Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Minnesota Wild 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana palle, 01.05.2017 klo 21.18.

 1. WildThing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Minnesota Wild ja Helsingin Jokerit
  Pikkasen on lähteny yskähdellen käyntiin, mutta en kyllä pahemmin panikoi. Ihan kohtuu hyvältä näyttää tekeminen. Stewart on kyllä ollut iskussa, minkä kaverille kyllä suo. Ehkä itseäni huolettaa eniten Coyle. Toista peliä en ehtinyt katsoa, mutta ekassa näytti todella hitaalta. Toivottavasti oli vain väliaikaista.
   
 2. Wunder-Pena Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  Vähän on ollut hiljaista meikäläisen kirjoittelut syksyn osalta, mutta ehkä tästä lämpiää kun kiekkokiima kohoaa ja peliotteet Wildilla paranevat.

  Pari poimintaa joukkueesta:
  Parise on palaamassa pelikuntoon ja on harjoitellut nelosen laidassa. Ehkäpä siis torstaina Blackhawksia vastaan jäällä.
  Toisaalta MG on jättänyt treenit väliin ja ilmeisesti on vielä vähän auki milloin mies on pelikuntoinen. Joku huhupuhe oli, että mies pistettäisiin ensisijassa kuntoon, vaikka muutama peli pitäisikin jättää väliin.
   
 3. Wunder-Pena Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  Uusin tieto MG:n loukkaantumisesta: BB:n mukaan sivussa neljä seuraavaa peliä. Ikävä startti Mikelle ja koko joukkueelle.
   
 4. Robu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, Winnipeg Laine
  Lainaus:
  On kyllä. Toivottavasti se siitä sitten. Kyseessä on kuitenkin kenties jopa Wildin tärkein hyökkääjä.

  Ikävä aikataulu ainakin fanin kannalta muuten, kun lähes viikon tauko tässä heti parin pelin jälkeen.
   
 5. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Heittämällä unettavin matsi mitä olen tähän mennessä, tällä kaudella nähnyt.

  Kotijengi Blackhaws oli jotenkin todella aneeminen ja Wildilla oli suorastaan helppo työ voittaa käytännössä kaikki kaksinkamppailut ainakin 40-minuutin ajan.

  Stewart tuntuu olevan nyt melko liekeissä. Yksi näyttävä maali Zuckerin syötöstä, toinen tyhjiin ja meinasi kaveri tehdä kolmannenkin, kun kilautti melkoisen lämärin suoraan ylärimaan.

  Kolme kaveria sai enemmän tai vähemmän kolhuja, joita on nyt seurattava. Niederreiter, Coyle ja Foligno. Boudreaun mukaan ainakaan Coyle ja Niederreiter eivät pelaa lauantaina, Folignosta ei tietoa. Todennäköisesti Folignon suhteen vain varotoimi, koska kaveri otti melko makoisan nyrkiniskun suoraan leukaan. Jos Parise / Granlund -osastolta ei saada apuja jo lauantaiksi, niin Wild joutuu pelaamaan vajaalla miehistöllä Capin takia.
   
 6. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  TSN:lla oli juttua etta seuraavat pari pelia menisivat viela vajaalla kalustolla ennen Parisen paluuta. $200k ei anna tilaa nostoille. Tarkoitus pelata kolmella ketjulla ja kaksi kaveria olisivat spesiaalihommissa erikoistilanteissa.
   
 7. HockeyForLife Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, Real Madrid, Liverpool
  Lainaus:
  Saadanko edes niin monta hyökkäysketjua kasaan?

  Staal
  Zucker
  Stewart
  Koivu
  Ennis
  Eriksson Ek
  Winnik
  Cullen
  (Foligno?)

  8 (+1) pelikuntoista hyökkääjää tällä hetkellä..
   
 8. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Ei muuta kuin emergency-calleja kehiin... Onkohan niihin jotain ylärajaa, kuinka paljon saa yhteen peliin käyttää...
   
 9. Anthoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  Avataan omalta osalta myös tämä kausi.

  Vielä ei ole ehtinyt yhtään kokonaista ottelua tullut katsottua mutta kaikkia osan matkaa. Chicago-ottelun viimeinen erä näytti ihan hyvältä. Paljon puhutun 2-1 maalin (joka meni kuitenkin oikein) myötä ote kääntyi lopullisesti Wildille ja heti perään tehty 3-1 maali katkaisi Hawksien selkärangan lopullisesti.

  Stewart on kyllä ollut älyttömässä vireessä. Hienosti suorittaa. Stewart muuten viimeistelee todella kovalla prosentilla läpiajoista. Käsiä löytyy vaikka miestä pidetään kovanaamana ja alempien ketjujen pelaajana. Kokeilisin mielellään miestä rankkarien ampujana nyt kun Pominville lähti.

  Lainaus:
  Folignon ja Parisen tilanne epäselvä, todennäköstä kuitenkin ettei kumpikaan pelaa.

  Luke Kunin tulee kuitenkin tekemään debyytin Columbus-ottelussa. Harkkamatseja ei tullut katsottua mutta mukava nähdä hänet miesten peleissä, iso palanen tulevaisuutta.
   
 10. Robu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, Winnipeg Laine
  Tietoa loikkantumisten laadusta tuli Russolta eilen. Michael Russo Twitterissä: "#mnwild confirm what I reportedBroken tibia for Coyle (surgery, LTIR)Nino high ankle sprain (3 wks)Foligno (facial fracture, 1 week) https://t.co/UUNLhTyGci"

  Nino sivussa kolme viikkoa. Coylella leikkaus edessä, 6-8 viikkoa todennäköistä. Foligno 1 viikko.

  Lisätään tähän Parise ja Granlund niin alkaa oikeasti hyökkääjät loppua. Mielenkiintoiset viikot edessä. Onneksi pelejä ei ole nyt aivan niin kovaa tahtia kuin voisi olla.
   
 11. HockeyForLife Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, Real Madrid, Liverpool
  Lainaus:
  Kunin tosiaan nostettiin jo ylös. Lisäksi saadaan vielä kolme kaveria nostettua eli täydet hyökkäysketjut saadaan kasaan, mutta kyllähän NHL-tason pelaajat loppuvat jo kolmanteen ketjuun.

  No, alkukautta vielä mennään ja mukava nähdä uusia kavereita rosterissa. Mitään ei vielä syksyllä ratkota, joten annetaan näytönpaikkoja nyt muillekin.
   
 12. Stark Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, Minnesota Wild
  Ei todellakaan helppo alku kaudelle. Mielenkiintoista joka tapauksessa nähdä, kenelle sieltä näytönpaikkaa tarjotaan. Jos haetaan saman pelaajaprofiilin kavereita, niin Kurtis Gabriel ja Mario Lucia saattaisivat olla ainakin Folignon paikalle sopivia paikkaajia. Lucialla on vielä NHL-debyytti tekemättä. Iowan varakapteeni ja kauden terävästi aloittanut Pat Cannone lienee myös mukana spekulaatioissa. 31-vuotias hyökkääjä teki NHL-debyyttinsä vasta viime kaudella. Sitten löytyy Minnesotan yliopiston kasvatti Justin Kloos ja Red Wingsin farmisysteemin läpikäynyt Landon Ferraro, joka muistaakseni aikanaan Bruinsiin siirtyessään debytoi vahvasti. En edes uskalla lähteä arvailemaan ensi ottelun kokoonpanoja. Kinkkinen palapeli Boudreaulle setvittäväksi.
   
 13. Wunder-Pena Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  Lainaus:
  Tuossa nopealla lukaisulla Russon mukaan ylös on nostettu Kuninin lisäksi kolmikko Bertschy, Mitchell ja mainitsemasi Ferraro. Bertschyä ja Mitchelliä on nähty aiemmin stunttaamassa ylhäällä, mutta Ferraro on minulle tuntematon kaveri. Nelosketjuhan noista muodostuu kun Kunin hyppää todennäköisesti yläketjuihin. Tosiaan Coyle LTIR:ään niin saadaan palkkakattoon tilaa ylösnostoille.

  Tavallaan haastava tilanne joukkueelle heti kauden alkuun, mutta toisaalta haastaa pelaajat isompiin rooleihin. Toivottavasti sitä kautta lähtökohtaisesti kärkijätkien ja Stewartin lisäksi uudet ja nuoret kaverit nousevat ottamaan roolia. Parhaassa tapauksessa rooli jää päälle ja rosterista nousee uusia vastuunkantajia koko kautta silmällä pitäen.

  Lyhyesti mitä tulee vielä parin katsotun pelin perusteella uusiin kavereihin Ennis, Winnik, Cullen ja Foligno, niin hyvä maku jäänyt erityisesti kolmesta ensiksi mainitusta. Vaikka Ennis onkin helposti keilattava kokonsa vuoksi on hän varsin mukavasti tuolla hyökkäyspäässä liikuttanut ja pitänyt kiekkoa, josta isoa plussaa. Winnik on puolestaan tuonut mielestäni hyvää rouheutta, kokoa ja alivoimaosaamista joukkueeseen. Cullen puolestaan on juuri sitä mitä lääkäri määräsi ja mitä tiedettiin saatavan kun mies signattiin vuodeksi. Foligno on ainoa, joka on vielä tähän saakka ollut hieman kysymysmerkki itselleni ja jättänyt hieman kylmäksi. Kokoa ja kovuutta löytyy, mutta eipä vielä ihan sellaista roolia ottanut, jota lappu ehkä vaatisi. Meni loukkaamaan itsensä nyrkkitappelussa eikä nuo fyysiset ominaisuudetkaan ole loistaneet vielä yhden Seabrookin penkille tööttäämisen lisäksi mielestäni tarpeeksi (Linkki YouTubeen ja Seabrookin vaihtoon: https://www.youtube.com/watch?v=yKzjplDABBo). Toisaalta vasta kolme peliä alla, joten ehkäpä tässä on liian aikaista analysoida liikoja.
   
 14. Stark Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, Minnesota Wild
  Lainaus:
  Bertschy jäi kyllä täysin noteeraamatta itselläni noita paikkaajia pohdiskellessa. En suoraan sanottuna muistanut kaverin kiekkoilevan vielä Wildin riveissä. Muistaakseni pelasi viime kaudella ihan pirteästi lyhyellä stintillään shown puolella. Iowassa tekeminen on ollut koko joukkueen tavoin hakusessa. Mitchellin arvelin saaneen jo näytönpaikkansa, mutta ilmeisesti kokemus emoseuran systeemistä merkitsee näiden hätävarojen kohdalla paljon. Kunin olisi hauska nähdä Granlundin paikalla yhdessä Zuckerin ja Koivun kanssa. Sellainen mielikuva on jäänyt, että vaikka suurimmat avut ovat hyökkäyspäässä, on kaverilla myös motivaatiota omaan päähän - vähän Granlundin tapaan. Fletcherin näköinen oma varaus kaiken kaikkiaan.
   
 15. HockeyForLife Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, Real Madrid, Liverpool
  Eriksson Ek - Staal - Stewart
  Ennis - Koivu - Zucker
  Winnik - Cullen - Kunin
  Bertschy - Mitchell - Ferraro

  Näillä lähdetään kokeilemaan ensi yönä. Mielenkiintoinen jengi!
   
 16. WildThing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Minnesota Wild ja Helsingin Jokerit
  Toivottavasti ei kovin moni loukkaannu seuraavassa matsissa.. Ei saatana tätä hommaa :D
   
 17. Nelone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lgw
  Terve! Oma ensiesiintyminen palstalle sattui sitten karvaan kotidebyytin jälkeen. Olen tosiaan seuraillut tätä palstaa jo vuosia ja nyt oli mielestäni aika laittaa oma lusikka soppaan.

  Peli sinitakkeja vastaan oli mielestäni jotain niin tuttua Wildia tältä kaudelta. Kokoonpanoja en ollut katsonut etukäteen ja hetkeksi heräsi jo toivo paremmasta, kun alkuseremoniassa jäälle luisteli Granny ja Parice. Kiekon tiputtua kuitenkin selvisi, että tosiaan yksi "ahl"-ketju siellä on pelissä mukana. Itse peliä en lähde tässä sen enempää analysoimaan, totean vaan että pelottava trendi tällä kaudella on tuo laukausten häviäminen ja johdon menettäminen. Osaksihan tuo varmasti juontaa vajaasta kokoonpanosta, mutta kun miettii esim. viime kautta, niin tuntuu että trendi oli täysin päinvastainen. Onneksi kausi on vasta alussa ja luotto kova!

  Summa summarum palstaneitsyys ja Wildin kotiavaus tämän viestin myötä takana ja sekavaa oli... kumpikin.
   
 18. Robu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, Winnipeg Laine
  En mitään trendejä lähtis vetämään pelistä, jossa puuttuu lähes puolet TOP9 hyökkääjistä. Olihan siinä voiton avaimet käsissä, mutta pieni ihme olisi ollut voittaa niinkin laadukas joukkue kuin Columbus tuolla kokoonpanolla. Dubnyk jatkaa omaan silmääni epävarmoja otteita. Suter (-4) ja Spurgeon (-3) vetivät muuten pelottavan huonon pelin. Osaako joku avata tarkemmin, onko kaksikon peli näyttänyt huonommalta tällä kaudella yleisesti?

  Kaikki pisteet otetaan tässä vaiheessa vastaan. Katsotaan sitten vähän kriittisemmin, kun edes pari tärkeää palasta saadaan takaisin.
   
 19. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Tyydyn vain toteamaan, että niin kauan kun Devan Dubnyk on Wildin ykkösmaalivahti, tämä jengi ei tule voittamaan yhtään mitään. Siinä missä valtaosan maalivahdeista reaktioaika on mitattavissa millisekunneissa, mitataan Dubnykin reaktioaika sekunneissa. Olkoonkin, että matsia ei välttämättä voi maalivahdin piikkiin laittaa, mutta olisihan nyt vittu joku noista maaleista ollut maalivahdinkin otettavissa. En tiedä onko se laiskuutta, vai jotain muuta, mutta Dubnyk kadottaa kiekon näköpiiristään luvattoman helposti. Siinä missä hyvät maalivahdit tekevät kaikkensa, jotta tietävät missä kiekko menee ja lukevat vedot, Dubnyk ei edes yritä omiin silmiin pysyä kartalla, vaan yrittää vain luottaa isoon ja peittävään ruhoonsa. Dubnykin rebound control on liigan huonointa, enkä edes tiedä mitä tuo "lempeä jättiläinen" yritti tehdä tuossa jatkoaikamaalissa. Stalock on ollut vakuuttava harvoissa starteissaan, enkä näe yhtäkään hyvää syytä olla antamatta pari starttia hänelle seuraavissa peleissä.

  Positiivista: AHL-jätkät pelasivat hyvän ja pirteän pelin. Eriksson Ekin kiekonsuojaaminen lähentelee taidetta ja koko tuo ketju pelasi hyvän matsin. Myös Ennis pääsi parilla maalillaan tulostaululle, vaikka alkoi jo puolessa välissä peliä oksettamaan tuo Foxin jatkuva lypsäminen Spurgeonin ja Ennisin ystävyydellä. Kuninin debyytti ei häikäissyt. Yksi maalikin meni omiin, kun mies unohti vartioinnin, eikä kaveri saanut kiekolla aikaiseksi yhtään mitään. Yksi näyttävä vastataklaus ja siinä oikeastaan kaikki positiivinen mitä jäi mieleen.
   
 20. Nelone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lgw
  Wildi tiedotti eilen seuraavaa loukkaantuneista:
  Granny kävi kokeilemassa jäällä yksikseen ja ilmeisesti ollaan menossa oikeaan suuntaan. Ei kuitenkaan kokoonpanossa vielä tämän viikon peleissä, kuten oletettu.
  Parise oli jäällä punainen paita yllään, mutta oli joutunut jättämään reenit kesken. Ajatuksissa ilmeisesti oli että olisi ollut kaukalossa viikonloppuna, mutta takapakin takia saattanee siirtyä.
  Folignoa odotetaan jäälle joukkueen kanssa maanantaina. Mahdollisuus siihen, että nähdään viikonloppuna kaukalossa.

  Pelejä on (ollut) alkukaudesta suht rauhalliseen tahtiin, mutta nyt on onneksi aikaa parannella haavoja.
   
 21. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Alkuun itse totesin tämän ottelutahdin mielessäni täydeksi vitsiksi, mutta nyt se onkin osoittautunut pienimuotoiseksi onnenkantamoiseksi.
   
 22. KaljaVeikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen Leijonat, NHL suomalaiset, 235
  Onko tietoa vielä missään että pelaako Granlund Winnipegiä vastaan? Itse en onnistunut löytämään muuta tietoa että on ollut jo harjoituksissa.
   
 23. Stark Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, Minnesota Wild
  Lainaus:
  Ilmeisesti huilaa vielä viikonlopun ottelut.

  EDIT: Lähteenä Russolta putoilleet tiedonmuruset
   
 24. Robu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, Winnipeg Laine
  Lainaus:
  Ei tosiaan pelaa. Kai se on hyvä, että otetaan varman päälle Grannyn terveys. Sitä vaan pikkuhiljaa haluais näkemään sitä oikeaa Wildin joukkuetta.
   
 25. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Raskasta katseltavaa Minnesotan AHL-jengin räpellys.

  Liigan paskin joukkuekin piti suorastaan pilkkanaan valkopaitoja, niin pelillisesti kuin fyysisesti. Ainoastaan Jetsin puolustuksen totaalinen paskuus piti homman mielenkiintoisena, mutta Boudreaulla on melkoinen savotta näiden puupäiden ja puukäsien saamisessa pelillisesti jonkinlaiseen kuosiin.

  Joka matsissa teemana ollut vitunmoinen kiire, kiire taas aiheuttaa rumputulella huolimattomuusvirheitä syötöissä, syötön vastaanotoissa ja Jetsiä vastaankin nähtiin liian monta kertaa, kun vastustaja pääsee keskialueella katkoon ja ylivoimahyökkäykseen.

  Siihen kirsikkana kakun päälle Dubnykin haluttomuus ja kyvyttömyys, joten soppa on valmis.

  Kausi on toki vasta alussa, mutta kyllähän sitä toivoisi edes jonkinlaisia valonpilkahduksia näkevän pelillisesti, mutta toistaiseksi se on ollut iso ei.