Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Minnesota Wild 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Wunder-Pena, 07.06.2018 klo 11.36.

 1. Binisteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Minnesota Wild, Real Madrid C.F.
  Lainaus:
  Helppo vastaus - Ei ole. Varausvuoroja olisi pitänyt saada enemmän ennen TDL:a, mutta koska rebuild on julkistettu niin ehkä niiden kerääminen alkaa kesällä. Kaprizov on jo jonkin sortin myytti, mutta ei riitä millään ja ei riitä tuo nykyinen allaskaan.
   
 2. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Olishan tuo Kaprizov Wild:lle todella kova palanen hyökkäykseen. Enkä kyllä pistäisi pahakseni, jos joukkueelle suosisi vielä arpakin, jos jää playoffsien ulkopuolelle. Arizonassa kun tuntuu olevan hönkä nyt päällä. Näyttäisi nopeasti tilanne vähän erilaiselta, kun saataisiin joku 1-3 varaus, Kaprizov ja siihen nämä uudet Donato ja Fiala vielä päälle. Ei tulisi ehkä Zuckeriakaan niin heti ikävä, jos hänet treidataan. Tietysti vähän erikoinen tilanne, jos joukkueen hyökkäyksessä on vain pappoja (Staal, Koivu, Parise) ja alle 25 ikäisiä jannuja, eikä lainkaan niitä 25-32 vuotiaita, "parhaassa iässä" olevia pelimiehiä. Mutta niinhän näissä uudelleenrakennustilanteissa tuppaa käymään.

  edit: no onhan siellä näköjään ainakin sellaiset kaverit kuin Foligno ja Rask, joilla sopimukset jatkuvat ja ikää kavereilla on 27 ja 26.
   
  Viimeksi muokattu: 11.03.2019 klo 11.51
 3. Binisteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Minnesota Wild, Real Madrid C.F.
  Lainaus:
  Harmi vain, ettei kaverit ole millään tavalla relevantteja tekemään impactia kentällä.
   
  -40 ja Naamavelli tykkäävät tästä.
 4. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
  Nuo 14 peliä mitä Victor Rask on pelannut Wild-paidassa eivät ole kyllä millään tavalla vakuuttaneet. Luistelu on yllättävän kankeaa ja ne ”pehmeät kädet” jotka tällä pelaajalla kuulemma on, ovat olleet kyllä todella rankasti kohmeessa. Lähinnä mietityttää että miten kauan tällaiselle miehelle annetaan näyttöpaikkaa, sillä selvästi nykyinen taso on riittämätön tuloksentekoon.
   
 5. Robu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ENCE
  Kysyn muilta Wild-faneilta. Näkisittekö mieluummin Wildin pleijareissa ja Wild voittaa maksimissaan seitsemän ottelua vai pleijareiden ulkopuolella? Itse olen jälkimmäisen kannalla.Toki paremman draft-numeron takia, mutta myös, koska olen niin väsynyt samaan tarinaan.
   
 6. Nelone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lgw
  Lainaus:
  Ehdottomasti jälkimmäinen omalta osalta, ei kahta sanaa. Mahdollisimman alas ja sitten päälle hyvä tuuri draft lotteryssä, niin jää edes jotain posia tästä kaudesta. Alkaa olemaan niin kyllästynyt tuohon ekan kierroksen exitiin.
   
 7. Binisteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Minnesota Wild, Real Madrid C.F.
  Lainaus:
  Ainahan pudotuspelit on pudostuspelit, vaikka Wild jatkaa samalla kaavalla ensimmäisen kierroksen putoamisella. Jääminen pois pudotuspeleistä olisi signaali uudelleenrakennuksesta ja ensi kesän draftiin saisi paremmat asetelmat. Ehkä se ulosjääminen toimisi myös herätteenä koko organisaatiolle, että tämä seitsemän vuotta sitten aloitettu "voitto nyt" voitaisiin kuopata ja jatkaa eteenpäin uudelleenrakennuksessa.
   
 8. Gneisenau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Preussen Devils, HIFK
  Nico Sturm tehnyt diilin Minnesotan kanssa, miestä on luonnehdittu loistavana 2-suunnan sentterinä. Menneellä kaudella teki yliopistosarjassa 39 ottelussa 45 pinnaa.
   
 9. Stark Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, Minnesota Wild
  Lainaus:
  Niinhän siinä kävi, että pudotuspelit jäivät haaveeksi ja varaustilaisuudessa Wildilla on järjestyksessä 12. vuoro. 2010-luvulla tuolla numerolla on varattu mm. Michael McLeod, Denis Gurjanov, Brendan Perlini, Max Domi ja Wildiakin menneellä kaudella edustanut Ryan Murphy. Ei tuolta siis varmaa kärkiketjujen pelaajaa ole missään nimessä luvassa.

  Muutenkin Wildilla on nyt nähdäkseni paikka hieman isompaan mylläykseen ja tähän Fenton ottikin jo varaslähtöä kauppaamalla pitkään Wildin runkopelaajiin kuuluneet Mikael Granlundin, Nino Niederreiterin ja Charlie Coylen. Vastineista Ryan Donato ja Kevin Fiala herättävät innostusta, mutta Nino-kauppa oli fiasko. Keskinkertaisuus on nyt joka tapauksessa nähty ja uhkapeli Parisen ja Suterin sopimusten kanssa ei kantanut hedelmää. Suter kuuluu edelleen kärkipuolustajapariin missä tahansa ja puolustus on Wildilla suhteellisen hyvissä kantamissa Suterin, Dumban, Spurgeonin ja Brodinin myötä. Olisin toivonut Louie Belpediolta esiinmarssia tällä kaudella, mutta se jäi tapahtumatta. Parise on terveenä ollessaan pätevä top6-hyökkääjä, mutta terveitä päiviä on kausi kaudelta vähemmän ja Parisen pelityylillä trendi tuskin muuttuu. Siellä on veteraaneista lisäksi Mikko Koivun ja Eric Staalin sopimuksia jäljellä vuosi ja kaksi vuotta. Sen ihmeempiä sopimustilanteeseen menemättä on sanottava, että Fentonilla on haastava tehtävä nykykokoonpanon ikärakenteen ja prospect poolin ohuuden takia.

  Iowa Wildista sen verran, että tarkemmin seuraamani nuoret pelaajat eivät ainakaan kuluneella kaudella aiheuttaneet suurempia ilonaiheita. Belpedio oli toki joukkueen toiseksi tehokkain puolustaja, mutta puolustustyöskentelyään Belpedio joutuu ilmeisesti edelleen kehittämään ollakseen NHL-valmis. Dmitri Sokolov puolestaan pelasi ensimmäisen ammattilaiskautensa ja ylsi puolen pisteen ottelukohtaiseen keskiarvoon. Hyökkäyspään potentiaali on edelleen hyvin ilmeinen, mutta kokonaisvaltainen pelaaminen jättää toivomisen varaa.

  Sen verran pitkään tässä on nyt katsellut keskinkertaista Minnesota Wildia, että muutaman kauden sukellus ja vähintäänkin huolellinen retool on paikallaan. Joukkueesta löytyy kuitenkin edelleen päteviä nuoria pelaajia (Zucker, Greenway, Kunin, Fiala, Donato, Eriksson Ek, Dumba, Brodin), jotka pystyvät muodostamaan joukkueen rungon tulevaisuudessa. Kaprizovia saamme edelleen odotella saapuvaksi ilmeisesti aikaisintaan syksyllä 2020. Ykköskorin pelaajiahan tuo kokoonpano joka tapauksessa huutaa ja niitä saadaan oikeastaan vain varaamalla. Tulevana kesänä on hyvä aloittaa, kun Wildilla on varaustilaisuuteen yhteensä 10 valintaa.

  PS: Ostamalla ulos Victor Raskin neljän miljoonan arvoisen sopimuksen, rasittaisi Rask Wildin palkkakattoa 1,33 miljoonaa seuraavat kuusi kautta. Tuo lienee yksi asia, jota Fentonin on pohdittava.
   
  Binisteri, Anthoon & Robu tykkäävät tästä.