Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

MM-kisat – höntsää vai hieno urheilutapahtuma?

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana red.machine, 14.11.2014 klo 01.02.

 1. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Nyt onneks vähän tehtiin formaattia järkevämmäksi, kun enää ei ratkaista kultaa pilkuilta, vaan pelataan ratkaisuun saakka. Tämä siis jo seuraavissa mm-kisoissa.
   
 2. T-aika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kyllä tuo vaan edelleen aika karmaisevalta kuulostaa, että MM-finaali ratkaistaan 3v3 jatkoajalla, vaikka pelataankin ratkaisuun asti. Mielestäni jopa takapakkia entiseen. Kyllä pudotuspelien jatkoajat pitäisi pelata viidellä viittä vastaan.
   
 3. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Mr. Maione
  Sääli, että jatkoja ei Bratislavassa nähdä.

  Kaikkihan sen tietää.

  Edit. Ei kun mitä vittua? 3v3 hommallako ne jatkot vedetään?
   
 4. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  The new overtime format is as follows:
  • Preliminary round games: 5-minute 3-on-3 + shootout
  • Quarter-finals/semi-finals/bronze medal game: 10-minute 3-on-3 + shootout
  • Gold Medal Game: 20-minute periods 3-on-3 sudden-death
  On tuo kyllä aika raakaa. Vaikka olenkin suuri 3vs3-fani, niin en nyt silti halua nähdä mitalipelejä noin jyrkällä tyylillä.
  Hyvä sinänsä, ettei rankkareilla enää mestaruus ratkea, mutta ennemmin kuitenkin olisi nuo jatkoajat edes 4vs4.
   
 5. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Mutta olisihan se melkoista, jos kolmella kolmea tahkottaisiin vaikka kolmanteen jatkoerään.

  Jännä homma, kuinka eurooppalaisessa kiekossa kaikella on keväisin kiire.
   
 6. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Ihme pelleilyä. Mulla on sellainen fiilis, että futiksessa ei koskaan oteta sellaista formaattia käyttöön, että MM-finaali ratkotaan jatkoajalla kuudella kuutta vastaan. Ennemmin lauotaan rehdisti vain se pilkkukisa kuin aletaan moiseen viihdebisneshömppään.
   
  Musta Nuoli tykkää tästä.
 7. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Nojoo multa meni tuo 3v3 ohi. Sittenhän toi on aika järjetöntä.

  Miks näitä ei voi ratkaista reilulla pelillä? Joojoo 3v3 parempi voittaa, mut silti..
   
 8. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Monessa paikkaa on tätä "ratkaistaan pelaamalla" jargonia tuon 3v3 jatkoajan perusteluina.

  Miten 3v3 pelaaminen on enemmän pelaamalla ratkaisua kuin esimerkiksi rangaistuslaukaukset? Onko tuo 3v3 (siis ei keinotekoisesti jatkoajalla) pelaaminen kovinkin yleistä verrattuna esim rankkareihin? Veikkaanpa, että on toisin päin
   
 9. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  3vs3 on kuitenkin pelaamista. Rankkarit ovat rankkareita. En kyllä itsekään tästä uudistuksesta pidä. Olisivat valinneet edes sen 4vs4-jatkoajan ratkaisuun saakka.

  Ja mitä yleisyyteen tulee, niin tottakai jatkoaika on yleisempää kuin rankkarit. Rankkarit seuraavat jatkoaikaa eikä päinvastoin.
   
 10. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Tämä uudistushan on näissä kisoissa vasta kokeilussa ja kisojen jälkeen päätetään, käytetäänkö sitä myös jatkossa.

  Huono uudistus minunkin mielestäni. Kyllä voittomaalikisat kuuluvat kansainvälisiin peleihin, vaikka niistä Pohjois-Amerikka-fanit aina jaksavatkin nillittää. Ihan yhtälailla arpapeliä jatkoajatkin ovat. Varsinkin, kun ne pelataan 3 vs. 3.
   
 11. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, KuPS, sympatiat Kalevan Pallo
  Jatkuvalle jatkoajalle ehdottomasti peukku ylöspäin, mutta kyllähän tuo kolmella kolmea vastaan on ihan huumoriosastoa. Olisi ollut edes neljällä neljää vastaan, mieluiten toki normaali viidellä viittä vastaan pelattava.

  Eikä minua nyt sinänsä rankkaritkaan haitanneet, melko harvoin niitä nimittäin loppujen lopuksi nähtin. Oliko 1994 ja 2017 ja 2018 finaalit ainoa kerta kun rankkareilla on mestari ratkaistu?
   
 12. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tarkoitinkin sitä, että kumpi on normaalitilanteessa yleisempää 3vs3 pelaaminen vai rankkari. Voihan siis se rankkari varsinaisella peliajallakin ratkaista pelin.