Mitä tänään syötäisiin?

  • 422 084
  • 3 704

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Uunissa on broilerin koipi-reisiä, kermaperunoita ja kaalilaatikko. Jos tuohon jonkin kastikkeen vielä väsäisi. Onko ehdotuksia? Lisäksi ajattelin vielä tehdä porkkanaraasteen. Ei sitä vihersalaattia joka päivä jaksa syödä (paitsi äitini).
 

Introexpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, UKRAINA, Utah Mammoth
Uunissa on broilerin koipi-reisiä, kermaperunoita ja kaalilaatikko. Jos tuohon jonkin kastikkeen vielä väsäisi. Onko ehdotuksia? Lisäksi ajattelin vielä tehdä porkkanaraasteen. Ei sitä vihersalaattia joka päivä jaksa syödä (paitsi äitini).
Täälläkin koipi-reidet juuri uuniutuneet. Saavat olla ihan ajan kanssa 120°c ja loppuun vastauksilla, ni ehtii miettimään menevätkö sellasenaan tai mitä siihen kehittäis. Aika perus eli riisiä, sipulia, paprikaa ja hernettä sekä maissia pakkasesta mielessä ollut kera sweetchilisås.
Tee toki sienisoossi, kun sulla niitä kuitenkin on. Menee helposti kanan ja kermaperunoiden kanssa, ja miksei kualluatikonkin.

Näläkähän tässä tullee, mutta taidan vaan pienemmälle laskee uunin lämpöjä ni ehtii empimään enempi.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Tein itselleni lounaan riipimällä eilen ylijääneen kanankoiven (eilisen) tattikastikkeen joukkoon ja paistoin keitettyjä perunoita ja porkkanoita pannulla. Perunat ja porkkanat oli viikonlopun peruja.
Mutta illalla on sitten jännät paikat kun meinasin paahtaa ne spagettikurpitsat ja riipiä niistä irti "kurpitsaspagettia". Kovasti olen netistä yrittänyt löytää osviittaa miten tuo parhaiten onnistuu. Kaveriksi meinasin tehdä tomaattista sieni-kinkkukastiketta (suppilovahveroista tulee tämä).
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Tänään on siipipäivä! Uunissa ovat, kohta naatitaan.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ruisleipää ja pieni kerros margariiniä päälle. Tonnikalaa ja juustoa maltillisesti ja pieni ripaus mustapippuria ja mikroon. Oikein mainio yöpala tuli.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Nuudelia kananmunalla ja paprikalla paistettuna seesamiöljyssä. Maustettu soijakastikkeella, chilillä, valkosipulilla ja limellä.

Helppoa ja maut kohdillaan.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Naudan sisäpaistia, jonka paistoin 63-64 asteiseksi ja sitten folioon vetäytymään noin 25 minuutin ajaksi. Tuli tuollainen mukavahko medium, todella maukasta. Tämän kanssa sitten uunissa tuli perunoita ja porkkanoita, sekä bernaisekastiketta.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Naudan sisäpaistia, jonka paistoin 63-64 asteiseksi ja sitten folioon vetäytymään noin 25 minuutin ajaksi. Tuli tuollainen mukavahko medium, todella maukasta. Tämän kanssa sitten uunissa tuli perunoita ja porkkanoita, sekä bernaisekastiketta.
Tuo naudan sisäpaisti on oivallinen ruoka. Ja juurikin, kuin valmistit tuon. Se pitää jäädä mediumiksi. Kylmänä voi leikata ohueksi ja syödä hyvän leivän päällisenä.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Tänään iltaruuaksi possun sisäfileetä takassa ritilällä kokonaisena paistettuna, viitisen minuuttia per puoli ja folioon n. 10 minuutiksi lepäämään. Lisukkeeksi lohkoperunoita (sähkö-)uunissa, vihreää salaattia ja puolukkasurvosta sekä juomaksi italialaista punaviiniä.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Muikkuja ruisjauhoissa pyöriteltynä ja voissa paistettuna. Lisäkkeeksi sitruunaa pirskoteltuna päälle. Ei lisuja, kun muikkuja sen verta paljon ja ovatpa hyviä!
 

A Siente

Jäsen
Pinaattilettuja runsaassa voissa paistettuna. Lisäksi perunamuussia. Kylkeen paistoin kananmunan. Muna paistettiin rikkomatta keltuaista. Päälle mansikkahilloa.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
No ei ainakaan paistettua kalaa kun verkossa ei ollut yhtään syöntikelpoista kalaa. No ei se mitään. Laitetaan sitten uunimakkaraa ja tehdään perunamuusi.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Uunissa muhuu makkara-perunavuoka jossa on myös sinihomejuustoa ja nesteenä kermaa. Hyvää siitä (varmaan) tulee. Alkaa olla jo nälkä...
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään vaimo söi parsaa. Siinä on foolihappoja, mikä lisää veren histamiinitasoja. Veren lisääntynyt histamiinitaso puolestaan helpottaa naista saamaan orgasmeja. Itse söin basilikaa, mikä taas lisää verenkiertoa sukupuolielimissä. Eli oli parsakeittoa, mausteena basilikaa.

Tänään mennään!
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Tänään vaimo söi parsaa. Siinä on foolihappoja, mikä lisää veren histamiinitasoja. Veren lisääntynyt histamiinitaso puolestaan helpottaa naista saamaan orgasmeja. Itse söin basilikaa, mikä taas lisää verenkiertoa sukupuolielimissä. Eli oli parsakeittoa, mausteena basilikaa.

Tänään mennään!
Ai se on teillä safkasta kiinni. Meillä neiti saa orkkuja jo kun vähän katsoo päin sillä silmällä. Jos itsellä on hieman alavireisyyttä niin nappaan 50 millisen Sildenafilin ja sillä mennäänkin sitten vielä seuraavana iltapäivänä. No, siinä välissä sitten voi syödä mitä tahansa. Yleensä Woltilta intialaista. Nää on sellasia parin päivän sessioita. Onneksi ei tule montaa kertaa kuussa.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Ai se on teillä safkasta kiinni. Meillä neiti saa orkkuja jo kun vähän katsoo päin sillä silmällä. Jos itsellä on hieman alavireisyyttä niin nappaan 50 millisen Sildenafilin ja sillä mennäänkin sitten vielä seuraavana iltapäivänä. No, siinä välissä sitten voi syödä mitä tahansa. Yleensä Woltilta intialaista. Nää on sellasia parin päivän sessioita. Onneksi ei tule montaa kertaa kuussa.
Olen huomannut, että ainakin pientä yhteyttä voisi joillakin ruoka-aineilla olla vireystiloihin, puhutaan nyt sitten seksuaalisesta vireydestä tai ihan vaan yleisestä toimeliaisuudesta. Tietysti niinkin, että ahkerien pihahommien, sporttaamisen, seksin tai muun kunnolla fyysisen ponnistuksen alle ei ole ideaalia syödä puolen kilon pihviä perunakeon ja voikastikkeen kera. Kevyt ruokailu ja hyvät mausteet tuntuvat pitävän ällin liukkaana ja kropan kykeneväisenä.

Sildenafilista suunnilleen samat sanat. Välillä on mukava ottaa vähän suurusta, niin jaksaa taas toimitella. Intialaista laitan muutenkin silloin tällöin, en tilaa, väkerrän itse. Mutta Sildenafil-sessioiden välisenä hiukopalana ihan ykkönen on georgialainen khartcho, lampaaseen tehtynä. Tosin sitä ei kannata kesken kaiken ryhtyä tekemään, tietenkään, vaan keitto kannattaa kokkailla hyvissä ajoin etukäteen, vaikka isompi kattilallinen pitkäksi aikaa hautumaan. Sitten vasta sinistä soikiota suuhun.
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Käytin sairaslomapäivän hyödyksi ja tein ensimmäistä kertaa elämässäni kaalilaatikon. Tuli varsin onnistunut tuotos, koska maku oli niin hyvä, että sain melkein orgasmin enkä ole ainakaan vielä paskonut housuun.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Tadu

Glove

Jäsen
Ostin päivällä kaupungilla asioinnin päätteeksi kiinalaisesta annoksen kanaa chezuan. Hyvää oli ja annos sen verran iso, että siitä syö toisenkin kerran.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
...
Sildenafilista suunnilleen samat sanat. Välillä on mukava ottaa vähän suurusta, niin jaksaa taas toimitella. Intialaista laitan muutenkin silloin tällöin, en tilaa, väkerrän itse. Mutta Sildenafil-sessioiden välisenä hiukopalana ihan ykkönen on georgialainen khartcho, lampaaseen tehtynä. Tosin sitä ei kannata kesken kaiken ryhtyä tekemään, tietenkään, vaan keitto kannattaa kokkailla hyvissä ajoin etukäteen, vaikka isompi kattilallinen pitkäksi aikaa hautumaan. Sitten vasta sinistä soikiota suuhun.
Minä en taas tiedä Sildenafilista mitään, mutta khartcho on hyvinkin tuttu Venäjän ajoiltani. Eka kerran söin sitä Kaukasuksella ja jäin heti koukkuun. Onnekseni ruokalaji oli tuttu myös Arkangelissakin, jossa yhdessä vakiopaikoistani tarjoilija(-tar) lopulta tyytyi tiskin takana muodostamaan huulillaan sanan "khartcho" ilmestyessäni sinne ja kun nyökkäsin, kohta oli pöydässäni iso tuoppi olutta, 50g vodkaryyppy ja tummaa leipää odottelemassa kanssani tuota herkkua.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Lauantaina jolkotelleen hirven niskarankaa tuli pistettyä eilen kuudeksi tunniksi naatti-sipulipedille uuniin ja sitä on tänäänkin syöty. Hyvin toimii, kaveriksi jälkiuuniruisleipää juustoviipaleella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös