Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Miro Heiskanen – tanssii tähtien kanssa

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana adolf, 05.10.2018 klo 07.52.

 1. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Oli ilmeisen vakuuttava debyytti tältä meidän puolustuksen suurlupaukselta. Pelasi 1. ottelussa Dallasin 2-pakkiparissa ja kellotti 19:35. Tehotilastoon +1.

  Ihan pari ekaa vaihtoa katsoin tuossa itse nauhalta ja oli kuin kaverin luistimet olisivat harrastaneet hellää seksiä jään kanssa. Niin nätin näköistä se luistelu oli. Kovalla itseluottamuksella heti avaamaan hyökkäystä ja järjesti jo toisessa vaihdossaan oliko se nyt Pitlickille hyvän maalintekopaikan.

  Kerännyt laajalla rintamalla kehuja.
   
 2. Zale Jäsen

 3. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Näin siis nykynuoriso aloittaa NHL-uransa. Finninaama siellä koulutti vastustajaa.
   
  Sämppäri tykkää tästä.
 4. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Norris odottaa tätä poikaa.
   
 5. Kesan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Nashville Predators (sympatiat: Flames, Avs)
  Olihan toi pätkä ihan timanttia, niinkuin itse nuori mieskin! Tossa vaihdossa osu kaikki lähes nappiin (ainut ettei sitä maalia tullut).
   
 6. M10 Jäsen

  Katsoin tietysti koko pelin ja äärimmäisen vakuuttava debyytti Mirolta. Sanoisin, että 1 tai maksimissaan 2 tilannetta tuli pelissä, mistä häntä voi hieman moittia. Ja nekin oli sellaisia hieman löysiä keskialueen syöttöjä / purkuja pitkän vaihdon päätteeksi, mitkä ei edes johtaneet vaaratilanteisiin.

  Kyllä on melkoinen timantti kyseessä. Tuo luistelu on niin kaunista katsottavaa - Heiskanen lentää jäällä kun pääsee vauhtiin.

  Pakkipari Methot sopi muuten todella hyvin rinnalle. Iso, fyysinen ja kokenut pakki, joka antaa helpon ekan syötön ja pelaa simppelisti.
   
 7. Karpat46 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Lainaus:
  En katsonut peliä, mutta tuosta videosta ja alemmasta lainauksesta tuli heti mieleen muutaman vuoden takainen Erik Karlsson. Tämä ukko tulee olemaan timanttia!

  Hauskaa tuossa videossa on myös kun Heiskanen rauhoittaa omassa päässä ja Methot siinä vieressä näyttää käsillä, että rauha, rauha. Heiskanen sitten vetää vielä yhden karvaajan vipuuun ja kiekko varmasti päätyyn ja vaihtoon. Ei huimaa.
   
 8. Jippo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Toivotaan, että videoista ei löydetä Pitlickille osumaa kiekkoon tuossa Dallasin ekassa maalissa. Fanipoikana minä en ainakaan sellaista havaitse.

  Eka piste ekassa matsissa on toki kuriositeetti, mutta olisihan se pikantti mauste hienoon debyyttiin. Varsinkin kun Miro petasi asiallisesti ottaen sen maalipaikan ihan oikeasti.
   
 9. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  On kyllä niin elegantti tuo luisteluasento.

  Scott Niedermayer.
   
 10. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Kylmät väreet kyllä meni, kun katsoi tuon vaihdon.
   
 11. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Vaikka sitä ei löydettäisi niin eipä sillä ole Heiskaselle väliä. Heiskanen syöttää kulmas Carrickille, joka laukoo maalille ja Faksa saa siinä mailan väliinsä. Tämän jälkeen Shore lyö kiekon maaliin.
   
 12. jasande Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK.... (Tappara), Ottawa Senators
  Todella kaunis tuo Heiskasen liike jäällä. Pätkän kommentaattori totesi, että kaikki muut elementit kielisi Heiskasen olevan 26 paitsi henkilötiedot....
   
 13. KJ hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS & Minnesota Wild
  Aivan maaginen liike on kaverilla kyllä, todella pirteä lisä suomalaisiin änäripakkeihin.
   
 14. ijuka Jäsen

  Lainaus:
  En ole ikinä nähnyt kenenkään luistelevan nopeammin kahden siniviivan väliä kuin Heiskanen tuossa, eikä siis ole mikään "eye test". 1.5666... sekuntia sain kun frame framelta katsoin. En ole nähnyt kenenkään luistelevan alle 1.6:n. Tunnetut pikakiiturit ovat siinä 1.6-1.67 olleet parhaimmillaan. Eli vaikka ei ihan videosta mittaustarkkuus olisi täydellistä niin aikamoista kyytiä kuitenkin.

  Miksihän tämän luistelusta ei olla enempää puhuttu? Siis toki se on hyväksi mainittu mutta ... Noin hyväksi?
   
 15. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Kyllähän eliitti tason luistelu on ollut yksi Heiskasen valttikorteista jo pidemmän aikaa.
   
 16. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Heiskasen luistelussa on erikoisinta se että kun hän liukuu niin se on yhtä nopeaa kun normijampan luistelu.
   
 17. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Kiitos linkistä, huikeaa suorittamista Heiskaselta. Pidin erityisesti tuosta kun harhauttaa kärkikarvaajan tuossa oman p-pisteen alakaarella, kylmäpäinen kaveri. Niin ja kiitos Hokinaittiille!
   
 18. Jippo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Faksa ei välttämättä osu tuossa kulmalla, vaikka yrittää ohjata. Saattaisi olla niin, että menee lavan ali ja osuu Raannan luistimeen, josta sitten Shore potkaisee omalle kämmenelleen irtopalan ja upottaa.

  Mutta hiusten halkomista tämä. Pitlickiltä pitää tarkistaa kaksi kohtaa, ensiksi tuo kun kaaren tuntumassa ehkä ohjaa ja toiseksi juuri ennen kuin Shore nappaa sen irtopalan. Mutta minusta ei osu kummassakaan.

  Oon puritaani sen suhteen, että pistemiehet kaivetaan viimeisen päälle tarkasti. Saas nähdä, kuinka tän kanssa menee. Veikkaan, että jää ennalleen eli tuomarit on kysyneet tuoreeltaan, että keneen osui.
   
 19. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Se on tuo stride & glide tyyli mitä esim. jo mainittu Niedermayer käytti. Fiksua terän käyttöä.
   
 20. Gemondo Jäsen

  Tapana on kai sanoa että ”katsotaan nyt ensin se 10 peliä”, ”toinen vuosi on aina hankalampi kuin ensimmäinen” tai ”odotetaan että pelaa niitä vaikeampia matchuppeja ja katsotaan sitten” yms. Mutta. Nyt oli kyllä sellainen ensimmäinen vaihto NHLssä, että kyllä mä uskallan luvata Heiskaselle aivan pirun loisteliasta tulevaisuutta.

  Yhden vaihdon perusteella.

  Tossa on nimittäin jotain todella poikkeuksellista.

  Stars taisi tehdä pitkällä tähtäimellä todella fiksun päätöksen kun ei vaihtanut Heiskasta (+muuta sälää) Karlssoniin.
   
 21. Tornados Jäsen

  Samaa mieltä kuin muutkin täällä. Upea ensimmäinen vaihto ja näyttäisi siltä, että kesätreenitkin ovat menneet hienosti. En kauheasti katsonut liigapelejä viime kaudella, mutta ainakin omiin havantoihini nähden vauhti on vaan parantunut. Kiitokset linkistä!
   
 22. agent082 Jäsen

  Otsikko on vähän tylsä.
   
 23. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Tylsä ja tehokas.
   
 24. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Miro Heiskanen - Tanssii Tähtien Kanssa

  Katsoin Dallasin peliä vain Jets-ottelun erätauoilla, joten en kunnolla päässyt seuraamaan kaverin edesottamuksia. Mutta toi eka vaihto oli kyllä upea!
   
 25. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson ja Mercedes-Benz
  Lainaus:
  Modet muokkaa sen viimeistään jouluna.