Tuo naudan sisäpaisti on oivallinen ruoka. Ja juurikin, kuin valmistit tuon. Se pitää jäädä mediumiksi. Kylmänä voi leikata ohueksi ja syödä hyvän leivän päällisenä.Naudan sisäpaistia, jonka paistoin 63-64 asteiseksi ja sitten folioon vetäytymään noin 25 minuutin ajaksi. Tuli tuollainen mukavahko medium, todella maukasta. Tämän kanssa sitten uunissa tuli perunoita ja porkkanoita, sekä bernaisekastiketta.
Muikkuja ruisjauhoissa pyöriteltynä ja voissa paistettuna. Lisäkkeeksi sitruunaa pirskoteltuna päälle. Ei lisuja, kun muikkuja sen verta paljon ja ovatpa hyviä!
Ai se on teillä safkasta kiinni. Meillä neiti saa orkkuja jo kun vähän katsoo päin sillä silmällä. Jos itsellä on hieman alavireisyyttä niin nappaan 50 millisen Sildenafilin ja sillä mennäänkin sitten vielä seuraavana iltapäivänä. No, siinä välissä sitten voi syödä mitä tahansa. Yleensä Woltilta intialaista. Nää on sellasia parin päivän sessioita. Onneksi ei tule montaa kertaa kuussa.Tänään vaimo söi parsaa. Siinä on foolihappoja, mikä lisää veren histamiinitasoja. Veren lisääntynyt histamiinitaso puolestaan helpottaa naista saamaan orgasmeja. Itse söin basilikaa, mikä taas lisää verenkiertoa sukupuolielimissä. Eli oli parsakeittoa, mausteena basilikaa.
Tänään mennään!
Olen huomannut, että ainakin pientä yhteyttä voisi joillakin ruoka-aineilla olla vireystiloihin, puhutaan nyt sitten seksuaalisesta vireydestä tai ihan vaan yleisestä toimeliaisuudesta. Tietysti niinkin, että ahkerien pihahommien, sporttaamisen, seksin tai muun kunnolla fyysisen ponnistuksen alle ei ole ideaalia syödä puolen kilon pihviä perunakeon ja voikastikkeen kera. Kevyt ruokailu ja hyvät mausteet tuntuvat pitävän ällin liukkaana ja kropan kykeneväisenä.Ai se on teillä safkasta kiinni. Meillä neiti saa orkkuja jo kun vähän katsoo päin sillä silmällä. Jos itsellä on hieman alavireisyyttä niin nappaan 50 millisen Sildenafilin ja sillä mennäänkin sitten vielä seuraavana iltapäivänä. No, siinä välissä sitten voi syödä mitä tahansa. Yleensä Woltilta intialaista. Nää on sellasia parin päivän sessioita. Onneksi ei tule montaa kertaa kuussa.
Minä en taas tiedä Sildenafilista mitään, mutta khartcho on hyvinkin tuttu Venäjän ajoiltani. Eka kerran söin sitä Kaukasuksella ja jäin heti koukkuun. Onnekseni ruokalaji oli tuttu myös Arkangelissakin, jossa yhdessä vakiopaikoistani tarjoilija(-tar) lopulta tyytyi tiskin takana muodostamaan huulillaan sanan "khartcho" ilmestyessäni sinne ja kun nyökkäsin, kohta oli pöydässäni iso tuoppi olutta, 50g vodkaryyppy ja tummaa leipää odottelemassa kanssani tuota herkkua....
Sildenafilista suunnilleen samat sanat. Välillä on mukava ottaa vähän suurusta, niin jaksaa taas toimitella. Intialaista laitan muutenkin silloin tällöin, en tilaa, väkerrän itse. Mutta Sildenafil-sessioiden välisenä hiukopalana ihan ykkönen on georgialainen khartcho, lampaaseen tehtynä. Tosin sitä ei kannata kesken kaiken ryhtyä tekemään, tietenkään, vaan keitto kannattaa kokkailla hyvissä ajoin etukäteen, vaikka isompi kattilallinen pitkäksi aikaa hautumaan. Sitten vasta sinistä soikiota suuhun.
Jos Venäjällä pitää periferioiden ravintoloissa ja tavallisen kansan stalovajoissa luottaa johonkin ruoka-artikkeliin, niin keittoihin. Niiden osalta pettymykset ovat harvinaisempia kuin monissa pääruoissa. Toki nyt on syytä tähdentää, että khartscho tai ihan vaan hartso on varsinaisesti georgialaisen keittiön lahja maailmalle, mutta hyvin se tunnetaan Venäjälläkin.Minä en taas tiedä Sildenafilista mitään, mutta khartcho on hyvinkin tuttu Venäjän ajoiltani. Eka kerran söin sitä Kaukasuksella ja jäin heti koukkuun. Onnekseni ruokalaji oli tuttu myös Arkangelissakin, jossa yhdessä vakiopaikoistani tarjoilija(-tar) lopulta tyytyi tiskin takana muodostamaan huulillaan sanan "khartcho" ilmestyessäni sinne ja kun nyökkäsin, kohta oli pöydässäni iso tuoppi olutta, 50g vodkaryyppy ja tummaa leipää odottelemassa kanssani tuota herkkua.
Kyllähän tuo "pyatdesyat gramm" oli ihan minun vaatimus, muutoin "sto gramm" olisi tullut varmasti. ;)....
Viehättävä tuo neuvostoaikainen tapa annostella väkevät viinat grammoittain. Dievushka, mne pozalushta sto gramm vodki... vanhoina hyvinä aikoina satagrammainen oli perusyksikkö, mutta sittemmin kansaa on kai koetettu kuivattaa pienemmillä kupeilla.