MM 2009 - Otteet kaukalossa

  • 105 356
  • 457
Tila
Viestiketju on suljettu.

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ensinnäkin aivan helvetin upea nousu!

Mutta on jopa hieman hämmentävää, että tuosta puolustussähläämisestä huolimatta Suomi vei lohkovoiton. Pitkälle tuo touhu ei välttämättä vie, mutta juhlitaan sitten pronssia torilla. Se olisi oikeastaan näissä kisoissa tuolle jengille jo voitto.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Täältäkin ääni näille pakkipareille. Niinimaa vaan ei yksinkertaisesti kuulu enää tälle tasolle. Eniten ehkä ärsyttää Salmela! Aivan liian kova itseluottamus tuolla taito määrällä.

Ettekö te nyt usko ettei Annea saa noin mollata. Anne pian alkaa kopissa pillittämään (kuten tapahtui World Cupissa...). Niinimaa ei koskaan ole onnistunut mitenkään mainittavasti maajoukkueessa ja sen vastapainoksi ainakin pari kolme kertaa hän on ollut selkeästi joukkueen heikoin lenkki. Kauheata on vain se, että Salmela ja Koistinen on lähes samanlaisia hasardeja.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Pitkälle tuo touhu ei välttämättä vie, mutta juhlitaan sitten pronssia torilla. Se olisi oikeastaan näissä kisoissa tuolle jengille jo voitto.

Mitali on Suomelle hyvin harvoja poikkeuksia lukuunottamatta aina voitto. Pelaajamateriaalilla keikumme kuitenkin jatkuvasti jossain sijoilla 5-7.

Liian hyvään tottuneelle sopisi silti joku yllärikultakin toisinaan. Edellisestä on hieman jo aikaa. Hopeakin kyllä kolisisi.

Katsoo katsoo.
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mitali on Suomelle hyvin harvoja poikkeuksia lukuunottamatta aina voitto. Pelaajamateriaalilla keikumme kuitenkin jatkuvasti jossain sijoilla 5-7.

Eikös laiteta kuitenkin sijat 4-6? Kanadalle, itänaapureille ja Jenkeille nyt ei materiaalissa kyetä kampoihin laittamaan, mutta Tshekin ja Ruotsin painoluokkaan Suomen pitäisi yltää jo ylivertaisella maalivahtimateriaalillaan. Slovakia alkaa mielestäni olla jossain määrin jo taaksejäänyttä elämää. Puolustajia ehkä löytyy Suomea paremmin, mutta muuten vähän niin ja näin.
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Eikös laiteta kuitenkin sijat 4-6? Kanadalle, itänaapureille ja Jenkeille nyt ei materiaalissa kyetä kampoihin laittamaan, mutta Tshekin ja Ruotsin painoluokkaan Suomen pitäisi yltää jo ylivertaisella maalivahtimateriaalillaan. Slovakia alkaa mielestäni olla jossain määrin jo taaksejäänyttä elämää. Puolustajia ehkä löytyy Suomea paremmin, mutta muuten vähän niin ja näin.

Samaa mieltä. Slovakialla on lähinnä Gaborik, Hossa, Chara ja pari-kolme muuta tähtipelaaja, mutta heidän varassaan joukkue melkein onkin. Kuten nyt parina viime vuonna MM -kisoissa on nähty, ilman supertähtiään Slovakia kamppailee näiden höpöhöpömaiden kanssa.

Tsekin ja Ruotsin kanssa Suomi painii samassa sarjassa. Vaikkei kärki olekaan yhtä terävä, tasainen nippu näitä kakkos-kolmosketjulaisia ja 4-5 huippumaalivahtia.

Muuten tämän päivän pelistä: ykkönen on maaginen ja heiltä voi odottaa mitä vain. Niko Kapanen on kyllä uskomaton pelaaja, antaa vain sen ykkössenan roolin niin tehoja tulee kuin Saku Koivulta parhaina päivinään.

Pelottaa vain tuo, että kuka sieltä ykkösen takaa tekisi pisteitä? Joka pelissä ei voida odottaa neljää maalia samalta ketjulta. Hyvönen on auttamattomasta flegmaattisuudestaan huolimatta ainoa, joka on pystynyt säännöllisesti järjestelemään vaarallisia tilanteita (tosin kummassakin päässä). Immonen ja Pihlman ovat pari kertaa väläytelleet mutta jääneet pahasti ykköskentän varjoon.
Komarovin laittaminen Kermanin paikalle toi kolmoskenttään selvästi lisää puhtia, eiköhän tuokin vielä kehity. Neloskenttä hoitaa roolinsa. "Secondary scoring" -ketju kuntoon niin tällä joukkueella mennään pitkälle.
 
Viimeksi muokattu:

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Meininki on tosiaan vähän samanlaista kuin Torinossa. Tai siis ei tietenkään kaikkine puolustuspään sekoiluineen yhtä vakuuttavaa, mutta hyökkäyspään osalta. Sielläkin ykkösketju ratkaisi alkusarjan kovat matsit Tshekkiä ja Kanadaa vastaan, ja taustalla oli hiljaisempaa. Sitten kun Lehtinen-Koivu-Selänne ei puolivälierässä onnistunut, nousi Jokisen kenttä ratkaisurooliin. Hiukan epäilyttää löytyykö tällä kertaa samanlaista taustatukea. Secondary scoring (onko tälle suomenkielistä termiä?) on tähän asti loistanut totaalisella poissaolollaan.

Olen yleensä aika nihkeä näiden kesken kisojen tulevien vahvistusten suhteen, mutta Korpikoskelle olisi kyllä tilausta. Ei hän mikään messias ole, mutta erittäin hyväjalkainen, ja kuitenkin hyökkäyspäässäkin käyttökelpoinen. Olen aika satavarma että Korpedo vetäisi tuon kakkossenan roolin paremmin kuin Immonen. Toisaalta Korpikoski voisi viedä myös Hytösen paikan, sillä heidän roolinsa olivat menneellä kaudella seurajoukkueissaan varsin samanlaiset. Korpikoski toki pienemmällä hyökkäyspään vastuulla, mutta alivoimaa esimerkiksi hoitivat molemmat.

Sami Kapaselta kaipaisin selkeää tasonnostoa. Jätkältä tuntuu olevan puhti tyystin lopussa, eikä häntä ole näkynyt oikein mitenkään mukana pelitapahtumissa. Toki täytyy myöntää ettei Sami ole vahvuuksiaankaan päässyt oikein hyödyntämään, mutta yhtäkaikki kova pettymys hän on toistaiseksi.

Hyvösenkin rooli mietityttää. Ylivoimalla hän on osoittanut kiistattoman käyttökelpoisuutensa, mutta tasakentällisin Hannes on suorastaan raivostuttavaa katsottavaa. Lähes poikkeuksetta Hyvönen kiekon saatuaan yrittää kuljettaa sen yksin vastustajan päätyyn saakka. Ensinnäkin hän on niin hidas, että hyökkäyksen vauhti pysähtyy kuin seinään, ja toisekseen tällä tasolla nuo kikkailut pysäytetään aika helvetin nopeaan ja tuloksena on usein vaarallinen vastaisku.

No, tilanne taitaa olla se ettei parempiakaan ole juuri nyt tarjolla, joten kaipa Hyvöstä on sitten vain kestettävä tasakentällisinkin.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Ihme kyllä, että tuollaisen säheltämisen jälkeen (puolustuspäässä etenkin) tulee voitto Tshekistä ja vieläpä melko vaivaton, kun ottaa huomioon sen, että kaikki Tshekin maalit olivat enemmän tai vähemmän Suomen lahjoja. Mikä parasta, erikoistilannepelaaminen on jo turnauksen tässä vaiheessa kuosissa, niin ei ole tainnut olla tämän vuosikymmenen mömmöm-kisoissa kertaakaan. Ja se ilahduttaa, että nyt uskalletaan laukoa. Puolustuspää vastaavasti on ensimmäisen kerran tällä vuosikymmenellä heikko kohta MM-turnauksessa, näin oman muistini mukaan. Mielenkiintoista.

Nyt on kuitenkin kohdattu vasta yksi oikea kiekkomaa ja sekin oli eilen harvinaisen kurittomalla päällä, joten ei tässä pidä liikaa vielä tuuletella, joskin aika puskista tuo voitto kyllä tuli.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Eilinen peli oli todella hieno, mutta ne kolme Tsekkien tekemää maalia oli liikaa. Varsinkin, kun ne johtui oikeastaan kaikki Leijonien virheistä. Etenkin Koistinen on kyllä loistanut virheillään. Ainakin Tsekin 2-1 maalissa ensin Koistinen surffaili itsekseen puolustusalueella ja juuri ennen kuin Jagr syötti, niin Koistinen oli lähdössä kohti Jagria.

Myös S.Kapanen tekee mielestäni liikaa virheitä. Jotenkin kiekko vaan pomppii liikaa lavasta. Tietysti syötöt voivat olla vaikeita, mutta kyllä ne silti otettavissa on ollut. Kapasen ratkaisevin virhe tuli Suomen 1-0 maalin jälkeisen ylivoiman aikana, kun pomputteli kiekkoa viivassa ja kaiken lisäksi vielä kaatui ja Tsekkipelaaja pääsi karkuun. Plussana kuitenkin se, että polki vielä itse pelaajan kiinni, mutta eipä siitä apua ollut, päin vastoin.

Omasta mielestä Suomen parhaat ketjut olivat 1. ja 4. Ykkösketjua ei varmaan tarvitsisi edes kommentoida, mutta täytyy silti vähän yrittää. Muutaman vuoden takainen Dallasin kolmikko pelaa edelleen loistavasti yhteen, vaikka edellisestä kerrasta yhdessä on jo vähän aikaa. Kolmikko tuntuu melkein lukevansa toisten ajatukset ja se näkyy maalipaikoissa ja kolmikon taito näkyy myöskin pistepörssissä ja tulostaululla.
Sitten neloskenttä. Tämäkin ketju luo loistavasti painetta vastustajan maalille ja vaikka taitoa ei niin kauheasti löydy, niin silti saadaan yleensä ainakin jäähy hankittua vastustajalle.

Toivotaan, että nuo ketjut jatkavat hyvää peliä ja muut ketjut ja pelaajat saisivat parannettua peliään..
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Tosiaan yllättävää, että tuolla virhemäärällä napattiin voitto.

Ykkönen on liekeissä, mutta taustatukea kaivattaisiin. No toki nelonen on pelannut hyvin ja varsinkin Santala ollut erittäinkin positiivinen yllätys. Näkisin kuitenkin, että suurimmat ongelmat ovat puolustuksessa, jossa virheitä tulee solkenaan varsinkin kaksikolle Koistinen ja Niinimaa. Kun Numppa tuosta tervehtyy, niin Niinimaa ja Koistinen sivuun kokoonpanosta ja Niskala mukaan. Sitten parit voisivat olla esim.

Nummelin - Kukkonen
Salmela - Lehtonen
Niskala - Jaakola

Ja Niinimaa sitten seiskapakiksi, Koistisen voisi nähdyillä otteilla hyllyttää kisojen loppuajaksi.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Nyt olisi Jalosen hyvä aika pitää Jarkko Ruudulle pieni palopuhe. Otteet eilen alkoivat olla taas sellaisia, että omat vahvuudet tuntuivat unohtuneen ja hämmentäminen alkoi taas kerran mennä tasolle, josta oli joukkueelle enmmän haittaa kuin hyötyä. Varsinkin se keihästyksen näytteleminen oli todella naurettavaa ja EI-ÄIJÄMÄISTÄ. Joku ehkä osaa tuollaista arvostaa, mutta minua se suoraan sanoen vituttaa.

Ruudun tulisi hämmentää vahvuuksillaan. Kovilla taklauksilla, suunpieksennällä, pienillä koiruuksilla sopivissa väleissä, ja niin edelleen. Ei neitimäisellä näyttelemisellä, josta minä ainakin sain jo työsulkukaudella tarpeekseni. 4- ketjun pelikin alkoi jo eilen hieman kärsiä, kun yksi oli makaamassa pienimmästäkin hipaisusta.

Ja edellä olevasta huolimatta Ruutu on suosikkipelaajiani. Miehellä vaan on välillä lähes Tamimainen tarve nostaa oma häröily kaiken keskipisteeksi, ja samalla ohi joukkueen edun.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
... Lähes poikkeuksetta Hyvönen kiekon saatuaan yrittää kuljettaa sen yksin vastustajan päätyyn saakka. Ensinnäkin hän on niin hidas, että hyökkäyksen vauhti pysähtyy kuin seinään, ja toisekseen tällä tasolla nuo kikkailut pysäytetään aika helvetin nopeaan ja tuloksena on usein vaarallinen vastaisku....

Tämä on pistänyt silmään, ei ole Hannes tarjoillut millään kiekkoa kavereille tasakentin. Tuo kenttä ei vaan toimi. Samin pitää saada pitää kiekkoa, tuoda itse sitä voltilla alhaalta, tai saada syöttö täyteen vauhtiin, eli samaa mitä kausi täällä Kuopiossa. Tuossa voisi alkaa kokeilla Peltonen-Nummelin -kuviota...Kapanen siis Peltosen tilalla.
 
Suosikkijoukkue
Timo Rajalan Kultainen Takki
Nyt olisi Jalosen hyvä aika pitää Jarkko Ruudulle pieni palopuhe. Otteet eilen alkoivat olla taas sellaisia, että omat vahvuudet tuntuivat unohtuneen ja hämmentäminen alkoi taas kerran mennä tasolle, josta oli joukkueelle enmmän haittaa kuin hyötyä. Varsinkin se keihästyksen näytteleminen oli todella naurettavaa ja EI-ÄIJÄMÄISTÄ.
Kerrotko nyt vielä, miten tuo haitta joukkueelle ilmeni käytännössä? Muistaakseni Suomi oli tappiolla vielä tuossa kohtaa kun Jarkkoa alkoi "väsyttää" ja n. minuutti tuosta Suomi sai 5-3 yv:n josta teki tasoitusmaalin. Todella haitallista, hyi Jarkko.
 

laatokka

Jäsen
Eikös laiteta kuitenkin sijat 4-6? Kanadalle, itänaapureille ja Jenkeille nyt ei materiaalissa kyetä kampoihin laittamaan, mutta Tshekin ja Ruotsin painoluokkaan Suomen pitäisi yltää jo ylivertaisella maalivahtimateriaalillaan. Slovakia alkaa mielestäni olla jossain määrin jo taaksejäänyttä elämää. Puolustajia ehkä löytyy Suomea paremmin, mutta muuten vähän niin ja näin.

Suomella on mahdollisuus täysin kultaan asti, kun ei aleta taas hössöttömään Kanadan ja USA:n "ylivoimaisuutta". Pelit ovat MM-ksoissa niin pienestä kiinni, että materiaalierot eivät ole niin suuressa roolissa.
 

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
Kerrotko nyt vielä, miten tuo haitta joukkueelle ilmeni käytännössä? Muistaakseni Suomi oli tappiolla vielä tuossa kohtaa kun Jarkkoa alkoi "väsyttää" ja n. minuutti tuosta Suomi sai 5-3 yv:n josta teki tasoitusmaalin. Todella haitallista, hyi Jarkko.

Juuri näin. Vastustajan peli oli Jarkon "väsymisen" jälkeen oikeasti väsynyttä. Oliko se Jarkon ansiota vai ei, sillä ei ole väliä. Ei siitä ainakaan haittaa ollut. Hyvin hoitaa Jarkko Ruutunsa.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets

Voiton eteen pitää tehdä mitä vain, vaikka otteista ei pitäisikään. Ruudun aiheuttaman jäähyn aikana tasoitimme ottelun.

Kisoissa tähän asti vain ykköskenttä ja neloskenttä on pelanut. Muut ovat sitten pelanneet omalla tasollaan, mikä ei riitä huippumaita vastaan. Ei edes Tanskaa tai Norjaa vastaan. Nämä sm-liigassa "dominoivat" Japet ja Samit eivät vaan riitä näissä kenkereissäkään.

Suurin positiivinen yllätys on ollut kyllä Santala, joka on pelannut kerrassaan erinomaisesti. Komarov hoiti ensimmäiset vaihtonsa myöskin todella hyvin, vaikkakin sai jäähyn, joka oli todella kyseenalainen.

Jotenkin, kuitenkin vaikka joukkue onkin todella haavoittuvainen ja käytännössä pelaa kahdella ja puolella ketjulla, niin olemme kuitenkin taas neljän joukossa.
 

juzmo

Jäsen
Kerrotko nyt vielä, miten tuo haitta joukkueelle ilmeni käytännössä? Muistaakseni Suomi oli tappiolla vielä tuossa kohtaa kun Jarkkoa alkoi "väsyttää" ja n. minuutti tuosta Suomi sai 5-3 yv:n josta teki tasoitusmaalin. Todella haitallista, hyi Jarkko.

Nimenomaan näin. Tsekeistä näki heti kuinka paljon vitutti ja peli meni sekaisin. Seuraava jäähykin tuli helposti kun ei vielä siitä Ruudun tapauksesta viitsinyt antaa. Jarkko pelasi kuitenkin aika hyvin ja ärsyttävästi.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Kerrotko nyt vielä, miten tuo haitta joukkueelle ilmeni käytännössä? Muistaakseni Suomi oli tappiolla vielä tuossa kohtaa kun Jarkkoa alkoi "väsyttää" ja n. minuutti tuosta Suomi sai 5-3 yv:n josta teki tasoitusmaalin. Todella haitallista, hyi Jarkko.

Olet siis tosissasi sitä mieltä, että 5-3 yv tuli juuri tuon filmauksen seurauksena. Aika outoa logiikkaa, etten sanoisi. Jarkko toki saalisti sen ensimmäisen jäähyn, mutta sehän ei tullut siitä kopautuksesta, jonka Jarkko filmasi. Siitä tietysti pisteet Jarkolle. Sitä paitsi minulla on joitain arvoja jääkiekon suhteen, joista en tingi. Ruudun filmaus ei mahtunut niiden arvojen raameihin. Joku toinen taas tykkää, että ihan kaikki on sallittua. Jokainen taaplaa tyylillään.

Haitta ilmenee siten, että aina kun jäällä on yksi oma pelaaja pötköllään, kaverilla on hetkellinen ylivoima, esimerkiksi. Olen Ruudun peliä saanut seurata aitiopaikalta vuosina 1996-1999 ja sitten työsulkukaudella. Ja voin ihan vilpittömästi kertoa, että tulos on AINA ollut parempi, kun Ruutu malttaa jättää ylenmääräisen hämmentämisen filmauksineen vähemmälle. Ylenmääräisen raja menee siinä, kun oma peli alkaa kärsiä tästä agitaattorin roolista. Eilen näkyi jo siitä merkkejä, ja siksi Jalosen kannattaisi vähän muistutella Ruutua siitä, mikä on tärkeää. Minun mielestäni.
 

kovalev

Jäsen
Mukavaa huomata, että edes muutama nimimerkki pitää linjansa sen suhteen, että turha jäällä kieriskely on aina naurettavaa ämmäilyä, oli kieriskelijän kansallisuus mikä hyvänsä.
Tällainen suoraselkäisyys osoittaa, että keskustelijalla on jotain oikeata sanottavaakin, ja jääkiekon moraali (mikäli sellaista onkaan) kaikille sama.
Peukku näille rohkeille nimimerkeille!
 

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
Mukavaa huomata, että edes muutama nimimerkki pitää linjansa sen suhteen, että turha jäällä kieriskely on aina naurettavaa ämmäilyä, oli kieriskelijän kansallisuus mikä hyvänsä.
Tällainen suoraselkäisyys osoittaa, että keskustelijalla on jotain oikeata sanottavaakin, ja jääkiekon moraali (mikäli sellaista onkaan) kaikille sama.
Peukku näille rohkeille nimimerkeille!

Ja peukut täältä niille suoraselkäisille nimimerkeille jotka eivät muotidissaa Ruutua vaan tykkäävät katsoa ammattimiestä työssään. Peukut näille rohkeille nimimerkeille.

Sinä päivävä, kun Ruutu pelaa huonosti, niin mä sanon että se pelas huonosti. Turhaan miestä on hyvästä pelistä alkaa syyttelemään jos ei persoonasta tykkää.
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Vaikka täällä on Sami Kapasen otteita moitittukin, niin mielestäni hän on kyllä osoittanut tärkeytensä joukkueelle. Samin puolustuspelaaminen on ollut todella esimerkillistä. Ei ole yksi tai kaksi kertaa kun Kapanen on paikkaillut pakkien virheitä ja kovalla takakarvauksella saanut katkaistua vaarallisia vastahyökkäyksiä. Myös ylivoimassa hän on mielestäni pelannut hyvin. Eilen nyt tuli tuo yksi kardinaalivirhe, mutta sattuuhan näitä joskus kaikille.
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Nyt olisi Jalosen hyvä aika pitää Jarkko Ruudulle pieni palopuhe. Otteet eilen alkoivat olla taas sellaisia, että omat vahvuudet tuntuivat unohtuneen ja hämmentäminen alkoi taas kerran mennä tasolle, josta oli joukkueelle enmmän haittaa kuin hyötyä. Varsinkin se keihästyksen näytteleminen oli todella naurettavaa ja EI-ÄIJÄMÄISTÄ. Joku ehkä osaa tuollaista arvostaa, mutta minua se suoraan sanoen vituttaa.

Ainoastaan Rudi tietää, sattuiko häneen oikeasti. Tshekki-pelaaja nimittäin tökkäsi aika ikävään paikkaan Jakkea, jos huomasit. Jakke on sen tyylinen kaveri, ettei myönnä, että nyt sattui.
 

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
Vaikka täällä on Sami Kapasen otteita moitittukin, niin mielestäni hän on kyllä osoittanut tärkeytensä joukkueelle. Samin puolustuspelaaminen on ollut todella esimerkillistä. Ei ole yksi tai kaksi kertaa kun Kapanen on paikkaillut pakkien virheitä ja kovalla takakarvauksella saanut katkaistua vaarallisia vastahyökkäyksiä. Myös ylivoimassa hän on mielestäni pelannut hyvin. Eilen nyt tuli tuo yksi kardinaalivirhe, mutta sattuuhan näitä joskus kaikille.

Samin hiljaisuus johtuu lähinnä ketjukavereista. Ei ole oikein sitä kemiaa löytynyt eikä noilla jätkillä löydy. Onneksi tuo Komarov toi jotain toimintaa Pihlmanin ketjuun.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Mukavaa huomata, että edes muutama nimimerkki pitää linjansa sen suhteen, että turha jäällä kieriskely on aina naurettavaa ämmäilyä, oli kieriskelijän kansallisuus mikä hyvänsä.
Tällainen suoraselkäisyys osoittaa, että keskustelijalla on jotain oikeata sanottavaakin, ja jääkiekon moraali (mikäli sellaista onkaan) kaikille sama.
Peukku näille rohkeille nimimerkeille!

Tuskinpa tälläisen argentiinalaisuuden vastustaminen mitään erityistä moraalia vaatii. Oli toki hyvin ikävää nähdä se oikeastaan melko epäuskottavasti kuollut joutsen jäällä, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että Ruutu roolissaan on yksi maailman parhaita. Eikä se rooli mitenkään ensisijaisesti ole kuolevan joutsenen esittäminen. (Ensisijainen se on lähinnä Argentiinan "jalkapallo"maa"joukkueessa".)
 

kovalev

Jäsen
Tuskinpa tälläisen argentiinalaisuuden vastustaminen mitään erityistä moraalia vaatii.
Ei, ei, mutta yllättävän suurta munaa (vertauskuvallisesti) näköjään.

Asia ei minua sen kummemmin edes kiinnosta. Katsoin vain oikeudekseni tarttua tähän fanittamisen sokeaan pisteeseen.
Verrattuna jalkapalloon, filmaaminenhan ei ole jääkiekossa edes mikään ongelma. Ja kuten jo monessa kirjoituksessa todistettiin, se ei ole ongelma muutenkaan vaan puhdasta neroutta.
En tietenkään halua pilata kenenkään, varsinkaan nuorempien kirjoittajien riemua.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös