Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Mitä odotat Jukureiden ensimmäiseltä liigakaudelta?

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Jomppa75, 24.04.2016 klo 17.51.

 1. paraspelaaja Jäsen

  #jiionjauhaa taitaa sitten jäädä unholaan. Onhan se älytön kipale, mutta siitä ehti tulla perinne, ja perinteitä tarvitaan. Joku loppuunkulutettu lätkäbiisi, esim. Kouvolan Crowd Chant tulee ensimmäisten joukossa mieleen, on surkein vaihtoehto maalibiisiksi. Se on sitä HMV:tä.

  Jos tuosta kilpailusta sitten saadaan uusi maalibiisi, niin sen toivoisi sitten pysyvän ja luovan niitä perinteitä. Nyk. systeemi eli se lyhyt pätkä+pelaajien omat biisit on minusta hyvä, mutta varmaan sekin laitetaan uusiksi kun kaiken pitää olla niin virallista ja neutraalia. Siinä tapauksessa toivoisi, että uusi teos olisi laadukas. Tätä nykyistä ei tarvinnut kuunnella kuin sellaiset 10 sekuntia kerralla, jolloin maalin tuoma hyvä olo ei vielä kerennyt kääntyä orastavaksi vitutukseksi.
   
 2. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Lisään odotuslistaani Jukureiden originaalin maalilaulun. Vähän jo jännittää.
   
 3. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Costello Hautamäkeä voitaisiin pyytää tekemään uusi biisi (tai vaihtoehtoisesti otetaan Ipalta kierrätykseen jos/kun vaihtavat biisiä Costellon kaappi-tapparuuden tultua ilmi).

  Noei, kyllä ihan mielenkiinnolla odotan minkälaista päivitysversiota tarjolle tuodaan. Toivottavasti pyritään tekemään (ja valitsemaan) jokin oletettavasti aikaa kestävä, vaikka varmasti monenlaista hetken muotikomppia tuleekin myös ehdokkaiksi.
   
 4. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Vähän menee OT:ksi mutta mielestäni Kouvolassakin voitaisiin kunnioittaa perinteitä ja joko päivittää tama KooKoo Marssi - YouTube Marssi) tai tehdä tästä uusi versio. Jukureiden uutta maalilaulua odotellessa, toivottavasti samat sepät duunaamassa mitkä hurrikaanin teki.
   
 5. iiron_troikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme - viisikirjaimiset joukkueet
  Jukureiden avauskaudelta odotan että joukkue ei päädy kahden viimeisen seuran joukkoon. Syynä se, että Jukurit on ollut Mestiksen kestomenestyjä ja siksi ensimmäisen liigakauden tavoite on oltava perinteistä viimeisen sijan välttämistä korkeampi.

  Pelaajien kohdalla odotan nimiltä Rajaniemi, Hietanen, Hämäläinen, Asplund ja Nättinen potentiaalin mukaista vastuunottoa. Nättisen kohdalla tältä keski-Suomen Giroux'lta odotuksissa on yli 30 pisteen kausi. Veteraaneilta kuten Vaarasuo, Kauppinen ja Sipiläinen odotan aseman mukaista johtamista jäällä ja jään ulkopuolella.

  Dufvalta odotan että tämä pystyy uusimaan tapaansa rakentaa ja johtaa joukkuetta. Vaikka kaupunki ja joukkue ovat samat, vuosi on 2016 ja sarjatason vaatimukset aivan toista luokkaa kuin aikanaan.

  Mikkeliläiseltä yleisöltä odotan että he tulevat paikalle otteluihin ja näyttävät että matalahkot Mestis- katsojamäärät olivat vain leipääntymistä sarjatasoon. Kyllä ensimmäisenä liigavuonna on kohtuullista odottaa että yli 3,000 katsojaa per peli löytää tiensä hallille (ja tuolloinkaan kapasiteetista käytössä ei olisi vielä kun 2/3). Realistina veikkaan kuitenkin että Jukurit jää tuon kolmen tuhannen alle.
   
 6. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Onnittelut Jukureille ensimmäisestä Liigavoitosta ja vielä suoraan 3p voitto! Uskallan ennustaa peliä näkemättäkin, että ei jää viimeiseksi tällä kaudella
   
 7. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  Paljonkohan olisi kerroin sille että tämä olisi ollut tämän kauden viimeinen 3pisteen voitto. Siispä veikkauksesti tullee toteutumaan.
   
 8. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Mentiin jo 9 pelin jälkeen ohi sun ennusteesta.. Hauska lukea näitä vanhoja viestejä muutenkin.
   
 9. paraspelaaja Jäsen

  Itse olen jäänyt koukkuun tuohon vanhojen viestien selailuun. Jännä miten ajat muuttuu. Ja hauskinta on se, että nämä samat ihmiset, joita Jukurit kiinnosti silloin kun näytti huonolta, ovat nyt huuman keskellä kadonneet kuin pieru saharaan - toki varmaan tälläkin hetkellä kykkivät jouksuhaudoissaan ja odottavat milloin hommat alkaa taas mennä kohti aunusta. On pakko käyttää esillä esim. nimimerkki Penaz, joka on minulle jäänyt mieleen yhtenä ärsyttävimmistä Jukuri-osion manaajista viimeisten parin vuoden ajalta; yhtään positiivista Jukuri-aiheista viestiä ei tainnut tulla. Ei ole edes kouvolalainen, joka tekee asiasta entistä hullunkurisemman. Jokainen voi itse käydä katsomassa niitä settejä. Kouvolalaisilta tuli luonnollisesti erittäin hyvää humppaa, mutta toki meidän kaikkien yhteinen tangokuningas on karate Mauri, ei siitä päästä mihinkään. On Jukuri-heimon velvollisuus tehdä leikekirja Maurin viisauksista. (liiganousuhuumorin lisäksi leikekirjaan on allekirjoittaneen velvoittamana sisällytettävä myös keskustelu, jonka Maurin kanssa kävimme koskien erään valmentajan nousua maan huipulle)

  Haasteita riittää kiekkokulttuurin juurruttamisessa Mikkeliin, ja runsaasti. Mutta onhan tämä kaikki helpompaa, kun juoksuhautalaisten kiväärinpiiput alkavat ruostua ja mikkeliläisetkin ovat kääntyneet täysillä Jukurien puolelle. On aika saada päätös spiraaliin, tulkitsi eräs kotimainen pop-artisti taannoin. Tässä hengessä, jätän seuraavan tähän ja rauhoitun hetkeksi takavasemmalle nauttimaan Etelä-Savolaisesta kiekkohuumasta. Lainaus:
   
 10. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Niin hassulta kuin tämä kuulostaakin, niin mielestäni Jukurit on saavuttanut jo nyt koko kaudelle asetetut tavoitteet.

  On pystytty haastamaan muut joukkueet ja pisteitäkin on tullut. Ei olla sarjan viimeisiä.

  Jukureista puhutaan kaupungilla. Ikioma Areenankin on moni löytänyt. Tunnelma hallissa on erihyvä ja joukkue pelaa hyvällä asenteella. Sitä viime vuonna kaipaamaani tunnetakin on peleissä.

  Seuraava steppi onkin sitten pleijarit, mutta ne siintävät vasta horisontissa. Matka on pitkä ja ottaa aikaa vuosia.

  Nautitaan nyt kun voidaan ja innostetaan myös uusia kasvoja hallille. Itse olen pyrkinyt nappaamaan mukaan aina yhden kaverin hallille, joka ei ole peleissä paljoa käynyt. Täten olen pyrkinyt tartuttamaan innostusta myös muihin. Heitänkin haasteen myös muille heimolaisille, viekää uusia kasvoja hallille. Veikkaan, että moni näistä tulee ja jää.
   
 11. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Onhan Jukurien menestys ollut minulle suuri yllätys ja mielenkiinnolla tulen seuraamaan joukkueen loppukautta. Mielenkiintoista on myös nähdä, jos Jukureille tulee kauden aikana vaikeampia aikoja niin täyttyykö kotihalli myös silloin vai ovatko mikkeliläiset gloryhuntereita.
   
 12. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ymmärrän ajatuksen taustalla, mutta toivottavasti tähän ei tyydytä. Jatkakaa nälkäisenä loppuun asti hyvää lentokeliä. Hienosti on teillä liigataival alkanut!
   
 13. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lainaus:
  Ruokahalu kasvaa syödessä, sanoo sananlasku. Ja toivottavasti näin on Jukurienkin kohdalla. Mutta onhan tässä jo näytetty aika paljon heti alkukaudesta. Itse asiassa nyt on jo alkanut kiinnostaa tätä kautta enemmän se, miten seuraavalla kaudella menee. Tosin näin loistavaa alkua tuskin voi odottaa ihan joka syksy... :)
   
 14. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Kotipeleit ovat olleet vaikeampia Jukureille. Uskoisin silti, että hallille tullaan, koska on mukava seurata tunteella taistelevaa joukkuetta, joka yrittää sinnitellä Liigassa. Vaikeita aikoja tulee varmasti ja uskon että alkuhuuman jälkeen katsojamäärätkin tippuvat arkipeleissä sinne 3.000 tasoon, joissakin peleissä jopa alle.

  Toivottavasti joukkue pystyy haastamaan muita joukkueita myös myöhemmin. Uskon ja toivon, että pieni mutta pippurinen Jukurijoukkue on hankala vastus myös loppukaudesta, vaikka isot ja mahtavat saavatkin joukkueet toimimaan ja laittavat moottoritiellä vilkkua ohituksen merkiksi.

  Toivotaan kuitenkin että tunne säilyy läpi kauden.
   
 15. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Ei jaksa lähteä dissaamaan dissaajia. Ehkä heillä oli kantimena puhdas pelko Jukureita kohtaan. Sen verran oli ajojahtia päällä. Hyvin menee, mutta menköön!
   
 16. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Yksi tavoite on saavutettu!

  Jukureilla on nyt 32 pistettä. Siis saman verran, kuin KalPalla sen noustua takaisin Liigaan kaudella 2005-06.
   
 17. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Lainaus:
  Aaa, tääkin. Ajattelin, että viestistä automaattisesti ymmärtäisi, että puhuin Jukurien ja SaiPan keskinäisistä matseista. Koska Liigan ottelumäärä nyt oli toki jo betonoitu.

  Mutta joo, kohta se meidänkin ensimmäinen keskinäinen tulee eteen. Myöhempään kuin uskoinkaan.

  Ja eikä siinä, Jukurit on aloittanut kauden paljon paremmin, mitä odotin. Uimalakki on kyllä loitsunnut tuosta rosterista irti aikamoisen määrän tahtoa ja mitä olen maalikoosteita katsellut, niin välillä jopa taitoakin irtoaa.

  Olen ollut ehdottoman väärässä siinä, kun odotin Jukurien jäävän melko varmasti sarjassa viimeiseksi. Sille tontille se ei enää tipu, vaikka sijoitus voi ja todennäköisesti tullee hieman vielä tippumaankin. Miten paljon, sen näyttää aika. Sarja on pitkä ja vasta kolmannes pelattu. Muttei se ota mitään pois Jukurien alkukaudesta. Se on ollut enemmän kuin hyvä. Se on ollut erinomainen.

  Eikä itselläni ole ainakaan mitään ongelmaa sitä myöntää. Eikä ikinä ollut mitään antipatioita seuraakaan kohtaan. Ehkä lähinnä siksi, ettei ole ollut ikinä seurasta minkäänlaista mielipidettä, kun matsiakaan ikinä seuralta nähnyt. Kesällä kun katselin rosteria, pidin kerhoa yhtenä Jukurien haastajana jumbosijasta. Ja mikä hienointa, nyt näyttää vahvasti siltä, että Jukurit ei ole näistä kahdesta se heikoin lenkki.

  Ja alkukauden perusteella pisteet eivät mene meille 12-0. Jukurit tuskin tekee sportteja. Miten ne menevät, jääkin nähtäväksi. Ihan mielenkiintoisia pelejä luvassa.
   
 18. tommp Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Philadelphia Flyers, Jokerit
  Tää viesti on vähän turhake, koska olisi ehkä pitänyt ennen kautta jo selitellä, mutta kirjoittelen kuitenkin.

  Oma ennakko-odotukseni ensimmäiselle liigakaudelle oli/on vähintään parempi runkosarjasijoitus, kuin aikaisempina kausina nousseilla joukkueilla oli ensimmäisellä kaudella nousun jälkeen. Lähdin kauteen sillä mielellä, että on ihan selkeä pettymys, jos niistä ei pystytä parantamaan. Jukurit oli kuitenkin Mestiksessä dominoivin joukkue ja urheilullisesti joka kausi mieltä lämmittävän vahva; kun muut hankki vanhoja kehäraakkeja, Jukureilta löytyi aina uusia nimettömiä pelaajia loistamaan Mestis-kentillä. Joka kausi he sitten lähtivät pois ja aina oli pelko, mitä seuraavalla kaudella tapahtuu. Jos sä jäät 16 kauden aikana neljästi mitaleitta, niin odotukset luulisi olevan vähän korkeammalla mitä esim. täällä on puitu.

  Budjettiin ja yleisömääriin vedoten Jukureita on taidettu eniten povata jumbosijoille. Mulle on vain muodostunut ulkopaikkakuntalaisena fiilis, ettei Mikkelissä rahalla oikein missään urheilulajissa mennä eteenpäin, vaan urheilullisuudella (ok, Kampparit taisi saada sen sveitsiläisen sponssauksen ja sitten rupes mestaruuksia tippumaan :D). Mikkelissä taitaa olla myös edelleen vahva kuningaslajin kulttuuri elossa, vaikka siellä ollaankin jo aika pohjilla. Näin upeat yleisömäärät oli itsellenikin yllätys. Aivan huikeaa työtä tehty sen eteen.

  Niin, onhan se nyt helppo kertoa tämä kun joukkueella sujuu loistavasti. Se tapa millä Jukurit dominoi Mestistä, taisteli yksissä liigakarsinnoissa ja on hoitanut asiansa muutenkin, vain loi itselleni paljon odotuksia liigakaudelle. Risto Dufvan paluu vain vahvisti odotuksia. Tasaisessa sarjataulukossa ei kuitenkaan suuria notkahduksia sallita, ja kriittisimmät hetket ovat vasta tulossa. Ja jos niistä ei selvitä, olen pettynyt.

  EDIT: Yksi odotuksistani oli myös, ettei mikkeliläistä huumoria otettaisi pois ottelutapahtumista. Petyin vähän kun kirkonkelloja ja pikkukakkosta ei ole enää kuulunut, mutta HPK-pelissä naurahdin kun päätybannerissa luki vierasjoukkueen aikalisän aikana "Ne on paniikissa!". Tosin itku tällä kertaa lyhyestä ilosta, kun Pennanen tiesi mitä teki.
   
  Viimeksi muokattu: 18.11.2016 klo 05.15
 19. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Niin sarjassa esim. viidennen ja kymmenennen välillä eroa on vain viisi pistettä, joten joukkueen sarjasijoitus voi aika nopeasti huomattavastikin parantua tai huonontua.
   
 20. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Nyt kunon saavutettu se Kalpan kauden pistemäärä, niin olisihan se mukava seurata RD:tä naamakirjassa. Onhan se vaan niin iso toive, ettei siihen edes Joulupukki pysty. Toisaalta Jukurithan tunnetusti tekee ihmeitä hetkessä ja mahdottomat vievät hetken aikaa.
   
 21. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Odotin kyllä jotain ihan muuta. Ei tässä kai muuta sanoo ku hattuu nostaa... tämän kommentin kirjoittaminen sattui kun myö kontataan huolella. No ensi kausi teillä sitten mestaruuskrapulassa penkin alle :)
   
 22. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lainaus:
  Ensi kauden konttaaminen olisi pieni hinta maksettavaksi jos debyyttikaudella voitettaisiin mestaruus, olen valmis tekemään nämä kaupat. :D
   
 23. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Mukavaa, että Savo pitää lippua korkealla. Onnea.
   
 24. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Aika monet ennustajat ja asiantuntijat olivat kyllä oikeassa, kun tarkemmin miettii. Synkkä ja pimeä marraskuu tosiaan toi murskalukemia tullessaan.
   
 25. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Tässä ketjussa on herkullista allekirjoituskamaa harvinaisen paljon. Ei kuitenkaan viitsi niitä vaihtaa tuohon totuuteen, minkä ennen kauden alkua sinne löin.