No, raportin paikka?
Ei jatkoon, kyllä tuota söi mutta on niitä parempiakin ruokia.
No, raportin paikka?
Lihamurekkeen just tökkäsin uuniin yleisön pyynnöstä. Noin kilo jauhelihaa, pari kananmunaa, purkki kermaviiliä, muutama ruokalusikka dijoninsinappia, tomattipyreetä, hienonnettu sipuli, pekonia pienittynä, parmesaaniraastetta, fetamurskaa, suolaa, chilimaustetta, valkosipulijauhetta, mustapippuria. Vaivataan taikinaksi, 175 asteessa tunnista puoleentoista.
Aina välillä syönkin. Tosin en Jounin rypyttämänä kun mies kuoli jo 1991. Koskaan en häntä kasvotusten tavannut, mutta kerran näin lavalla. Ja nähdäkseni piti matkustaa melkein toiselle puolelle maata.Söisit karjalanpiirakoita Jouni Mömmön rypyttämänä.
Niin, ja siis piirakathan ovat helvetin hyviä.
Täälläkin koipi-reidet juuri uuniutuneet. Saavat olla ihan ajan kanssa 120°c ja loppuun vastauksilla, ni ehtii miettimään menevätkö sellasenaan tai mitä siihen kehittäis. Aika perus eli riisiä, sipulia, paprikaa ja hernettä sekä maissia pakkasesta mielessä ollut kera sweetchilisås.Uunissa on broilerin koipi-reisiä, kermaperunoita ja kaalilaatikko. Jos tuohon jonkin kastikkeen vielä väsäisi. Onko ehdotuksia? Lisäksi ajattelin vielä tehdä porkkanaraasteen. Ei sitä vihersalaattia joka päivä jaksa syödä (paitsi äitini).
Niin teinkin. Kuivattua tattia meni kastikkeeseen ja oli hyvää.Tee toki sienisoossi, kun sulla niitä kuitenkin on.