Näin on. Pitääkin tehdä taas vaikka viikonloppuna.On se itse tehty carbonara vaan hyvää.
Tarkoitatko sitä ihan oikeaa johon ei tule kermaa?On se itse tehty carbonara vaan hyvää.
Tarkoitatko sitä ihan oikeaa johon ei tule kermaa?
Tuo on muutenkin hyvä yksinkertaisten ruokien kanava.
Asiaan päästään noin kolmen minuutin kohdalla.
Kanan lisukkeeksi sipulia, paprikaa ja kirsikkatomaatteja. Ja marinadiin esim soijaa,rypsiöljyä, tomaattipyrettä, ruokosokeria, sitruunan mehua, valkosipulia, inkivääriä.Ajattelin grillata vartaita kun kaveripariskunta tulee käymään, mitä suosittelisitte vartaisiin? Kaverini ei syö lihaa, ainoastaan kanaa joten siltä osin osa ruoista on päätetty.
Vilkaise sitten sitä keittoa ennen kuin vedät ääntä kohden.Tänään lounaaksi riisiä ja lihapullia - tein maanantaina uunipellillisen lihapullia ja niitä sitten (eilisen) riisin kanssa.
Illaksi sitten niinkin eksoottista ruokaa kuin purkkihernekeittoa, johon lisään parisataa grammaa paistettua jauhelihaa, pieneksi hakattua sipulia ja kunnon loraus kermaa. Omalle lautaselleni vielä keiton sekaan tujaus vahvaa sinappia ja eikun ääntä kohti kotona leivottiin sämpylöiden kanssa...
Lisäproteiinia...Vilkaise sitten sitä keittoa ennen kuin vedät ääntä kohden.
Jalostajan hernekeittopurkeissa koppakuoriaisia – ötököitä useissa erissä
Useammasta Jalostajan hernekeittoerästä on löytynyt kuoriaisia. Ruokaviraston mukaan asiaa käsitellään parhaillaan Jalostajan ja Turun elintarvikevalvonnan välillä.www.iltalehti.fi
Taidn tehdä myös keittoa. Vielä en tiedä onko se makkara-, nakki-, jauheliha- vai lihakeitto. Katson sitten kaupassa olisiko joku tarjouksessa..Nakkikeittoa valmistin. On hyvää se, kuten keitot yleensäkin.
Siinäpä yksi inhokkini. Mitähän muuta kamalaa meille tarjottiinkaan? Onneksi olen unohtanut.Ajattelin alkaa kokkaamaan niitä 70-80-lukujen kouluruokien inhokkeja. Katsoa miten hyvää niistä ihan oikeasti saa kun vähän panostaa. Ensimmäisenä taitaa olla vuorossa tilliliha. Ajattelin kypsentää naudan lapaa ja muita halvempia ruhonosia sellaiset 10 tuntia sous videssä, sitten kuutioida ja rusksistaa ne ja sitten kokkailla sen tillikastikkeen ja lihat sekaan hautumaan. Rinnalle hyviä, sopivan jauhoisia perunoita keitettynä.
Ajattelin alkaa kokkaamaan niitä 70-80-lukujen kouluruokien inhokkeja. Katsoa miten hyvää niistä ihan oikeasti saa kun vähän panostaa. Ensimmäisenä taitaa olla vuorossa tilliliha. Ajattelin kypsentää naudan lapaa ja muita halvempia ruhonosia sellaiset 10 tuntia sous videssä, sitten kuutioida ja rusksistaa ne ja sitten kokkailla sen tillikastikkeen ja lihat sekaan hautumaan. Rinnalle hyviä, sopivan jauhoisia perunoita keitettynä.
Hienoa @SamSpade !Siinäpä yksi inhokkini. Mitähän muuta kamalaa meille tarjottiinkaan? Onneksi olen unohtanut.
Toki ne tuli nälkäänsä syötyä, tillilihat ja rössypotut. Mutta ei niitä miksikään nautinnoiksi voi sanoa. Klimppisoppaa meille ei muistaakseni koulussa tarjottu, mutta on sekin tullut kokeiltua erään sukulaisen luona. Toiset tykkää toiset ei.Hienoa @SamSpade !
Mulle ei kouluruoistakaan löytynyt inhokkia, olin lähes kaikkiruokainen, tillilihat, klimppisopat, just to name a few.... Syy tähän oli hillitön kulutus, urheilija kun olin, ja pienempänä jo, kansakouluiässä, liikuin jatkuvasti - oli siten myös jatkuvasti nälkä.