Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Mitä odotat Jukureiden ensimmäiseltä liigakaudelta?

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Jomppa75, 24.04.2016 klo 17.51.

 1. Jomppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Näin on nyt kulunut reilu viikko Jukureiden toistaiseksi viimeisen mestiskauden päättymisestä ja kuten tiedetään, se päättyi parhaalla mahdollisella tavalla. Juhlat lie juhlittu ja saunat saunottu. Vaan nyt ollaan uuden aikakauden edessä, siirtyminen pääsarjaan. Mitä se tuokaan tullessaan? Millaisia odotuksia ja ennakko-ajatuksia tuleva ensimmäinen liigakausi herättääkään jääkiekkoa seuraavien mielissä? Sitä olen tässä viime aikoina mietiskellyt. Siksipä tämä ketju. Viimeinen kimmoke tälle ketjulle oli, kun joku Hermeksen kannattaja nimesi Jukurit liigan suurimmaksi vitsiksi omassa keskusteluosiossaan, aika hyvissä ajoin ennakkoon ja mitään näkemättä. Tästä tietysti voisi päätellä niitä odotuksia noin yleisesti, mutta ovatko kaikki tätä samaa mieltä?

  Vaikka rosteri on vielä julkistamatta, on jonkin verran kuitenkin kantautunut huhuja joukkueen kokoonpanosta. Valmentajat tiedetään, Dufva/Nieminen. Tässä on melkoinen parivaljakko, ainakin haastateltavaksi. Uskoisin että tulevalla kaudella ns. Tarinan mestaruus tulee Jukureille, sen verran verbaalisesti lennokas valmentajakaksikko Jukureilla on. Epäilemättä varsinaista valmennusosaamista on myös yllinkyllin. Hieman kuitenkin mietityttää, että kun Ristolla on täällä Mikkelissä kova status ja vankka asema, miten se vaikuttaa valmennukseen? Onko asema jo liiankin vahva ja sitä kautta näkemykset kiveen hakattuja ja kukaan niitä ei pysty haastamaan. Mene ja tiedä. Millainen tulee olemaan pelitapa? Mennäänkö taas armottomaan trap-kiekkoon ja lähdetään joka otteluun puolustamaan ja heittämään pitkää. Toivon, ettei näin käy, vaan Risto on uudistunut ja uudistanut pelitapaansa ja sallii myös hyökkäävämmän pelin. Ja mikä on Niemisen rooli valmennuksessa? Erittäin mielenkiintoista seurattavaa.

  Mikäli pelaajahuhut osuvat kohdilleen, niin joukkue on kyllä mielestäni ihan vallan pätevä ensimmäiseksi liigarosteriksi. Ihan ehdottomia huippunimiä ei ole ilmeisesti tulossa, mutta se on ihan odotettavaakin, kun täytyy huomioida aina ne perhanan pelimerkit. Taloushan sen joukkueen sanelee. Kuitenkin nuo huhuissa pyörivät nimet antavat kyllä ihan kohtuullisen mahdollisuuden taistella pisteistä ja myös kerätä niitä. Voitosta voittoon Jukurit ei varmasti tule menemään, mutta uskon, että myöskään mikään täysi heittopussi joukkue ei ole, vaan niistää tasaisesti pisteitä ja taistelee sijoilla 10-15.

  Markkinointipuolella laitettaneen piakkoin täysi hönkä päälle. Vähän kyllä ihmettelen, miksi näin ei jo ole. Mestaruus on kuitenkin hanskassa, kausi paketissa ja uusi yllättävän nopeasti edessä. Eikö sitä nyt pitäisi olla näkyvissä lehdissä ja paikallismediassa ihan täysillä. Toki kaupungilla näkyy mainoksia liigakausarista, mutta siltikin on vähän hiljaista. Tyyntä myrskyn edellä? Ilmeisesti kuitenkin yritysmarkkinointi on käynyt isollaan jo kotvan ja se on erinomainen juttu se. Ensi viikon keskiviikkona 27.4. tulee joukkueen julkistus, jossa päävalmentaja käy joukkueen läpi pelaaja pelaajalta keskustan kauppakeskuksessa yleisötilaisuudessa. Se on varmasti hieno tapahtuma ja viimeistään silloin potkaistaneen iso mylly markkinoinnissa käyntiin.

  Eli näillä ajatuksilla tulevaa liigakautta kohti. Mitä sinä odotat Jukureilta tulevana kautena?

  Edittiä: korjattu tuota Liigan joukkuemäärää....
   
  Viimeksi muokattu: 24.04.2016 klo 18.45
 2. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Poimin ansiokkaasta avauksesta yhden kohdan, joka on hyvä lähtökohta ensimmäiselle liigakaudelle. KooKoon osalta on puhuttu paljon "uskottavasta liigajoukkueesta" niin kaukalossa, kuin sen ulkopuolellakin. Odotan Jukureilta samaa, voittoputket jäävät lyhyiksi ja joskus voi tulla lunta tupaan oikein kunnolla, mutta kokonaisuutena katsottuna tasaisesti pisteitä keräävä ja joka ilta kaikkensa jäällä jättävä Jukurit on mun odotusarvo.

  Jännä muuten nähdä, että onko suomalainen kiekkoyhteisö ja etenkin nämä vatipäitä täynnä olevat "kiekkomediat" oppineet mitään vai leimataanko 2 viikkoa ennen kauden alkua 2/3 Jukuri-joukkueesta epäonnistujiksi ja lopuistakaan ei ole mihinkään. Kannattaa säilyttää ne arviot, ainakin KooKoon osalta niitä on nyt ihan viihdyttävää lueskella.
   
 3. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Ihan hyvältähän tuo Jukureiden "huhuttu" jengi näyttää. En usko että Jukurit viimeiseksi sarjassa jää. Mitähän pitäisi tapahtua että RD saisi monoa, 30 tappiota putkeen heti alkuun ei varmaan riittäisi horjuttamaan RD:n arvovaltaa. En siis usko että noin käy, kunhan mietiskelin.
   
 4. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Itsekin harmittelin aiemmin keväällä (vielä viimeisen mestiskauden ollessa päällä) melko vaisua liigarummutusta, mutta toisaalta kun hieman tarkemmin on tätä pohtinut niin uskon että joukkueeltakin on fiksuinta aloittaa lyömään rumpua kunnolla vasta kun joukkue on tiedossa. Tällä hetkellä potentiaaliselle katsojalle voidaan joukkueena myydä ainoastaan Kauppista, Vaarasuota, Henritiusta, Kalliolaa ja Laakkosta (nämä siis ainoat kellä on tällä hetkellä sopimus ensi kaudesta, optiokavereita toki viimeisen mestiskaudenkin joukkueessa useita ja useita heistä myös soisin liigajukureissa näkeväni) ja kaikki kunnia luetelluille pelaajille, mutta liigajoukkueen myynninedistäminen vaatii myös nimekkäämpiä kavereita yleisölle myytäväksi.

  Eli eiköhän keskiviikkona ole hyvät myyntihulinat käynnissä joukkueenjulkistuksen jälkeen ja jatkuvat varmasti kunnon rumballa pitkään. Jos itselläni ei jo olisi kausaria ensi kaudelle, tulisi sellainen todennäköisesti ensi keskiviikon tilaisuudessa viimeistään hankituksi.

  Sijoituksista ei uskalla sanoa mitään, mutta taisteluilmeen puutteesta ei uskoakseni pitäisi päästä kenenkään Jukureita syyttämään ensi(kään) kaudella. Nemon termein "Tarinan mestarit" ja katsotaan sitten vajaan (tai eihän sitä koskaan tiiä vaikka vasta reilun...) vuoden päästä miten meni peliesitysten valossa.
   
 5. paraspelaaja Jäsen

  Hyvä ketju. Urheilullisesti odotan tietenkin tuloksellisesti, mutta ennen kaikkea pelillisesti uskottavaa joukkuetta. Jonkinlainen pelillinen identiteetti täytyy saada näkyviin. Itse toivon, että se olisi moderni Meidän peli (jolla esimerkiksi KooKoo teki ihan kohtuullista tulosta viime kaudella), mutta nythän Dufvalla on - suoraan sanottuna aikamoisena vastarannan kiiskenä - todellinen näytönpaikka tämän hetken johtaville valmentajille/analyytikoille. Kaikki johtavat valmentajat Suomessa peluuttavat Meidän peliä, jopa havumetsäkiekon ammattimies Antti Törmänen on joutunut alistumaan finaalisarjassa ja HIFK pelaa Meidän peliä (joskaan ei kovin tyylipuhdasta sellaista). Lukon viime vuosien tapa pelata jäi jotenkin hämäräksi, se oli pääosin erikoista sekasikiökiekkoa, jossa ei ainakaan pelinopeudella herkuteltu. Dufvalla on kaikki valta maailmassa luoda haluamansa pelillinen identiteetti, oli se sitten "normaali nykyaikainen lätkä", tai jokin hyvin omaperäinen tapa pelata jääkiekkoa vuonna 2016. Media seuraa Jukureita varmasti tarkoin, joten mahdolliset epäkohdat tultaneen huomaamaan. Valveutuneet huomaa sen katsoessaan kentälle, Tiku ja Taku ja muut uniset varmaan siitä, jos Jukurit häviää liikaa pelejä.

  Luulisi, että urheilullista uskottavuutta Jukureilta löytyy eniten nousijakolmikosta Sport, KooKoo, Jukurit. Sen suhteen ei pitäisi olla ongelmia, joten kaukalon ulkopuolinen uskottavuus on aika isossa osassa. Värikkyyttä seurasta löytyy (täytyy olla todellinen idiootti jos vielä Dufvien ja kumppanien jälkeen pitää Jukureita HMV:nä), ja toimistollakin on aika meritoitunutta suorittajaa. Kun tälle linjalle on lähdetty niin toivottavasti Jukurit nyt sitten on paljon esillä mediassa, paljon esillä Mikkelissä, ja Etelä-Savo kääntyisi lopullisesti Jukurien bandwagoniin. Tärkeintä olisi saada Jukurien pitkäaikainen brändiongelma(sitä enempää tässä avaamatta) kukistetuksi ja seurasta tulisi koko Mikkelin ylpeydenaihe. Lähellä ollaan jo. Jos kaikki menee hyvin, Jukurit nousee Mikkelissä ilmiöksi ja yleisökeskiarvo nousee (reilusti?) yli 3000 silmäparin.

  Lainaus:
  Tulet oikeasti yllättymään mitä on tulossa. Nuo pojat tuolla toimistolla ei lähde vetämään normikaavan mukaan... Viime ajat on vielä mennyt yrityshommien kanssa, mutta niin olen kuullut, että kampanja koko kesän ajan tulee olemaan raju. Ei ehkä niinkään markkinointi - Vesalaisen johdolla ollaan lähdetty painottamaan itse markkinoinnin lopullista tavoitetta - myyntiä. Normi kaduntallaajalle tullaan myymään Jukureita ja ensi kautta aggressiivisesti. Twitterissä Vesalainen taisi mainita tavoitteeksi, että juhannusaattona on ensimmäinen kotipeli loppuunmyyty.

  Kiva seurata tulevana loppukeväänä/kesällä miten homma etenee. Kyllä tästä hyvä tulee!
   
 6. Jomppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Hyvä kuulla ja hieno homma että juuri tähän tullaan panostamaan, tässähän se iso kompastuskivi on ollut jo vuosikaudet..
   
 7. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Itse odotan juurikin KooKoon kaltaista tulevaa: uskottavuutta, mutta vielä enemmän odotan mikkeliläisyleisön löytävän Kalevankankaalle joukkueen tuoksi alkuhuuman jälkeen. Ei Kouvolassakaan syksyllä tiistai-iltana aivan älyttömästi porukkaa käynyt, mutta riittävästi, että yleisökeskiarvo nousi niinkin komeaksi kuin se nousi, noin 3800 on hieno saavutus. Jukureille toivon hyviä lukuja ja yleisökeskiarvon jäädessä alle 2800 olen pettynyt vaikka moni mikkeliläinen olisikin tyytyväinen.

  Kiva jos ei viimeiseksi jäisi, kunhan se ei tapahtuisi KooKoon kustannuksella. Piste per peli olisi hieno saavutus ja mielestäni silloin ei puhuttaisi aivan heittopussijuokkueesta. Tätä odotettiin myös KooKoolta joten ei sitä enempää voisi odottaakaan myöskään Jukureilta.

  Ottelutapahtumiin toivon parannusta mikä taitaakin olla tulossa. Vastustajan kunnioitusta niin Harppa-Sedältä kuin myös muulta yleisöltä vaikka ylilyöntejä tapahtuu lähes joka joukkueelta. Sen on todistanut jo käynnissä oleva finaalisarja, että mopo ei aina faneilla pysy hanskassa.

  Paikallisesti toivon Jukurien ja KooKoon kohtaamisista suuria tunteita sekä KooKoon täydellistä dominointia, koska joukkueen pitäisi olla valmiimpi, kun kerran runko ja avainpelaajat ovat jo vuoden harjoitelleet keskenään. No ei se helppoa ollut Sportillakaan kohdata uutta Liigatulokasta KooKoota kohtaamissaan otteluissa.

  Tuossa nyt hieman omia mietteitäni ja odotuksia.
   
 8. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Voittamisen perinteet on yksi niistä kulmakivistä mihin toivon joukkueen iskostuvan. Taisteleva, periksiantamaton Jukurilauma, joka napsii voiton sieltä täältä ja joka jättää jäljen koti -kuin vieraskaukaloonkin. Se riittää minulle. Toivottavasti RD ja Nieminen pystyvät luomaan omanlaisensa sävellyksen valmennukseen. Mielenkiintoista nähdä muuttuuko RD:n pelikirja mihin suuntaan, kun ollaan altavastaajia joka pelissä? Itse antaisin kisällille jonkun tontin pelikirjan rakentamisessa, mutta antaako Jumala?

  Markkinoinnin ja muutenkin median köyhyyttä olen ihmetellyt finaalin jälkeen! Sielllä on miehet ja naiset sotisovassa, mutta juoksuhaudoissaan?! Luotetaan Paraspelaajan sanaan ja odotetaan.
   
 9. Viheltämätön Paitsio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sarja-tulokas Etelä-Savosta
  Mitä markkinointiin tulee, niin yrityspuoli on hyvässä vauhdissa ja yleisölle uskoisin ison vaihteen menevän silmään tosiaan tuon keskiviikon tilaisuuden rytmittämänä.

  Joukkueelta odotan ensimmäiseltä kaudelta tasaista -vähän viimevuoden Kokoon tyyppistä- suoritusta, jossa välillä voitetaan ja välillä hävitään, mutta pääasiassa sellainen jämäkkä tekeminen näkyy päällepäin myös huonoina iltoina.
  Sijat 10-15 lienee se, mitä on lupa odottaa.

  Positiivista on se, että asiasta puhutaan "kaupungilla" positiivisessa mielessä jo nyt, eli moni odottaa
  a) ensi viikon julkistustilaisuutta
  b) harkkapelien alkua
  c) kauden alkua
   
 10. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Aika paljon on jo omatkin odotukset tuossa aiemmin listattu muiden kirjoittajien toimesta, mutta se mitä odotan eniten on LIIGA-kiekkoa!
  Mestis oli hienoa aikaa, mutta kyllähän tämä sarja on nyt vaan nähty. Tunne ja intohimo puuttuu.
  On hienoa taas kohdata Kookoo ja Sport puhumattakaan liigan "isoista".

  Jukureilta odotan uskottavaa tekemistä läpi kauden ja viimeisin sijan välttämistä. Se riittää minulle urheilullisesti ensimmäisellä kaudella. Liigan myötä olisi hienoa jos uusi "buumi" saataisiin rakennettua joukkueen ympärille. Ennusmerkit on hyvät tällekin.
  Toivottovasti päätykatsomo (oma) saadaan myös uudelle tasolle, tämänhetkinen touhu ei vain riitä.
   
 11. Dufvan hauskoja haastatteluja, yleisömäärän kaunistelua ja ilmaislippuja, tunnustusta peliesityksille ja matkustaville vieraskannattajille muilta liigapaikkakunnilta, jatkoajan palstan mikkeliläisten itkua, 'keltapesua' ja pelitapakeskustelua, tappiollista taloudellista tulosta, jonkun hyvän pelaajan tyhjennysmyyntiä Kouvolaan keväällä, ainakin yhtä jotain hyvää naurettavaa kohua esimerkiksi akselilla kyläpäällikkö / dj / toimiston talousrikolliset / jukureiden some. Harmi ettei Sidin selostuksia Ruudussa. Keskinäiset - välttämätön paha.
   
 12. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Parasta pelillistä suoritusta debyyttikaudelta, jota liiganousun saaneelta triolta on nähty (koska RD feat Asplund) ja vastaavasti trion huonoin taloudellinen tulos. Siinä odotukset.
   
 13. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Onnea Liigaan. Uskon, että kaukalossa Jukurit pärjää samaan tapaan kuin Sport ja Kookookin pärjäsivät tällä kaudella. Eniten jännäämistä on yleisömäärissä. Karjalaisessa luki muutama viikko sitten, että nykyisin Jokipojat laskee laskureilla jokaisen halliin tulijan ja ilmoitettu yleisömäärä on sama kuin hallissa olevat ihmiset eikä siinä ole yhtään haamuja mukana. Toivottavasti Jukuritkin ilmoittaa yleisömäärät oikein, eikä laske haamuja, kuten jotkut liigajoukkeet näyttäisivät tekevän.
   
 14. A.P.Järvi Jäsen

  Itse odotan, että Jukurit pyrkii jatkossakin omalta osaltaan (mikäli edes mahdollista) kehittämään liikennejärjestelyjä hallin lähettyvillä. Omalla autolla Kalevankankaalle saapuminen ja sieltä poistuminen on todella hidasta, jos yleisöä on kovinkin paljon yli 2000. Muiden liigapaikkakuntien halleilta pääsee nimittäin nopeammin pois, vaikka yleisöä olisi moninkertainenkin määrä. Minulla ei ole mitään suoria vastauksia, miten hommat pitäisi hoitaa, mutta ylistetty varuskunnan Vietkong-reitti ei välttämättä sittenkään ole kaikkien ongelmien ratkaisu.

  Lainaus:
  Olen tainnut joskus tästä kirjoitellakin, mutta tietääkseni ne ovilla olevat piipparit, jotka noudattavat samaa tekniikkaa Liigassa ja Mestiksessä, eivät sinänsä laske yhtään mitään, vaan ainoastaan rekisteröivät, onko kyseisellä lipulla jo kertaalleen tultu sisälle vai ei. Liigajoukkueen (tai Mestis-joukkueen) ei muutenkaan ole mitenkään järkevää ilmoittaa huomattavasti todellisuutta suurempia yleisömääriä. Asiasta saattaa nimittäin tulla verottajan kanssa "keskustelua" ajan myötä. (Muutoinkaan ei kannata aina uskoa kaikkea, mitä sanomalehdessä kirjoitetaan.)
   
 15. Jomppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Noihin liikennejärjestelyihin liittyen kuulin viimeisissä matseissa, että siihen Raviradantien varressa olevalle hiekkaparkkikselle rakennettaisiin kokonaan uusi autokaista ja ottelutapahtuman sisään- ja ulosmenoliikenteen aikana sekä entinen väylä että uusi kaista vetäisivät liikennettä samaan suuntaan. No joo, siinä parkkiksen kohdalla varmaan onnistuisikin, mutta miten sitten oppilaitosten ja asuntoloiden kohdalla. Enpä tiijä siitä. Niinkuin sanottu, tämä on aivan puhdasta kuulopuhetta, mutta asiaa ainakin yritetään jotenkin järjestää. Se on totta, että varuskunnan reitti ei vedä tarpeeksi autoja ja lähivuosina kun samalle kulmalle tulee vielä se AMK-areena, niin pakkohan siihen on joku ratkaisu löytää. Tuskaiset liikennejärjestelyt eivät ainakaan helpota yleisön löytämistä hallille.
   
 16. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Ylläolevaan viitaten hiekkaparkkiksen muuttaminen ajokaistaksi olisi itse asiassa hyvä ratkaisu, koska hietikon eteläreunasta lähtee jo kahteen suuntaan teitä. Eli käytännössä saataisiin Pohjoisväylän liikennejako käyttöön lähes heti hallin pihalta. Tarkoittaa toki että parkkeeraus tapahtuisi jatkossa pääosin raviradan kentällä hallin takana (josta pääsisi myös Mikkelin Ho Chi Minh polulle jos vaan alla maastoauto tai jos ko. reitti saataisiin hieman parempaan kuntoon).
   
 17. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Katsokaa edelleen se areenan kehityssuunnitelma verkosta. Siinä on esitetty miten pysäköinti ja kulkuväylät tullaan järjestämään tulevaisuudessa Kkankaalla.
   
 18. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  1) Erilaista tapaa tehdä asioita. Myynti/markkinointi/viestintäosastolla on osaavat tekijät, joilla ei ole aiempia Mikkeliin liittyviä sidoksia tai esteitä tehdä asioita rohkeasti uudella tavalla. Vesalainen aloitti organisaatiossa aiemmin kuin oli suunniteltu, samoin Tuominen. Yritysmyynti on mennyt usealta taholta kuultujen puheiden mukaan hyvin. Joukkueen julkistamista on aikaistettu toukokuulta huhtikuun loppuun, joten silläkin osastolla asiat ovat menneet suunniteltua paremmin. Mestiskausi ja mestisaikakausi on nyt paketissa. Jos hallitonttuihin on uskominen ja miksei olisi, niin keskiviikon joukkueen julkaisusta alkaa suunnitelman mukaisesti iso pyörä pyörimään tavan tallaajille suunnatun näkyvyyden ja myynnin osalta. Loppukesällä tuskin kenellekään Mikkelin alueella on epäselvää, että syyskuussa kaupungissa pelataan Liigaa.

  2) Uskottavaa loppuun saakka taistelevaa yritteliästä reaalikiekkoa. Kirjoitinkin aiemmin toiseen ketjuun, että meidän pelin muunnelma ei välttämättä ole paras vaihtoehto, koska jos toisensa kumoavat muuttujat kuten pelitapa ja valmennus otetaan pois, ratkaiseviksi tekijöiksi nousevat pelaajat ja tässä osiossa hyvästä scouttauksesta huolimatta Jukurit on Liigan pienimmällä budjetilla useammin häviäjän kuin voittajan roolissa. Asioita voi tehdä eri tavalla tässä yhden totuuden maassakin. Lisäksi odotan ja toivon, että sama tuleva pelillinen Jukuri-identiteetti viedään myös junnujoukkueisiin.

  3) Ottelutapahtumaa 2.0. Lippujen ostosta parkkipaikkoihin, järkkäreistä kioskien tarjontaan, musiikista erätauko-ohjelmaan ja fanikatsomosta mediakuutioon. Kohderyhmänä tulevalla kaudella ovat ennen kaikkea uudet tai harvoin hallilla käyneet katsojat, joille on pahimmillaan se yksi peli ja yksi mahdollisuus muodostaa positiivinen mielikuva muualle levitettäväksi ja kimmokkeeksi tulla uudestaan peliin. Missään osiossa ei saa tulla vaikutelmaa, että tää on tätä samaa mestiskamaa.

  4) Tunnetta ja intohimoa. Elämyksiä. Niin kentällä, katsomossa kuin mediassa. Ja myös otteluiden välisenä aikana, ei vain pelipäivinä. Kentällä pelattava peli on syy tulla ottelutapahtumaan, mutta muille kuin lajiniiloille pelin lisäksi positiivinen elämys ja kokemus vastineesta rahoille ja ajankäytölle on syy tulla takaisin vaikka kärjistettynä ei kunnolla ymmärtäisi, mikä on paitsio.
   
 19. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Sitä ainakin, että nämä "varmastitulensittenkunollaanliigassa"-ihmiset osoittautuvat sanojensa mittaisiksi. Tätä on kuultu paljon ja hyvin hyvin monen suusta viimeiset pari kautta, jos ei enemmänkin. Kokonaisuutena hyviä pointteja on ketjuun heitelty.
   
 20. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Ensimmäiseltä liigakaudelta odotan että pyyhitään KooKoolla sekä Sportilla lattiaa ;) Ja kun päästään sanaan Sport, niin on myös liikkunut pienimuotoista huhua että ensimmäinen kotiottelu ensi kaudella olisi juuri Sporttia vastaan.
   
 21. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Eikö ne nyt saaneet sovittua että eka ottelu olisi Savon derby, Jukurit - KalPa. KooKoo sai SaiPansa alkuun.
   
 22. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Tupla kotiotteluilla kuulemma alkaa niin Kalpa ja Sport voivat molemmat onnistua heti alkuun. Kalpa toki ensimmäisenä
   
 23. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Tämä kyllä passais, keltapaitaisten keskinäinen heti alkuun niin luulisi inehmoita kiinnostavan koko laajassa Savonmaassa.
   
 24. Linnankundi Jäsen

  Ainakin syksyllä liigahuumaa ja täysiä katsomoita. Jonkinlaista menestystä alkukierroksen peleissä. Huuma ja menestys hiipuu kauden kuluessa. Talous tulee olemaan tiukoilla (kuten valtaosalla liigajoukkueista), mutta uskon Jukurien selviävän ensimmäisestä kaudesta kuitenkin kuivin jaloin. Lopullisesti sarjassa bottom 3:ssa ja jos välttää viimeisen sijan on se jo pieni mestaruus ensimmäiselle liigakaudelle. (Tosin asiantuntijana taisin veikata KooKoollekin päättyvälle kaudelle pisteitä sen verran, minkä pistemäärän todellisuudessa saavuttivat jo ennen joulua).
   
 25. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Tuloksellisia tavoitteita ei oikein ole, Jukurien "mestaruus" on välttää sija 15. Mutta tätäkin oleellisempi olisi osoittaa uskottavuus liigajoukkueena, maksaa hallivuokrat ja pelaajien palkat ajallaan. Yleisöä uskottava määrä pääsarja tasolle, mikä sitten se olisikaan, itsellä on se että sm-liiga otteluissa yleisömäärä ei saisi alkaa 2:lla, mutta Jukurien kohdalla se on poikkeus jos pääsevät 3 alkavaan numeroon. Toivottavasti useammassa ottelussa kumminkin. Tähän minä ihmettelen miksi ensimmäiseen kotiotteluun haalittaisi jotain super suosikkia, kun ensimmäinen liigaottelu markkinoi itse itseään mikä pitäisi ilman mainostamistakin olla loppuun myynty, tämän jälkeen on 29 kotiottelua jäljellä kait niihinkin halutaan yleisöä joten se suosikki vastus pitäisikin olla ehkä 3 tai neljäs ottelu jolloin voisi saada jatkuvuutta. Tuskin mikkelissä on montakaan ihmistä jotka ei tiedä että liiga alkaa ja jotka ei sitä nyt tiedä tuskin ovat hallille mennossa koko kaudellakaan vaikka ihan henkilökohtaisesti käytäisiin kertomassa. Mietin jotain piste tavoitetta vaikka piste pet ottelutahdilla tarkoittaisi 60 pistettä, niin sillä olisin todennäköisesti viimeinen sarjassa (blues 59 pistettä) joten en pidä tuota edes tavoitteena tuo sijahan tulee pelkällä osallistumisella jos ei konkurssia tule. Eikä sitä voi tietää vaikka tulevallakin kaudella joku seura kaatuu.