Perjantai ja enchillada-päivä. Varmistin vielä vaimoltakin, että ko. ruoka on ilta-ateriana ok - on!
Teen tortillojen sisään tulevan jauhelihakastikkeen tomaattipohjaisena, johon käytän omaa pakastetomaattimurskaa. Kun näet kävi viime kesänä tomaattiemme kanssa niin, että ne kasvoivat alkuun perin hitaasti, vaikka pääsivät hyvissä ajoin keväällä kasvariin. Lopulta pituuskasvuun päästyään tomaatit kyllä alkoivat kukkia ja tekivät hedelmäterttuja ahkerasti. Raa'at tomaatit taasen eivät meinanneet kypsyä ensin millään, kunhan vain kasvoivat kokoa, kunnes, yllättävän nopeasti, elokuun puolenvälin jälkeen alkoi tapahtua ja sittenhän niitä tuli tietysti ihan liian kanssa meidän tarpeeseemme, isoja punaisia, mehukkaita möhkäleitä ja paljon. Ei auttanut muu kuin ruveta kalttaamaan niitä ja pistää pieneksi pakastepussiin ja pakkaseen. Nyt tuota murskaa on sitten käytetty mm. paholaisenhillon ja enchilladan kastikkeen runkona ja hyvin toimii. Se on sellaisenaan vähän liiankin mehukasta eli sitä pitää ensin hieman "keittää kokoon".
Juomaksi illan aterialle varasin eilen kaupasta Weichenstephaner Vitus -olutta, josta ei ole kyllä aiempaa kokemusta, mutta so not... katsotaan...