Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Mitä odotat Jukureiden ensimmäiseltä liigakaudelta?

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Jomppa75, 24.04.2016 klo 17.51.

 1. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tuo on hyvä pointti, ja se taitaa olla myös tavoitteena. Tällä hetkellä 100% varmasti avausvastustajaa ei taida tietää vielä kukaan.
   
 2. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  - Jukurit pelaavat erittäin hyvin harjoitusotteluissa.
  - Dufvan tylsääkin tylsempi robottikiekko yllättää varsinkin alkukaudesta vastustajat, mutta esitykset hyytyvät vuoden 2017 puolella.
  - Yleisökeskiarvo 3150.
  - Nieminen on ainakin kaksi ottelua kauden aikana toimitsijakiellossa.
  - Jukurit ei jää sarjan viimeiseksi.
  - Dufvan paluu kiinnostaa alkukaudesta, mutta liigamedia ei suuremmin Mikkelistä innostu. Toivakka pahoittaa tästä mielensä ja avautuu.
  - Muutama huippupelaaja vuokrataan siirtorajalla loppukevääksi Lukkoon.
  - Jukurit nousee Mikkelin yhteiseksi jutuksi Mestis-aikaa laajemmin.
   
 3. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  - Jukurit kerää runkosarjassa 80 pistettä
  - Jukurit sijoittuu runkosarjassa kymmenenneksi
  - Säälipleijarit ovat kuitenkin vielä liikaa ja Jukurit lähtee säälipleijareiden hävinneenä osapuolena kesälomille
  - Jukureiden yleisökeskiarvo on yli 3500
  - Jukurit voittaa jokaisen muun liigajoukkueen ainakin kertaalleen paitsi KooKoon, joka osoittautuu Jukureille ylitsepääsemättömäksi esteeksi
   
 4. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Aika optimaaliset on fanin tavoitteet :-) mutta melkein voin taata että 80 pistettä ei riitä 10 sijaan, ylesö keskiarvo 3500 aika hurja esim KalPa ja JYP ei ole päässyt vastaavaan vaikka ovat huomattavasti suurempia talousalueita ja väkirikkaampia. Mutta hienoa että joillain on uskoa, mutta joku realismi kuitenkin pitäisi olla
   
 5. Jomppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Huomioi, että Mr. Old Tom on Kookoon kannattaja. Saattaa tosin olla pilkekin silmäkulmassa hänellä, mutta on ihan hienoa, että tässä vaiheessa liigataivalta annetaan edes turhaa toivoa....
   
 6. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Vähän veikkaan ettei tuota Tomppaa oikein Jukurifaniksi voi laskea, ellei sitten ole viimeaikoina kääntynyt. Minä veikkaan että yleisö ka. on yli 3000 mutta alle 3500.
   
 7. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tarkoitatko sitä, että veikkasin Jukureiden häviävän KooKoolle, mutta saalistavan pisteitä muilta liigajoukkueilta? Ei tässä mitään pilkettä silmäkulmassa ollut.
  Jos olen oikein ymmärtänyt niin Jukurit on kasaamassa varsin nimekästä joukkuetta ensimmäiselle liigakaudelleen. Esimerkiksi Sport keräsi viime kaudella 83 pistettä ja KooKoo 78 pistettä, joten varsin realistinen tuo veikkaukseni Jukureiden 80 pisteestä mielestäni on. En usko, että Dufva ja Toivakka tyytyvät vähempään. Jukurit eivät ilmeisesti kelpuuta joukkueeseensa kovinkaan monta pelaajaa menneen kauden mestisjoukkueesta.
   
 8. Jomppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Eikun sitä tarkoitin, että ehkä tässä vaiheessa arviot voivat olla jopa optimistisiakin aina pieneen vekkuliuteen asti. Ei millään pahalla suinkaan ja heittoni oli huonosti ilmaistu tuonne snaken suuntaan...
   
 9. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Peilaisin yleisömäärää KooKoon menneen kauden yleisömäärään, joka oli liiganousijana 3712 ja tähän verrattuna Jukureilla tuo 3500 on varmasti täysin realistinen yleisömäärä.
   
 10. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Huomenna paketti selviää millä ensimmäiseen liigakauteen lähdetään. Kovia huhuja liikkuu, mutta ainut mikä itseäni mietityttää on Dufvan valmennus ja ego.
   
 11. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Dufvan aikaisemmat näytöt Jukureiden peräsimessä ovat kuitenkin kiistattomat. Itselleni on ainakin syöpynyt mieleen Dufvan robottikiekko Jukureissa, jolla on totuttu menestymään.
   
 12. Harppa-setä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Kolmosella alkava keskiarvokävijämäärä olisi tietysti plussaa, mutta nyt täytyy huomioda, että ensi kaudella hävitään kuitenkin useammin kuin tällä viimeisellä Mestiskaudella. Yleisön pitää siis oppia sietämään satunnaiset tappiot.
  Tuo 2700 tavoite on ihan mahdollinen ja sen täyttyminen on mitä ainakin allekirjoittanut odottaa.
  Olisi aivan mielettömän hienoa, jos pystyttäisiin urheilullisesti samaan kuin KooKoo edellisellä kaudella.
   
 13. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Sekä Sport että KooKoo yllättivät minut positiivisesti viime kaudella Toivottavasti Jukuritkin tulee yllättämään, kun veikkaan joukkueen pistemäärän olevan alle 40 ja katsojien keskimääräisen määrän olevan alle 2500.
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2016 klo 22.23
 14. Lone Wanderer Jäsen

  Antti Jaatisen ja Nestori Lähteen maaleja ja viime kauden tapaista täydellistä dominointia tältä kaksikolta.
   
 15. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Odotan Jukureiden ensimmäiseltä Liigakaudelta aivan täydellistä pelitapamuutosta ja pelitaktiikkaa verrattuna siihen mihin Mikkelissä on totuttu. Kovaa paineistava hyökkäysiloittelu saattaa olla viimeisiä vaihtoehtoja Dufvalle ja sille rosterille mikä sinne kasaantuu.
  Odotan myös vähintään kohtuullisen hyvää YV %

  Ja odotan, että käyn itse Kalevankankaalla usemmin kuin kertaakaan Mikkelistä poismuuttamisen jälkeen.
   
  Viimeksi muokattu: 27.04.2016 klo 13.46
 16. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa
  - Jumbosijaa
  - Tyhjennysmyyntejä, jotka alkavat marraskuussa (pelaajalistan perusteella pelaajia siirtyy lähinnä Mestikseen, ei muihin liigaseuroihin)
  - Yrityssaneerausta
  - 1800 katsojan yleisökeskiarvoa
  - Sarvisklubin päädyn tyhjenemistä
  - Dufvan avautumisia
  - Niemisen avautumisia
   
 17. Hyman Roth Jäsen

  Odotan itse, että joukkue jopa menestyy paremmin, kuin mitä ihmiset täälläkin nyt irvailevat. Varmasti tulee raskas kausi, mutta uskon Dufvan tartuttavan joukkueeseen sen verran kovan työmoraalin, että jumbosija saatetaan Mikkelissä välttää. Aivan hyvinhän joku toinen joukkue saattaa sukata vielä pahemmin ja ajautua syöksykierteeseen jääden viimeiseksi. Pudotuspeleihin tai sääleihin tuskin on edes varovaisia haaveita, mutta Kalevankankaalta ei ilmaisia pisteitä kenellekään liene tiedossa.

  Savon herruudesta saattaa muuten tulla yllättävän kova kilpailu.
   
 18. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Askel on otettu, ollaan Liigan puolella (jopa täällä Jatkoajassa).

  Mitä odotan kaudelta...

  Odotan, että Jukurit ensimmäisellä kaudella pystyy kamppailemaan Liigan alimmassa kolmanneksessa.
  Kalevankankaalla saa otteluissa jännittää ja tulee tunnetta. Viime kaudella se vaan katosi, tunne ja jännitys.
  Julkistettu joukkue on hyvin pitkälti sen kaltainen mitä odotin. Pieni, pippurinen ja sillä on mahdollisuutta ottaa kasvun askeleita.
  Pelityyli tuo luultavasti mieleen Norjan jalkapallon 90 luvulla, robottia, ei kaunista, mutta saadaan välillä pisteitä myös suurilta.
  Niin ja se yleisö... Uskon että porukat löytää taas Kalevankankaalle, kuten viime nousun jälkeen (silloin kun noustiin Mestikseen)

  Askelmerkithän ovat seuraavat. Ensi kaudella vakiinnutetaan paikka liigassa ja viimeistään 3 vuoden sisään ollaan Liigan viimeisimmän kolmanneksen ylärajoilla. Silloin voi jo odottaa paikkaa pleijareissa.
   
 19. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Lainaus:
  Tuota noin, Jukureiden ensimmäisen Mestis-kauden runkosarjan yleisökeskiarvo oli noin 1400 katsojaa ja Jukurit sentään voitti mestaruuden tuolloin. Että ei ne porukat kyllä silloinkaan löytäneet Kalevankankaalle kovinkaan hyvin.
   
 20. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Mutta pari vuotta aiemmin meitä oli kourallinen. Ei kannata tuijottaa lukuja, vaan niitä kasvun askeleita.
   
 21. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Pakkohan tässä on tuijottaa lukuja, kun ne ovat näköjään siellä muistoissa kultaantuneet.

  Tuota kautta edeltäneellä kaudella yleisökeskiarvo oli 1050, sitä aiemmalla 1000.
   
 22. Artyukhin Jäsen

  Odotan Dufvamaista kiekkoa:D Pakko kyllä lähteä vierasreissuille Mikkeliinkin tukemaan Jukureiden taloutta!
   
 23. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  2700 katsojan tavoite on todella optimistinen. Se vaatisi yleisömäärien nousua noin 120%:lla viimeisestä Mestis-kaudesta, kun edelliset nousijat Sport ja KooKoo onnistuivat kasvattamaan yleisömääriään karkeasti 50%, Sport vähän alle, ja KooKoo vähän yli. Tuokaan yltiöoptimistinen tavoite ei riitä lähimainkaan pyörittämään uskottavaa liigaseuraa vuodesta toiseen, vaan yleisömäärien tulisi käytännössä ajoittain kolminkertaistua nykyisestä, jotta Jukurit edes joskus voisi haaveilla jostain muusta kuin maksimissaan kymmenennestä sijasta rimpuilusta.

  Ehkä Risto Dufva tai Liigan täydellinen uutuus mikkeliläisyleisölle ovat sellaisia tekijöitä, jotka erottavat Mikkelin Vaasasta ja Kouvolasta ja voivat saada Jukureiden yleisömäärän nousemaan enemmän kuin tuon varsin todennäköisen 50-60%. Vaikea on kuitenkin uskoa, että Mikkelin seudulta pamahtaisi halliin yhtäkkiä lähes 1500 (melkein 3% Mikkelin väestöstä) uutta vakiokävijää. Ja edelleen, tuokaan ei riittäisi muuhun kuin todella askeettiseen kädestä suuhun -meininkiin. Veikkaan, että yleisökeskiarvo jää alle 2500:n, ja että ykkösellä alkavia yleisömääriä nähdään useammassakin tiistaihoopeekoossa.

  Saa tulla sitten nauramaan pihalle kauden jälkeen, jos nämä arviot menevät päin persettä. Aion kyllä tuoda ainakin yhden pääsylipun verran hilloa Mikkeliin talven aikana, joten ei mitään huolta.
   
 24. kohni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JIlves
  Lainaus:
  Prosentit hieman pielessä. Jukureiden yleisökeskiarvo oli siis viime kauden runkosarjassa 1599. Mestiksen tilastot ovat vähän erikoiset...

  Toki kasvua saa tulla reilusti, että edes tuohon 2700 päästään.
   
 25. Masse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Porin Ässät
  Odotukset eivät ole kovin korkealla joukkueen julkistamisen jälkeen, mutta se olisi tärkeää että Jukurit kotonaan ottaisivat 3 pisteen voittoja hyvällä prosentilla ja välttäisivät jotenkin jumbosijoituksen.Yleisöä hallissä täytyy olla yli 2000 myös niinä tiistain peleissä marraskuun synkkinä iltoina.