Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Minnesota Wild 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Wunder-Pena, 07.06.2018 klo 11.36.

 1. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Russon mukaan Fenton on toden teolla nyt kauppaamassa kahta "pettymystä", tai ainakin toista. Ilmeisesti nämä pettymykset ovat Coyle ja Niederreiter. Jotain pitää tapahtua. Ottawa, Montreal ja Boston ovat huhujen mukaan esittäneet mielenkiintoa ainakin Coylea kohtaan.

  Koivulla on huhujen mukaan revennyt sivuside, joten kuukausien huili on tiedossa ja viime yönä nähtiinkin melko raaka esitys Oilersia vastaan, kun Granlund sentteröi Parisea ja Coylea McDavidin kenttää vastaan. Omissa kolisi enemmän kuin laki salli.

  Kysymys kuuluu: yritetäänkö nyt vahvistaa joukkuetta, joka maksaa pelaajien lisäksi varausvuoroja, yritetäänkö vain vaihtaa pelaajia samantasoisiin ja toivotaan, että se herättää, vai ruvetaanko jo katselemaan tulevaisuuteen?

  Dubnyk oli umpisurkea ja sai ansaitusti tehdä tilaa Stalockille Edmontonia vastaan. Stalockin ilta ei ollut juuri parempi, joten Minnesotassa on todellinen maalivahtiongelma, joka saattanee ratketa joidenkin vuosien sisällä, jos Kähkönen lunastaa potentiaalinsa. Wildin sentteritilanne on katastrofaalinen: Staal, Eriksson-Ek ja Fehr. Se ei ollut ideaali ennen Koivun loukkaantumista, mutta nyt voidaan jo alkaa puhua yhdestä NHL:n huonoimmasta sentteritilanteesta. Staal ei ole ollut se sama Staal kuin viime kaudella, eikä Fehr ja EK ole mitään sateentekijöitä offensiivisesti. Coyle ei ole onnistunut kummoisesti niin laiturina kuin sentterinäkään, enkä missään nimessä halua, että Granlund siirretään pysyvämmin takaisin sentterin paikalle.

  Mitä tehdä? Totta kai on myös mahdollista, että jengi löytää vielä toisen vaihteen, tai saman vaihteen kuin alkukaudesta ja puskee itsensä väkisin pudotuspeleihin, mutta onko tällä kokoonpanolla realistisia mahdollisuuksia pärjätä niissä karkeloissa?
   
 2. Robu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ENCE
  Ehdin täällä jo itsekin keulia alkukauden aikana, mutta vakavaksi taas vetää. Odotan erittäin innolla tätä tradea, jossa mahdollisesti Coylesta ja Ninosta "päästäisiin eroon". Ei saa odotukset vain nousta liian korkealle siitä mitä saadaan vastaan. Muaallakin liigassa tiedetään, ettei ole ollut helppoa näiden kavereiden peli hetkeen.

  @palle:n kysymykseen ei ole minulla vastausta ja tuntuu, ettei ole ollut kenelläkään viime vuosien aikana. Tavoitellaanko sitä cuppia nyt oikeasti tulevaisuuden kustannuksella vai ei?

  Maalivahtitilanteesta alkaisin jo kyselemään Kähkösen perään? Eikö maalivahteja oikeasti saa peluuttaa alle 23-vuotiaina vai mikä tässä on? Hyökkääjät ovat dominonoineet viime vuoden jo 18-vuotiainakin, puolustajatkin alkaneet nousemaan lähelle eliittitasoa alle 20-vuotiaina parhaissa tapauksissa. Eikö 22-vuotiasta Kähköstä voitaisi koettaa ajaa sisään ttai antaa muutamia mahdollisuuksia sieltä täältä ja katsoa kuinka lähellä ollaan? Vai onko nyt joka peli niin tärkeä playoffien kannalta, ettei kehdata yrittää?

  Taas taidetaan taistella Wild Card -paikasta ja kuka uskoo rahkeiden riittävän muita Centralin joukkueita vastaan seitsemän pelin sarjassa?
   
 3. Anthoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  Jos tuo Koivun loukki osoittautuu isoksi ja puhutaan viikoista saati kuukausista, on uuden sentterin hankkiminen välttämätöntä. Pidän Koivua joukkueen tärkeimpänä yksittäisenä palasena, jopa ohi Granlundin ja Suterin.

  Mutta kun puhutaan sentteristä joka pystyisi paikkaamaan Koivun, mahdollisesti myös tulevaisuudessa, ei siihen riitä Coyle ja Nino. Brodin ja Spurgeon varmaan muita kiinnostaisi (ja tottakai Dumba mutta siitä en usko Fentonin luopuvan), varausvuorot tai muutamat harvat prospectit. Vaikea paikka.. uhrataanko tulevaisuutta tämän kauden takia vai siirretäänkö katseita jo tuleviin kausiin?

  Wildin keskinkertaisuus tekee tästä juuri niin vaikeaa. Hankala räjäyttää joukkuetta koska ollaan kuitenkin playoff-joukkue ja parhaimmillaan peli on todella hyvää. Kuitenkin tiedetään ettei joukkue mikään contender ole. Pitkä putki playoffeissa on karsinut korkeat varausvuorot pois ja osa varausvuoroista on jouduttu käyttämään menestyksen toivossa.

  Kyllä ehtii pitkin kautta tapahtua.. kuukausi sitten oli vähän eri ääni kellossa ja viesti oli pelkkää posia, noh näin tämä välillä menee.
   
 4. Lord Nikon Jäsen

  Eikös se Russo huudellut rightin maalintekijää ? Phillystä irtoaisi Simmonds tai isommassa treidissä Voracek. Oikeastaan teiltä Coyle olisi kiinnostavampi tai sitten molemmat yhdessä Niederreiterin kanssa pakettiin.
   
 5. Binisteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Minnesota Wild, Real Madrid C.F.
  Lainaus:
  Jos maaleja hakisin, niin Simmondsin sieltä nappaisin. Meillä on leftin pelintekijä Granlundin muodossa.

  Saattoiko viimeinkin viime öinen selkäsauna Habsille olla se lausahdus, että slump on ohi? Mikeltä uskomaton ilta, kun syötöt napsuivat miten kerkesi. Varsinkin lätty Dumban tykkiin lämmitti mieltä.
   
 6. Binisteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Minnesota Wild, Real Madrid C.F.
  Mikellä oli taas teholla tarjolla eilen, vaikka jäikin eilen tuohon yhteen syöttöön. Aivan älyttömiä lättyjä taas!
   
  Gust ja Robu tykkäävät tästä.
 7. Wunder-Pena Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  Koivu saattanee palailla viikonloppuna. Pari jääharjoitusta alla, joten hyviä uutisia sairastuvalta.
   
 8. Razzers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, Marian Gaborik
  Kunhan eivät nyt tuota 11-3-22 ketjua hajottaisi, kun on saatu Coyle ja Nino ainakin parin viime pelin perusteella tasolleen. Coyle varsinkin hyötyy selkeästi paikastaan sentterinä. Olisiko nyt aika tiputtaa kapteeni kolmoseen? Laidoille esimerkiksi Greenway ja Kunin.
   
 9. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Becoming Wild: Mikko Koivu

  Minnesota Wild on julkaissut pari päivää sitten hienon videon Koivun Mikosta. Kaunista kuvaa kesäisestä Turusta, kannattaa katsoa.
   
  Naamavelli tykkää tästä.
 10. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Olipa hieno pätkä. Tällaisia olis mukava nähdä enemmänkin.
   
 11. Cliffer666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Jokerit, Järvenpään Haukat
  Koivu (lower-body) will be back in the Wild’s lineup on Tuesday.
  Koivu has missed the last four games with a lower-body injury but will play Tuesday vs. the Sharks. The lines were shuffled while Koivu was out and will remain the same tonight, with Koivu returning on the third line with Jason Zucker and Luke Kunin on his wings.

  Source: Dan Myers 12/18/18, 3:30 pm EST
   
 12. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Koivusta taitaa olla aiemminkin jotain saman tyyppistä ja Granlundista löytyy myös. En jaksa kaivaa, mutta varmaan googlettelemalla saattaa löytyä.
   
 13. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Peleistä ei jaksa kirjoitella nyt, kun ei niistä mitään erityisen positiivista sanottavaa ole.

  Dumba joutuu leikkaukseen ja tulee ilmeisesti olemaan todella pitkään poissa. Tämä tieto saatu Russon twitteristä. Dumba ilmeisesti on totaalisen shokissa, eikä edes itse osaa sanoa mistä tuo loukkaantuminen tuli. Tarkempaa tietoa vamman laadusta ei ole paljastettu, joten me voidaan vain parhaimmillaan arvailla mistä on kyse.

  Melkoinen pommi, kun kiistatta tärkein pakki (Suter ei mielestäni ole ollut 100% oma itsensä) on mahdollisesti koko loppukauden poissa. Ei ainakaan nosta toiveita jostain tuurilla pudotuspeleihin pääsystä.
   
 14. Anthoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  Lainaus:
  Todennäköistä että tappelussa Tkachukin kanssa jotain olisi mennyt vaikkei siinä ulkopuolisen silmistä mitään suurta tapahtunutkaan. Dumbahan pelasi jäähyn jälkeen vielä hetken kunnes lopetti pelin. Näissä/tässä vaihdossa ei kuitenkaan mitään erikoista näyttänyt tapahtuvan. Massiivinen menetys ylivoimalle ja hyökkäysuhalle.

  Suora pudotuspelipaikka on karannut jo 8 pisteen päähän. Keskisestä divisioonasta erottuu kyllä tuo kolmen kärki ja todennäköistä on että Wild taistelee juuri villikortti-paikasta. Kausi on vielä pitkä mutta montaa loukkaantumista ei tämä joukkue kestä jos puhutaan näistä kärkijätkistä.
   
 15. Torgny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild ja HIFK. Houston Rockets.
  Dumban loukkaantuminen on kyllä katastrofaalista. Muutenkin turhauttaa Minnyn peliotteiden ailahtevaisuus. Välillä vedetään ihan käsittämättömällä moodilla ja välillä peli näyttää sysihuonolta. Onneksi pelin sisällä ei tätä vaihtelua tapahdu.
   
 16. Nelone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lgw
  Dumban loukkaantuminen on tosiaan ihan täysi farssi. Ilmeisesti tuossa Flames pelin nyhjäyksessä jotain hajosi ja kalliiksi tuli. Toki puolustus on edelleen ihan hyvällä tasolla, mutta tulivoimaa sieltä lähti armottoman paljon.


  Ensi yönä alkavat u20 kisat, nämä ovat itselleni olleet yleisesti Wildin prospectien tarkkailun vuoksi iso juttu. Nyt on kuitenkin tämän prospect poolin kanssa ajauduttu siihen pisteeseen, että ei ole ainuttakaan Wildin kaveria valittu näihin kisoihin. Tämä kertoo taas omaa karua kieltään Wildin prospect poolista...

  Pari vuotta sitten oli sentään vielä Kaprizovit, Kuninit ja Greenwayt yms (näistä kaksi ensiksi mainittua oli jopa joukkueidensa kapteeneja) edustamassa ja näistä sai vähän lisää mielenkiintoa kisoihin.

  Noo eihän sitä ikinä tiedä jos loppu kausi kynnetään ja tuolta satutaan tuurilla saamaan ensi kesälle joku kovempi prospecti.
   
 17. Anthoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  Päivitys Dumban tilanteesta. Oikea rintalihas oli revennyt ja tämä nyt leikattu. Ainakin 3kk huili edessä.
   
 18. Binisteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Minnesota Wild, Real Madrid C.F.
  Lainaus:
  No sitähän tämä hyökkäyksellisessä kuopassa oleva joukkue kaipasi. Noh onneksi sai hyvällä puolutuspelillä (yli 20 blokkia) voiton Jetsistä vierasretkellä.
   
 19. Binisteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Minnesota Wild, Real Madrid C.F.
  Onneksi Dubnyk paikkasi tuon kaks heikkoa erää tänään. Pelkästään tuolla kolmannen erän suorituksella tähdistöön ansaitsi päästä Spurgeonin kanssa. Makea revanssi Torontosta, varsinkin viime kohtaamisen onnekkaat pomput ja tämän ottelun tuomaritoiminnan takia.
   
 20. Nelone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lgw
  Liian usein en tätä kaveria kehu, mutta Charlie Coyle olet HÄRKÄ!
   
  Binisteri tykkää tästä.
 21. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Harmi, että tuo Coyle ilmestyy kuvioihin vain n. 10-15% kaudesta. Coylella olisi kaikki eväät olla top 6 sentteri: isokokoinen, hyvin liikkuva, hyvä peliäly ja hyvät kädet, sekä tarvittavaa ilkeyttä. En tiedä mitä miehen päässä on vialla, kun hän ei pysty tuollaista suoritustasoa ylläpitämään kovinkaan pitkiä aikoja kerrallaan.
   
 22. Nelone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lgw
  Lainaus:
  Juurikin näin ja tätä olen itsekin miettinyt, että mistä johtuu tuo tason heittely.

  Tässä olen itse ollut jo valmiina hautamaan unrlmat Coylesta ja valmis laittamaan lihoiksi, mutta eilinen sai taas pienen valonpilkahduksen aikaan... Katsotaan mitenkä äijän käy.
   
 23. Binisteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Minnesota Wild, Real Madrid C.F.
  Pari viime kautta Coyle on ikävä kyllä ollut rikki muutamaan otteeseen. Pitäisi varmaan keskittyä enemmän siihen henkisen puolen valmennukseen, niin Coyle olisi ollut jo pidemmän aikaa Wildin TOP 6 -vakionaama.
   
 24. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Sen kummemmin matsia analysoimatta, hieno voitto, vaikkei se kaunis ollutkaan. Spurgeon on täysi eläin.

  Itse asiaan: Russo aiemmin twiittaili kesken ottelun, että Granlund on selkeästi tuskissaan vaihtopenkillä ja että hänen ei tulisi pelata tällä hetkellä. Myöhemmin hän vastasi jollekin kyselijälle, että hän epäilee nivusta. Granlund myös jätti eiliset harjoitukset väliin.

  Minnesota on toki puun ja kuoren välissä, mutta näkeehän sen nyt jopa itse Aurinkokuningas, että Mikellä on vaikeaa. Pisteitä toki tulee edelleen, mutta syötöt menevät ihan mihin sattuu ja pelaaminen ei ole hetkeen ollut sillä tasolla, mihin ollaan totuttu. Nivusvammasta kärsivälle on ihan sulaa hulluutta pelata tuo n. 18 minuuttia illassa, ja monesti vielä vastustajan parhaita vastaan, varsinkin kun Granlund ei tällä hetkellä totutusti ohjaa oman ketjunsa peliä. Tuo koko ketju on ollut aivan yössä ja tänään siihen saatiin puhallettua hieman tekohengitystä, kun Greenway ja Zucker vaihdettiin päittäin.

  Ei tällä erää enempää.
   
 25. Binisteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Minnesota Wild, Real Madrid C.F.
  Lainaus:
  Mikke huilille, sillä on turha pitää kaveria rikkinäisenä runkosarjassa kentällä, vaikka Miken tasoisia kahden suunnan laitureita ei liikaa ole. On kyllä huomannut, että ennen tätä kuivakautta tuntui joka vetojen uppoavan vasemmalta ja oikealta. Välillä jopa paikoista, joista ei Mikkeä olla nähty tekemässä. Toivottavasti saadaan kuntoon ja kevättä kohden iskussa.

  Joukkue on sentään saanut itsensä hieman kasaan surkean ajanjakson jälkeen. Dubnykin syöksykierrekin on rauhoittunut ja on onnistunut tuomaan pisteitä kotiin. Ensi yönä Stalock ilmeisesti Bruinsia vastaan maalissa, toivottavasti edes piste saataisiin tuolta reissulta.