Taas on mullakin asiaa tähän ketjuun, kun huvittaa tehdä ruokaakin, kun on taas kelle tehdä...
Joo - tänään oikein kesäruokaa... tai sitten ei, mutta mulla on uunissa iso köntsä porsaan niskaa eli kasleria, jonka paistan kokonaisena. Liha saa olla uunivuoassa folion alla ainakin 5-6 tuntia, jonka jälkeen annan sen hieman levätä ja teen liemestä kastikkeen lihalle.
Kaveriksi lihalle teen hölskypottuja ja vihersalaatin osaksi oman maan tuotteista - tomaatit eivät ole vielä kypsiä, joten ne kaupasta.
Joo - tänään oikein kesäruokaa... tai sitten ei, mutta mulla on uunissa iso köntsä porsaan niskaa eli kasleria, jonka paistan kokonaisena. Liha saa olla uunivuoassa folion alla ainakin 5-6 tuntia, jonka jälkeen annan sen hieman levätä ja teen liemestä kastikkeen lihalle.
Kaveriksi lihalle teen hölskypottuja ja vihersalaatin osaksi oman maan tuotteista - tomaatit eivät ole vielä kypsiä, joten ne kaupasta.