Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Montréal Canadiens 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana nabaloo, 23.04.2017 klo 15.36.

 1. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  NHL.com tehnyt jälleen perinteistä 30in30 listaa. Tai no tänä vuonna jo 31&31. Eli kaikki jengit käydään läpi ja arvioidaan kokoonpanot jne jne. Tänään oli Habsin vuoro 31 in 31: Montreal Canadiens 2017-18 season preview - YouTube

  linkki juutuubiin josta löytää pätkän Habsin arvioinnista Dan Rosenin silmin.
   
 2. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Habs kutsunut viime kaudella Avalanche/San Antonio paidassa pelanneen Éric Gélinasin training campille.

  Gélinas on hyvän kokoinen 193/98 puolustaja mutta puolustuksessa Habsilla löytyy mielestäni tarpeeksi tunkua kolmosparin paikoille.
   
 3. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Saahan sitä toki yrittää. Puolustus on jo muutenkin 80% kysymysmerkkejä, niin miksei roudata muutama lisää kokeilemaan... Jos ääretön määrä apinoita hakkaa äärettömän ajan kirjoituskoneita, jossain vaiheessa joku niistä kirjoittaa raamatun uudelleen.

  En toki tiedä millaisesta pelaajasta on tarkalleen kyse, tilastojen valossa neljän vuoden takainen Gelinas voisi olla hyväkin lisä kiekolliseen puolustukseen, mutta ura näyttää sittemmin sakanneen todella pahasti. Muistanko ihan väärin, että Gelinasista kuviteltiin olevan huippupakiksi takavuosina?
   
 4. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Lainaus:

  Tottakai saa yrittää. Eihän sitä tiedä jos Bergevin olisi löytänyt uuden "tomasfleichmanin".

  Kai Gelinasta voitiin pitää potentiaalisena huippupakkina kun mies on varattu 2.kierroksella. Vähän tulee mieleen eräs Jarred Tinordi.
   
 5. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Gelinas kuuluu pelaajiin "takana lupaava tulevaisuus". Eihän tuo PTO paljoa maksa, antaa yrittää. Voihan tuosta olla jotain iloa Lavalissa. NHL-tasolle en usko paukkujen riittävän.
   
 6. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Päivitelläänpä nyt tänne nopeat.

  • Julien oli ilmaissut, että Drouin saa mahdollisuutensa näyttää miten sentterin työ häneltä hoituu
  • Myös Danault on vakuuttanut lunastavansa paikan top-6:ssa
  • Treenikaverit ylistävät Hudonia ja ihmettelevät, ellei tämä pääse isoon peliin
  • Jerabek on saapunut Montrealiin
  • Eyes on the Prize spekuloi, pitäisikö Bergevinin koputella Athanasioun renkaita offer sheetillä
  • Ex-Canadien Mike Ribeirolla on ilmeisimmin hirttänyt taas choke ääriasentoon. Miehestä ei ole havaintoja sitten kesäkuun...
  Sentteritilanne on edelleen vähintäänkin mielenkiintoinen. Onko Galchenykista ja Drouinista pelaamaan sillä tontilla? Ellei, kenestä on? Pomppaako Plekanec? Onko Danaultista oikeasti varteenotettavaksi kakkossentteriksi?

  Johan tässä syyskuun saavuttua jo kai saa hiukan innostua, millaiseen malliin joukkue tulevan kuukauden aikana kasautuu.
   
 7. dali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New jersey Devils, Lamoriellon Enkelit 1987-2015
  Lainaus:
  Kyllähän Gélinas'ta kohtaan oli odotuksia, olkoonkin, että hänet varattiin projektina nimenomaan todella kovan potentiaalinsa vuoksi. Debyyttikausi NHL:ssä olikin hyvä ja tuolloin näyttikin siltä, että Gélinas voisi ottaa paikan jopa top 4 -pakkina. Mutta vastuun kasvaessa "apupyörien irrotuksen" jälkeen meno muuttui hapuilevaksi.

  Gélinas'lla on fysiikan puolesta hyvät huippupakin eväät. Hän on taitava hyökkäyspäässä: Laukoo lujaa, jakaa kiekkoa ja hakeutuu esimerkillisesti vapaaksi tekopaikkoihin. Gélinas ei ole raketti luistimilla, mutta liike on riittävää. Varsinaiset puutteet ovat puolustuspelissä ja nimenomaan heikot suoritukset omassa päässä ovat johtaneet siihen, että hän on ajautumassa kiekkokiertolaiseksi NHL:n ja AHL:n välillä.

  Gélinas siirtyi vasta teini-iässä puolustajaksi ja minusta tämä on keskeinen selittäjä, miksi hänellä on ollut vaikeuksia pärjätä puolustuspäässä. Gelly ei välttämättä tee mitään katastrofiratkaisuja, vaan perusongelmat on sijoittumisessa ja pelinluvussa. Voisi kai sanoa, että Gelly ajattelee peliä hyökkääjän tavoin myös puolustaessaan. Tilanteet tahtovat tulla liian nopeasti ja Gelly tahtoo olla puoli metriä väärässä paikassa ja puoli potkua perässä. Lisäksi Gélinas'lla oli ainakin Devils-vuosinaan taipumusta paikata näitä pikkuvirheitä liian aggressiivisesti ja sen seurauksena ajaa itsensä ulos. Tämä on sikäli ironista, koska hyökkäyssuuntaan Gélinas'n toiminta on esimerkillistä, hän osaa hypätä hyökkäykseen mukaan ja haistaa tekopaikat.

  Gélinas tuskin tavoittaa potentiaaliaan, vaan hänestä Habs saa varaosan koneistoonsa. Gélinas on kuutos-seiskapakki, joka pystyy pelaamaan myös hyökkääjän tontilla. Paluu laitahyökkääjän tontille ei tarkemmin ajatellen olisi lainkaan huono ratkaisu.
   
 8. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, Avs, SaPKo, Internazionale & Latvija
  Lainaus:
  Plekanec ei voi mitenkään hypätä yläketjuihin kun joukkueessa ei ole ketään muuta joka pystyy pelaamaan vastustajan parhaita vastaan. Vaikka hän pelaa ”kolmosessa” niin rooli tulee olemaan jälleen todella suuri kun Danault on siihen rooliin aivan liian kokematon ja Lars Eller ei enää pelaa joukkueessa. Jos joku muu pystyisi hoitelemaan vastustajan ykköstykit, niin Galchenyuk-Plekanec-Gallagher olisi hyvältä kuulostava ja ennenkin toiminut kakkosketju! NHL on sen verran kovatasoinen sarja, että vastustajan paikkojen estäminen on ihan yhtä tärkeää, ellei tärkeämpää kuin omien luominen. Esim. Jets ja Stars ovat näyttäneet mallia siitä, miten joukkue voi tehdä paljon tehoja, mutta olla silti hyvin surkea joukkue, kun viisikot vuotavat uskomattoman pahasti kuukaudesta toiseen.

  Danault tulee suht varmasti pelaamaan näennäisessä kakkosketjussa, koska siihen rooliin hän sopii parhaiten juuri tällä hetkellä. Jos uutta sentteriä ei tule ulkopuolelta, niin Drouin’n kokeilu ykkösessä on ymmärrettävä. Muita vaihtoehtoja ei ole kun Galchenyuk (ja Shaw) floppasivat viime kaudella. Nyt kun palkkakatossa on noin paljon tilaa, niin kääntyisin melkein Stephane Da Costan suuntaan. Hän olisi ilmainen, potentiaalinen ja riskitön ratkaisu, mutten tiedä suostuuko mies vuoden pahviin. Toisaalta jos on vapaana vielä syyskuussa, niin kohta sietäisi suostua.

  Muutenkin ihan hyvä että palkkakattoa ei täytetty ihan millä tahansa hankinnalla. Kun Radulovia ei saatu pidettyä, niin joku hätäratkaisu 3 vuoden sopimuksella olisi ollut huonoin valinta. Myös Streit on ihan ok haku, koska mies suostui halpaan soppariin ja tuo näin ollen jonkinlaista kilpailua kolmospariin. Ilman jotain hankintaa Jerabek ja Morrow olisivat voineet lähteä harjoitusleirille ilman mitään pelkoa AHL-komennuksesta, mutta nyt he joutuvat pelaamaan hyvin ettei Streit (tai Gelinas) aja ohi. Markovia ei tietysti korvattu suoraan, mutta se olisikin ollut mahdotonta ilman treidiä. Jos huippupakkia tavoitellaan, niin pitää toivoa että Galcheyuk aloittaa kauden hyvin. Viime vuosien otteilla hänen vaihtoarvonsa on sen verran keskinkertainen, ettei toiseen suuntaan saa mitään J.Brodinia parempaa, joten kauppaa on aivan turha tehdä! Täytyy kuitenkin muistaa ettei joukkueen tarvitse olla valmis runkosarjan alkaessa. Tämä riittää kyllä perussarjassa, mutta katsotaan mitä temppuja keksitään lähempänä siirtorajaa, koska vahvistusta tarvitaan kyllä keväälle!

  Mainittakoon myös että Andrei Markovin otteita on ollut outoa katsoa Kazanin paidassa alkukaudesta! Hän tulee tekemään kovan määrän pisteitä KHL:ssä, mutta en kyllä olisi siltikään antanut tuon ikäiselle pelaajalle monivuotista sopimusta 5-6 miljoonan palkalla.. Pakisto on nyt vähemmän kiekollinen, mutta Pricen illat tulevat olemaan helpompia kun pahimmat sählääjät ovat Beaulieun & Emelinin johdolla poissa!

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  Montrealin prospecteista on kirjoiteltu täällä aika vähän, mutta heissäkin on jotain tarkkailtavaa tällä kaudella. Seurailin aiemmin kesällä pelattua junnuturnausta livetulokset sovelluksen kautta, ja ainakin Ryan Poehling sekä Joni Ikonen olivat hyvin esillä. Ikonen pelasi Suomen kakkossentterinä ja mätti mm hattutempun Ruotsia vastaan. Poehling johdatti taas jenkkien joukkuetta ykkössentterinä ja pääsi myös tehoille ihan mukavasti. En tiedä paljon joukkueilla oli poissaoloja, mutta nämä kaverit saavat varmasti suuren roolin myös ensi vuoden U20-kisoissa, joten niistä saa tätä kautta taas hieman enemmän irti. Myös SM-Liigaa voi seurata hieman suuremmalla mielenkiinnolla alkavalla kaudella kun Ikonen siirtyi pelaamaan KalPaan! Varmasti hyvä veto pojalta, koska Kuopiossa saa paljon helpommin paikan kärkiketjuissa, siinä missä Frölundassa olisi ollut vaikeaa mahtua edes kentälle..
   
 9. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Öhhihhih... Montrealissa on ehditty leirin valmisteluilta lämmittää sauna ja selänpesukerho on päässyt taas kokoontumaan. Therrien on konttausasennossa pyydellyt viime kauden tekemisiään anteeksi ja täten lunastanut välittömästi jälleen paikan organisaatiossa. Tällä kertaa Mr. Michel pääsee osoittamaan kiistattomat talentien kehittymiseen liittyvät kykynsä Habsin scouttina. TSN - Therrien to scout for Habs this season.

  Tosi hieno uutinen...
   
 10. Pica Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pässit ja Karhut
  Aikamoista. Nyt kun Price loukkaantuu ennen joulutaukoa, Bergevin ei löydä ykkössentteriä siirtorajalla ja Julien saa monoa heikon menestyksen takia niin korvaaja on valmiina organisaatiossa.
  Tuosta Gelinasista on joitain positiivisia mielikuvia Devils-paidasta ja kiitokset dalille taustoituksesta. Voi osoittautua hyväksi hankinnaksi jos homma toimii Julienin kanssa, monentasoisista pakeista on viime vuosina saanut pitkiäkin jaksoja NHL-tason suorittamista irti.
   
 11. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Muutama mielenkiintoinen poiminta Bergevinin haastattelusta TSN:llä, haastattelijana Bob McKenzie:

  - BM - Is Juulsen NHL ready?
  - MB - Very close, depends on camp, will get a shot
  - BM - 8 Mil in cap space...unusual situaition in a single season to have that much space
  - MB - No plans on what to do with it now, did not plan on having it to start the season, nothing available to spend it on
  - BM - Markov, what caused the break?
  - MB - Originally the term was the issue, and then the number. MB made an offer, but it was not good enough.
  - BM - Try to manage CP's games bc of his age?
  - MB - Coaches discuss, around 55-60 games is target
  - BM - Big quesiton mark for Habs is lack of high profile 1C, every cup winner has one, some may say you lack a pure number 2 as well (Danault is a good 3)
  - MB - Only way to get them is in the draft. These guys are not available, hopefully Drouin can do it.
  - BM - Realistically Galchenyuk, is a LW until further notice?
  - MB - Agrees, good way to put it. Even with coaching change we put him on the wing. Playing center is hard.
  - BM - Pleks good player, not great for offence, any way to challenge him to produce?
  - MB - Took a step back last year, Claude met him and talked about it
  - BM - Hudon..is he ready?
  - MB - Really close, this training camp very important for him
  - BM - Radulov... is it true you offered, same contract as Dallas? Why isn't he a Hab?
  - MB - Doesn't know why, talks started during all star game, promised him last summer he would open negotiations asap if he did well... they were stuck on an 8 year deal, it did not come off the table until the draft.
  - BM - No changes on Max as captain?
  - MB - No, voted by teammates.
  - BM - Do you feel more under the gun this season?
  - MB - Since May 2, 2012 he has been walking with a gun to the head.
   
 12. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Habsin varsinainen harjoitusleiri alkaa huomenna ensimmäisillä jääharjoituksilla ja sunnuntaina klo 20 Suomen aikaa on vuorossa ensimmäinen joukkueen sisäinen harjoitusmatsi, jota pääsee ilmeisesti seuraamaan RDS:ltä. Leirille kutsuttujen 61 pelaajan joukossa (Habseyesontheprize) ei yllätyksiä ole, tryouteja on kaikkiaan 14 pelaajan verran. Ilahduttavasti myös viime kaudella vakavista sydänvaivoista kärsinyt Martin Reway sai leirikutsun, vaikkakin todennäköisesti pelaa koko ensi kauden alhaalla.

  Niille, jotka eivät kestä suunnatonta jännitystä, voin paljastaa, että mustista hevosista viimeisen leikkurin läpäisevät Michael McCarron, Charles Hudon ja Jakub Jerabek.
   
 13. Boogey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Voittamisen kulttuuri
  Toivottavasti Juulsen raivaa tiensä läpi leirityksestä ja osoittaa että olisi tälle kaudelle valmis ottamaan seuraavia askeleita ylhäällä. Helpottaisi kummasti Markovin ja Sergachevin lähdön tuskailussa.

  Hudon Byron kaksikosta yhdessä on hyvä ennakko kutina.
   
 14. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Tässä ensimmäisiä ketjusommitelmia harjoitusleiriltä. Näistä on toki turha vetää turhan pitkälle meneviä johtopäätöksiä, mutta ihan mielenkiintoisia himmeleitä kyllä ja edessä oma arvioni hyökkäysketjujen "arvojärjestyksestä". Pakkiparit ovatkin enemmän sikin, sokin.

  Team A
  2a) Galchenyuk - Danault - Gallagher
  5) Jacob de la Rose - McCarron - Reway
  8) Grégoire - Audette - Froese
  4) Byron - Mitchell - Shaw

  Alzner - Petry
  Jerabek - Lernout
  Parisi - Redmond
  Schlemko - Juulsen
  Gélinas (rotaatiossa)

  Team B

  1) Pacioretty - Drouin - Hemsky
  2b) Hudon - Plekanec - Lehkonen
  6) Martinsen / Ebbing - Holland - Scherbak
  7) Carr - Waked / Eisenschmid - Terry

  Mete - Weber
  Streit - Benn
  Morrow - Davidson
  Bourque / Taormina / Leblanc (rotaatiossa)
   
 15. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Vallan mukavaa läpsyttelyähän tämä oli vasemmalla silmällä seurata. Paljon kiehtovampaa katsottavaa kuin kotoliigan turruttava puuro. Hudon antoi aika vahvat näytöt, vaikka toki puolivaihteilla ajeltiinkin. Davidson ja Gelinas tekivät tööteillään selväksi, että puolustuksessa on varsin tiukka kilpailutilanne. Jerabekilta myös muutama oivaltava avaus ja Drouinilla tosiaan pysyy keppi kädessä.

  Huomenna sitten ensimmäinen vähän enemmän totisempi koitos Bruinsia vastaan.
   
 16. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Enpä muista, että Habsin ympärillä olisi milloinkaan ollut harjoitusleirin aikaan näin hiljaista niin kotimaisilla kuin ulkomaisillakin foorumeilla. Ei sillä, että mitään erityistä olisi tapahtunutkaan, mutta kovin vähissä ovat kommentit kaikki tyynni.

  Ensimmäinen varsinainen harjoitusottelu käytiin viime yönä Bruinsia vastaan ja turkkiinhan siinä tuli 3-2. Habsilta maalinteossa Gallagher ja Jeremy Gregoire, jonka jälkeen Bruins vastasi kolmella. Habsin kokoonpanossa oli n. 2/3 NHL-pelejä vyölleen saalistaneita pelaajia, Bruinsilla taisi olla suunnilleen puolet.

  Keskiviikon ja torstain välisenä yönä sitten matsi Capitalsia vastaan ilmeisesti Team B:stä koostetulla kokoonpanolla mahdollisesti seuraavin ketjuin:

  Pacioretty-Drouin-Hemsky
  Hudon-Plekanec-Lehkonen
  Carr-Eisenschmid-Broll
  Ebbing/Martinsen-Holland-Scherbak

  Mete-Weber
  Benn-Streit
  Davidson-Jerabek
  Leblanc-Redmond
   
 17. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Caps niputti Habsin viime yön harkkamatsissa 2-4, vaikka pelasivat lähes kolmanneksen ottelusta alivoimaa. Habsin maalit tinttasivat Hudon ja Pacioretty. Kumpikin maali syntyi V:llä melko nättien kuvioiden päätteeksi.

  Erityisesti kiinnostavista pelaajista kehuja keräsivät Mete, Drouin, Jerabek ja jälleen Hudon, jonka jalka alkaa ilmeisimmin olla melko syvällä porstuan puolella.

  "Charles continues to stand out, and we're extremely satisfied with his camp," underlined Claude Julien. "He's a guy who wants to stick around, and he's doing his best to make it happen. It's great for him, and we like what we're seeing."
   
 18. Boogey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Voittamisen kulttuuri
  Juulsenille harmittava takaisku Bruins matsissa. Murtuma jalassa pitää sivussa 6 seuraavaa viikkoa. Jäänee breikkaus ylös siis myöhemmälle, mutta toivottavasti pääsee kokeilemaan ylhäällä kauden aikana.
   
 19. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Tämä oli ikävä uutinen, Juulsenilla olisi raporttien mukaan saattanut jopa olla hienoinen sauma aloittaa ylhäällä.

  Hyvät uutiset kertovat, että Habs on jo nyt erittäin vahva kandidaatti todelliseen taisteluun kannusta. Miksikö? Avalanche veti viime kauden preseasonin purkkiin voitoin 6-0 ja kuinkas sitten kävikään...

  Lisäksi 14 ensimmäistä pelaajaa passitettiin Lavaliin tai junnuihin, joukossa ei yllätyksiä.
   
 20. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Julien oli ottelun jälkeen sanonut lehdistölle, että muutamat pelaajat tekevät tiputtamisen joukkueesta helpoksi. Lehdistö oli yrittänyt lypsää lisätietoa, että tarkoitetaanko esim. Scherbakia? Julien oli vastannut siihen ympäripyöreitä.
   
 21. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Decimotercera
  Kuusi harjoitusottelua, kuusi kertaa turpaan varsinaisella peliajalla. Samaa tahtia runkosarjan alku, niin kauden saa lyödä pakettiin lokakuun lopussa.

  Onneksi vain harjoitusotteluita, mutta kyllä ne yleensä vähän kertovat missä mennään.
   
 22. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Rima alkaa olla mukavan alhaalla, toivottavasti se oli tarkoituskin. Habs otti Toronto Marliesilta nuttuun 4-2 ja harjoituspelien saldo on nyt lupaava 0-6.

  Pakkiparit eivät toki vielä olleet parhaat mahdolliset, joukosta puuttuivat top-6:n oletusarvoisesti kuuluvat Petry, Alzner, Benn ja Schlemko, joka on vieläkin romuna. Hyökkäystrioissakin vielä muutama kaveri, jotka eivät siellä tule taatusti aloittamaan.

  Jos raportteja on uskominen, niin viisikon Gélinas, Davidson, Morrow, Streit, Jerabek edesottamukset olivat siksi kehnot, ettei olisi ihme, jos jokaisessa positiivisesti säväyttänyt Mete saisi kauden alusta näyttää ainakin muutaman pelin ajan ylhäällä.

  Galchenyukin tilanne näyttää sanalla sanoen helvetin huonolta, eikä kaveri ole ilmeisesti harkkamatseissakaan antanut kummoisia näyttöjä. Top-6 muodostunee suurella varmuudella ainakin alustavasti herroista Pacioretty - Drouin - Gallagher, Hudon - Plekanec - Lehkonen ja Galchenyukin ristiksi jäisi suhata Danaultin ja Shaw:n kanssa kolmosen laidalla. Näistä Hudon lienee ainoa, joka voisi olla liipasimella. Ellei, veikkaan tässä, ettei Alex deadlinea Habsissa ylitä.
   
 23. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Itse en kyllä nää miten nämä Habsin ongelmat poistuisivat Galchenyuk kauppaamalla. Jos hän on niin surkea kuin annetaan ymmärtää niin a) takaisin tuleva pelaaja on samaa tasoa (surkea) b) Habsilla ei ole varaa menettää sitäkään vähää taitoa mitä häneltä löytyy hyökkäyspäässä.

  Kyllä ne ongelmat on aivan muualla. Gallagherin ja Shawn sopparit näyttävät tällä hetkellä aivan kamalilta riippakiviltä. Markovin korvaaminen "määrällä" ei ole onnistunut mitenkään. Radulov korvattiin Drounilla ja Hemskyllä ja jätettiin vielä pahan päivän varalle 8 milliä cappiin tilaa. Ja mites toi Therrienin suojatyöpaikka scouttina? Kertokaa nyt herran jumala mikä tämä master plan on?

  Tosiasiassa toivon, että Habs pelaa aivan surkean alkukauden. 0-10 olis sopiva, jotta koko johtoon tehdään kunnon tuuletusta ja saataisiin, joku hyvä picki vielä kaupan päälle.
   
 24. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Tämä oli toki täysin omaa spekulointiani vailla mitään faktapohjaa, muttei tilanne voi loputtomiin tällaisenakaan jatkua. Ellei valmennus Galchenyukille paikkaa kärkikuusikossa löydä, tai vastaavasti Alex löydä mojoaan jostain saven sisästä, mitä muitakaan vaihtoehtoja jäljelle jää? Jos valmennuksen luottamus on jokseenkin olematon ja pelaajan motivaatio samalla tasolla, kukaan ei hyödy. Tässä saattaa olla kaikki ainekset Habsin omaan seguin-saagaan.
   
 25. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Lainaus:
  Totta turiset. Alexille ja joukkueelle olisi vain paras päästä lopputulokseen. Jos Alex on laituri niin lyökää lukkoon, että on laituri ja lähtisivät siitä. Ei ole pelaajalle tai joukkueelle hyvä tämän hetkinen tilanne, jossa vaan toivotaan, että Alex olisi jotain mitä hän ei tällä hetkellä ole.