Tänään söin kanan koipia peruna-porkkanapedillä. Eilen kokkasin niin ei tarvinnut tänään työpäivän jälkeen kuin lämmittää.
Ruoka valmistui helposti. Ensin piti kuoria perunat ja porkkanat, kumpaistakin tuli noin kilon verran. Sitten ne piti paloitella aika reilun kokoisiksi paloiksi ja niihin piti laittaa öljyä, sitten perään mausteeksi timjamia, mustapippuria ja suolaa ja seuraavaksi piti sekoittaa hyvin porkkanat ja perunat niin mausteet sekoittui. Lopuksi peruna-ja porkkanakuutioiden päälle kanan koivet.
Lopuksi koko komeus paistettiin uunissa 200 asteessa ja ne sai olla uunissa tunnin ja viisitoista minuuttia. Kylläpäs olikin hyvää ja riittoisaa. Kyllä tästä yksi henkilö kolmena päivänä syö, kun kanan koipiakin paistoin kuusi kappaletta.
Ruoka valmistui suht helposti joten tulen varmaan jatkossakin tekemään tätä.