Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Paluun alkuvuodesta palstalle tehnyt nimimerkki Salmon ei osoittautunut hakemaksemme vahvistukseksi, vaan hän rikkoi jatkuvasti sääntöjä keskittymällä asiakeskustelun sijaan henkilökohtaisiin hyökkäyksiin. Tämän vuoksi hän ei jatka enää palstalla.

Nimimerkki Veli Kaleva puolestaan on vähäisissä viesteissään keskittynyt turhan usein flametukseen. Toivomme viikon kirjoitustauon muuttavan hänen kirjoitustyyliään parempaan suuntaan.

Nimimerkki JypFabu kirjoittaa toistaiseksi pelkästään kiekkokeskustelun puolelle, sillä vapaassa keskustelussa hänen kirjoituksensa menivät jatkuvasti henkilökohtaisuuksiin.

Sulje ilmoitus

Miro Heiskanen – tanssii tähtien kanssa

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana adolf, 05.10.2018 klo 07.52.

 1. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Viimeksi muokattu: 30.04.2019 klo 07.50
 2. astraljava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Jyp
  Lainaus:
  Jep, ja näittekö Tylerin ilmeen niitattuaan maailman helpoimman börsän siitä? Arvostus oli suorastaan käsin kosketeltavissa.
   
  Moses, Turder, Mängimies ja yksi muu tykkäävät tästä.
 3. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Tuli juuri kirjoittamaan samaa: tuo passi Sequinille oli jäätävä. Muutenkin Miron avaukset pamahtavat lähes poikkeuksetta terävästi lapaan. Kyllä kelpaa Dallasin hyökkäyksen pelata hänen kanssaan.
   
 4. Turder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  "What a play what a play" taisi huudella. Parastahan Heiskasessa on nuo tiimikaverien spontaanit reaktiot, kun kerta toisestaan lyö ne ällikällä. Radulov suorastaan kusee hunajaa ja suutelee Miroa joskus syyskaudella kun Heiskanen tarjoili tonttia. Valmentajatkin naureskee ja päätään pyörittää. Tai miten Razor kommentaattorina hörähtää kesken analyysin kun näkee mitä magiaa siellä tapahtuu.
   
  astraljava tykkää tästä.
 5. agent082 Jäsen

  Lainaus:
  Eipä ollu.
   
 6. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  @Moderaattorit voisivat kyllä oikeasti muokata tämän Superhessun ketjun nimen joksikin toiseksi, sillä eihän Heiskanen enää mikään lupaus ole vaan paikkansa vakiinnuttanut eliittipuolustaja NHL:ssä.
   
 7. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Kiitos kunniasta. :)

  Hieno pelaaja ja loistava tulevaisuus kaverilla edessä Starsien takalinjalla.