttämättä huonoin vaihtoehto kunnes Habsin pakkisuma on tavalla tai toisella purettu.

  Scherbakin, Juulsenin ja Armian paluutkaan eivät enää kovin kaukana liene, ensimainittu on ollut jo pariin otteeseen harjoituksissa mukana, joten pysty- ja vaakasuntaista liikehdintää lienee tiedossa taas lähiaikoina.