Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

MM-kisojen mediaoikeudet MTV Oy:lle

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana axe, 28.04.2010 klo 15.20.

 1. macnevis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ...
  Lainaus:
  Niin eikä saukkosta, tosin voi olla, että Karjala-kansa vaatisi mertsin kuitenkin. Mielestäni U20-kisoissa on Ylellä hyvät selostajat.
   
 2. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Lainaus:
  En näe mitenkään sitä yhtälöä etteikö Mertaranta selostaisi näitä pelejä jos kisat ei olisi koskaan Maikkarille Yleltä siirtyneet. Tai vaikka kisat olisi joskus pari vuotta sitten siirtyneet takaisin Ylelle, varmasti silloinkin Mertaranta olisi kiekon mukana liikkunut Ylelle.
   
 3. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Mertarannalla on pari vuotta sopimusta jäljellä ja sen jälkeen onkin mittarissa ikää sopivasti 65 vuotta. Eiköhän tuo pikku hiljaa ala eläköitymään, vaikka mikseipä voi vaikka pieniä projekteja kuten jääkiekon MM-kisat käydä edelleen vetämässä.
   
 4. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Lainaus:
  Niin ja aika harvakseltaan Mertaranta varsinaisia selostushommia enää muutenkaan tekee, MM-kisat on käytännössä ainoa pidempi yhtäjaksoinen pätkä. Muuten ne on satunnaiset UCL-pelit ja sitten kesällä Timanttiliigaa. Eikä selostajat muutenkaan varsinaisesti eläköidy koskaan, Hannu-Pekka Hänninen lopetti Ylellä mutta niin se vaan selostaa edelleen Eurosportilla mäkhyppyä ja yhdistettyä. Bubi Wallenius on 75-vuotias mutta jos en väärin muista niin Svenska Ylelle veti selostuksia vielä viime olympialaisissa.
   
 5. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  No se riippuu ihan selostajasta, mutta uskon Anteronkin vielä hakevan massia taskuun pienillä projekteilla, jos terveyttä riittää.
   
 6. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Lainaus:
  No tämäkin on toki ihan totta. Mietin vaan tuossa että kyllähän nämä suomalaiset selostajat on tainneet lähes kuolemaansa saakka selostella, Voitto Liukkonenkin selosti curlingia vielä vuosi ennen kuolemaansa. Tosin eipä mies ollut kuin 67-vuotias kuollessaan mutta kuitenkin.

  Mutta onhan näitä iäkkäitä selostajia, eikös tuo Mike Emrick ole vielä edelleen NBC:n selostajana kun kohta Stanley Cupin finaaleita pelataan ja hänelläkin on ikää yli 70 vuotta. Murray Walker selosti formuloita vielä 78-vuotiaana televisioon ja jos en väärin muista niin taisi selostaa vielä päälle kasikymppisenä radiossa. Onhan näitä.

  Nykypäivänä uraa pystyy vielä jatkamaan verrattain pidempään kun selostamisen voi hoitaa kotimaasta käsin, tosin paha sanoa lähtisikö Mertaranta siihen että selostaisi MM-kisoja ainoastaan TV-ruudun välityksellä kun on kuitenkin kohta 30 vuotta ollut paikan päällä.
   
 7. aurora borealis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kyllä se Saukkonen ilmeisesti ihan paikanpäältä selostelee. Ainakin Kosicesta käsin mies oli Huomenta Suomen puhelinhaastattelussa muutama päivä sitten. Huomenta Suomen puhelinhaastattelussa Mika Saukkonen Kosicesta (Linkki MTV:n sivuille)
   
 8. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Mielenkiintoista kuitenkin olisi, jos Mertaranta päättäisi lyödä rukkaset naulaan nykyisen sopimuksensa päätteeksi. Jääkiekon MM-kisat ovat niin henkilöityneet Mertsiin, että vaikea olisi maikkarin rahallakaan kaivaa uutta Mertsiä, jota "kansa rakastaisi" samalla tapaa. Vai olisiko se sitten vain tylsästi Juusela joka loikkisi paikalle kuin hyppyrotta.
   
  Eino_Mies ja Loorz15 tykkäävät tästä.
 9. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Lainaus:
  JP Jalo on Maikkarilla eli Novalla ja siinä olisi pätevin mahdollinen stuntti. Selosti upeasti WC04 kisat aikanaan joka oli Mertsin kulta-aikaa maajoukkueessa. Tarvitsee vierelleen asiantuntijan toki nykyään etenkin.
   
 10. Loorz15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers | Teuvo Teräväinen
  Lainaus:
  Onhan näitä eläinvertauksia jo vähän kaivattukin!
   
  penalalli tykkää tästä.
 11. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Lainaus:
  Maikkari ja Nova eivät ole enää nykyään samaa. Maikkari on Bonnierin omistuksessa (ainakin toistaiseksi) ja Nova puolestaan on ollut muutaman vuoden Bauer Median omistuksessa. Toki yhteistyötä tekevät edelleen ja Bauer Media osti nimenomaan Bonnierilta Novan pois.

  Ei sillä etteikö Jalo voisi sinne siirtyäkin koska eihän miehellä tv-töitä taida muualla olla. Toisaalta ikänsä puolesta ei ole yhtään Anteroa nuorempi eli siinä mielessä ei välttämättä ole ratkaisu.

  Juusela se voisi teoriassa olla, ongelma vaan on siinä että mies on liikaa formuloissa kiinni nykyään. Ehkä talon sisältä joku eli Julius Sorjonen? Tai sitten Jantta Alkio käy keikkahommissa...
   
 12. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Teliallahan on liigaringissä se yksi selostaja, joka on aivan pikku-Mertsi. Oliko nimi Arttu Hämäläinen vai mikä. Siitä manttelinperijä!
   
 13. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Juurikin hän. Väittäisin että kaikki eivät edes huomaisi muutosta, ääni lähes identtinen. Äänen lisäksi käyttää samantyylisiä ilmauksia ja vertauksin kuin Mertsi. Mun mielestä myös tietää jääkiekosta enemmän.
   
 14. Vanhapuuma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYPinkylä, Green Bay Packers, HJK
  Tyhmä kysymys, pahoittelut jo etukäteen. Näkeeköhän mitään laillista ja ilmaista reittiä netin kautta finaalimatsia?
   
 15. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Lainaus:
  Esim Opera selaimesta VPN päälle + youtubesta IIHF kanava.
   
  Vanhapuuma tykkää tästä.
 16. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Mertaranta on edelleen mies paikallaan näissä "suurissa peleissä". Oma syke laskee mukavasti, kun Anteron mielestä jokainen tilanne on "vaaran paikka" ja sille pääsee nauramaan. Anteron vitsitkin ovat nykyisin niin outoja, että ne naurattavat vaikkeivät oikeasti kovin hauskoja olekaan.

  Vaikea paikka on sillä joka Mertarannan seuraajaksi joskus nousee, tosin pudotus on loiventunut, kun Antero ei enää olympialaisia tai kovasti profiiliaan nostaneita U20-kisoja selosta. Ja loppujen lopuksi peliesitykset merkitsevät, ei selostaja.
   
  Pavlikovsky tykkää tästä.
 17. Jos ei selostusta lasketa, niin perhana että on maikkari saanut hilattua lätkästudionsa laadun korkealle tasolle. Pakko nyt antaa tunnustusta, vaikka olen tottunut vihaamaan.
   
  Smitty#41 ja Pavlikovsky tykkäävät tästä.
 18. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Lainaus:
  Studion isäntä tekee jo paljon. Niikko huokuu isännällistä maskuliinista otetta, kun joku Riku Salminen lähinnä Ylellä pelkää studiossa Jortikkaa olemuksellaan.
   
 19. lainelaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NHL, Leijonat
  Kyllä lopetti MM-kultalähetyksen tyylikkäästi. Finlandia livenä
   
 20. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi 2019
  Vaikka Mertaranta saakin paljon kritiikkiä, niin itse kyllä tykkäsin hänestä paljon näissä kisoissa. Varsinkin pudotuspelit olivat häneltä suurta omistautumista, selvästi rakasti tätä joukkuetta. Varsinkin tuon Venäjä-pelin loppu oli häneltä todella suurta intohimoa Suomea kohtaan.
   
  Merovingi, Valapatto & KaljaVeikko tykkäävät tästä.
 21. Atthe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, Detroit Lions, HJK
  Lainaus:
  Lainaus:
  Näihin vahva sama. Mertaranta on tunnelmanluojana omaa luokkaansa vaikka värialsit on vahvat ja inhimillisiä virheitä tulee. Ei maailmanmestaruutta ilman Mertsin selostusta, toistaiseksi.
   
 22. Riidankylväjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ei vittu enää mainoksia 5 minuutin välein.
   
 23. Riidankylväjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Katellaan mieluummin hauskasti pukeutuneita faneja.
   
 24. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Maikkari veti sen pelin lopun (juhlimiset siis) mainoksineen niin vihkoon, että en aio jatkossakaan maksaa euroakaan heidän palveluistaan. Olis vituttanu jos ei olis ollu muuten niin hyvä fiilis.
   
  UnenNukkuja tykkää tästä.
 25. Incorrect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Helsingin IFK
  Onko tiedossa näyttääkö MTV tai joku muu (yle?) Torijuhlia livenä televisiosta tai netistä niille ketkä eivät paikanpäälle pääse?