Huomenna voisi vääntää gumbon. Jos kiinnostaa, tässä kelpo resepti. Mitat ovat vähän sinnepäin.
Puolisen kiloa kanaa pilkottuna. Saman verran chorizoa. Pari pakettia pekonia. Paista, mausta suolalla, cayennepippurilla, mustapippurilla, paprikalla ja mistä nyt tykkäät. Nosta pois pannulta kattilaan, jätä rasva. Lämpö pienemmälle, rasvan sekaan vehnäjauhoa, sekoittele ruskeaksi. Sekaan oliiviöljyä reilu loraus, sipuli tai pari pilkottuna, paprika pilkottuna ja selleriä myös. Kypsyttele jonkin aikaa, ja viskaa soosi sinne kattilaan missä lihat on. Sekaan puoli kiloa bataattia pilkottuna ja litra tymäkkää kanalientä. Hauduttele tunti. Kun bataatti hajoaa liemeen, olet lähellä. Syö riisin, patongin ja Dr.Johnin musiikin kanssa. Viini käy juomaksi, tai mikä vain.