MM 2009 - Kisajoukkue tällä hetkellä?

  • 476 365
  • 1 829
Tila
Viestiketju on suljettu.

H.Incandenza

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
Immoset, Hytöset, Pyörälät (ketkä hyvänsä alle miljoonaa kaudestaan tienaavat pelaajat) ovat ilman pienintäkään miettimistä heikompia pelaajia kuin Korpikoski, ei miehelle jääkiekkoseurat turhaan maksaisi 1,1 miljoonaa dollaria kaudestaan.

Korpikoski sopii PAREMMIN mille tahansa hyökkääjän paikalle ykköskentän ulkopuolelta, kysymys kuuluu ainoastaan millä paikalla hän pelaa parhaiten, itse sanoisin Korpikosken menevän Immosen paikalle, Hytösen saavan pitää paikkansa ja Korpikosken pelaavan ykkösalivoimaa sekakentässä. Immonen joutuu jättäytymään kokoonpanon ulkopuolelle.

Huh,hei..Välillä kyllä näkee uskomattomia purkauksia täälläkin. NHL on varmasti kova sarja, mutta eiköhän sen ihannointi mene tässä nyt vähän liiallisuuksiin. Ei se kirjainyhdistelmä nyt kuitenkaan autaaksi joka asiassa tee. Ja harvemmin sitä porukkaa kisoihin on valittu tai saatikka ketjukoostumuksia rukattu palkkapussin perusteella. Olikohan tämä kuitenkin provo? Eikai kukaan vakavasti näitä kirjoittele?

Luulisi ainakin, että tärkeämpää on pelityyli ja ketjun roolitukset kuin palkkapussin paksuus.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Mielenkiintoinen väite, kun tuo pari pelaa tuossa ketjussa periaatteessa 1/3 ketjun vaihdoista. Mun mielestä toi kakkosen peli ei toiminut yhtään sen paremmin kun takana oli Kukkonen-Lehtonen tai Jaakola-Niinimaa pari.

Niin, sen takia tuossa tekstissäni olikin "jonkin verran" eikä vastaavasti täysin. Muilta pakeilta nuo syötöt yleensä tulivat Immoselle, joka taas laittoi kiekon Hyvöselle, joka yleensä sitten menetti kiekon kikkailujen jälkeen neljän vastustajan keskellä.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
No, hävisi se Lassekin Tsekin 2-1 -maalissa kaksinkamppailun 100-0 ja hävitti vielä mailansakin.

Maila meni poikki, eikä rikkinäisellä saa pelata. Ainoa vaihtoehto ilman mailaa tuossa olisi ollut ottaa jäähy, koska Koistinen ei pitänyt omaa tonttiaan maalin edessä ja Blatak pääsi vapaasti tekemään. Ilman mailaa on hankala estää syöttöä ottamatta jäähyä, mikä tietenkin olisi ehkä näin jälkikäteen sanottuna pitänyt ottaa.

Itseäni alkaa jo vähän huvittamaan tämä yltiökriittisyys täällä. Tuntuu, että jokainen yrittää olla joku superasiantuntija ja pelin katselemisessa keskitytään kyttäämään virheitä ja eniten tietenkin niiltä pelaajilta joista ei itse ihan nini pidä. Niinimaakin pelasi kokonaisuutena hyvän pelin ja eiköhän täällä kaiveta esille tuo yksi jäähy. Ihan perusjäähy pakille, joita näkee joka ikisessä pelissä jokaikiseltä maalta. Ei se Koistinenkaan niin sysipaska ollut vaikka pari näkyvää virhettä tulikin. Virheistä puheenollen, aika paskasti on asiat Ruotsilla ja USAlla verrattuna Suomeen eilisen perusteella.
 
Viimeksi muokattu:
Voisiko joku valottaa, mitä uutta vasenta laitaa Rangersissa pelannut Korpikoski (68 peliä, 6+8, -10) tuo Suomen joukkueeseen?

Ihan totta, mihin rooliin? Sentteriksi Hytösen tilalle, miten alivoimat? Sentteriksi Immosen tilalle, mitä eroa nykyiseen?

Ensinnäkin täytyy sanoa, että on melkoista ennakointia sovitella Korpikoskea mihinkään rooliin, sillä miehen pelaaminen kisoissa on hyvinkin epävarmaa.

Vastataan kuitenkin kysymykseesi siitä mitä Korpikoski tuo Suomen joukkueeseen. Hän tuo pirusti lisää vaihtoehtoja hyökkäysketjuihin, joista kaksi neljäsosaa ei toimi niin kuin pitäisi. Lisäksi Korpikoski tuo erikoistilanteiseen (lähinnä av) lisää vaihtoehtoja.

Takaan, että Suomen alivoima tai 5vs5-peli ei heikkene tippaakaan mikäli Hytönen korvataan Korpikoskella. Samalla tavoin Korpikoski voisi korvata Sami Kapasen, Kermanin/Komarovin, Hyvösen, Pihlmanin, Immosen...kuten sanoin, vaihtoehtoja piisaa.

---

Jos unohdetaan Korpikoski hetkeksi, niin sanottakoon, että hyökkäysketjuihin on tultava muutoksia. Edelleenkin, kaksi ketjua ei toimi. Komarovin tulo Hytösen ketjuun paransi tämän ketjun peliä, mutta edelleen on ongelmana tuo Immosen ketju. Helpoin ja selkein muutos olisi nostaa pirteästi eilen pelannut Pihlman Immosen vierelle ja siirtää kapteeni-Kapanen Hytösen vierelle. Mielelläni viltittäisin Samin, mutta tämä ei ole mahdollista. EDIT: Toki vaihtoehtona olisi myös laittaa Hannes syrjään, mutta häntä tarvitaan kuitenkin edelleen ylivoimapelissä. Kuka siis Hanneksen tilalle? Korpikoski menee mikäli saapuu paikalle.

Uudet ketjut olisivat jotakuinkin tämänlaiset:
Hagman-Kapanen-Miettinen
Pihlman-Immonen-Hyvönen
Kapanen-Hytönen-Komarov
Pyörälä-Santala-Ruutu.
 
Viimeksi muokattu:

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hannesta täällä on jo moitittu, mutta heitetään vettä kiukaalle. Kiekko saadaan omalla alueella, syötetään Hannekselle, Hannes lähtee hitaasti tulemaan kohti keskialuetta, yrittää laittaa vastaan tulevia karvaajia kahville, jatkaa nousuaan ja pääsemään vastustajan alueelle jossa voi sitten alkaa leikkimään play makeria ja tarjota laadukkaita syöttöjä tai hankkia vastustajalle jäähy. Yhden kerran kymmenestä tämä jollakin tapaa onnistuu, mutta yhdeksän kertaa Hannes pysähtyy keskialueelle. Tärkeintä kuitenkin on se, että kymmenen kertaa kymmenestä Kapanen ja Immonen ihmettelevät vierellä, että mitäköhän tässä pitäisi tehdä samalla kun Hannes surfailee. Tuo kakkosketju on aivan mahdoton kombinaatio ja vaikka muutamia hyviä paikkoja niin Hannes kuin Immonenkin ovat päässeet rakentamaan, niin vähissä ovat olleet ne kerrat kun ketju on oikeasti saanut pelin pyörimään vastustajan päässä.

Mitä asialle sitten pitäisi tehdä? Jalonen kehui eilisessä haastattelussa Kapasen ja Santalan ketjut sekä Komarovin myötä dramaattisesti uudistuneen Hytösen ketjun. Näihin siis tuskin tulee muutoksia, mutta kakkosketjun suhteen Jalonen - jos muistan oikein - heitti ilmaan ajatuksen mahdollisista ketjumuutoksista. Toivottavasti niitä tulee ja toivottavasti valmennuksen usko Hanneksen kiekolliseen potentiaaliin ja kakkosketjun hypoteettiseen pelijuonen löytymiseen alkaa jo loppua. Ongelmahan saattaa joidenkin mielestä olla tietenkin siinä, ettei ykkös-, kolmos- ja nelosketjuja kannata rikkoa, joten ne uudet korvaavat pelaajat ovat Vahalahti tai/ja Kerman eikä Selänne, mutta minun mielestä se ei ole mikään ongelma. Ennen kaikkea kyse on roolituksesta. En usko että Komarov on reilusti parempi pelaaja kuin Kerman, mutta hän vain sopii Pihlmanin ja Hytösen vahvuuksien ja pelityylin kanssa paremmin yhteen. Minun ehdotukseni ja toiveeni on: Vahalahti Immosen ja Kapasen kaveriksi - Hannes katsomoon.
 

Pena

Jäsen
Uudet ketjut olisivat jotakuinkin tämänlaiset:
Hagman-Kapanen-Miettinen
Pihlman-Immonen-Hyvönen
Kapanen-Hytönen-Komarov
Pyörälä-Santala-Ruutu.
Tätä muutosta minäkin olen hiljaa itsekseni miettinyt, ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Näin (Sami) Kapasen vahvuuksia saataisiin varmasti paremmin hyödynnettyä ja Pihlman ja Immonen ovat tahkonneet sen verran paljon yhdessä, että sen ainakin luulisi toimivan. Toki jos Korpikoski läpäisee lääkärintarkastuksen (nyt ilmeisesti arvaillaan, että ei läpäise), niin sitten tietysti palettia pitää miettiä uusiksi (Hytösen tai Hyvösen paikalle?).
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Maila meni poikki, eikä rikkinäisellä saa pelata. Ainoa vaihtoehto ilman mailaa tuossa olisi ollut ottaa jäähy, koska Koistinen ei pitänyt omaa tonttiaan maalin edessä ja Blatak pääsi vapaasti tekemään. Ilman mailaa on hankala estää syöttöä ottamatta jäähyä, mikä tietenkin olisi ehkä näin jälkikäteen sanottuna pitänyt ottaa.

Mailan mennessä poikki Kukkonen teki todella tyhmän virheen ja lähti seuraamaan tsekkiä liian lähellä ja päästi tsekin itsensä ja oman maalin väliin, selvä ja tyhmä virhe jota ei olisi saanut tehdä, varsinkaan silloin kun itseltä puuttuu maila.

Samaan aika Koistinen oli pyörimässä täysin kassalla, näytti siltä kuin kaveri olisi ollut yökerhon lattialla pilkun jälkeisissä keräilyerissä etsimässä naista viimeisiin hitaisiin. Jos näkee että pakkiparin maila on säleinä niin ensimmäisenä pitäisi tulla mieleen mennä maalin edustalle siivoamaan mahdolliset riparit sekä pitämään mahdollinen roisto maalin kulmalla ja antaa hyökkääjien tulla alemmas varmistamaan.

Eli molemmat pakit mokasivat tuossa.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Mailan mennessä poikki Kukkonen teki todella tyhmän virheen ja lähti seuraamaan tsekkiä liian lähellä ja päästi tsekin itsensä ja oman maalin väliin, selvä ja tyhmä virhe jota ei olisi saanut tehdä, varsinkaan silloin kun itseltä puuttuu maila.

No edelleen olen sitä mieltä, että ilman jäähyä tuosta ei olisi selvitty millään. Hyökkääjän kun on melko helppoa kiertää pakki, kun ei tarvi keskittyä kiekon suojaamiseen. Mutta olen kyllä sitä mieltä, että Kukkosen olisi pitänyt se jäähy ottaa. Aivan sama miten Kukkonen olisi sijoittunut niin Jagr olisi sen syötön Blatakille saanut. No ehkä heittäytyminen tai joku muu, mutta siitäkin olisi seurannut hirveä sekasorto, mutta olisiko maalia niin sitä ei koskaan voi tietää. Mutta tällaisen tilanteen spekuloiminen ei ole oikein hedelmällistä, tässä kun voi ihan hyvin väittää myös, että kaikki olisivat säästyneet virheiltänsä ilman mailatehtaan tekemää virhettä.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Silloin kun pakki menettää mailansa, hänen ainoa keino puolustaa on käyttää omaa kroppaansa. Jos pakki päästää vastustajan itsensä ja maalin väliin, jotain on mennyt pahasti pieleen.

Näitähän treenataan jo D-junnuista lähtien pakkien kanssa, miten pelataan vastustajan hyökkääjää vastaan eikä tuijoteta kiekkoa jäässä. Jos Kukkonen olisi ollut sijoittunut oikein niin Jagrilla olisi ollut paljon vaikeampi saada kiekko Blatakille.

Koistisen virhe oli sitten selvästi suurempi.
 

Scarface

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #44,
Hyvönen on ollut ylivoimaisesti joukkueen huonoin pelaaja. Onnistunut asennevammaisella neppailullaan tuhoamaan täysin myös ketjukavereidensa turnauksen tähän mennessä.

Taiteilija voitaisiin mielestäni siirtää muualle pilaamasta kakkosketjun peliä.

Tämä on niin totta kun voi vain olla. En ymmärrä muutenkaan miksi Pihlman-Immonen hajotetaan nyt, kun ne on vasta koko kauden pelannut yhdessä. Yrittääkö Hannes nyt samalla hoitaa Immosen roolia pelinrakentelun muodossa? Jos yrittää niin siitä ei tule yhtään mitään ja siinä samalla se tuhoaa koko ketjun pelin. S.Kapanen kun voi pelata missä vain niin siirtäisin Samin oikeaan laitaan ja Pilen Hanneksen tilalle.
 

I ro1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja JM Aaltonen
No edelleen olen sitä mieltä, että ilman jäähyä tuosta ei olisi selvitty millään. Hyökkääjän kun on melko helppoa kiertää pakki, kun ei tarvi keskittyä kiekon suojaamiseen. Mutta olen kyllä sitä mieltä, että Kukkosen olisi pitänyt se jäähy ottaa. Aivan sama miten Kukkonen olisi sijoittunut niin Jagr olisi sen syötön Blatakille saanut. No ehkä heittäytyminen tai joku muu, mutta siitäkin olisi seurannut hirveä sekasorto, mutta olisiko maalia niin sitä ei koskaan voi tietää. Mutta tällaisen tilanteen spekuloiminen ei ole oikein hedelmällistä, tässä kun voi ihan hyvin väittää myös, että kaikki olisivat säästyneet virheiltänsä ilman mailatehtaan tekemää virhettä.

Ja tähän voi todeta vain ja ainoastaan, että ei mailatehdas tee niitä virheitä vaan syy siihen, miksi mailoja menee poikki on vain ja ainoastaan vastustajassa. Mailan koputus on aivan valtavaa, vastustaja naputtaa mailaan ja pitkällä (lue erän mittaisella) aikajänteellä rasitus käy liian kovaksi komposiittivarrelle. Maila napsahtaa poikki kun kiekkoa yrittää tökätä ja seurauksena oli tässä tilanteessa Jagrin peruspeli ja maali, voi hyvänen aika!
 

mainio

Jäsen
Salmelalle oli selvästi Tshekki-peliin ohjeistettu, että sinä olet se puolustavampi pakki Koistisen parina, joten tällä kertaa parissa ei ollut kahta "neljättä hyökkääjää", mutta Salmelankin omin rooli on silti se sama kuin Nummelinilla ja Koistisella, eli hyökkäävä puolustaja jolla sattuu ja tapahtuu molemmissa päissä.
Eiköhän Salmela varmasti itsekin sen tajunnut, että pelit kovenee, ja aika kiekon kanssa vähenee. Rupesi siksi pelaamaan yksinkertaisemmin, ja antoikin monta mallikasta avausta keskeen sentterille. Tätä taas Koistinen ilmeisesti ei älynnyt, tai kukaan ei sitä hänelle kertonut. Koistinen yritti pelata kuin Nummelin, kohtalokkain seurauksin. Koistinen vain filaan, koska jos kokonaisuutta kolmen pelin jälkeen katsotaan, niin heikoin ja riskialtein pelaaja joka puolella kenttää on ollut juurikin nääsvillen oma poika Ville.

Siitäpä sitten pakkiparit loppu turnaukseen: Nummelin-Lehtonen, Kukkonen-Salmela, Niinimaa-Jaakola. Ja ylivoimissa viivassa 1. ja 2. parin pakit.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Tätä taas Koistinen ilmeisesti ei älynnyt, tai kukaan ei sitä hänelle kertonut. Koistinen yritti pelata kuin Nummelin, kohtalokkain seurauksin.

Muistetaan nyt tässäkin, että Koistisen tehot eilen 1+1, muiden viiden pakin yhteensä 0+0. Koistinen nimenomaan stunttasi eilen sairastuneena sivussa ollutta Nummelinia. Hyökkäävissä kentällisissä on hyvä olla välihyökkääjä tuomassa vaihtoehtoja ja tällaisia Nummelin ja Koistinen ovat, ensinmainittu toki parempi, mutta eilen siis sairaana. Luulen kyllä, että nimenomaan valmennusjohto oli painottanut Salmelalle safety-pelaamista, koska Koistinen on normaalisti samantyyppinen 4.hyökkääjä kuin Salmela ja tässä hommassa parempi. Jatkossa Salmela saanee pelata taas hyökkäävämmin, jos ja kun valmennusjohto istuttaa hänen vierelleen Lehtosen tai Jaakolan. Kaikkien puolustajien ei missään nimessä tule pelata yksinkertaisesti pitkää päätyyn vaan hyökkäävissä kentissä pitää olla puolustaja joka tekee muutakin.

Alunperinhän oli tarkoitus, etteivät Salmela ja Koistinen olisi enää tässä pelissä pelanneet parina vaan molempien pari olisi ollut puolustavampi pelaaja.
 
Viimeksi muokattu:

PJx

Jäsen
Silloin kun pakki menettää mailansa, hänen ainoa keino puolustaa on käyttää omaa kroppaansa. Jos pakki päästää vastustajan itsensä ja maalin väliin, jotain on mennyt pahasti pieleen.

Näitähän treenataan jo D-junnuista lähtien pakkien kanssa, miten pelataan vastustajan hyökkääjää vastaan eikä tuijoteta kiekkoa jäässä. Jos Kukkonen olisi ollut sijoittunut oikein niin Jagrilla olisi ollut paljon vaikeampi saada kiekko Blatakille.

Koistisen virhe oli sitten selvästi suurempi.
Muuten samaa mieltä, mutta pitää muistaa ettei Koistisen mies maalia tehnyt. Oli laitahyökkääjän kaveri, joten yksi syyllinen lisää.

Periaatteessa Koistinen ei pelannut tilannettaan kovin hyvin, ajautui "työttömänä" liikaa Kukkosen tontille paikkaamaan. Kuitenkin, jos laituri olisi tehnyt työnsä oikein, eikä syöttöpaikkaa olisi siis auennut, olisi Koistinen saattanut olla oikeassa osoitteessa. Se ei kuitenkaan tee Koistista syyttömäksi.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Saapas nähdä onko Korpikoski sittenkään tulossa. Jostain on jokin vaiva löydetty ja sopimus loppuu. No onneksi Kerman laitettiin vilttiin ja peli alkoi kulkemaan vähän muillakin. Korpikoski ei ole enää niin välttämätön kuin ennen Tshekki-peliä. Vielä kun kakkosen peli saataisiin raiteilleen. Ratkaisua voitaisiin kokeilla heittämällä Hyvönen siitä pois ja kattoa miten Vahalahti/Kerman sillä paikalla pärjäisi. Hyvönen ei vain sovi Jalosen syöttöketjupeliin näillä esityksillä.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Kuitenkin, jos laituri olisi tehnyt työnsä oikein, eikä syöttöpaikkaa olisi siis auennut, olisi Koistinen saattanut olla oikeassa osoitteessa. Se ei kuitenkaan tee Koistista syyttömäksi.

Taisi tosiaan jäädä Kermanilta viimeiseksi vaihdoksi tuo. Pihlman oli lähimpänä Blatekia, mutta Pihlmanin "mies" oli kuitenkin kaukana viivassa ollut toinen pakki ja Blatek siis Kermanin mies. Toisaalta Koistisen "mies" haahuili jossain kulmauksessa ja Koistinenkaan ei pitänyt ketään. Eipä tuossa maalissa kentällisestä muut kuin täysin pihteihin maalin edessä oman miehensä nalkinnut Hytönen pelannut oikein.
 

Glory

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, NHL
Kakkonen ei vaan saa peliään auki.Häiritseekö ketään muuta palstaveljeä Immosen suorastaan kummallinen sentteripeli. 3 ottelua katsoneena näyttää että Immonen on aivan liian usein pois pelintekijän paikaltaan. Pelaa lähellä laitoja eikä saa jaettua kiekkoja laitureille vauhtiin.Tsekkiä vastaan ylivoimassa Immonen löysi itsensä muutamaan otteeseen jopa viivalta kun Suomi pyöritti peliä,tuskin sentteri sieltä voi peliä kovin mallikkaasti pyörittää.

Kapanen ei ole päässyt käyttämään nopeuttaan ketjussa käytännössä lainkaan. Hänen puolustuksekseen on ehdottomasti sanottava, että Kapasella on 2 ruutua täytettävänä puolustussuuntaan,niin paljon Sami on joutunut Hyvöstä "paikkaamaan". Hannes on kyllä koko tämänhetkisen maajoukkueen kurittomin hyökkääjä mitä tulee pelitapaan ja sen noudattamiseen.

Tämä Immosen kummallinen sentteripeli pistänyt myös täällä silmään. Jypissä pakit pisti hyvin aikasessa vaiheessa lyhyen syötön Immoselle joka jakoi siitä laitaan tai toi kiekon itse keskialueen yli. Syy tähän kummallisuuteen tulee kyllä tuolta Suomen pakeilta, joiden syötöt viipyvät. Eipä sitä enää ole sentterinkään helppo rakentaa peliä jos pakin syöttö tulee vasta kun ollaan hyökkäyssinisellä.

Vaikka Hannes on muutaman kerran väläytellyt niin välillä kyllä epätoivoisia syöttöjä ja ihme kuskailua kiekon kanssa.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Silloin kun pakki menettää mailansa, hänen ainoa keino puolustaa on käyttää omaa kroppaansa. Jos pakki päästää vastustajan itsensä ja maalin väliin, jotain on mennyt pahasti pieleen.

Näitähän treenataan jo D-junnuista lähtien pakkien kanssa, miten pelataan vastustajan hyökkääjää vastaan eikä tuijoteta kiekkoa jäässä. Jos Kukkonen olisi ollut sijoittunut oikein niin Jagrilla olisi ollut paljon vaikeampi saada kiekko Blatakille.

Koistisen virhe oli sitten selvästi suurempi.

Koistisen sijoittuminen tilanteessa oli hanurista, mutta taisi olla kuitenkin Pihlman (vai Kerman?), joka loppujen lopuksi hukkasi pahiten oman miehensä.

Kukkosen kaksinkamppailutappion jälkeen Koistisen olisi pitänyt parkkeerata maalin etukulmalle estämään maalille nousu, mutta syöttöä vapaalle takamiehelle ei hän tuolloinkaan olisi pystynyt estämään.

Edit: ilmeisesti Kermanin piikkiin menee sittenkin
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Koistisen sijoittuminen tilanteessa oli hanurista, mutta taisi olla kuitenkin Pihlman, joka loppujen lopuksi hukkasi pahiten oman miehensä.

Maalin takaa otetusta kuvasta näkyi, että Kermanin mies oli Blatek. Toki Pihlman olisi nopeammalla reagoinnilla myös ehtinyt paikkaamaan, sillä hänen miehensä oli turvallisilla vesillä.
 

Vanha mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ja Suolahden Urho
Paska joukkue

Joukkue on ihan paska ja valmentaja ei ymmärrä jääkiekosta mitään...
Immonen, Philman, Hytönen ovat kakkosdivari tasoa.

Maalivahdit eivät saisi kiinni edes rantapalloa.

Uimalakki on kuutamolla Huoltajat ei osaa teroittaa luistimia ja kusevat juomapulloihin.

Lääkäri on saanut lääkärintodistuksensa ostamalla. Mailatkin ovat vääränkätisiä. Eikä niitä osaa kukaan teipata. Oli kuulema joku Valkovenäjän mies käynyt opettamassa teippaamista.

Ei saatu päällikköä eikä muitakaan joiden avulla olisi ollut mahdollista pärjätä näissä karkeloissa.

Vituttaa....
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Samalla tavoin Korpikoski voisi korvata Sami Kapasen, Kermanin/Komarovin, Hyvösen, Pihlmanin, Immosen...kuten sanoin, vaihtoehtoja piisaa.
Tässä tapauksessa mies on ehdottamasti raahattava kisoihin jos hän on playmaker, powerforward, sniper, puolustava sentteri, hyökkäävä laituri, puolustava laituri, hyökkäävä sentteri, agitator sekä puolustaja.

Jos tämänkaltaisia jokapaikan supermiehiä on tarjolla, niin eihän moista tilaisuutta voi olla käyttämättä.
 
Tässä tapauksessa mies on ehdottamasti raahattava kisoihin jos hän on playmaker, powerforward, sniper, puolustava sentteri, hyökkäävä laituri, puolustava laituri, hyökkäävä sentteri, agitator sekä puolustaja.

Jos tämänkaltaisia jokapaikan supermiehiä on tarjolla, niin eihän moista tilaisuutta voi olla käyttämättä.

Samaa mieltä. Ehdottomasti Korpikoski on katsottava mikäli saa seuraltaan peliluvan. Todella monikäyttöinen mies, kuten itsekin nokkelasti tuossa toteat. Analyylistäsi suorastaan huokuu pelaajan ominaisuuksien täydellinen tuntemus, joita tällä kaudella ne kymmenet nähdyt ottelut vain vahvistavat.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei kait täällä nyt kaikki ala syyttämään Hyvöstä tuosta kakkosketjun surkeudesta? Kyllä se ketju elää ja kuolee sentterin myötä, eli kyllä Immosella on enemmän petrattavaa. Hyvä esimerkki Jokereista parin vuoden takaa: Ville Leino ei ollut SSL-ketjun tärkein lenkki vaan tärkein lenkki oli Tommi Santala.

Immonen pelasi eilen ehkä turnauksen ehjimmän pelinsä, mutta se ei tule riittämään. Vielä pitää parantaa roimasti.

Hyvönen pelaa tällä hetkellä omilla vahvuuksillaan ja ainakin tähän asti homma on toiminut "ihan hyvin".
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Immonen pelasi eilen ehkä turnauksen ehjimmän pelinsä, mutta se ei tule riittämään. Vielä pitää parantaa roimasti.

Kyllä.

Senpä vuoksi harmittakin Immosella käynyt paskaflaksi siinä maalitilanteessa jota tarkasteltiin videolta. Tuntuu ettei pompi kaverille yhtään kun veskarin luistimen kannatkin ovat tiellä. Työmoraalistahan kukaan ei ole Immosta haukkunut se on ollut kuitenkin äärimmäisen kovaa luokkaa. Yksi osuma tai "se ratkaiseva" maalisyöttö lisää vapauttaisi varmasti Immosen peliä. Toivottovasti se/ne tulee/tulevat jo seuraavassa matsissa. Rennommalla ja vapautuneemmalla ilmeellä peli olisi varmasti paremman näköistä ja tehokkaampaa. Kyllä se potentiaali siihen liikkeen jonkinasteisesta rajallisuudesta huolimatta on varmasti olemassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös