Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Miro Heiskanen – tanssii tähtien kanssa

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana adolf, 05.10.2018 klo 07.52.

 1. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Maailman onnellisin kansa täällä taas keskustelee.

  Heiskasen pelejä en ole nähnyt kokonaisuudessa montakaan, mutta aamuisin tulee joskus katsottua otteluiden häntiä eli kolmansia eriä ja jatkoaikoja sen jälkeen, kun oman suosikkijoukkueen pelit ovat päättyneet. Mitä olen Heiskasen otteita nähnyt, niin sanoisin, että kaveri on kokonaisvaltaisesti kyllä erittäin valmis paketti. Tuota fyysistä puolta en ole niin pistänyt merkille, voi olla että kaksinkamppailuissa vielä paljon parannettavaa. Mutta tulee hyökkäyspäässä tekemään kovaa jälkeä vielä. Tehnyt paljon maaleja tulokaspakiksi, vaikka potentiaalia olisi ollut tehdä enemmänkin. Mitään ns. tuurilerppuja ei ole paljon sisään mennyt. Saattaa hyvin olla parinkymmenen maalin mies muutaman kauden sisällä. Eikä siis puhuta mistään viivakudeista, vaan niistä oivallisista nousuista maalille kiekon kanssa, mikä on kaverin tavaramerkkinä ollut.
   
  Alamummo tykkää tästä.
 2. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Lähinnä pohdiskelin osittaisia syitä sille, miksi Heiskasella on yksi maali viimeiseen 32 peliin. Suurin syy on varmasti väsymys ja se kuuluisa rookie wall.
   
  Viimeksi muokattu: 20.03.2019 klo 17.29
 3. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Mielikuva Klinbergistä nussimassa kiekkoa oman maalin takana ei ole niitä kauneimpia. Miten se edes käytännössä tapahtuisi? Ringeten vielä jotenkin ymmärtäisin.
   
 4. Karpat46 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Vai oliko sittenkin?

  Lainaus:
   
  Ippenator ja Fat Cat tykkäävät tästä.
 5. rpeez Jäsen

  Lainaus:
  Selostajat toissa pelissä muistaakseni huomasivat saman tilaston ja sanoivat, että vastustajat on scoutannut Miron nousut vasemmalta laidalta eikä siitä pääse enää niin helposti.
  Ainakin siinä pelissä hän pelasi ihan hyvin eikä ollut kovin väsyneen oloinen. Laukauksiin vaan lisää voimaa, ja pelikaverit voisivat panna vähän paremmin syötöt maaliin.
   
 6. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Pelaa juu kyllä ihan hyvin edelleen ja omassa päässä on helkkarin luotettava. Jengi tarttui tuohon YV hommeliin, mutta enemmän 5v5 rooli satuttaa hyökkäypään pelaamista. Kovin paljoa Miro ei voi nousta hyökkäykseen, koska hänen roolinsa on juurikin olla Klingbergin lapsenvahtina. Omasta mielestäni Stars hyötyisi paljon paremmin kahdesta pakkiparista joissa molemmissa on hyvä kiekkoa liikuttava pelaaja. Nyt molemmat pelaavat samassa parissa.
   
 7. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Voihan sitä kai Heiskasen puolesta harmitella että Klingberg vie miehen yv-ajan mutta melko normi touhua tuo on monessakin joukkueessa että paras yv-ukko pelaa eniten. Tuskinpa kenelläkään porukasta Barrie, Carlson, Letang, Burns, Ekman-Larsson, Yandle, Giordano, Hedman, Doughty, Reilly... niin kauhea kiire vaihtoon on jos kellossa on yv:tä kulunut vaikka 50-60s ja vastustaja purkaa. Kyllä siinä vedetään vielä toinen yritys ja sitten saattaa olla että kakkosyv:lle jää joku hikinen 25s. Tuskin Byfuglienkaan ennen Patea vaihtoon menee?

  Jossain toisessa jengissä voisi olla tuon suhteen paremmat oltavat. Edmontonissa varmaan saisi pelata enemmän yv:llä kuin Starsissa.

  edit: Esimerkkinä yv-ajan "tasapuolisuudesta" voisi käyttää vaikka Pit-TB peliä 15.11, jolloin Point teki maalit (ja Kucherov syötti kaikki) ajassa 19.57, 20.41 ja 21.28. Parhaat pelaa vaikka koko ajan jos on sopivia taukoja.
   
  Viimeksi muokattu: 20.03.2019 klo 20.08
  astraljava tykkää tästä.
 8. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Super-Hessu senkus porskuttaa. Flamesia vastaan toissa yönä voittomaali ja viime yönä tasoitus Öljyjä vastaan. Viidessa viimeisessä pelissä 2+2.
   
 9. M10 Jäsen

  Aivan uskomaton peli jälleen Mirolta. Tehot on tehoja, mutta tuo suorittaminen ilman kiekkoa jaksaa hämmästyttää illasta toiseen. Ja se näkyy tuossa vastuussakin - Miro on koko ajan kentällä. Nytkin aloitti ainoana pakkina jatkoajan 3 vs. 3 McDavid, Draisaitl & Kleftbom-trioa vastaan Klingbergin purressa tuppea. Kun vastustaja laittaa vaarallisimmat hyökkääjät kentälle, Monty heittää Heiskasen askiin. Että sellaisia perinteisiä suojattuja minuutteja rookiepakille!

  Tuossa All-Stars tauon jälkeen Miron otteissa näkyi väsymys mikä ilmeni vähän nukahteluna ja löysänä pelaamisena. Viimeiset 5-8 ottelua Heiskanen on ollut taas rautaa. Ihan avainpelaaja Dallasissa.

  Miro on matkalla Suomen kautta-aikojen parhaaksi puolustajaksi.
   
  Moses, Razzers, Leitti ja 9 muuta tykkäävät tästä.
 10. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Miro oli tosiaan välillä vähän kadoksissa ja näytti siltä, että rookie wall iski, mutta se oli tilapäistä. Kaveri on ollut ihan liekeissä viime peleissä.

  Tarvitsee vähän lisää voimaa, mutta muuten paketti on kyllä aika täydellinen.

  Edit: vielä sen verran, että on nyt eniten pisteitä tehnyt suomalainen rookie. Kotkaniemellä on sama luku 32, mutta Miro on tehnyt enemmän maaleja. On myös eniten maaleja tehnyt rookiepakki tällä hetkellä.
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2019 klo 11.05
 11. Torsti56 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Stars, Blue Jackets
  Ehkä vähän Miro pelannut paremmin mitä odotin. Jos olisin pisteitä veikannut niin joku tyyliin 8+18 15 minuutin peliajalla. Positiivinen yllätys ollut kyllä ja varmasti muutaman vuoden päästä joukkueen ykköspakki. Varsinkin kahdessa viimeisessä maalissa noussut hyvin parhaalle sektorille eli uskaltaa ottaa riskejä hyökkäyspäässä. Ainoat ongelmat ovat puolustuspäässä mutta eiköhän niitä saada hiottua paremmaksi ajan myötä. Huikea pelimies kyseessä.
   
 12. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  NHL.com:n mukaan Kotkaniemellä on nyt 34 pistettä (11+23) ja Heiskasella 33 pistettä (12+21).
   
 13. Torsti56 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Stars, Blue Jackets
  Lainaus:
  Se oli sitä aikaa kun Klingberg oli loukkaantuneena ja Miro joutui pelaamaan sen 24-30 minuuttia pelissä mikä on aikamoinen määrä tulokkaalle. Nyt kun on saatu peliaikaakin sopivasti tasoitettua niin Heiskanen pelaa sillä totutulla varmalla tyylillään.
   
 14. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Oh sorry, my bad. Eli Mirolla on eniten maaleja, mutta Kotkalla bojoja.
   
 15. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Mitäköhän nämä ongelmat on sen lisäksi ettei voima aina riitä painimaan isoimpien kaverien kanssa (Toki eilen väänsi jatkuvasti esim Draisaitlia vastaan hyvin)? Omaan silmään Heiskanen on ollut todella, todella luotettava omassa päässä ja harvoin tarvitsee pelätä tiimin puolesta kun kaveri on jällä.
   
 16. Torsti56 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Stars, Blue Jackets
  Niinkuin sanoit, voima ei riitä sen näkee varsinkin kulmapelissä mutta Heiskasta auttaa hänen mailapelaaminen puolustajana. Pieniä merkkausvirheitä käynyt ja maalinedus pelaamista tarvitsisi hieman hioa. Sanotaan että enemmä kroppaa likoon varsinkin maalinedustalla. Enkä nyt sano että Heiskanen olisi paska puolustamaan, päinvastoin mutta tällä hetkellä näkisin puolustamisessa eniten parannettavaa.
   
 17. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Maalineduspelaamisen pienoista heikkutta tukee myös tämä blokkaamattomien vetojen heat map

  Kuten ylempänä @M10 sanoi, uskon minäkin että Heiskasesta tulee vielä paras suomalainen puolustaja koskaan. Toki rima ei kovin korkealla ole, mutta ehkä Miro sen pystyy sinne hinaamaan.
   
 18. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Nojoo, aikamoista vähättelyä kun Suomesta on Teppo Nummista ja Kimmo Timosta ollut, ettäkö rima ei olisi kovin korkealla. Kyllä jos taso- tai uravertailussa laudalta lyö mainitut kaverit ja nousee selvästi mm. näiden yläpuolelle, niin on siinä rima jo aika korkealla ja ihan ns. ilmaiseksi ei ole parhaaksi suomalaispakiksi noussut.

  Miten sen nyt sitten taas kukin mittaakin, kuka on paras jne.
   
  tinkezione ja M10 tykkäävät tästä.
 19. lolaimbot Jäsen

  Lainaus:
  Onhan tuo rima aika alhaalla muiden maiden puolustajahistoriaan verrattuna.
   
  Rambokala tykkää tästä.
 20. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Tätä minä tosiaan hain. Ei tarvitse olla mikään hall of fame tason pakki, että saa Suomen parhaan pakin tittelin.
   
 21. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  No, 117+520 (Teppo Numminen) kuitenkin... vielä Mirolla 105+499 auki ainakin tehojen puolesta päästäkseen Nummisen lukemaan. Hetki voi vierähtää.

  Enkä nyt sano että nuo lukemat pitää ylittää ollakseen "Suomen paras pakki", mutta jos vaikka aluksi 500pist. Tai jokunen +60pist kausi.

  edit: Timosen lukemat 117+454 ja 0,52pist per peli. Paras kausi 13+42=55 Predatorsin C rinnassa. Tuo sama kirjain ollut myös Nummisen rinnassa, joten otetaan sekin joskus (10v päästä?) huomioon, kun mietitään kuka on Suomen kaikkien aikojen paras pakki.
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2019 klo 16.49
 22. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Kyllähän minä tiedän, paljonko Nummisella ja kumppaneilla on pisteitä nakutettuna. Uskon, että Mirolla on kaikki rahkeet tehdä enemmänkin pisteitä. Tulevaisuuteen en näe, joten voin olla täysin väärässä.
   
  Alamummo tykkää tästä.
 23. M10 Jäsen

  Minä uskon vahvasti, että Heiskanen on 5 vuoden sisään Suomen ensimmäinen Norris-ehdokas.
   
  Moses, Razzers, Kimmo Stasi ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 24. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Numminen teki vuotta vanhempana tulokaskaudellaan tehot 1+14.
  Timonen aloitti vasta 4-5 vuotta vanhempana kuin Miro ja teki tehot 4+8.
  Aika kova on Heiskasen tulokaskausi ollut.
   
  Loorz15 tykkää tästä.
 25. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Ei varmasti kukaan epäile Heiskasen kykyä ja potentiaalia kehittyä parhaaksi puolustajaksi, mutta kyllä siihen kovaa työtä tarvitsee, että ohittaa muutamat kärkinimet. Vaatii pitkää uraa ja monia hyviä kausia. Jos Heiskanen pitäisi edes tämän tason niin voidaan varmasti puhua top5 puolustajasta.