Uunissa on broilerin koipi-reisiä, kermaperunoita ja kaalilaatikko. Jos tuohon jonkin kastikkeen vielä väsäisi. Onko ehdotuksia? Lisäksi ajattelin vielä tehdä porkkanaraasteen. Ei sitä vihersalaattia joka päivä jaksa syödä (paitsi äitini).
Täälläkin koipi-reidet juuri uuniutuneet. Saavat olla ihan ajan kanssa 120°c ja loppuun vastauksilla, ni ehtii miettimään menevätkö sellasenaan tai mitä siihen kehittäis. Aika perus eli riisiä, sipulia, paprikaa ja hernettä sekä maissia pakkasesta mielessä ollut kera sweetchilisås.Uunissa on broilerin koipi-reisiä, kermaperunoita ja kaalilaatikko. Jos tuohon jonkin kastikkeen vielä väsäisi. Onko ehdotuksia? Lisäksi ajattelin vielä tehdä porkkanaraasteen. Ei sitä vihersalaattia joka päivä jaksa syödä (paitsi äitini).
Niin teinkin. Kuivattua tattia meni kastikkeeseen ja oli hyvää.Tee toki sienisoossi, kun sulla niitä kuitenkin on.
Tuo naudan sisäpaisti on oivallinen ruoka. Ja juurikin, kuin valmistit tuon. Se pitää jäädä mediumiksi. Kylmänä voi leikata ohueksi ja syödä hyvän leivän päällisenä.Naudan sisäpaistia, jonka paistoin 63-64 asteiseksi ja sitten folioon vetäytymään noin 25 minuutin ajaksi. Tuli tuollainen mukavahko medium, todella maukasta. Tämän kanssa sitten uunissa tuli perunoita ja porkkanoita, sekä bernaisekastiketta.
Muikkuja ruisjauhoissa pyöriteltynä ja voissa paistettuna. Lisäkkeeksi sitruunaa pirskoteltuna päälle. Ei lisuja, kun muikkuja sen verta paljon ja ovatpa hyviä!
Ai se on teillä safkasta kiinni. Meillä neiti saa orkkuja jo kun vähän katsoo päin sillä silmällä. Jos itsellä on hieman alavireisyyttä niin nappaan 50 millisen Sildenafilin ja sillä mennäänkin sitten vielä seuraavana iltapäivänä. No, siinä välissä sitten voi syödä mitä tahansa. Yleensä Woltilta intialaista. Nää on sellasia parin päivän sessioita. Onneksi ei tule montaa kertaa kuussa.Tänään vaimo söi parsaa. Siinä on foolihappoja, mikä lisää veren histamiinitasoja. Veren lisääntynyt histamiinitaso puolestaan helpottaa naista saamaan orgasmeja. Itse söin basilikaa, mikä taas lisää verenkiertoa sukupuolielimissä. Eli oli parsakeittoa, mausteena basilikaa.
Tänään mennään!
Olen huomannut, että ainakin pientä yhteyttä voisi joillakin ruoka-aineilla olla vireystiloihin, puhutaan nyt sitten seksuaalisesta vireydestä tai ihan vaan yleisestä toimeliaisuudesta. Tietysti niinkin, että ahkerien pihahommien, sporttaamisen, seksin tai muun kunnolla fyysisen ponnistuksen alle ei ole ideaalia syödä puolen kilon pihviä perunakeon ja voikastikkeen kera. Kevyt ruokailu ja hyvät mausteet tuntuvat pitävän ällin liukkaana ja kropan kykeneväisenä.Ai se on teillä safkasta kiinni. Meillä neiti saa orkkuja jo kun vähän katsoo päin sillä silmällä. Jos itsellä on hieman alavireisyyttä niin nappaan 50 millisen Sildenafilin ja sillä mennäänkin sitten vielä seuraavana iltapäivänä. No, siinä välissä sitten voi syödä mitä tahansa. Yleensä Woltilta intialaista. Nää on sellasia parin päivän sessioita. Onneksi ei tule montaa kertaa kuussa.
Minä en taas tiedä Sildenafilista mitään, mutta khartcho on hyvinkin tuttu Venäjän ajoiltani. Eka kerran söin sitä Kaukasuksella ja jäin heti koukkuun. Onnekseni ruokalaji oli tuttu myös Arkangelissakin, jossa yhdessä vakiopaikoistani tarjoilija(-tar) lopulta tyytyi tiskin takana muodostamaan huulillaan sanan "khartcho" ilmestyessäni sinne ja kun nyökkäsin, kohta oli pöydässäni iso tuoppi olutta, 50g vodkaryyppy ja tummaa leipää odottelemassa kanssani tuota herkkua....
Sildenafilista suunnilleen samat sanat. Välillä on mukava ottaa vähän suurusta, niin jaksaa taas toimitella. Intialaista laitan muutenkin silloin tällöin, en tilaa, väkerrän itse. Mutta Sildenafil-sessioiden välisenä hiukopalana ihan ykkönen on georgialainen khartcho, lampaaseen tehtynä. Tosin sitä ei kannata kesken kaiken ryhtyä tekemään, tietenkään, vaan keitto kannattaa kokkailla hyvissä ajoin etukäteen, vaikka isompi kattilallinen pitkäksi aikaa hautumaan. Sitten vasta sinistä soikiota suuhun.