Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Miro Heiskanen – tanssii tähtien kanssa

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana adolf, 05.10.2018 klo 07.52.

 1. mikko6000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NUFC & K-Espoo/Blues 1984-2016, K-Espoo 2018-
  Lainaus:
  Nii ja Barkkovi o ryssä saatana myös.
   
  jalperi, Virveliä kainaloon & Fat Cat tykkäävät tästä.
 2. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Siitä vaan nyt Klingberg edestä lihoiksi ja takaisin päin joku hyvä oman pään luuta ja muuta sälää. Heiskanen pystyy kevyesti ottamaan Klingbergin jättämän paikan ensi kaudella.

  Lainaus:
  Huikea ennätys.

  Ei pidä myöskään unohtaa, että kyseessä on ensimmäinen kerta koko NHL:n historiassa, kun Heiskanen-nimellä varustettu pelaaja tekee maalin pudotuspeleissä. Isoja saavutuksia molemmat.
   
  Ippenator, pikkuvaimo & Loorz15 tykkäävät tästä.
 3. Nyt toinen Heiskasen maaleista on merkitty Raduloville, joten sinne meni ne ennätykset.
   
 4. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Lauantain pelissä sitten.
   
  Pleksi(t) tykkää tästä.
 5. Mängimies Jäsen

  Hienoa huomata, että pudotuspelien alkaessa Starsin puolustajien peluutus alkaa olla oikealla tasolla.

  Lindell 27:27
  Heiskanen 23:24
  Klingberg 20:28
  Lovejoy 18:45
  Polak 17:47
  Fedun 9:41

  tasakentällisin,
  Heiskanen 19:44
  Lindell 18:18
  Klingberg 17:15
  ym.
   
  aessi tykkää tästä.
 6. Rantojen mies Jäsen

  Onko kyseessä nuorin puolustajan tekemä playoff-maali, mikä yli 3 tuntia pelin jälkeen merkataan venäläiselle hyökkääjälle?
  Hieman tosin vetää surulliseksi, että tuossa on taas yksi tilasto, mitä Heiskanen ei koskaan voi rikkoa.

  @Mägnimiehen minuuteista tuli mieleen, että muistan jostain lukeneeni Heiskasen olleen 17. eniten minuutteja taalaliigassa paaluttanut pelaaja kuluvalla kaudella. Ei huonosti märkäkorvalta.
   
 7. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson ja Mercedes-Benz
  Pelin aikana selostajat juttelivat, että koutsilta oli kysytty jossakin haastattelussa mitkä fiilikset on Heiskasen suhteen (pleijareissa). Vastaus oli tyyliä: "Ei mitkään. Poika tietää mitä tekee:"
   
 8. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä näin on jos kokonaispeliaikaa katsoo. Peliaikakeskiarvolla mitattuna Heiskanen oli tuon tilaston 31., mikä on sekin kova lukema tuon ikäiselle pelaajalle. Ristolainen oli muuten saman tilaston 9. ja Lindell 14. Starsin joukkuekaveri Klingberg 11.
   
 9. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Ja tasakentällisin Miro oli sarjan 9. peliajassa peliä kohden.
   
 10. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  The Athleticista lainattua:
  Before the team left for Nashville, Montgomery was asked if he was at all worried about Heiskanen getting overwhelmed by the NHL playoffs.
  “I think it’ll take him one shift to acclimate,” Montgomery said.
   
  Pewros, tsajari, Kapellimestari ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 11. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Viime yönä selostajakin jutteli että Starsin kakkoskoutsi (en nyt nimeä muista tähän hätään), joka hoitaa puolustajat, oli sanonut että ei ollut pitänyt Heiskasen kanssa yksiä ainuitakaan 1-on-1 videosulkeisia kauden aikana. Syy oli yksinkertaisesti se ettei ole nähnyt niille minkäänlaista tarvetta.
   
  jalperi, bebeto & pikkuvaimo tykkäävät tästä.
 12. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Puolustajia peluuttaa Starsissa Rick Bowness.
   
 13. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Miten on mahdollista? Sillähän on törkeän huono plusmiinustilasto ja kaikkea.
   
  Robu tykkää tästä.
 14. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  NHL Tonight -ohjelmassa viime yön koosteessa ottelusarjoja läpikäydessä oli aika herkullista ylistystä studioporukalla Heiskasesta.

  Weekes ja Daneyko nosti Miron kyllä ihan taivaisiin, "future superstar" jne.

  Daneyko sanoikin, että eipä hänen aikana tullut 19-vuotiaita tulokaspuolustajia, jotka uransa ekassa pudotuspelissä ns. lyö kaikki laudalta, pelaa vajaa 24 minuuttia kuin kokeneet tähdet ja iskee sivussa pari maalia.

  No, vissiin tekikin tosiaan vain yhden. Mutta joo, Miro on kova jätkä edelleen ja auta armias mitä on luvassa.
   
  pahakurki ja M10 tykkäävät tästä.
 15. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Sean Shapiro The Athleticin Dallas Starsin reportteri on ahkera kirjoittaja ja kirjoittaa mielenkiintoisia juttuja joukkueesta. Hän julkaisi juuri pleijareiden alla Heiskasesta ison jutun. Siinä on haastateltu myös Ken Daneykoa, joka oli paikalla kun Stars kohtasi Devilsin. Shapiro kysyi Daneykon mielipidettä Mirosta ja siitä, että tätä on verrattu Scot Niedermeyeriin:

  “For me, Niedermeyer is the gold standard. Getting compared to Scotty is pretty much the highest praise you can give,” Daneyko said. “Best skating defenseman I’ve ever seen. I can’t think of a better skater and I go back to Paul Coffey, as far as effortless in the game and smooth. He could have had way gaudier numbers but he just became such a complete defenseman and he controlled the whole tempo of the game.”

  “Heiskanen has got a ways to do that (control the whole game),” Daneyko added. “But I’ve watched him a bit, and he’s a guy who’s very smooth and has all the tools and potential and skating ability. I’ve got to watch more tonight, but I’ve never seen anybody skate like Scott Niedermeyer. And I mean anybody.”

  I ran into Daneyko when he was leaving the rink, heading to the team plane with the Devils. “Kid is the real deal,” he said.

  Lähde siis The Athletic (maksumuuri - suosittelen tilaamaan, laatujulkaisu) That's Miro: 19 stories about the Stars' 19-year-old phenom
   
 16. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Heiskanen saa ylitsevuotavia kehuja suorastaan. Pelannut tuollaista 28-30 minuuttia pari viimeistä peliä. Häntä aika yleisesti pidetään jo Starsin parhaana puolustajana, joka on aikamoista kun joukkueessa on Klingbergin tasoinen pakki.

  Playoffjoukkueen ykköspuolustajaksi tulokaskaudellaan. Ihan hävytöntä.
   
 17. Karpat46 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Aivan jäätävää tekemistä oli jo tuossa edellisessä pelissä. Kannattaa katsoa tuo nhl.comin condensed game tuosta 3-2 tappio pelistä. Aikamoista Heiskanen vs Rinne tulitusta ja se oman alueen harhautus... Sanat loppuu.
   
 18. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ja silti jostain Cale Makarista joka on juuri ja juuri kastellut varpaansa änärissä saa lukea enemmän tuolla muiden keskustelupalstojen puolella. Toki jos Heiskanen pelaisi vaikkapa Kanadassa, niin olisi jumalasta seuraava.
   
 19. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Viime yönähän tuli onneksi vain 21:29 peliaikaa, kun peli oli ratkennut ajoissa. Hyvä niin. Ennen viime yötä olikin peliajoissa koko pudotuspelien kakkonen peliä kohden Letangin jälkeen.
   
  Alamummo tykkää tästä.
 20. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Avs on odottanut kaveria kaksi vuotta, joten antaa niiden pauhata. Ensi kaudellahan se vasta nähdään, onko Kaalista mihinkään, vaikka ihan viileästi kaveri tuli mukaan. Muutama rookie-virhe tuli, mutta ei mitään pahempaa. Mutta kyllä Heiskanen on tällä hetkellä 10x parempi.
   
 21. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Heiskanen on alkanut saada sentään Suomessa arvostusta, minkä ansaitsee. Vielä kun joukkuekaveri Lindell noteerattaisiin täälläkin, niin olisin tyytyväinen. Liian usein Lindell jää vähälle huomiolle tai jopa kokonaan ilman huomiota. Puhutaan kuitenkin Starsin ehkä jopa tärkeimmästä puolustajasta.
   
  Petros, Voittaja, Rambokala ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 22. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Sen huomaa, kun katsoo Dallasia. Todella usein Lindell pelaa viimeiset 3-4 minuuttia putkeen, kun suojellaan johtoasemaa. Monta kertaa kauden aikana ihmettelin, että eikö ne tosiaan ota sitä pois - ei ottaneet. Mahtaa olla kova kunto Esalla.
   
  Alamummo ja Mängimies tykkäävät tästä.
 23. Vatman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Jos tuli Heiskaselle ensimmäisessä pelissä harvinainen arviointivirhe Tarasenkoa vastaan, niin olipa jälleen tänään mykistämättömän virheetöntä työskentelyä kentällä 19-vuotiaaksi ja siihen kirsikkana kakun päälle vielä upea viimeistely.

  Harvassa on ne puolustajat liigassa jotka Heiskasen lailla pystyvät nousemaan tuolla tavalla maalintekoon, mutta mikäs siinä noustessa, kun pystyy kumminkin luottamaan siihen, että omiin keretään takaisin ennen kuin vastustaja pääsee edes hyökkäyssinisen ylitse.

  Heiskanen on varmaan ensimmäinen puolustaja itselle, jonka tekemistä kentällä pystyy seuraamaan yhtä suurella mielenkiinnolla kuin kenenkä tahansa hyökkääjän. Sen verran sulavaa ja fiksua on kaverin pelaaminen. Tänäänkin varmaan 5-6 täydellistä pokecheckiä oikeaan aikaan joka katkaisi Bluesin hyökkäyksen.

  Huikea poika jo nyt enkä yhtään ihmettele jos muutaman vuoden päästä käydään täälläkin tappelua siitä kuka se Suomen paras pelaaja nyt oikein on, Barkov vai Heiskanen.
   
  Klausuuli tykkää tästä.
 24. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Joo, ja lauantain pelin ekasta erästä jäi mieleen tilanne, jossa Heiskanen vastaanotti syötön omalla sinisellä, väylät eteenpäin tukossa niin odotteli siinä suorastaan jarilitmasmaisesti, että pari vastustajan karvaajaa tulee päälle ja avaa tiloja, jonka jälkeen kylmänrauhallisesti siitä karvaajien välistä ristikulmaan hyökkäyssiniviivalle jäätävän napakka ja tarkka lätty suoraan vastaanottajansa lapaan.

  Kulunutta fraseerausta mutta silkkaa seksiä koko ukko.
   
  Moses, Razzers, Jymäkkä ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 25. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ja tossa tilanteessa nimenomaan vielä kirsikkana kakun päällä se mitä Mäkinenkin sano lähetyksessä, eli piti katseen ylhäällä kokoajan ja näki kentän, eikä alkanu tuijottamaan kiekkoa, vaikka karvaajat lähesty.
   
  Alamummo tykkää tästä.