Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Montréal Canadiens 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana nabaloo, 23.04.2017 klo 15.36.

 1. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Streit laitettu waiversiin. Ei tainnut mennä kaupaksi? No shit!? Taisi olla NHL-ura siinä? Onneksi on halpa kaveri.
   
 2. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Lainaus:
  Taitaa olla pitkään aikaan ensimmäisiä Bergevinin hyviä liikkeitä. Siis tämä waivereihin asettaminen. Ei Streitin signaaminen.

  Olisikohan Jerabekin debyytti lauantaina edessä.
   
 3. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Onhan tämä kaikessa absurdiudessaan vallattoman koomista. Ensin ryssitään taskut täynnä rahaa diilit Markovin ja Radulovin kanssa ja sitten paskat housussa heitellään sopimustarjouksia viimeisen käyttöpäivän ohittaneille pelaajille, jotka sitten heitetään parin pelin jälkeen susille. Aivan se ja sama, onko sopimus purettavissa yhteisymmärryksessä tai jonkin 35+ säännön kautta, joka ei ilmeisesti yksivuotisiin soppareihin osu, mutta tämä kertoo kyllä paljon, millainen sekamelska toimistolla on.

  Pakkeja on tämän myötä ylhäällä yhä seitsemän Morrow:n ollessa ylimääräinen. Uskoisin, että Jerabek pelaa vielä jokusen pelin Lavalin nutussa ennen kuin kutsu ylös tulee.
   
 4. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Streit vähemmän yllätyksettä läpi waivereistä ja AHL:ään. Samoin Schlemko AHL:ään, mutta kuntoutuskäynnille.
   
 5. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Streit myös ilmoittanut, että ei aio pelata Lavalissa.
   
 6. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, Avs, SaPKo, Internazionale & Latvija
  Kotiavaus Chicagoa vastaan oli odotetusti kauden parasta Habsia. Monia heikkoja jengejä vastaan tuo olisi riittänyt, mutta Blackhawksin tapainen laatuvastustaja rankaisi kovalla prosentilla Montrealia edelleen vaivaavista idioottimaisista virheistä. Kotijoukkueella oli momentum hallussaan täysin avauserän ajan, ja se olisikin pitänyt käyttää muutaman maalin karkumatkan merkeissä. Tiettyjen pelaajien huono itseluottamus ja Crawfordin otteet pitivät matsin kuitenkin tasaisena. Lopulta vieraat pääsivät ikävän ilmaiseksi johdossa tauolle vaikkeivät esittäneet avauserässä mitään. Tämä auttoi Chicagoa viimeisissä erissä. Joukkue oli pelannut edellisenä päivänä, joten ongelmia oli odotettavissa. Nyt he pystyivät puolustamaan johtoa, joka ei tunnu sopivan Habsille. Montreal on parhaimmillaan kun pääsee iskemään hyvillä jaloillaan epäorganisoituja viisikkoja vastaan. Turhat tappioasemaan ajautumiset ovat vesittäneet tämän 2 edellisessä matsissa. Crawford oli myös todella hyvä! Hän näytti miksi kaapissa on pyttyjä, ja lannisti viimeisenkin takaa-ajon.

  Chicagon maalit kuvastaa Montrealin henkistä lukkoa aika hyvin. Täysin amatöörimäisiä virheitä jokaisessa, luulisi että olisi katsellut AHL-peliä. Ensin Plekanec lähtee kenttänsä kanssa hyökkäämään kun katsoo homman olevan hallussa, mutta Benn päättääkin viskata kiekon käsittämättömästi suoraan omalla sinisellä odottaville vastustajille! Benniltä ei voi tietysti odottaa liikoja kun hän on vain kolmosparin mies, mutta Schlemkon palatessa hänkin voisi istua jonkun pelin. Toinen maali oli legendaarinen ykköskentän erikoinen, jossa Pacioretty ja kumppanit lähtivät hyökkäämään vailla minkäänlaista ajatusta kenttätasapainosta. Kun koko kolmikko ajoi itsensä liian syvälle ja vielä Weber pinchasi epäonnistuneesti, niin maali oli selviö! Näitä nähtiin viime vuonna suuri määrä, mutta silloin ykkönen toimi sentään yleensä ylöspäin, joten nämä virheet menivät lähes +-0. Kolmannessa Danault kävi koukkimaan vastustajaa vaikka tilanteessa ei ollut mitään hätää. Tämä aivohalvaus tuotti tietenkin heti maalin, kuten jääkiekkojumalat niin usein laittavat tapahtumaan. Kovia joukkueita vastaan näitä ei vain voi tulla tuollaisella syötöllä!

  Ottelun selvästi huonoin hyökkääjä oli Alex Galchenyuk! Hänen huono itseluottamuksensa paistaa tällä hetkellä Suomeen asti. Tasakentällisin homma on totutun heikkoa, mutta nyt hän sabotoi jo ylivoimaakin tekemisellään. Chicagoa vastaan ylivoimamylly katkesi 7 tai 8 kertaa siihen, kun Galchenyuk menetti kiekon, tai heitti jonkun toivotaan syötön, joka ei yllättäen mennyt perille. Näillä otteilla itseluottamusta saisi etsiä ihan katsomosta asti, mutta antaa hänen nyt luoda näennäistä uhkaa nelosessa vielä tänään. Hänen treidaaminen ei myöskään tule kyseeseen, koska vaihtoarvo vain laskee laskemistaan. Viime keväänäkään ei tarjottu mitään järkevää, joten otteiden pitää parantua paljon ja pitkäaikaisesti ennen kuin hänellä voi tavoitella jokseenkin laadukasta pakkia tai sentteriä.

  Kuten täällä aiemmin huudeltiin, niin Hudon on ollut ihan hyvä tähän asti. Pojalla on itseluottamusta sekä mailatekniikka, ja hän onkin selvästi parempi kuin Terry/McCarron/Scherbak omilla yrityksillään. Hän on toisaalta päässyt pelaamaan Plekanecin kanssa, joka on se armollisin paikka tehdä debyytti Habs-nutussa. Onkin hauska nähdä miten homma toimii Danaultin rinnalla kun Radulov ei ole enää nostamassa oman kenttänsä jätkien tasoa. Asettelin Hudonia neloseen omissa hahmotelmissa lähinnä sen takia, että Montrealin laituriosasto on mukavan laaja ja samantyyppisiä puhtaasti hyökkääviä laitureita ei oikein voi laittaa samaan kenttään kun sentterit ovat mitä ovat. Hudonin uran kannalta on tietysti parasta että hän pääsee jatkamaan isossa roolissa, mutta Montrealin tämän kauden kannalta olisi oleellista että Pacioretty ja Galchenyuk heräisivät Nyt eivätkä tammikuussa! Lehkonen auttaa varmasti ykköstä, mutta Droun’n pitäisi edelleen löytää yhteinen sävel Paciorettyn kanssa. Tämän ohella Galchenyuk pitää lyödä ensi viikolla kunnon vastuuseen, kunhan häntä on ensin koulutettu nelosessa tai jopa katsomon puolella. Sen takia ehdotin Alexille paikkaa Plekanecin kentässä, koska hänen juminsa on todella paha eikä se aukea helposti keskinkertaisten sentterien kuten Danaultin vieressä. Byron ansaitsee enemmän aikaa, joten on hienoa että hän saa sitä tänään. Byron on missannut jo 3 läpiajoa alkukaudesta pienellä vastuulla, joten aihiot ovat siellä edelleen olemassa!

  Pakkipuolella Alzner-Petryn hajottaminen voi johtua myös siitä, että Streit/Davidson-Benn on ollut niin suurissa vaikeuksissa alkukaudesta. Jos nuo kokeneet ja vähän paremmat pakit ripotellaan pelaamaan heidän kanssa, niin homma voi toimia edes vähän paremmin. Kunhan Schlemko tulee takaisin, niin hänestä pitäisi olla paljon apua kolmoseen, jolloin Alzner-Petry voi jatkaa oman hommansa hiomista. Pelin ei voi odottaa olevan täydellistä kolmen ottelun jälkeen. Jerabek voisi puolestani jatkaa AHL:ssä vielä hetken. Kunhan Meten ottelumäärä tulee täyteen, olisi aika luonnollinen hetki nostaa Jerabek hänen tilalleen. Mete on selviytynyt ihan ok Weberin rinnalla, mutta hänet on ihan hyvä laittaa kasvamaan junnuihin, kun ei hän ole vielä mitenkään valmis kiekottomassa pelissä. Toisaalta Meten halpoja sopimusvuosia taitaa säilyä yksi enemmän, jos hän pelaa ensimmäisen täyden ammattilaiskauden vasta ensi vuonna.

  Tänään vieraaksi saapuu rakas Toronto! Pitkästä pitkästä aikaa kyseessä on vaarallinen ja kunnioitusta herättävä vastustaja. Heidän nuoret ovat laittaneet kunnon show’n pystyyn alkukaudesta! Maaleja on syntynyt paljon, mutta omapää on toisaalta vuotanut myös aika lujaa. Puolustuksen suurien virheiden karsiminen on mielestäni suurin teema lokakuun lopun aikana. Sitten kun ei olla kokoajan tappiolla, niin hyökkääminenkin helpottuu kummasti. Ylivoima on jo ties monettako vuotta toinen teema! Helppoja vastustajia kun ei ole tulossa myöskään seuraavien viikkojen aikana..
   
 7. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Pitäisikö huolestua, että Holtby, Lundqvist, Crawford ja nyt Andersen ovat voittaneet Pricen? Pricen pitäisi olla paras tai ainakin top1:ssä. Nyt valtaosa vastustajien veskareista ovat olleet häntä parempia.
   
 8. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  3-6-1 oli ennuste ja ollaan hyvin aikataulussa tällä hetkellä (1-3-1).
   
 9. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Kredittejä Maple Leafsin voitosta perinteisten sylkykuppien lisäksi myös Pricelle, jonka alkukausi on ollut varsin ailahteleva. Toivottavasti sopimus ei polttele liikaa taskussa. Myös Benn esiintyi ilmeisesti taas penkityksen arvoisesti. Hieno homma, että Drouin ja Galchenyuk onnistuivat. Toivottavasti nämä johtaisivat tulvaporttien aukeamiseen.
   
 10. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Kopioin tänne röyhkeästi Habsrus-foorumin Skillyn tekemän tilastoselvityksen siitä, milloin milläkin joukkueella on viimeksi ollut riveissään top-20 ja top-10 pelaaja pistepörssissä. Melko vahvaa suorittamista...


  LAST TOP 20 SCORER
  1. Toronto - 2017
  2. Tampa - 2017
  3. Ottawa - 2017
  4. Boston - 2017
  5. Washington - 2017
  6. Pittsburgh - 2017
  7. Chicago - 2017
  8. St. Louis - 2017
  9. Winnipeg - 2017
  10. Dallas - 2017
  11. Minnesota - 2017
  12. Anaheim - 2017
  13. San Jose - 2017
  14. Edmonton - 2017
  15. Los Angeles - 2016
  16. Calgary - 2016
  17. New York Isles - 2016
  18. Philadelphia - 2016
  19. Columbus - 2015
  20. New York R - 2015
  21. Vancouver - 2015
  22. Colorado - 2014
  23. Detroit - 2013
  24. Carolina - 2013
  25. Arizona - 2012
  26. New Jersey - 2012
  27. Buffalo - 2012
  28. Montreal - 2008
  29. Florida - 2007
  30. Nashville - 2006

  LAST TOP 10 SCORER

  1. Tampa - 2017
  2. Boston - 2017
  3. Washington - 2017
  4. Pittsburgh - 2017
  5. Chicago - 2017
  6. St. Louis - 2017
  7. Winnipeg - 2017
  8. San Jose - 2017
  9. Edmonton - 2017
  10. Calgary - 2016
  11. Dallas - 2016
  12. Ottawa - 2016
  13. Columbus - 2015
  14. Philadelphia - 2015
  15. New York Isles - 2015
  16. Vancouver - 2015
  17. Anaheim - 2014
  18. Toronto - 2014
  19. Carolina - 2013
  20. New Jersey - 2012
  21. Detroit - 2011
  22. New York R - 2010
  23. Buffalo - 2007
  24. Colorado - 2007
  25. Los Angeles - 2003
  26. Florida - 2001
  27. Nashville - have never had a top 10 scorer
  28. Minnesota - have never had a top ten scorer
  29. Arizona/Phoenix - have never had a top 10 scorer
  30. MONTREAL - 1986
   
 11. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Kyllähän tuo tilasto kertoo karua kieltä siitä mitä on jo tälläkin kaudella nähty eli maalinteko on vaikeaa. Onhan Habseistä puuttunut tosiaan vuosikaudet sellainen kaveri, joka tekee huononakin päivänä maalin tai syötön. Jos jollain Paciorettyllä on huono päivä, niin hä on sitten huono. Ehkä tasaisin suorittaja Habseissä on Weber, hänellä on hyvin harvoin todella huonoja päiviä. Vertailuna joku Benn on ollut alkukauden erittäin heikko ja hänet on pelastanut katsomokomennukselta ainoastaan Schlemkon loukkaantuminen. Eiköhän Schlemko tiputa Bennin pois, kun Metekin vaikuttaa olevan kypsä NHL:ään. Mete on kuitenkin ollut parempi kuin esim. Benn, Davidson tai Morrow.
   
 12. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Streitin sopimus on purettu. Taisi olla ura ainakin rapakon takana siinä.

  Schlemko ei ole mukana lännen kierroksella ja aloittaa kautensa todennäköisesti Lavalin paidassa tulevana viikonloppuna.

  Kokoonpano Sharksia vastaan tulee olemaan todennäköisesti sama kuin Leafs pelissä.

  Helpot kuusi pinnaa tiedossa jälleen Habsilla kun tällä viikolla kohdataan Sharks, Kings ja Ducks.
   
 13. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Eikös Schlemko ole jo Lavalissa ainakin yhden ottelun pelannut?
   
 14. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Lainaus:
  Aivan oikein.
   
 15. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Habsit ovat voittaneet San Josen viimeksi normaalilla peliajalla vuonna 1997. Pikkuhiljaa alkaisi olla aika voittaa taas.
   
 16. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, Avs, SaPKo, Internazionale & Latvija
  Hyvä ja viihdyttävä ottelu Torontoa vastaan. Tuollaista lätkän pitäisi olla useammin. Jos verrataan vaikka seuraavana iltana tulleeseen Vegas-Bruinsiin, niin nämä ottelut olivat ihan kuin eri sarjoista. Vauhdikas ja viihdyttävä taistelu vs. hidas ja laiska läpsyttely. Kanadan tv-lähetystä oli myös mukava katsoa, kun siellä vedetään suurille massoille suht puolueettomasti. Buffalon, Chicagon ja New Yorkin paikallislähetykset oli aika tuskaista kuultavaa. Esim. Pricen hienot torjunnat hehkutettiin Crawfordina Blackhawksia vastaan..

  Montreal käytti ihan hyvin Toronton heikkouksia hyväkseen. Leafsin hyökkäys on laadukas, mutta puolustus ei ole vielä läheskään samaa tasoa. Monet hyökkääjät ovat myös vielä nuoria, joten heidän kiekoton tekeminen on vielä aika kevyttä. Tilanteita syntyikin riittävä määrä, mutta eipä se vieläkään uponnut tarpeeksi. Julienin oli myös helpompi peluuttaa korttejaan kotona. Kun Plekanec pääsi pelaamaan paljon Matthewsia vastaan, niin homma näytti hyvältä suurimman osan ajasta. Nyt nämä hyvät kotiesitykset pitäisi vaan saada siirrettyä vieraskentälle, jossa otteet eivät olleet läheskään tätä tasoa ekalla viikolla. Tämä ei tule olemaan helppoa, kun vastustajan valmentaja voi pyörittää rulettiaan haluamallaan tavalla. Danault ja varsinkin Drouin olivat aika liemessä vastustajan kärkiäijiä vastaan noissa alkukauden vieraspeleissä.

  Lehkonen auttoi ykkösketjua kun hänet nostettiin Gallagherin tilalle. Ykkönen palasikin kauden parhaan pelinsä. Katsotaan nyt vielä tämä viikko rauhassa löytääkö Pacioretty-Drouin toisensa vai pitääkö tehdä muutoksia. Byron ansaitsi suuremman roolinsa, ja hän olikin hyvä uudessa kakkosessa. Byron oli toisaalta todella hyvä jo viime keväänä Plekanecin ja Lehkosen vieressä, joten häneltä pystyi odottamaankin positiivista suoritusta. Hudon jatkoi pirteitä otteitaan kolmosessa, mutta muuten alaketjut jäivät vähän hämärän peittoon. He eivät toisaalta jääneet mieleen myöskään pahassa, joten ei ilta ollut mitenkään paska heidänkään osalta.

  Victor Mete pelasi uransa parhaan NHL-ottelun Torontoa vastaan. Hän puolusti fiksusti joitakin tilanteita päästyään pelaamaan Matthewsejä vastaan kakkosen takana. Ylivoimaa vedettiin myös järkevästi 2 pakilla Weber-Mete toimesta, kun taas Galchenyuk oli tiputettu toiseen yv-viisikkoon. Mielenkiintoista nähdä mitä Meten kanssaan tehdään kun ottelut tulevat täyteen. Benn oli jälleen huono ja hän pääseekin istumaan tänään Morrowin ottaessa pelipaikan. Benn olisi mukava nähdä jonkun paremman pakin parina kuin Davidson/Streit, mutta juuri tässä tilanteessa katsomo on hänelle se paras paikka.

  Pricen alkukausi on ollut suht vittumoinen. Buffalo piti miehen lämpimänä helpoilla laukauksilla avausottelussa, mutta sen jälkeen ei ole helpohkoja otteluita sitten ollutkaan. Washington tappoi ottelun heti alkuunsa, ja seuraavissa matseissa Montreal on pelannut isossa kuvassa sen verran hyvin, ettei vetoja ole juurikaan tullut. Ongelma on ollut siinä, että sitten kun jotain on tullut, niin siellä on ollut sen verran isoja virheitä että on syntynyt kaikenlaisia huippupaikkoja yhtäkkiä. Price ei ole ottanut kuin muutaman hyvän torjunnan ottelua kohti, mutta muuta ei ole oikein ollut tehtävissä, kun tilanteitakaan ei ole tullut. Torontoa vastaan voidaan tosin sanoa että Andersen voitti Pricen. Hän pelasti muutaman tilanteen upeilla torjunnoilla, ja toisaalta Price olisi pysäyttänyt kiekon tai kaksi jumalmodessaan..

  Tällä viikolla vuorossa tosiaan aurinkoinen ja ihana Kalifornian kierros! Lännen vierailut ovat olleet ylipäätään täyttä tuskaa Habsille melkeinpä niin pitkään kun muistan joukkuetta seuranneeni tarkemmin kuin teksti-tv:ltä. Jalat eivät saa jäädä tällä kertaa lentokoneeseen, tai pisteitä ei ole luvassa jotain yksittäistä säälipinnaa enempää. Kalifornian joukkueet ovat aika raskastekoisia, joten jalkavan hyökkäyksen ja uusien sääntötulkintojen pitäisi saada jotain aikaan. LA Kings on toisaalta aloittanut hyvin, joten ainakin levännyt isäntä tulee olemaan keskiviikkona joka tapauksessa vaarallinen. Galchenyukille voisi antaa loppuviikosta uuden mahdollisuuden isommassa roolissa Plekanecin vieressä tai Paciorettyn paikalla, koska tällä hetkellä hänestä on hyötyä tasan yhtä vähän kuin viime keväänä. Kun reissulle on lähdetty samalla ryhmällä, niin Hemsky pelannee vielä nämä ottelut kun De La Rose ei ole ollut ihmeellinen. Seuraavalle viikolle joku Lavalin himokkaista ja terävistä nuorista olisi kuitenkin hyvä nosto tuohon nelosen laitaan. Samalla Byronin peli ei kärsisi niin paljoa, jos hän joutuu taas alas nuhailijoiden päästessä todnäk kokeilemaan yläketjuihin.
   
 17. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Kalifornian ensituliaisina odotettu tulos Sharksia vastaan, vierastappioputki San Josessa tosiaan nyt 20 vuoden mittainen! Ensimmäiset kaksi maalia omiin melkoisten flipperien myötä ja mahdollinen comeback kuoli Pavelskin kiistatta hienoon jalkasyöttöön Couturelle.

  Neljästä takaiskusta on hankala pistää yhtään täysin
  Pricen piikkiin, muttei tämä ole vielä jumalmoodiaankaan löytänyt. Paciorettylla oli ilmeisesti taas therapy day, kun kukaan ei ollut herran nimeä selostuksessa kuullut. Helvetisti liikaa jäähyjä, eikä AV (78,3%) toimi. Myös vastustajalle helvetisti jäähyjä, mutta kun YV:kään (9,1%) ei toimi.

  Jonkinlaisiksi syömähampaiksi kaavaillut Pacioretty, Plekanec ja Galchenyuk ovat saalistaneet kuuteen peliin maalin ja -3 mieheen. AHL-joukkueen ykkösketjulaiseksi vitsaillulla Sven Andrighettolla on pojoja tuplamäärä. Noh, Schlemko tulee ja pelastaa...
   
 18. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  1-4-1, täysin suunnitelman mukaisesti. Lasken odotuksia 2-6-2, jotta ei petytä niin pahasti.

  Edit: Ainoa hyvä tässäkin (kuten Packersin kaudessa) on, että taidetaan saada se top 10 pick. Tällä joukkueella (toimistoa myöten) ei mennä pleijareihin. Mikä on vain hyvä asia.
   
 19. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Saas nähdä, että kestääkö Bergevinin perse enää tätä konttaamista. Jopa Molsonin on nähtävä, että Bergevin on tehnyt isoja virheitä. Julieniä ei ole varaa potkia pois, mutta kyllä Bergevin senkin tekee, jos oma perse on linjalla. En sinällään syyttäisi, ainakaan vielä, Julieniä. Jonkun Daigneaultin potkisin apuvalmentajan paikalta ihan periaatteen vuoksi pihalle.
   
 20. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  "The Canadiens announced on Wednesday that defenseman David Schlemko had undergone surgery earlier in the day in New York to remove a bone fragment in his right hand. He is expected to be on the shelf for three to four weeks."

  Eli vielä saadaan ainakin kuukauden päivät odotella.

  Pakko kuitenkin kaivaa posiakin. Tällä hetkellä tilanne 1-1 Kingsiä vastaan kun toinen erä on juuri starttaamassa.
   
 21. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Eiköhän tämä uutinen sinetöi sen, että Mete saa jatkaa joukkueessa yhdeksän ottelun jälkeenkin, joka on mielestäni parempi vaihtoehto kuin tiputtaa läpimurron tehnyt kaveri pyörimään kaudeksi takaisin junnuihin, jossa tällä ei ole enää mitään näytettävää.

  Ketjuja on näköjään sotkettu aika lailla. Galchenyuk Drouinin ja Paciorettyn rinnalla, mutta näytöt ovat toistaiseksi riittäneet vain jäähylle ja Kingsin vaihtopenkille.

  Edit: En kykene sietämään Paciorettya sellaisena kuin tämä on alkukauden ollut. Vaikea kuvitella miten joukkueen kapteeni voisi vaikuttaa yhtään vähemmän innokkaalta jäällä. Karmean näköistä löysää liu'uttelua pitkin poikin ja lukematon määrä helppoja kiekonmenetyksiä ja harhasyöttöjä. Myös Hemskyn koeaika näkyy jatkuvan suoritustasosta huolimatta.

  Montoya on ollut todella hyvä!
   
  Viimeksi muokattu: 19.10.2017 klo 07.54
 22. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
 23. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Todella epäreilua, että jääkiekossa pelataan kolme erää ja vastustajalla Cammallerin ja Kempen tasoisia kavereita. Meillä on jotain gallagherejä, petryjä ja morroweja.

  Gallagher on sitten tippunut ykkösestä neloseen alkukauden aikana ja täysin ansaitusti.
   
 24. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Hauska nyanssi sinänsä, että kun Bergeviniä on ansaitusti arvosteltu pelkkien neloskentän rouhijoiden hankinnasta, joukkueessa ei tällä hetkellä ole kuin 1-2 hyökkääjää, jotka ansaitsisivat paikkansa jostain muusta ketjusta.

  Maalisuhde näyttää seitsemän ottelun jälkeen lupaavasti -16, antaa mennä vaan nyt kun on saatu kunnon alamäki alkuun. Toivottavasti myös fanit muistavat jatkaa jaloillaan äänestämistä, niin tästä loputtomasta keskinkertaisuudesta olisi edes pieni mahdollisuus päästä pohjakosketuksen kautta jonnekin.
   
 25. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Toivottavasti ei äänestä jaloilla, koska jos äänestää, niin Molsonille iskee paniikki ja GM:n on pakko tehdä liikkeitä ja sitten pahimmassa tapauksessa taas varataan sijoilla 15.-20. Jos kone ei käänny itsestään, niin ihan kunnon tankkaus kehiin. Price ei voi uhkailla lähdöllä ja joukkueessa ei ole Drouinin lisäksi muita ehdottomasti pidettäviä. Jos nyt vedetään tasaisen vauhdin taulukolla, niin päädytään jonnekin 45-60 pisteen lopputulemaan ja sillä päästään hyvin todennäköisesti varaamaan sijoilla 1.-3. Harmi ettei Lavalissa ole oikein kummoisia pelaajia ja monelle vähänkin lupaavalle saattaa kehityksen kannalta olla parempi vetää AHL:ää kuin NHL:ää. NHL:n puolelle kokemusta hakemaan voisi kuitenkin päästää Taorminan, Jerabekin, McCarronin ja Learnoutin.