Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Montréal Canadiens 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana nabaloo, 23.04.2017 klo 15.36.

 1. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rullat, pipo, parhaus & NHL-doping
  Mielestäni Bergevin toimii ainoalla järkevällä tavalla venäläisten kanssa. Radulov ei ole pyyntinsä arvoinen, eikä oikein Markovkaan. Edellinen lähtenee rahan perässä muualle, mutta jälkimmäisen kohdalla on kohtuullisen perustellut toiveet siitä, että tinkii pyynnöstään ja jatkaa Habsissa.

  Ongelma on tietysti kokonaisuudessaan siinä, että Canadiensilla ei joukkue niin sanotusti riitä, mutta sillä on niin hyviä runkopelaajia, ettei rebuildissa ole mitään järkeä. Käytännössä siis Bergevin yrittää sinnitellä ohuen prospektiosaston kanssa ja löytää joemorrown kaltaisista hylkiöistä palikoita kannujahtiin.

  Morrow on mielestäni mielenkiintoinen signaus Canadiensiltä ottaen huomioon, että kaveri sai kohtuullisen kovaa rakkautta Bruins-aikoinaan Julienilta. Ulospäin välittyi jopa kuva, että olisi inhokkeja, eli vaikka pelasi hyvinkin, niin ei välttynyt penkityksiltä ja katsomokomennuksilta. SAnoisin, että onnistumiseen on tällaisistä lähtökohdista hyvät saumat. Jotain epäilyttävää kuviossa on. Morrowsta tuskin tulee minkään joukkueen runkopelaajaa koskaan, mutta hänellä on hyvä edellytykset kasvaa jollain aikavälillä potentiaalinsa edellyttämälle tasolle, eli kiekolliseksi nelospakiksi.
   
 2. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Ei ne rahat siellä Molsonin taskussa ketään hyödytä. Jos Markov ja Radulov eivät jatka Habseissä, niin UFA-markkinoilta rahdataan joku sisään, ehkä sentteri ehkä joku muu. Turha 10 milliä on säästää deadlinelle. Uskon toisen venäläisistä jatkavan Habseissä, Radulov lienee ykkösprioriteetti ja jos hän kävelee, niin sitten Markov saanee hieman paremman tarjouksen, sanoo MB mitä tahansa pressissä.
   
 3. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Lainaus:
  En ole kritisoinutkaan MB:n toimia Radun tai Markovin suhteen. Suurin kritiikki kohdistuu kaikkeen muuhun mitä kaveri on tehnyt. Sergachev <->Drouin oli ok siirto, mutta olisin niin paljon mieluummin käyttänyt sen ainoan kunnon prospektin siihen sentterin hankintaan. Subban <-> Weber vaihdon jälkeen Monttu on voitto tai ulos -moodissa seuraavat 2-3 vuotta, mutta kunnon muutoksia tämän tilanteen tukemiseksi ei ole tehty. Bergevin saarnasi 5 vuotta sitten, että "draft & develop" on se juttu. AHL:ssä jatkaa koutsi millä on tällä hetkellä AHL:n surkein rekordi varmaan kautta aikain ja ainoa prospekti, joka on AHL:stä NHL:ään näiden 5 vuoden aikana noussut treidattiin Buffaloon. Price on ainoa asia minkä takia Bergevinillä on vielä työpaikka ja sen takia hänelle maksettiin mukisematta ilman sen suurempia neuvotteluja 10,5m / 8 vuotta. Ilman Pricea joukkue olisi varmaan paremmassa jamassa, kun aina ei varattaisi sijalla 20+ ja GM:n olisi jo varmaan vaihtunut.
   
 4. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Lainaus:
  Mutta, kun UFAna ei ole ketään. Katso nyt tuota listaa. Haluatko listalta jollekin lyödä vaikka 5m/3 vuotta sopparit käteen? Tuolla listalla ei ole enää ketään keneen kannttaisi koskea edes pitkällä tikulla.
   
 5. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Btw Devils sai Marcus Johanssonin halvemmalla Capsilta (2nd & 3rd rounder) kuin mitä Monttu maksoi Shawsta.
   
 6. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rullat, pipo, parhaus & NHL-doping
  Lainaus:
  Drouin oli varmasti parasta hyökkäykseen, mitä Sergachevilla sai. Sentterit ovat kalliita ja aika kyseenalaista, vastaako senttereiden markkinahinta treideissä pelillistä arvoa joukkueille tämän päivän pelikirjoilla. Keskustan korostamisessa oli järkeä vielä silloin, kun kaikki pelasivat hitaita lähtöjä ja rintamahyökkäyksiä. Nykyään roiskitaan pitkää hyökkäyssiniselle heti tilaisuuden tullen. Esim. Preds pelasi aika vakuuttavan kevään aika köykäisellä sentteiosastolla.

  Ylipäänsä näkisin tämän niin, että Julienille ei ole niin väliä, löytyykö joukkueesta varsinaista ykkössentteriä. Ei Bruinsissakaan ole ollut Savardin loukkaantumisen jälkeen. Oleellista senttereille on tunnollinen kahden suunnan peli ja se on enemmän päästä kuin käsistä kiinni.

  Lainaus:
  Mun mielestä voi aika perustellusti sanoa, että Price on liigan MVP kaudesta toiseen ihan huolimatta siitä, että pysti jaetaan joka vuosi sentterille. Ylipäänsä on niin, että maksamalla pakeista ja maalivahdeista saa eniten vastinetta rahalle, koska nämä pelaavat enemmän kuin hyökkääjät. NHL:ssä sössötetään paljon adv.statseista, mutta pelaajien palkoissa se ei näy. Erik Karlssonin dominointi 30 minsaa ottelussa on kaiken järjen mukaan urheilullisesti arvokkaampaa kuin yhdenkään hyökkääjän 20 minsaa per ottelu. Niin minkä arvoista se sitten on, että Carey Price antaa jokaisessa pudotuspeliottelussa ainakin 60 minuuttia per ottelu etua vastustajaan nähden? Melko korvaamatonta.

  Joo, sopimus on pitkä ja Pricella jo 30 mittarissa, mutta toisaalta pelityyli on myös sen verran rauhallinen, että jos pitäisi vetoa lyödä, kuka nykykassareista on 40-vuotiaana edelleen huipulla, niin aika helposti voisi pelimerkit Jeesukselle laittaa.
   
 7. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Lainaus:
  Ja Predsin peli lopahti saman tien kun Johanssen joutui telakalle. Nashvillellä on liigan kovin pakisto ja ~Vezina tason maalivahti, mutta kummastakaan ei ollut apua, kun hyökkäys on aivan kädetön. Käytännössä täysin sama tilanne kuin Montussa. Ainoa vain, että Montulla ei ole mitään junnuissa. Ei mitään. Siinä vaiheessa, kun Pleka poistuu, Max Pacin sopparin nousee sinne ~7M/vuosi, Danaultille maksetaan vähän ekstraa kuin mitä hän ansaitsee, koska jostain syystä hän on ainoa mahdollinen 1C ymym. on tämä joukkue sellaisessa liemessä, että mitään rajaa. Tähän kun lisätään Weberin 8M vielä sen 7v ja se, että pakistoon ei ole tulossa ketään, kun Serga vaihdettiin niin tulevaisuus näyttää melko pahalta. Paljon pahemmalta kuin 5 vuotta sitten, kun Bergevin tuli puikkoihin.

  Pricen sopparin en ota mitään kantaa. Alle 10M olisi ollut unelma, mutta 10,5M on ok. Olisi vielä enemmän ok, jos junnuissa olisi jotain tulossa halvoilla soppareilla pelaamaan, mutta tämä jo käsiteltiin.
   
 8. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Kyllä sieltä UFA-listalta löytyy pelaajia, jotka tuovat tasoa vähintään bottom6-puolelle, vaikka sitten joku J. Jokinen. Ei tietenkään pidä antaa tyhmää sopimusta ja jos sellainen annetaan, niin sitten kritisoidaan sitä. Tuskin jokainen pelaaja näkee Habsin yhtä negatiivisessa valossa kuin @habsniac. Pricen ansiosta Habsit ovat lähes varma pudotuspelijoukkue, toisin kuin moni muu. Niin vaan piti jonkun Chicagon taistella kannusta, mutta pudotuspelit kestivät tasan neljä peliä. Monien papereissa Dallasin ja Tampan piti olla myös mestarisuosikkeja. Aina ei voi tietää varmasti. Ehkä joskus se menestys vielä osuu Montrealiinkin, taas.
   
 9. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rullat, pipo, parhaus & NHL-doping
  Lainaus:
  Voittivat kaksi Johansenin loukkaantumisen jälkeistä peliä. Ei jaksa tällaista keskustelua, kun faktatkin alkavat jo taipua.
   
 10. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Lainaus:
  Bergevin on tasaisesti haalinut bottom6-kavereita, mutta kun niillä ei voiteta mitään, kun koko hyökkäys on tasoa bottom 6. Tai no sanotaan, että 9/12 on tasoa bottom 6. Tämä on jo nähty. Sori, mutta kuten sanoin, Price tekee tällä hetkellä joukkueelle enemmän hallaa kuin hyvää. Tämä ei tarkoita, että haluaisin Pricen ulos tms. Price on huikea kassari, mutta pitää tällä hetkellä pretenderin päätä pinnan yllä. Pretenderin, joka hukkuisi, jos Pricea ei olisi.
   
 11. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Lainaus:
  Miten faktat alkavat taipua? Anaheim - Nashville-otteluparin ratkaisi maalivahdit. Rinne seisoi päällään, kun taas kahdessa viimeisessä pelissä Bernier teki kaikkensa, että Anaheim häviää. Anaheim vei tilastojen valossa molempia pelejä täysin, mutta melko vaikeaa on voittaa, jos oma maalivahti heittää tiskiin 0.889 ja 0.75 prosentit. Anaheimin sentterit veivät Nashvillen vastaavia, kuin litran mittaa. Ja samoihin ongelmiin Nashville kaatui Pinguja vastaan. Nashvillellä ei vain ollut kavereita keskellä, jotka olisivat voineet tehdä jotain Crosbylle tai Malkinille. Ja asiaa ei auttanut, että Rinne päätti sulaa kunnolla.
   
 12. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Kannattaa nyt vain varautua siihen, että Habsit yrittävät saada sen Cupin seuraavat pari vuotta ja mitään rebuildia ei tulla näkemään. MB on varmasti tehnyt virheitä, mutta ei sentään vastaavia emämunauksia kuin hänen edeltäjänsä.

  UFA-markkinoilta ei tällä hetkellä löydy hyvää ja halpaa top6-pelaajaa, se on itsestään selvää. Sitten kannattaa hankkia vaikka laadukas bottom6-pelaaja, jos sellaisen saa fiksulla diilillä. Joku Fisher on varmasti McCarronia tai Mitchelliä parempi sentteri. Jos tuollaisen saa, niin se on tyhjää parempi. Kun niitä capsäästöjä ei saa seuraavalle kaudelle mukaan.

  Positiivista on, että Hudonille lupaillaan kunnon näytönpaikkaa. Toivottavasti pysyy kunnossa ja peli kulkee.
   
 13. nabaloo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Montréal Canadiens
  Ei Canadiensin tilanne minunkaan mielestäni niin synkältä vaikuta kuin jotkut täällä manaavat. Eiköhän ole kuitenkin aika varmaa, että ainakin (ja todennäköisesti myös vain) toinen kaksikosta Markov tai Radulov tekee paluun Habs-nuttuun. Itse kallistuisin ehkäpä Markovin puoleen, sillä kyllähän tuo puolustus kaipaa vielä ehdottomasti sellaista taitavaa kiekollista pelaajaa. Mikäli Markov saataisiin takaisin näyttäisi puolustus seuraavalta:

  Markov - Weber
  Alzner - Petry
  Schlemko - Benn

  Jerabek, Davidson, Morrow

  Mielestäni moinen kuusikko olisi vallan hyvä, ja tällöin Bergevinin puheet vahvistuneesta puolustuksesta voisi ottaa ihan vakavalla naamalla. Ongelmahan tuossa on vain se, että ainoa waiver-vapaa pelaaja on Jerabek, joten siirtoja NHL:n ja AHL:n välillä ei voi ihan rauhassa tehdä, sillä Morrow'n tai Davidsonin voi joku ihan hyvin napatakin waivereistä. Voihan tietysti olla, että jompi kumpi kaksikosta Davidson tai Murray aiotaan pitää lähtökohtaisesti AHL:n puolella tai vaihtoehtoisesti ollaan valmiita menettämään waivereissä.

  Leveyttä siis ainakin piisaa tuonne kolmospariin, mutta puolustuksen (kiekollinenkin) kärki olisi tuollaisenaan hyvä. Markov ja Weber ihan a-luokan ylivoimaspesialisteina, ja Petryn lisäksi Schlemko sekä onnistuessaan Jerabek ovat molemmat tyrkyllä kakkosylivoimaan. Markov on tietysti suuressa roolissa, joten hänen takaisin saamisensa olisi täten tärkeää. Eihän tuo puolustus katastrofaalinen ilman häntäkään olisi, mutta kyllähän Kenraali toisi valtavasti lisää.

  Itse siis kallistun enemmin Markovin kuin Radulovin puoleen, mutta spekuloidaan nyt hiukan 47:llakin. Cap-tilaa on tällä hetkellä siis aikalailla tasan 15 miljoonaa, josta oletettavasti noin 10-12 miljoonaa kuluisi sekä Markovin että Galchenyukin jatkosopimuksiin. On siis täysin selvää, että Radulovia ei mitenkään voida tuolla jäljelle jäävällä 3-5 miljoonalla saada. Shaw'n varmaankin kaikki laittaisivat heti lihoiksi, mikälis siten saataisiin tilaa Raduloville, mutta tämä ei taida olla valitettavasti millään järkevällä hinnalla mahdollista. Tämän lisäksi Shaw varmaankin kuuluu jopa aika merkittävällä tavalla Bergevinin ja Julienin suunnitelmiin, etenkin kun Julien vaikuttaa pitävän santapaperimiehistä. Plekaneciakaan ei voi oikein myydä, sillä liian vähillä senttereillä ei oikein voi kauteen lähteä, eikä UFA-markkinoillakaan ole oikeastaan ketään Plekanecin tasoista sentteriä tarjolla. Ilman Radulovia hyökkäys voisi olla jotakin seuraavaa:

  Pacioretty - Galchenyuk - Gallagher
  Drouin - Danault - X
  Lehkonen - Plekanec - Byron
  X - Mitchell - Shaw

  Parhaassa tapauksessa nuo molemmat X:t täyttyvät ihan mallikkaasti oman organisaation sisältä. Tuonne nelosen laitaan on ainakin kandidaatteja vaikka kuinka paljon: De La Rose, McCarron, Martinsen... Ei varmaan tarvitse luetella kaikkia, ja on ihan selvää, että sinne löytyy vaikka minkälaista äijää. Tuo kakkoskentän X on tietenkin hankalammin täytettävissä, mutta ilmeisesti esimerkiksi Hudonille on luvattu näytönpaikkaa, ja hänellä voi hyvinkin olla yllätyspotentiaalia. Tietysti tuolta alemmista kentistä myös Lehkonen voi jo ensi kaudella olla ihan top-6 tasoinen kaveri, sillä 20 maalin rikkominen pitäisi olla täysin realistista. Mikäli Radulovia ei signattaisi, niin silloinhan UFA-markkinoilta voisi vielä tavoitella jotain hieman edullisempaa laituria. Itse ainakin ottaisin Tomas Vanekin mielelläni takaisin Montrealin muutaman kauden kierroksen jälkeen. viime kaudella kuitenkin hyvät tehot surkeassa joukkueessa, joten potentiaalia hyviin tehoihin on mielestäni myös ensi kaudella. Vanek pitäisi kaiken järjen mukaan olla saatavilla sillä 3-5 miljoonalla, jota capissa olisi Galchenyukin ja Markovin signausten jälkeen. Olisihan siellä varmaan samalla hinnalla tai halvemmalla tarjolla Jokista, Jagria, Staffordia ja Hemskyäkin, mutta mielestäni Vanek olisi kuitenkin näistä paras.

  Mikäli Radulov signattaisiin, niin käytännössä tuo yksi hyökkäyksen X saataisiin täytettyä, mutta puolustukseen jäisi Markovin kokoinen aukko. Tuo X on mielestäni täytettävissä omilla junnuilla tai UFA-pelaajilla, mutta Markov ei. Käytännössä parhaat kiekolliseen peliin ja ylivoiman pyörittämiseen edes auttavasti kykenevät UFA-puolustajat Markovin jälkeen ovat Mark Streit ja Cody Franson, eivätkä he ole mielestöni lähelläkään Kenraalin tasoa. Näiden pohdintojen perusteella toivon siis, että Markov saa uuden pahvin ja Radulov kävelee. Toki jompi kumpi tai molemmat saavat ottaa alennusta tai Bergevin kaupata Shaw'n, mutta kumpikaan näistä vaihtoeihdoista tuskin toteutuu. Laitetaampa siis lottokuponki vetämään ensi kauden joukkueesta nyt kun ollaan kenties hieman viisaampia kuin tätä ketjua avattaessa:

  Pacioretty - Galchenyuk - Gallagher
  Drouin - Danault - Vanek
  Lehkonen - Plekanec - Byron
  Hudon - Mitchell - Shaw
  Martinsen, De La Rose

  Markov - Weber
  Alzner - Petry
  Schlemko - Benn
  Jerabek

  Price
  Montoya

  Mikäli joukkue näyttäisi ylläolevalta, niin kyllähän sillä kelpaisi kauteen lähteä. Farmissakin on jonkun verran laajuutta, sillä esimerkiksi Scherbakille ja McCarronille löytynee näytönpaikkoja jossain vaiheessa kautta. Ei tuo sentteristökään niin kamalalta näytä mielestäni. Joku mainitsikin jo Nashvillen sentteristön, eikä tuo mielestäni sille kalpene. Sillä kuitenkin mentiin aika pitkälle.

  E: Kyllä minulle ainakin kelpaisi myös Kovalchuk tuonne kakkosen oikeaan laitaan, mikäli miehen oikeudet eivät ihan kauheita maksaisi. Jos kaveri tulee takaisin NHL:ään niin veikkaan, että tulee iskemään jauhot suuhun epäilijöille.
   
 14. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Toivon hartaasti, että Kovyyn ei Habsit sorru. Mieluummin vaikka DaCosta KHL:n puolelta. Kovy haluaa kuitenkin pitkän ja kalliin sopimuksen, eikä hänellä ole juurikaan annettavaa.

  Markov toisi tosiaan kiekollista osaamista puolustukseen, jota sieltä ehdottomasti uupuu. Davidsonin voi melkein menettää waiversien kautta, mutta alkuun Jerabek ehkä hakee tuntumaa farmista. Morrow saattaa mennä jopa läpi waiverseista. Lehkosen voisi heittää jopa kakkosen laitaan ja Hudonin kolmosen. Jos Hudon on vielä heikko puolustussuuntaan, niin Plekanec kyllä hoitaa sen puolen. Lehkonen on taasen kakkosessa hyvä tasapainottava laituri. Joku Vanek sopivalla sopimuksella voisi olla hyvä haku tuomaan laajuutta yv-pelaamiseen ja bottom9-kenttiin. Miksei myös J. Jokinen? Mutta ei mitään kolmen vuoden pahvia, mieluiten vuoden pahvi.
   
 15. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Hemsky tuli 1v/1milj. sopimuksella. Viime kausi oli jo heikko, saas nähdä onko bensaa vielä tankissa.
   
 16. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Radulov Dallasiin. 5/6.25milj. Nyt vähän sapettaa.
   
 17. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Huutonaurua Radulle ja sille, että tuota samaa ei ole Habsin toimesta tarjottu.
   
 18. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Lainaus:
  Tuolta toisesta ketjusta bongattu teuden viesti... Tuossapa varmaan se syy, miksi vastaavaa lappua ei Habs ole eteen lykännyt...
   
 19. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Lainaus:
  Tuo verotus on niin kulunut syy. Bargain Bin sanoi, että on tehnyt ehdotuksen ja ei neuvottele mistään muusta eli tyyliin annettu ota tai jätä. Vaikea nähdä, ettei joku osaavampi GM olisi saanut Radua signattua järkevällä lapulla niin halutessaan.
   
 20. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Niin, toisaalta kun ei tiedetä, halusiko Radulov jatkaa Montrealissa... Voihan se olla, että veri veti muualle, mutta tarpeeksi iso taalapino olisi saattanut houkuttaa jäämään Montrealiin. Tavallaan ihan fiksua varainhallintaa, mutta toisaalta taas Habsin nykyrosterilla ei välttämättä niinkään.
   
 21. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Lainaus:
  Joo siis en yhtään ihmettele, jos halusi muualle. Montusta on tulossa Toronto 2.0 muutama vuosi sitten.
   
 22. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Totta kai, juuri näin! Syy ei voi olla missään muussa kuin Bergevinissä. Turha kenenkään on mitään muuta syytä edes yrittää keksiä.

  Ilmaiseksi tuli ja ilmaiseksi meni. Harmillista tietenkin, mutta ei voi mitään. Nyt sopimukset Markoville ja Galchenyukille. Sitten katsotaan mitä on rahaa ja ketä tarjolla.
   
 23. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Kulunut ja kulunut... Jos tuo laskelma pitää paikkansa, vika on ihan muualla kuin Radulovissa tai Bergevinissä. Jos toisen työnantajan pitää maksaa 30% extraa samasta työntekijästä kuin toisen, ei ole ihme kun käy miten käy. Capin pitäisi perustua nettotuloon, ei bruttoon.

  Yhtä kaikki, jos Radun lisäksi Markov on mennyttä, ei hyvältä näytä.
   
 24. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Tuo laskelma ei edes ole oikein vaan oikea summa millä Radulle jää yhtä paljon käteen olisi ollut 7.12M ja jos verotus on ainoa syy miksi Radua ei saatu pidettyä niin miettikää kuinka paljon Pricen olisi pitänyt saada, että hänelle olisi jäänyt yhtä paljon käteen kuin muualla. Bergevinin kirjoissa paikkaaja Radulle oli sitten Hemsky joka pelasi 12 peliä viime vuonna.

  Mutta hei, hyökkäys on huonompi kuin viime vuonna, samoin kuin puolustus ja mokke maksaa ensi kaudella miltei tuplat. Hyvä offari menossa.
   
 25. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers