Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Minnesota Wild 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana palle, 01.05.2017 klo 21.18.

 1. Razzers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, Marian Gaborik
  Lainaus:
  Mietinkin että kuka multa unohtui, Joelhan se. Nelonen tuossa koostumuksessa näyttää kyllä hyvältä!

  Alkais jo.
   
 2. Wunder-Pena Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  Lainaus:
  Näkisin samaan tapaan tuon hyökkäyksen. Kolmonen sitten pelaa vähän helpompia minuutteja. Joka tapauksessa loistava kaappaus Fletchiltä! Tervetuloa takaisin #7! Tämä nosti taas odotuksia kauden alkua kohtaan.
   
 3. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Minnesota Wild - CapFriendly - NHL Salary Caps

  Tuohon CapFriendlyn näyttämään rosteriin kun tekee pari muutosta (Luke Kunin --> Cal O'Reilly ja Ryan Murphy --> Mike Reilly), niin Wildin vapaaksi cappitilaksi 22 pelaajalla saadaan $2.341409 miljoonaa. Marcus Foligno tosiaan viimeinen sopimukseton pelaaja, joten ei ole paljoa tilaa häntä varten capissa. Folignohan tienasi viime kaudella sen $2.25 miljoonaa eli ei juurikaan palkankorotusta ole tälle mahdollista antaa capin puitteissa. Yksivuotinen sopimus QO:n arvolla voikin olla todennäköisin sopimus osapuolten välillä.
   
 4. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Daniel Winnik tulee Wildin harjoitusleirille PTO:lla.

  Eipä tuolla Wildin hyökkäyksessä juurikaan tilaa ole hänelle, mutta jos halvalla tekisi sopimuksen niin olisi kyllä hyvä syvyyspelaaja Minnesotalle. Playoffeissa tosin Winnikin tilastot koomisen huonot, ihan ottaen huomioon senkin ettei hänen kaltaista pelaajaa pisteillä arvioida. Siltikin, playoffeissa ei ole tosiaan tulosta saanut koskaan aikaiseksi, mutta viime kaudellakin vielä Capsissa alempien kenttien pelaajalle kunnioitettavat 12+13 tehot runkosarjassa.
   
 5. KöyhäRitari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, NHL:n suomalaiset
  Winnik vai Foligno? Mielenkiintoinen asetelma training campia ajatellen. Kumpaisellakin pelaajalla on takana sopimus 2,25M caphitillä mikä olisi vielä hierottavissa Wildin katon alle. Folignolla siis on alla QO joten palkka lienee minimissään tuo 2,25M kun taas Winnik hakee pelipaikkaa PTOlla eli palkan suhteen pitäisi olla joustoa enemmän. Joka tapauksessa puhuttaneen yhden vuoden sopimuksesta molempien kohdalla. Itse kallistuisin Winnikin suuntaan vaikka melkoinen kiertopalkinto onkin kyseessä ja pleijaristatsit aika typerryttävää luettavaa, keskikaistalla ei koskaan ole syvyyttä liikaa. Esim. jos Eriksson Ekillä ei heti lähde sujumaan tuo kolmossentterin rooli (mitä en sinällään epäile etteikö lähtisi), niin Winnik keskelle ja Ek laitaan. Jos taas Ek ottaa homman haltuun niin Winnik nelosen keskelle ja Cullen laitaan.
   
 6. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Siis eikös Winnik ole varsin puhdas laituri? Ainakin omasta mielestä pelannut aina laidassa. Itse näkisin että Folignolla noista olisi enemmän annettavaa alempiin ketjuihin vaikka toki Winnik ihan hyvän kauden pelasikin. Foligno kuitenkin useamman vuoden nuorempi ja fyysisempi.
   
 7. KöyhäRitari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Katoppas niin se muisti pettää, no tuohan muuttaa asetelman Folignon eduksi. Saas nährä kumpiko sieltä sitten signataan.
   
 8. HockeyForLife Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, Real Madrid, Liverpool
  Foligno 4 vuotta ja AAV 2,875 milj.

  Kuulostaa hurjalta ...

  Capin kanssa ollaan nyt tiukilla
   
 9. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ei kai nyt ihan puhdas laituri? Sellainen joka paikan höylä, joka on ensisijaisesti laituri, mutta on pelannut ns. paremman puutteessa myös alaketjujen sentterinä. Näin ainakin itse muistelen. Mutta ensisijaisesti ehdottomasti laituri.
   
 10. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Foligno sai sittenkin vielä sen pitkän sopimuksen, vaikka neuvottelut etenivät näin pitkälle saakka ja Wildin cappitilanne oli tiukka. Useamman sopimusvuoden johdosta palkkakin tietenkin sitten nousi yli tuon QO:n arvon. Wildilla tämän myötä ei ole enää capissa tilaa 23 pelaajan rosteria varten, joten siellä lähdetään kauteen vajaamiehisellä 22 pelaajan rosterilla sitten. Ei siinä mitään, onhan sekin sallittua. Vähän päälle 150k tuolla 22 pelaajalla jää sinne cappiin tilaa. Kasvaahan se määrä sitten kauden edetessä jossain vaiheessa niin suureksi että on varaa nostaa se 23. pelaajakin ylös.
   
 11. Taccutucca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
  Miettisin laittaisinko tähän, vai yleisesti NHL:stä -ketjuun, mutta sopii varmaan paremmin tänne. Ryan Suter kirjoitti isästään, Bobista, todella hienon artikkelin Players tribuneen. Itse en edes tiennyt, että Ryanin isä olisi pelannut lätkää, saatika sitten Olympia-kultaa lajin historian merkittävimmästä turnauksesta voittanut ukkeli. Mutta artikkelissa tämä jää aika pienelle huomiolle.

  Suosittelen lukemaan ko. artikkelin.
   
 12. Stark Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, Minnesota Wild
  Lainaus:
  Joo, Sutereilla on muutenkin geenit kohdallaan, jos miettii puolustamista kansainvälisellä tasolla. Bob Suterin veli Gary Suter kiekkoili San Jose Sharksissa, kun allekirjoittanut aloitti NHL-kiekon seuraamisen ja olipahan tyylikäs puolustaja siinäkin. Teki uran varrella mm. ujot 91 pistettä Calgary Flamesin paidassa 80-luvun lopulla. Bob Suter taisi muuten työskennellä myös hetken aikaa Minnesota WIldin kykyjenetsijänä.

  Hyvä kirjoitus.
   
 13. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Vaikka en ole rahan ja vuosien suhteen älyttömän innoissani tuosta Foligno -signauksesta, täytyy tyytyväisenä todeta, että Minnesotan joukkueessa alkaa pikku hiljaa olemaan kokoa.

  Vaikka ei Wildilla tämänkään jälkeen ole joukkueellista ilkeitä ja isoja pelimiehiä, mielestäni Foligno on pelaajatyypiltään juuri sitä, mitä Wild kaipaa - nyt kun maalintekijöitä ei ole tuosta vain saatavilla. Iso, ilkeä, taklaa paljon ja kovaa, eikä pelkää pudottaa hanskojaan. Teki muuten yhtä paljon maaleja kuin Pominville viime kaudella. *hymiö*
   
 14. HCKuosi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, Minnesota Wild
  Uusi kirjoittaja ilmoittautuu! Wildia olen fanittanut niin kauan, kun ovat sarjassa pelanneet. Lähden ensimmäisen viestin kunniaksi ruotimaan Mikko Koivun jatkosopimusta. Paperi oli hinnaltaan ja kestoltaan mielestäni täydellinen. Seuraavat kolme kautta meillä on kapteeni, joka pelaa Selke-tasolla illasta toiseen, ja sentteröi yhtä liigan parhaista ketjuista. Vaikka sopimuksen käynnistyessä Mikko onkin jo 35-vuotias, niin itse en näe tätä ongelmana, sillä laadukkaita pelivuosia pitäisi riittää ainakin uuden sopimuksen yli. Toivon näkeväni Mikon nostamassa Stanley Cupia käsivarsilleen seuraavan muutaman vuoden sisällä Wild-paidassa C rinnassaan, siinä olisi mieletön päätös miehen uralle. Ja näen, että tällä rungolla se on mahdollista.
   
 15. HockeyForLife Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, Real Madrid, Liverpool
  Hiljaiseloa on tässä ketjussa ollut jonkin aikaa, mutta pikkuhiljaa omilta kiireiltäni pääsee virittäytymään tulevaan kauteen, kun pelit ensi yönä alkaa (Wildilla perjantain vastaisena yönä).

  Hirveästi en Wildin tilanteeseen ole perehtynyt viime viikkojen aikana muuten kuin Twitteriä selaamalla. Parise on poissa ja Winnik odotetusti sai lopulta halvan sopimuksen Wildiin.

  Huomisen kokoonpano kauden avauksessa Detroitia vastaan on ymmärtääkseni seuraava:

  Nino - Staal - Coyle
  Zucker - Koivu - Granlund
  Foligno - Eriksson Ek - Stewart
  Winnik - Cullen - Ennis

  Suter - Dumba
  Brodin - Spurgeon
  Quincey - Reilly

  Dubnyk

  Odotetut koostumukset, kun Parisen poissaolon ottaa huomioon. Staalin kentälle toivoisi heti onnistumisia kauden alusta. Koivun ketjuun on luotto joka ilta. Eriksson Ek saisi ottaa askeleen eteenpäin ja toivotaan Ennisin löytävän potentiaalinsa ja tuovan leveyttä maalintekorintamalle.

  Top4 -puolustus on laatua. Kolmosparin pärjääminen jännittää mutta onneksi on koko pitkä kausi aika katsoa tilannetta sen suhteen. Dubnyk tarvitsisi paremman kirittäjän, mutta näillä mennään.

  Detroit tosiaan vastassa perjantain vastaisena yönä ja viikonloppuna sitten oman änärikauden korkkaus, kun sunnuntaiaamuna kohdataan Carolina vieraissa. Harvakseltaan on Wildilla pelejä ensimmäisten viikkojen aikana muihin joukkueisiin nähden..

  Centralin tilanteeseen sitten.. Tasaista kautta odotan tässä divisioonassa. Dallas on nousemassa takaisin ylös, Chicago ei ehkä ihan niin vahva enää, Nashville on mestariehdokas, Laine voi nostaa Winnipegin kärkikahinoihin ja St. Louis on aina vahva. Minnesota kuuluu tähän kärkiporukkaan ja sitten on toki Colorado kiusaamassa muita joukkueita parhaan kykynsä mukaan.

  Tavoitteet tottakai korkealla tänäkin vuonna. Stanley Cupista puhutaan jo ääneen seuran omistajienkin osalta ja pakkohan vähintään viime vuodesta on parantaa. Viime kaudella runkosarja oli vahva, mutta lento loppui nopeasti runkosarjan lopulla ja pleijareissa Bluesin käsittelyssä.. Hyvä osoitus siitä, että runkosarjan sijoituksilla ei ole mitään merkitystä, varsinkaan tasaisessa Centralissa. Taso nähdäänkin vasta keväällä ja pääasia että mukana ollaan silloin ja totta hemmetissä siihen uskotaan.

  Tällaista nopeaa ajatusten purkua ja toivottavasti palstatoverit yltyvät entistä enemmän Wildin otteita kommentoimaan. Oma seuraaminen sijoittuu pääosin koosteiden varaan, joten mielelläni raporttia lukisi ottelun katsoneilta.

  Ei muuta kuin mukavaa kiekkokautta ja toivotaan omalle jengille onnea ja menestystä pitkään rupeamaan ja ennen kaikkea pitkää kevättä!

  Alas vielä veikkaus Centralin tilanteesta runkosarjan päätyttyä:

  1. Nashville
  2. Minnesota
  3. Dallas
  4. Winnipeg
  5. Chicago
  ----------------------
  6. St. Louis
  7. Colorado
   
 16. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Ruosteinen avauspeli takana.

  Howard oli noin neljä, tai viisi kertaa Dubnykia parempi ja siinä koko pelin kuva oikeastaan oli. Matsi toki oli todella tasainen, mutta vaarallisemmat maalipaikat olivat selkeästi Wildilla. Detroit oli aktiivinen omissa, vaikka hieman vetäytyivät kilpikonnaan parin maalin kaulansa turvin, jonka ansiosta Wild tulikin tasoihin. Tämän jälkeen Detroit pääsi, hieman Dubnykin avustuksella, uudelleen parin maalin karkumatkalle, eivätkä tehneet samaa virhettä toistamiseen. Wildilla oli useampikin tontti vielä, mutta Howard oli tarvittavan rautainen, kun joukkue sitä eniten tarvitsi.

  Huomionarvoista oli areenan tyhjyys. Uusi areena, ensimmäinen peli ja lähes tyhjät katsomot. Sanoisinko, että jopa nolo avaus uudelle areenalle tässä valossa.

  Pari hylättyä maalia, joista toisessa ei ollut mitään epäselvää, mutta toinen oli mielestäni kyseenalainen hylky. Green avittaa Granlundin ottamaan kontaktia Howardiin, joka on aivan maalialueen reunalla, juuri ja juuri onko kokonaan sinisen sisällä. Granlund osuu Howardiin, kiitos Greenin ja menettäessään tasapainonsa ja kaatuessaan kolhaisee Howardia hellästi kyynärpäällään päähän. Kiekko sekuntia myöhemmin maaliin ja Detroitin välitön haasto, joka johti maalin hylkäämiseen, vieläpä todella nopealla tarkastelulla.

  Seuraavaksi olisi vieraissa Carolina vastassa ja toivottavasti siellä nähdäänkin sitten jo terävämpää viimeistelyä, sekä kärkiketjujen heräämistä.
   
 17. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Tiedoksi:

  19 515 oli attedance. Tupa täysi.

  Detroit Red Wings Twitterissä: "Trending: #RedWings tame Wild in front of raucous home crowd: https://t.co/RQKWfIsjpA https://t.co/OSK5hM1kpc"

  Tuossa on kuva rahvaan katsomosta. Aika täyttä on. PItkillä sivuilla on aina ollut jo Joe Louisin aikana firmojen paikat ja niihin ei saavu kaikkea väkeä paikalle, vaikka liput on myyty, tai ovat muuten vaan ravintolan puolella.

  Näyttää toki tyhmältä.
   
 18. Goose Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Jos ymmärsin oikein, niin pidit jälkimmäistä kyseenalaisena? Mielestäni taas Grannyn tilanne oli päivänselvä, eihän Greenillä ole mitään velvollisuutta siirtyä pois omasta asemastaan ja täten antaa Grannylle tilaa. Mikke taas ei tee mitään välttääkseen kontaktia vaan tööttää Howardia käsivarrella päähän. Hylky mielestäni kymmenen kertaa kymmenestä. Ensimmäinen olikin sitten kimuranttisempi. Perusteet hylkyyn on, sillä Foligno itse ajaa Howardin päälle. Tämän jälkeen E avittaa vielä lisää.Jos säännöt eivät olisi sellaiset mitä ne nyt on, omissa kirjoissa suurin häiriötekijä tässä on Ericsson.

  Mutta kuten BB lähetyksessäkin totesi, molemmissa tilanteissa heidän toimestaan kontakti veskariin veskarin alueella. Coyle näytti typerältä puhtaan lonkkataklauksen jälkihöyryissä. Samaa mieltä noin muuten, veskarit ja erikoistilanteet käänsivät kelkan Detroitille, siinä missä Minnesotan YV oli heikkoa.
   
 19. Mats Sundin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Wild, Erik Haula
  Lainaus:
  Vaikka sinne olisi myyty 50 000 lippua niin ei se siitä hallista täyttä tee. Tyhjäähän siellä oli.
   
 20. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Uusi halli niin totta kai siellä on porukka palloilemassa fanikaupoissa, mistä saa kaljaa, missä on vessat yms. Rally-pyyhkeet oli kuitenkin paikoilta hävinnyt hyvällä prosentilla, että on siellä käyty.
   
 21. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Kyllä se Granlund/jälkimmäinen hylky oli hyvin perusteltavissa, se ensimmäinen olis hyvin voinu kääntyä toisin. Ihan perus maalialuekahakka. Haluaisin peräänkuuluttaa poikkarilla hyökkäävän pelaajan veskan päälle murjovien pakkien vastuuta!

  Tehottomasta yyveestä saavat syyttää ittiään, ehkä myös ylipelaamisista/merkkausvirheistä alivoimalla. Stewart oli pirteä, hyvä 3. ja miksei 4. ketjukin äkkiä se ero millä sijotuksia ratkastaan ylös, alas.

  En oo ekspertti Boudreaun Wild-kiekon suhteen. Ajattelen kuitenkin että mitä enempi Koivu-Granlund kaksikko hallitsee kiekkoa, peliä, sitä paremmin tuottavat tulosta. Kiekon perässä juokseminen ei kuulu heidän vahvuusalueisiinsa.
   
 22. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Omiin silmiini tuo ensimmäinen tilanne juuri oli päivänselvä, koska Foligno ajautuu ihan omatoimisesti maalivahdin alueelle, eikä näin ollen anna Howardille edes mahdollisuutta liikutella patjojaan yms. Siinä oli myös avustamatonta kontaktia pelissä jo ennen kuin Foligno työnnettiin Howardin päälle.

  Tuon toisen tilanteen suhteen pysyn kannassani. Granlund oli normaaliin tapaan luistelemassa maskiin maalin eteen ja oman näkemyksen mukaan se on nimenomaan Green joka ottaa Granlundin linjan, kuten asiaan maalineduskamppailussa kuuluu, ja työntää Granlundia kohti Howardia. Howard sattuu vielä olemaan ihan maalialueen rajalla, jopa hieman yli ja Granlundin luistin kolahtaa Howardin luistimeen, jonka seurauksena Granlund kaatuu ja kaatuessaan kyynärpää irtoaa kropasta, osittain koska maila on jumissa Greenin ja Granlundin kropan välissä, ja osuu sitten Howardia päähän.

  Tahaton ja Granlundista täysin riippumaton kontakti, Granlundin luistelulinja ei kuitenkaan ollut esim. maalivahdin alueen sisällä, vaan selkeästi laillisella alueella.

  Mutta se siitä, sillä maalilla ei tätä peliä oltaisi voitettu, joten en henk. koht. jaksa siitä tätä viestiä enempää vääntää.
   
 23. Robu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, Winnipeg Laine
  En vielä tätä peliä päässyt katsomaan, mutta viikonlopun pelillä avaan omalta osalta kauden.

  Koosteen perusteella ei paljoa voi sanoa. Aika Dubnykmaisia noi pari päästettyä oli ja toimii esimerkkeinä siitä miksi en vain näe Dubia paljoa keskivertoa parempana veskarina NHL:ssä. Maalien hylkääminen ei ollut ainakaan suuri vääryys, joten ei niistä enempää.

  Ensi pelin jälkeen osaan ehkä sanoa enemmän. Tervetuloa @HCKuosi !
   
 24. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Minnesota pelaa Carolinaa vastaan ilman Granlundia tulevan yön pelissä.

  Vamman laatua ei varsinaisesti paljastettu, muuta kuin, että pienestä vammasta on kyse ja että Granlund on kehissä jo torstaina Chicagoa vastaan. Boudreau haluaa ottaa varman päälle ja kokee, että parempi levätä nyt viikko, kuin myöhemmin potentiaalisesti enemmän.

  Olofsson on nostettu seitsemänneksi puolustajaksi ja Zucker pelaa Eriksson Ek:n ja Stewartin kanssa ja Koivu taas Folignon ja Ennisin kanssa.

  edit:

  Stalock aloittaa maalilla.

  Tässä koko ketjuruletti:

  Nino Niederreiter - Eric Staal - Charlie Coyle

  Marcus Foligno - Mikko Koivu - Tyler Ennis

  Jason Zucker - Joel Eriksson Ek - Chris Stewart

  Daniel Winnik - Matt Cullen

  Ryan Suter - Jared Spurgeon

  Jonas Brodin - Matt Dumba


  Mike Reilly - Kyle Quincey

  Gustav Olofsson

  Alex Stalock

  Devan Dubnyk
   
 25. HCKuosi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, Minnesota Wild
  Kiitos @Robu !
  Itse näin nuo Detroit matsin hylätyt maalit niin, että tuo Grannyn tilanne oli selvä hylky. Kyynärpää molarin päähän (vaikkakin alueen reunalla), ja Green ei mitenkään törkeästi tuupannut Grannya Howardia päin vaan otti juuri oikeaoppisesti tilan pois. Folignon kohdalla tilanne oli vähän niin ja näin, tuo olisi mielestäni voinut mennä kummin päin vain. Harmi että nyt vihellettiin Wingsin eduksi, sillä olis voinut olla aika eri matsi jos siitä oltaisiin päästy maalin johtoon. Onneksi kausi on pitkä ja tämä oli vain aloitus. Uskon itse, että tänä vuonna mennään pitkälle.