Mitä odotat juuri nyt?

  • 372 173
  • 2 528

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Haloo Helsingin uutta levyä joka ilmestyy keskiyöllä, Ursus Factoryn keikkaa lauantaina, isosiskon esikoisen syntymistä, joka syntyy lokakuussa, Suomi-Ukraina MM-karsinta matsia Olympiastadionilla, koronarajoitusten poistumista, parhaan ystävän paluuta Suomeen lokakuussa...

Jos olisin räppäri tai influensseri, sanoisin että: Isoi juttui tulos!
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Hallituksen kaatumista/vaihtumista. Voi elämän kevät tämänkin päivän touhuja. Jutut kuin Monty Pythonin sketseistä...
Haaveeksi toki jää, mutta ehkä joku päivä...
 

Skruf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kärpät
Hallituksen kaatumista/vaihtumista. Voi elämän kevät tämänkin päivän touhuja. Jutut kuin Monty Pythonin sketseistä...
Haaveeksi toki jää, mutta ehkä joku päivä...
Mikäli eräs henkilö olisi elossa, niin hän toteaisi tälle hallitukselle: Saatanan tunarit!
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Odotan josko Woltti alkaisi pelittämään vielä tänään...
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Odotan josko Woltti alkaisi pelittämään vielä tänään...

Minullakin alkoi pitsaa tekemään niin paljon mieli että tilasin paikallisesta pitseriasta (Berfin) perhepitsan. Ei tule sitten toimituskuluja kun tilaa riittävän suurella hinnalla ruokaa.

Tuolta vaan kun tilaa tuolla kännykkälaskutuksella niin aina se vaan tuppaa olemaan tuuripeliä. Jotain häiriötä ja vikoja tilauksessa hyvin usein ilmenee ja täytyy todellakin toivoa että lykästäisi. Tilaukset on aina tullut kyllä perille mutta ei ilman vikoja. Nytkin pitseriasta soitettiin minulle ja kysyttiin mitä tilasin. Vaikka sen selkeästi tilausta tehdessä ilmoitin.

Oli lähellä että kirjoitan tästä tuonne ketjuun missä mietitään pitäisikö itkeä vai nauraa mutta kirjoitin nyt tänne. Ehkä sieltä pitsa vielä tuleekin tänään ja toivottavasti niin että maksu laskutetaan kännykkämaksussani, tätä kuitenkin selkeästi painotin kun käyttötililläni on nyt rahaa tasan kaksi euroa. On minulla toki enemmän rahaa mutta se välitystili...

Tämän viestini tarkoitus oli lähinnä ymmärtää sinun aiempaa viestiäsi. Vähän samanlaista arpomista tälläkin suunnalla havaittavissa. Nyt ei mennä Woltilla mutta aina jotain häikkää tuossa tilaamisesssa tuolta berfinistä etenkin jos kännykkälaskulla nuo hoitaa. Ja vielä kun yrittäjät eivät oikein ymmärrä Suomen kieltä.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Toipumista nuhasta. Molemmat sieraimet vuotavat kuin Niagaran putous konsanaan "rapid fire"-tyylillä.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Berliinin reissua. Pääsee sovietfinlandista vähäksi aikaa pois.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: KiVi

ace

Jäsen
Muistelin että Ghostille olisi ollut oma ketjunsa, mutta en onnistanut löytämään. Mikään muukaan ketju ei tuntunut sopivalta joten kirjoitellaan tähän.

Ruotsalainen Ghost yhtye siis julkaisi uuden biisin parin vuoden tauon jälkeen. Itsellä on aika ristiriitainen suhde kyseiseen bändiin, naamarissa esiintyvät bändit ovat visuaalisesti aina kiinnostaneet, mutta Ghostin tuotanto on välillä liian progea, mutta kuitenkin hittibiisit ovat iskeneet lujaa.

Neljä kertaa livenä nähneenä, joka kerta tyytyväisenä näkemääni sanoisin kuitenkin että olen Ghostin (live keikkojen) fani ja sen visuaalisuuden. Eka kertani bändin kanssa oli Tuskan telttalavalla vuonna jotain. Suvilahdessa jo kuitenkin. Mitään en silloin Ghostista tiennyt, mutta kavereiden suosittelujen jälkeen menin katsomaan ja olihan se huikea. Siinä vaiheessa vielä kaukana nyky suosiosta, mutta siitä päivästä aloin bändiä seuraamaan.

Joskushan Tobias Forge haastattelussa sanoi että haluaa jonain päivänä Ghostin olevan isompi live bändi kuin Rammstein. Paljon on matkaa, mutta hyvää yritystä ainakin.

E: Niin siis odotan sitä Ghostin seuraavaa levyä. Innolla ja epäilyllä.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Matti Tiilikaisen irtisanomista HPK:n päävalmentajatehtävistä.
 

Glove

Jäsen
Aioin pelata erästä peliä, mutta sieltä pukkasi joku gigatavun päivitys kun yritin aloittaa. Odotan siis, että se päivitys on valmis.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Rantasaunaan menoa....
Sauna on lämpimässä ja pienet hiet tuli otettua pihahommissa, niin eipä tässä muuta kuin saunaa kohti. Järvivesi on jo kylmää, mutta kyllä siellä varsinkin tämmöisellä kelillä, aurinkoa ja lämmintä, tulee käytyä kerran pari.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Miehen kotiin tulemista Jyväskylästä rallia seuraamasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös