Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Milloin HIFK muuttui miespilluksi?

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Luigi Pavarotti, 30.04.2010 klo 04.42.

 1. henkke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins
  Lainaus:
  Sormet ja varpaat ristiin tämän puolesta! Mikä helvetti meitä Suomalaisia oikein vaivaa? Kurinpitäjänä häärää lajin suhteen täysin ulkopuolinen henkilö. Loukkaantumisia satelee liukuhihnalta ja yksi joukkue sattuu aina vahingossa paikalle kun roiskuu.

  NHL puolella kurinpidosta vastaavan elimen toimistossa on yhteenlaskettuna 10000 NHL pelin kokemus. Miten meidän liigassa? Nykyisellään voi helposti uskoa kommenttisi koska jos "oikeuslaitos" ei osaa kitkeä rikkeitä, niin luonnollisena seurauksena on oman käden oikeus.
   
 2. scholl Jäsen

  Lainaus:
  ongelma oli ilmeisesti 0-0 tilanne. Mutta jatkoajan lopullahan olisi voinut kuohahtaa. Siinä olisi voinut sitten räväyttää, kun olisi menty rankkuihin kuitenkin.

  Tosin ehkäpä Summanen ei uskaltanut. Jos olisi tullut tappelu niin mies olisi ollut käräjäoikeudessa millisekunnissa.
   
 3. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Tappeluista aina ulosajo, eikä 13. hyökkääjää, eikä 7. pakkia kokoonpanossa. Nuo ovat niitä syitä, mikä vaikuttaa. Vähän vaikea pitää kokoonpanossa jätkiä, jotka eivät osaa pelata lätkää.
   
 4. Lalli68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Näin vain urheiluruudun version tapahtuneesta. En ollut pelissä, myönnän.

  Kukaan HIFKin "joukkueesta" ei näemmä nähnyt aiheelliseksi kuitata.

  Halveksunnalleni ei ole rajoja, tämä ei ole joukkue. Tämä ei ole HIFK.

  What the f..k?
   
 5. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  En haluaisi toistaa itseäni, mutta kun joukkue on koottu aivan päin helvettiä, niin tulos on fyysisyydenkin näkökulmasta tässä. Ei nyt suoranaisesti ole tämän ketjun aihe, mutta jos fyysisyys on loistanut koko kaudella poissolollaan ja maalintekijäksi kaavaillut Kuhta ja Perreault pelaavat lähes ala-arvoisesti eikä laitahyökkääjistä löydy pelintekokykyä, tässä on lopputulos. Kovaa hintaa maksetaan siitä, että se Matikainen (Petri) pääsi Nordikselle huseeraamaan ja siitä, että ei reagoitu pelaajamarkkinoilla aikoinaan. Onko kenellekkään vielä epäselvää, miksi Vopatin ja Brennanin tyylisten pelaajien hankintaa kannattaa ja pitää joka syksy miettiä todella tarkkaan?

  Mutta; jos nykyinen sarjataulukko antaa jotain osviittaa, keväällä saattaa olla kahden edellisen kauden toisinto. Epäilen, että viimeistään tänään Summanen soittaa Nybarille ja toteaa: " Kirjoita ensi kauden sopimus valmiiksi, alan innostua todella tästä hommasta".
   
  Viimeksi muokattu: 23.02.2013 klo 21.17
 6. blackhawk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Chicago
  Lainaus:
  Ilmeisesti voittoa haluttiin niin kiihkeästi, ettei kukaan halunnut menettää viiden minuutin ylivoimaa?
   
 7. henkke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins
  Lainaus:
  Tämähän on pirun helposti kierrettävissä siten, että hommataan ECHL/UHL-liigasta 2-3 "alan miestä", jotka istuvat petoklubilla 56/60 kierrosta kaudessa ja pukevat päälleen vuoronperään vain narripeleihin. Menetämme kaudessa yhden kavereista vuoronperään 5-10 pelin pelikieltoon, entäs sitten?
   
 8. Lalli68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Hmm. Ihan hyvä objektiivinen kommentti, mutta kun yhden pelin voitto ei voi ajaa koko historian vaateen yli.
   
 9. Aika nopeaan tahtiin Jokerit otti sen ison ja pahan roolin hesassa HIFKiltä. Lieköhän tämä Kekäläisen suunnitelma että pöllitään se punaisilta Syyskuusta alkaen vai käviköhän roolien vaihto ihan vahingossa. Jotenkin vaan tuntuvat kytkeytyvän toisiinsa nämä seurat.
   
 10. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Ehdotan uudeksi säännöksi jokaiselle joukkueelle pakolliseksi Matikainen niminen henkilö, niin emme joudu yksin kärsijän rooliin.

  Lainaus:
  no Vopat oli siinä mielessä älytön, että liigan top 10 palkoissa, vaikka sekoboltsin saisi muutamilla verkkareilla. Sekopäisimmät maksavat jopa siitä, että saavat tulla häiriköimään.
   
 11. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  No jumatsuigula, just ajattelin samaa :) Ja oikeastaan toivonkin sitä.
   
 12. henkke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins
  Lainaus:
  Ehkä Huora-Ruudun hankinnassa oli taustalla jotain isompaa ja harkittua joka on siirtänyt pikkuhiljaa tätä tasapainoa Narripuolelle? Tiedä tästä, mutta tällä hetkellä IFK on täysin lamaantunut. Onneksi liigassamme asiat voivat muuttua hyvinkin lyhyellä aikavälillä.
   
 13. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ihan intuitiolla vedän, että se on ollut Valtosen ja Ruudun visio. Ei Kekäläisen.
   
 14. 20 steps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Nyt kyllä täytyy sanoa sen verran (koko pelin nähneenä) ettei näyttänyt siltä että kukaan kaukalossa olisi pelaaja kokenut tuota Villen taklausta "törkeäksi" - pelihän jatkui hetken aikaa ja vihellettiin poikki vasta kun Ville jäi makaamaan maahan.

  Yleensä ne kuittaukset tulee selkäytimestä kun nähdään jotain peliin kuulumatonta tapahtuvan - tässä taisi kyllä olla kyseessä suurelta osin vain huono tuuri - Nordlund liukuu kohti Villeä ihan normaalisti miten pakin pitääkin tuollaisessa tilanteessa, eikä ne kädetkään ainakaan kovin paljoa irti kropasta tainneet olla.

  Mutta pahaltahan tuo Villen ja IFK:n puolesta tuntuu, ei siitä kahta sanaa...
   
 15. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ehkä siihen vaikutti se, että saman tien maalin eteen syntyi tilanne ja kentällä olijat keskittyivät siihen.
   
 16. Renegade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Diego Padres
  Lainaus:
  Juuri näin, back to the roots (vaikka koko muu kiekkomailma menee toiseen suuntaan). Virtanen, Mirasty ja Brennan rivistöön ensi kaudeksi, niin homma rauhoittuu kummasti. Liusjärvi ja puuttuva kunniotus ei parane, kandee ottaa homma omiin käsiin. Toivon kovasti Ramin jatkodiilin julkaisemista, mies oli sopivasti tulessa tänään.
   
 17. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Lisäksi se oli aika playoff-lätkää ainakin siltä osin, mitä ehdin nähdä. Säälittävän huonoa viimeistelyä vain, mutta ei tolla pelillä ihan hätää kärsimässä olla kuten oli vielä syksyllä tilanne.
   
 18. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kaikki on suhteellista - Kolmella ekalla kaudellaan HIFK:ssa (puolikas kaudesta 2001-2002 ja kaksi seuraavaa kautta) Vopat kuitenkin teki 45 tehopistettä ja istui 293 minuuttia jäähyllä 105 matsiin. Ymmärrän, että vertaileminen eri vuosien välillä on vaikeaa ja monesti jopa perusteetonta, mutta kuluvankin kauden joukkueessa on ja siellä on käynyt ylempien ketjujen hyökkääjiä, joiden pistekeskiarvo kuluvalta kaudelta on heikompi kuin Vopatin reilun 0,4 pisteen pelin keskiarvo. Eikä heidänkään kausikorvaus varmaan alle 100 tuhatta euroa ole. Rahan arvo on muuttunut ja muuta, mutta pisteiden lisäksi Vopatilla oli myös se fyysinen rooli.

  Muistatteko kun Libor Ustrunul tuli jengiin kaudella 2007-2008 - rauhoitti kummasti rottailua ja mailalla tökkimisiä. No, ensi kaudelle tämäkin asia tulenee kuntoon ja en puhu nyt Virtasesta. Eli ensi kautta varten ollaan hyvissä ajoin isokokoisen, tilaa tekevän pohjoisamerikkalaisen power forwardin perässä. Näin hallilla puhuttiin.
   
 19. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Sitäpaitsi noina vuosina Roman Vopat oli ylivoimaisesti viihdyttävin elementti IFK:ssa. Tuskin olisin muuten jaksanut raahautua hallille perus-tiistain-SaiPa (anteeksi) -matsiin.
  Köh.
   
 20. LP#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Neeej, ei tossa kannattanut lähteä yhtään tökkimään, mallikkaasti hoidettu. Kevään playoffeissa sitten pataan ja naapuri lomille. Tolla esityksellä tulee 3p vaikka Jokereita vastaan 9/10:stä, tänään vaan naapurin veskarilla oli se suoneenveto päivä. Matsin jälkeen juttelin parin ex-jokerin kanssa ja olivat sillä mielellä ettei IFK:ta kannata kohdata puolivälierissä, vahva on Summasen playoffs -pelaaminen, mistä tänään ensi puraisua. Luottavaisena kevääseen.
   
 21. kari grandi Jäsen

  Eikö hävetä?

  Mitä helvettiä on tapahtunut organisaatiossa nimeltä HIFK? Toinen toistaan uskomattomampia ja munattomampia kitinöitä, itkuja, vaatimuksia, tekoja viimeisen puolen vuoden aikana. Sikariportaatasta kannattajaan. Alkaen johdon itkuista jokerikannattajien "epäasiallisista" lauluista, kapteenin telkkari-itkujen kautta johdon valituksiin liigalle Peltosen pelikiellon pituudesta jonka jälkeen dramaattiset vaatimukset kurinpitoryhmän pj:n erosta. Ja uusin luku tänään, päävalmentaja huutaa vittua ja väittää käskytystä kun "meidän Villeä" ilkeä jokeripelaaja taklaa täysin puhtaasti pelitilanteessa. Saako Peltosta enää taklata? Ja varakapteeni säestää lehdessä miten kyynärpäällä ajeltiin paskaksi. Kaiken lisäksi koko muu joukkue seisoo tumput suorana, kun kapteeni on ajeltu tajuttomaksi, vaikkakin puhtaasti.

  Eipä juurikaan ihmetytä, että IFK taistelee kynsin ja hampain säälipleijaripaikasta, kun energiaa on koko kauden mennyt vastaaviin asioihin.

  P.s Villelle paranemisia
   
 22. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Mä oon kyllä varma, että jos Raivo jatkaa meillä ensi kaudella ja sieltä tulee mm. Jonne Virtanen tänne niin tää vitun kananmunat kainalossa hiihtely loppuu tähän kauteen.
   
 23. Bismarck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bill Belichick
  Vittu mitä ininää taas omilta. Oli täysin sattuman kauppaa, että Peltonen kopautti tänään päänsä pleksiin. Sm-liigassa vuonna 2013 ei lähdetä kostotoimenpiteisiin, kuten vaikka edes viisi vuotta sitten. Jos konteksti olisi ollut nykypäivänmukainen vaikka 20 vuotta sitten, niin noudot olisi jäänyt ihan samalla tavalla tekemättä. Tähän vaikuttaa syyskuun harjoituspeli, jossa jaettiin kovia kieltoja pelkistä noudoista. Tähän päälle, kun ynnää perjantain ilmoitus vielä kovemmasta rangaistuskäytännöstä, niin luulisi vajakeimmankin ihmisen osaavan laskea yhteen mikä on seuraus. Noita vitun kuittailuita ei näy juuri minkään joukkueen toimesta. Esimerkiksi viimeksi Jokerit tänään, kun Moses keräili solisluitaan jäällä. Summanen antoi kostolausuntonsa kauan ennen HIFK pestiä ja on sen jälkeen muuttanut mielipiteitään. Toki Rami on hullu ja suu kyllä käy vielä kiitettävästi tarjoten mukavaa ja harmitonta viihdettä, mutta ei sekään tässä tilanteessa lähetä puolta joukkuetta pelikieltoon loppurunkkariksi. Kootkaa itsenne hyvät pillut.
   
 24. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Hyi helewetti, mitä tekee jengi kun il capitano taklataan shaatana tajuttomaksi? Juu, ei mitään... Tuollainen aitioon huutelu ja lehdistölle valittaminenko tuon tissiposkeilun kuittaa? Hävetkää ny edes...
   
 25. Samart Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  No yritetään koota. Onko aikaisemmin tehty niin, että on tsekattu videokoosteet ensin ja annettu kuitti sit, jos/kun on nähty tarpeelliseseksi? Kapteeni vedettiin toistamiseen kylmäks tällä kaudella saman joukkueen toimesta...mä en oo hirveän huolissani niiden oikeusturvasta.

  Kuitin voi antaa monella tapaa....tai edes yrittää antaa. Tappelu on yks, toinen on ajaa puhtaasti ja kovaa esim Filppulaa, niiden kultakypärää. Yritettiinkö edes, en kyllä huomannu. Yritettiinkö jotain muuta....en huomannu sitäkään?