JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Varmaan helpommin sanottu kuin tehty ja varmaan olen nyt sitten näiden ns. urheilutoimittajien mielestä epäaikuismainen fani, kun en ole mihinkään tyytyväinen ja en ymmärrä urheiluseuratoiminna realiteetteja ja kilpaurheilun syvintä olemusta. Hei, ihan oikeasti - maalaisjärjellä tässäkin aihepiirissä pärjää aika pitkälle.
Älä höpise, jääkiekon valmentaminen on vaikeampaa kuin kosmologia. Luepa Urheilulehdestä minkälaisia renesanssineroja kiekkovalmentajat ovat. Tilan ja ajan luojia. CERNin hiukkaskiihdytinnörtit ovat aivan nobodyja verrattuna voimistelunopettaja Ismo-Inkeri Joukahaiseen. Viimeksi kun tsekkasin valmentajien taustoja, niin sieltä löytyy lihamestaria, poliisia, voimistelunopettajaa sun muuta teppotavallista. Eli juuri sitä ryhmää, joka ei kilpaile opiskelupaikoista korkeakouluissa. Uskoisin kiekkovalmentajien keskimääräisen ÄO:n olevan samalla tasolla kuin koko kansan. Ei missään tapauksessa ylempänä kuitenkaan. Jos tätä nyt jonain mittarina voi pitää, mutta pidän nyt, koska niin paljon vituttaa tämän lajin sairaalloinen mystifiointi. Muistakaa lapset, että Hannu Jortikka ja Petri Matikainen ovat nimiä, jotka lakaisevat alleen Steve Jobsin, Billa Gatesin, Carl Saganin ja Stephen Hawkingin.
 
Scholl: Jokereiden floppaaminen ei samalla tavalla tunnu heillä, koska duunarit ovat tottuneet vastoinkäymisiin.

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Älä höpise, jääkiekon valmentaminen on vaikeampaa kuin kosmologia. CERNin hiukkaskiihdytinnörtit ovat aivan nobodyja verrattuna voimistelunopettaja Ismo-Inkeri Joukahaiseen. Viimeksi kun tsekkasin valmentajien taustoja, niin sieltä löytyy lihamestaria, poliisia, voimistelunopettajaa sun muuta teppotavallista. Eli juuri sitä ryhmää, joka ei kilpaile opiskelupaikoista korkeakouluissa.
Niin paljon vituttaa tämän lajin sairaalloinen mystifiointi. Muistakaa lapset, että Hannu Jortikka ja Petri Matikainen ovat nimiä, jotka lakaisevat alleen Steve Jobsin, Billa Gatesin, Carl Saganin ja Stephen Hawkingin.
Pakkohan sitä on yrittää mystifioida, kun ei siellä todellisessa, laillaan hyvin simppelissä mutta yhtä lailla armottomasti todellista osaamista, selkärankaa ja (pahaa:) sisua mittaavassa lätkä/hallimaailmassa ole koskaan ollut muuta kuin kadehtiva perskärpänen ja/tai vitisevä naurunaihe. (Ne koutsit, jotka oikeasti töitä saavat ja muutenkin pärjäävät, kyllä kaatuisivat selälleen nauramaan noista kosmologia- jne. vertauksista, kuten kuuluukin:).

Asiasta: you do have a problem, joka on isompi kuin tämän kauden kootut sekoilut ja liittyy ketjun otsikkoon. Ja niin tympeän yksinkertaista kun se on sanoa, mikään ei siinä suhteessa muutu ennen kuin urheilupuolesta vastaava johto ja valmennus vaihdetaan - tai edellinen tulee järkiinsä.
Mihin liittyen: niin saatanan käsittämätöntä kuin se aikuisten miesten kyseessä ollessa onkin, sekä pelaaja- että varsinkin krakaosastolla on myös lakattava hysteerisesti jauhamasta siitä, mitä naapuri teki, oli, touhuaa ja on. Tämän mittakaavan älyttömyyttä ei oikeesti olis uskonut näkevänsä (vaikkei se mikään jättiyllätys toki ollut;).
 
Viimeksi muokattu:

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bill Belichick
niin saatanan käsittämätöntä kuin se aikuisten miesten kyseessä ollessa onkin, sekä pelaaja- että krakaosastolla on myös lakattava hysteerisesti jauhamasta siitä, mitä naapuri teki, oli ja on. Tätä mittakaavaa ei oikeesti olis uskonut näkevänsä (vaikkei se mikään jättiyllätys toki ollut).
Missä näitä juttuja on jauhettu ja kenen toimesta? Mä siis ymmärsin sun tarkoittavan vajakki Ben-Amorin casea ja mitä meidän pelaajat ja johto on jauhanut Jokereista. Peltosen haastattelukin tehtiin sairaalassa päivä-pari tärähdyksen jälkeen, kun kaveri on kokenut kaukalossa jotain, mitä juuri ei koeta missään päin maailmaa normina ammattilaiskaukaloissa ja jotkut ovat siitäkin jaksanut vetää itkut kyynelkanavaan tahtoen ymmärtää sanoman voimakkaampana kuin se edes oli. Ja niille, jotka pitävät 1.9.2012 jonakin merkkipaaluna, niin kannattaa muistaa, että ko. tapauksessa yksi apina löi yli kaikkien rajojen, joka erotti tilanteen normeista. Jos tämä haluttaisiin kuitata, se tehtäisiin runkkarin lopulla oikeasti vahingoittamalla likaisin keinoin narreja sairaalakuntoon laajalla rintamalla välittämättä omasta sijoituksesta. Tämä tietysti olisi kovin epäinhimillistä ja vain jatkumoa apinan väläykselle, joten oikeasti sitä ei parane tehdä. Jotkut vitun väsyneet jääkiekkoilijoiden läpsyttelyt nyrkein ovat tässä tapauksessa yksi vitun hailee, kun alkuperäisessä tapauksessa on rajat ylitetty valovuodella.

Ainut joka muuttui lopulta 1.9.2012 miespilluksi oli narrilauma, jonka vajakki ei uskaltanut matsata normimeiningein hiirulaisen Peltosen kanssa takoen vastustajan varmuudeksi tajuttomaksi halpamaisen maahanpiston perään ja tämä mm. kaikkien Ruudun itkujen ja paskakyykkäyksien jatkeeksi. Näin se on vittu nähtävä. Nih.
 
Viimeksi muokattu:

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Missä näitä juttuja on jauhettu ja kenen toimesta? Mä siis ymmärsin sun tarkoittavan vajakki Ben-Amorin casea ja mitä meidän pelaajat ja johto on jauhanut Jokereista.
Ko. tapauksessa yksi apina löi yli kaikkien rajojen, joka erotti tilanteen normeista. Jos tämä haluttaisiin kuitata, se tehtäisiin runkkarin lopulla oikeasti vahingoittamalla likaisin keinoin narreja sairaalakuntoon laajalla rintamalla välittämättä omasta sijoituksesta. Tämä tietysti olisi kovin epäinhimillistä ja vain jatkumoa apinan väläykselle, joten oikeasti sitä ei parane tehdä. Jotkut vitun väsyneet jääkiekkoilijoiden läpsyttelyt nyrkein ovat tässä tapauksessa yksi vitun hailee, kun alkuperäisessä tapauksessa on rajat ylitetty valovuodella.
Pitkin matkaa... eikä kukaan tolkuissaan oleva varmaan kiistä em. teon tuomittavuutta ja koko casen täydellistä vahingollisuutta/sekopäisyyttä (koko liigalle ja lajille, toim. huom.). Mutta kun osalla teidän avainhenkilöistä on aina vain valtaisia ongelmia aiheen ja Jokerien ylipäätään kanssa, sekin vie osaltaan voimia omalta tekemiseltä, jonka pitäisi olla tässä(kin) tilanteessa ainoa tärkeä asia. Tämä kausi menee tietty rimpuiluksi anyway, mutta silti.

Itse en jaksa monistakaan syistä uskoa, että joukkueen rakentamiseen vaadittava identiteetti ja uskottavuus enää löytyy tolla samalla johto- ja valmennusporukalla. Mutta sittenhän se nähdään.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bill Belichick
Mutta kun osalla teidän avainhenkilöistä on aina vain valtaisia ongelmia aiheen ja Jokerien ylipäätään kanssa, sekin vie osaltaan voimia omalta tekemiseltä, jonka pitäisi olla tässä(kin) tilanteessa ainoa tärkeä asia.
Niin, mua siis kiinnosti ne kenellä on tämä ongelma ja missä se on todennettavissa. Mä en huomannut tätä mediassa, enkä sen ulkopuolella mitä väläyksiä olen sattunut näkemään. Ainut on Peltosen ja Kekäläisen uutisoitu työryhmä-case, jossa lopulta molemmat osallistuvat rientoihin. Käsittääkseni Peltosella on ihan legitiimi syy olla ko. käsittelyn jälkeen vittuuntunut Kekäläiseen.

PS. Mun mielestä edellä mainitulle tapaukselle annetaan vain täällä kaikenlaistaa kuviteltua ylimääräistä arvoa, koska homma kusee kautaaltaan. Se kusee kaikista muista syistä, kuin tästä syyskuun yksittäisestä tapauksesta. Sille on vain helppoa antaa ylimääräistä arvoa tapauksen otsikkostatuksen vuoksi vallitsevassa tilanteessa. Kärjistäen vähän kuin Matti olisi rikkonut peilin ja tästä syystä vuoden sato jäi heikoksi. Asioita, joita ihmisen on vähän vaikeampi yksilöidä ja laittaa järjestyksen pyritään selittämään helpon kautta.
 
Viimeksi muokattu:

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Peltosella jos kellä oli kaikki syy olla vittuuntunut aika moneen asiaan ja toipuminen vie aikansa, kuten päällekarkauksen uhrilla aina. Mutta anonyymilläkään nettipalstalla on useammasta syystä vähän hankalaa (ja laillaan sopimatontakin) alkaa yksilöidä enempää tapahtumia ja henkilöitä.

Muotoillaan siksi nyt vaikka näin, että ammattiurheilussa tai oikeastaan millään elämän osa-alueella ei vaan koskaan kannata fiksoitua vihassa yhtään sen kummemmin kuin innossakaan siihen, mitä jotkut muut ovat, tekevät tai sanovat - koska siitä ei tule lasta eikä paskaa. Vaikka ajaisi kuinka seinää päin, ratissa pitää olla itse. Ja en yhäkään usko siihen, että IFK:ssa ratti löytyy tolla porukalla. Itse ratti ts. identiteetti ei toki lakkaa olemasta kauden tai kymmenenkään konttauksen jälkeen (sori, ei pahalla:).

Ja kyllä, em. fiksaatio on vain yksi osa isoa ongelmavyyhteä, mutta ei varsinaisesti helpota sen ratkaisemista.

edit: Tämäpä, ts. kohta ratti joka ei enää vaan löydy, jos ei kuskia=valmennusta ja vähän muutakin ydinporukkaa vaihdeta.

Kyllä mäkin näen niin, että homma kusee monesta kohtaa. 1.9. on yksi rikka rokassa. Senkin tajuan, että maahan kaatunutta maitoa ei kannata märehtiä loputtomiin. HIFK tarvitsee ihan arkisista, pelillisistä syistä suurehkon siivouksen sekä valmentaja- että pelaajapuolelle. Se ei ole kiva ja helppo duuni, mutta sitä olisi ollut kaikki mahdollisuudet porrastaa ottamalla jo tämän kauden joukkueen ja valmennuksen kasaaminen aikuisten oikeasti tosissaan.
 
Viimeksi muokattu:

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Bismarck: Kyllä mäkin näen niin, että homma kusee monesta kohtaa. 1.9. on yksi rikka rokassa. Olen sitä mieltä, että vaikka ko. tapahtumaa ei olisi koskaan ollut, tämän kauden HIFK olisi silti tylsä ja vanha joukkue vailla fyysistä presenssiä. Tästä saamme kiittää eniten valmentaja Soppaa ja hänestä+miehistöstä puolestaan Nybaa. Senkin tajuan, että maahan kaatunutta maitoa ei kannata märehtiä loputtomiin. HIFK tarvitsee ihan arkisista, pelillisistä syistä suurehkon siivouksen sekä valmentaja- että pelaajapuolelle. Se ei ole kiva ja helppo duuni, mutta sitä olisi ollut kaikki mahdollisuudet porrastaa ottamalla jo tämän kauden joukkueen ja valmennuksen kasaaminen aikuisten oikeasti tosissaan.
 
Scholl: Jokereiden floppaaminen ei samalla tavalla tunnu heillä, koska duunarit ovat tottuneet vastoinkäymisiin.

Animal

Jäsen
Ehdottomasti. Siinä saisi mediakin oman osansa kun Pena pauhaisi jostain ylilyönnistä ja siitä kuinka kaveria ei jätetä IFK-paidassa, mutta tämä on vain märkä uni meille, sillä neppailu jatkukoon.
Sen lisäksi Pena valittaisi mediassa 30 000 € sakkojen jälkeen IFK -lisästä, vaikka todellisuudessa ne olisivat tulleet rikoksen uusijalle täysin aiheesta... Ja luonnollisestikin siirtorajalla tulisi Slovakian liigasta joku "lahjakas kaveri" sekä iso pakki ala Siklenka / Schnabel / Ustrnul joko ECHL:sta, Brittiliigasta, Venäjän kakkossarjasta tai Itävallan pääsarjasta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Bismarck: Kyllä mäkin näen niin, että homma kusee monesta kohtaa. 1.9. on yksi rikka rokassa. Olen sitä mieltä, että vaikka ko. tapahtumaa ei olisi koskaan ollut, tämän kauden HIFK olisi silti tylsä ja vanha joukkue vailla fyysistä presenssiä.
Eikös harjoituskaudella kuitenkin mouhoiltu ihan huolella? Siellähän vastustajien koutsit heitteli näitä rikos ihmisyyttä vastaan -kommentteja tai jotain vastaavaa, jos en ihan väärin muista. Varmasti IFK olisi ollut tylsä ja vanha joukkue vailla minkäänlaista pelikirjaa, mutta fyysistä presenssiä oli vielä elokuun puolella. Ben-Amorin aivopierun jälkeen koko jengillä ja ennen kaikkea Sopalla ja Pennasella lörähti cacat housuihin ja siitä alkoi tämä säälittävä neppailu, mitä on todistettu jo 40 ottelun verran.

Jos elokuista "brandykiekkoa" olisi jatkettu vielä liigan alussa, niin jotkut tepsit ja kalpat olisivat voineet olla vähän varuillaan Nordiksella vieraillessaan ja niiltä olisi ehkä otettu pisteitä, mutta ennen pitkää se päätön kohellus ja örvellys olisi kääntynyt itseään vastaan, kun sen lisäksi ei olisi ollut mitään käsitystä, mitä kiekolla pitäisi tehdä hyökkäyspäässä, jos sinne asti päästään. En siis ainakaan purematta niele tuota väitettäsi siitä, että fyysisyys olisi jäänyt uupumaan ilman syyskuun ensimmäisen päivän tapahtumia, ja koska Pohjois-Koreassa ollaan, vaadin, että kaikki on samaa mieltä mun kanssani. Nih!

Mun puolesta tuon 1.9. tapahtumien vatvomisen voisi kyllä jo kieltää lailla ja asian saisi antaa painua unholaan.

EDIT: olipas sekavasti kirjoitettu tuo ylläoleva. Ei pitäisi näpytellä tätä tuliterää Commodore 64:ää väsyneenä. Väännän hieman rautalankaa itsellenikin. Olen siis sitä mieltä, että ilman sitä raukkamaista Peltosen teloitusta tämän kauden IFK olisi voinut olla hyvinkin fyysinen, mutta siitä ei olisi ollut suurtakaan hyötyä pisteiden saalistamisessa, koska taktiset kuviot ovat niin alkeelliset. Tästä olisi siis voinut tulla Mälkiän kauden toisinto.
 
Viimeksi muokattu:
Hyvää nothing is overia kaikille!

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
tämän kauden HIFK olisi silti tylsä ja vanha joukkue vailla fyysistä presenssiä. Tästä saamme kiittää eniten valmentaja Soppaa ja hänestä+miehistöstä puolestaan Nybaa.
Tässä se joukkueen kokoamisen ydin. Enkä väheksyisi PS:nkään osuutta tähän, kaipa selkärangaton oli jengin kasaamisessa mukana viime talvena ja keväänä ihan täysillä. Ja mun mielestäni täällä on ainakin puheltu siihen malliin että ne ykköskorin jätkät haalitaan jengiin jo edellisenä talvena.

Syystä tai kolmannesta niitä ei nyt tullut.
 
"Kannattaa uskoa, kun minä sanon jotain. En ole mikään matti ja teppo."
-scholl

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Olen sitä mieltä, että vaikka ko. tapahtumaa ei olisi koskaan ollut, tämän kauden HIFK olisi silti tylsä ja vanha joukkue vailla fyysistä presenssiä.
Jos paketti on kasassa, niin tuollaiset harjoitusmatseissa (jollaisiksi lasken ET-matsit) käydyt nokkapokat kuitattaisiin olankohautuksella. Joku Summanen olisi vetänyt Rudia vaikka itse turpaan hallin käytävillä, eikä todennut miehen päässeen ihon alle. Sen sijaan että omia olisi puolustettu ja homma unohdettu, Soppa käytännössä totesi Rudin hoitaneen oman hommansa täydellisesti.

Mitä fyysisyyteen tulee, niin mielestäni vika on jossain muualla kuin pelaajamateriaalissa. Liivik ja Melart ovat liigan mittapuulla kovia tekijöitä ja harvasta (josko yhdestäkään) löytyy yhtä kovaa paria. Varakas on myös "mainettaan kovempi" ja Sailio osaa rottailun lisäksi myös fyysisen pelin. Lisäksi hyvän aikaa kaudesta mukana oli Lennu, joka on parhaimmillaan yksi lähihistorian kovimmista liigakiekkoilijoista silloin, kun pelataan hanskat kädessä. HIFK saisi jalkeille fyysisesti erittäin vahvan ja pelottavan joukkueen jos halua olisi. Mun mielestä tuosta neppailusta tulisi syyttää ensisijaisesti valmentajia ja/tai johtoa "väärästä politiikasta" eikä kasattua joukkuetta. Jo pelkästään pienemmän pelaavan kokoonpanon takia "hullujen vuosien" kaltaista kilpavarustelua on turha odottaa, mutta kyllä tuolla arsenaalilla voisi odottaa jo "tuloksiakin".
 

Salo70

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Raimo Summanen, Trevor Gillies
On vähän aika kuitenkin kullannut muistot. Saapuessaan tänne Baxter pisti jengin tappelukieltoon ja puoleen vuoteen ei tapahtunut mitään. Ja tämän lisäksi peli oli ultrapassiivista paskaa vailla mitään suunnitelmaa johtoajatusta hyökkäyspelissä.
Joo niinhän siinä yleensä käy. Varmaan aika kultaa muistot Sormusestakin joskus, heh heh. Tykkäsin vaan Baxterin auktoriteetista. Itseasiassa jos Erkka ja Rami jätetään pois laskuista niin kyllä Shedden on kaikkien aikojen suosikkikoutsini. Minulla oli kerran kunnia jutella Sir Penan kanssa Hoghausissa. Kehuin vuolaasti Dougia ja Matikainenkin totesi ettei mistään saisi enää parempaa valmentajaa. Vissiin viikko sen jälkeen julkistettiin Sheddenin jokeri-diili. Vituttaa vieläkin. Miespilluus-aiheeseen palatakseni vielä lyhyt yhteenveto; Mälkiä, Baxter, Francis, Sir Pena, Sheddenistä puhumattakaan kaikki pitivät huolen siitä että IFK ei ollut mikään helposti nu**ittava miespillu mitä se on tänä päivänä.
 
Viimeksi muokattu:
"Kun tähtirinnat jäällä voittaa niin rakettien aika koittaa"

Salo70

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Raimo Summanen, Trevor Gillies
No niin, tää ketju voidaan sulkea tai laittaa lepotilaan kunnes Summanen siirtyy muihin maisemiin. Kaikenlainen monkey business, horseplay puhumattakaan löysästä miespilluilusta loppui tällä päivämäärällä. Kiitos IFK!
 
"Kun tähtirinnat jäällä voittaa niin rakettien aika koittaa"

Samart

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ikävä kyllä pitää nostaa tää ketju taas ylös. En muista milloin olis vituttanut näin paljon himaan mennessä matsin jälkeen. Mitä vittua meille on tapahtunut? Kapteeni ajetaan telakalle toistamiseen tällä kaudella, mitä joukkue tekee..ei vittu yhtään mitään?! Mitä vitun paskahousuja IFK:n joukkueessa on? "Me puolustetaan omiamme"....ja paskat! Mua hävettää tän jengin puolesta!

Ja tää lukematta ensimmäistäkään postausta palstalle.
 
"Fuck God and Fuck The Devil and Fuck The Church too. I`m Responsible for My Actions.
I dont`t Need to Hide Behind Nothing. I Did it...Whatever I Did."
Lemmy Kilmister

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Viimeistään tänään.
 
Sinettiseuravalmentaja Sihvonen: Päätoimittaja Antti Wennströmin pitää terästäytyä ja laittaa pihalle moderaattoreista kaiken maailman nörttipojat ja ottaa tilalle tormakoita lätkäjätkiä ja medialogiikan vastavuoroisuuden ymmärtäjiä

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jussi Pesosen poikkari vuodelta 2008 on Melartin vääntöjä lukuun ottamatta varmaankin viimeinen kerta, kun IFK-pelaaja on tehnyt välittömästi jotain sen jälkeen, kun joukkuetoveria on jäällä loukattu.

Ei tuokaan nyt ihan oppikirjan mukaan mennyt, mutta muutenhan IFK-pelaajat ovat tyytyneet seurailemaan tilanteita sivusta ilman mitään reagointia ihan siinä missä kaikkien muidenkin liigaseurojen pelaajat.
 
RIP Blues
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Voi Jee**s sentään. Piti tämäkin nyt sitten todistaa oikein paikanpäällä. 1.9. IFK oli miespillu, tänään römpsä oli sitten levällään oikein kunnolla. Hävettävä esitys.

Jos joku olisi kivenkovaan väittänyt KalPan pelaavan punaisissa paidoissa, olisin voinut uskoa, mutta että IFK.

Vaikeaa taitaa olla tämän räpsän kokoonkursiminen. Nyt IFK:ta pistetään kuivana ykköseen ja kakkoseen yhtä aikaa.
 
En ikinä ole yksin, sillä olen aina...

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe
Ei niitä korstoja tai muuten tappelukykyisiä montaa tarvita, jos kuitata haluaa. Hifkin rosteri riittäisi myllyttämiseen, mutta se touhu on näköjään sielläkin kielletty. Sanktiot pelottavat ja pisteet janottavat, mikä nyt ei yllätyksenä voi tulla. Summanenhan ei ole aikoihin ollut tappeluiden ystävä.

Aika vaisuksi jäi muutenkin Raimon kostoretki ja "kunnianpalautus". Moses kyllä menetti olkapäänsä, mutta senkin todennäköisesti vahingossa. Peltonen sen sijaan taas lasaretissa niin-ikään huonon munkin vuoksi ja Summanen ei todennäköisesti pysty käsittelemään asiaa sekoamatta. Rami kilaheteli jo matsin aikana Lämsälle ja Valtoselle. Avautunee jatkossa taas Urheiluseiskalle.
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Väkivalta-koodi ja tietynlaiset poliisit palaa kotimaiseen liigaan ensi kaudeksi, jos huhuja on uskominen. Uskomattomaltahan se kuullostaa, mutta tämä lienee ainoa tapa kytkeä sikailut. IFK, Kalpa ja Kärpät ovat kokeneet kovia tänä vuonna, pakko reagoida. Gooneja ei kauheasti löydy, mutta AHL:stä niitä saa ja esim. Jonne Virtasen panos tulee olemaan mielenkiintoinen ensi kaudella.

NHL sai sikailut kuriin laadukkaalla kurinpitoelimellä ja pelaajien välisellä kunnioituksella. Sitä ei Suomessa osata, joten old school menetelmillä mennään ensi kaudella.
 
"Nyt menee Ville. Muse jää, Muse jää, Muse jää. Tapa se. Tapa se kusipää"

Tomek Valtonen, Pasila, 01.09.2012

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Viime kaudella oli sentään joukkotappelu pelsuja vastaan jne. Viime kaudella tämä muuttuminen kumminkin alkoi ja on jatkunut aina näihin päiviin saakka.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Samart

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei niitä korstoja tai muuten tappelukykyisiä montaa tarvita, jos kuitata haluaa. Hifkin rosteri riittäisi myllyttämiseen, mutta se touhu on näköjään sielläkin kielletty. Sanktiot pelottavat ja pisteet janottavat, mikä nyt ei yllätyksenä voi tulla. Summanenhan ei ole aikoihin ollut tappeluiden ystävä.

Aika vaisuksi jäi muutenkin Raimon kostoretki ja "kunnianpalautus". Moses kyllä menetti olkapäänsä, mutta senkin todennäköisesti vahingossa. Peltonen sen sijaan taas lasaretissa niin-ikään huonon munkin vuoksi ja Summanen ei todennäköisesti pysty käsittelemään asiaa sekoamatta. Rami kilaheteli jo matsin aikana Lämsälle ja Valtoselle. Avautunee jatkossa taas Urheiluseiskalle.
Kysymys tässä e ole Summasesta vaan joukkueesta. Hyväksyykö joukkue, että kapteeni vedetään telakalle toisen kerran tällä kaudella. Olen sitä mieltä, että että Ville oli kohde ei ollut vahinko. Mun IFK:ssa kuitti olisi pitänyt tulla, vitut valmentajasta. Eipä tullut.
 
"Fuck God and Fuck The Devil and Fuck The Church too. I`m Responsible for My Actions.
I dont`t Need to Hide Behind Nothing. I Did it...Whatever I Did."
Lemmy Kilmister

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Ei niitä korstoja tai muuten tappelukykyisiä montaa tarvita, jos kuitata haluaa. Hifkin rosteri riittäisi myllyttämiseen, mutta se touhu on näköjään sielläkin kielletty. Sanktiot pelottavat ja pisteet janottavat, mikä nyt ei yllätyksenä voi tulla. Summanenhan ei ole aikoihin ollut tappeluiden ystävä.
Ei siinä mikään tajuton gooni tarvitse olla, saatana. Viestin antaminen on tärkeintä, ei niinkään lopputulos edes. Siinä Rauman kuuluisassa myllyssäkin 2005 asialla olivat mm. sellaiset kovanaamat kuin Toni Häppölä ja Turo Järvinen. Jotain konkreettista olisi pitänyt saada aikaan, eikä vain Sumon & Simon irvistelyä ja huutelua aitiosta. Enkä tarkoita nyt mitään telomisia.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Väkivalta-koodi ja tietynlaiset poliisit palaa kotimaiseen liigaan ensi kaudeksi, jos huhuja on uskominen. Uskomattomaltahan se kuullostaa, mutta tämä lienee ainoa tapa kytkeä sikailut.
Joku varmaan muistaa vielä, että viime kauden Stanley Cupissa Los Angeles Kings kosti vastustajan sikailun tekemällä viiden minuutin ylivoimalla kolme maalia. Tuo olisi erittäin tehokas tapa lopettaa sikailut täälläkin. Vastustajan tehoton ylivoimapeli kannustaa sikailemaan.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
JYP - HPK
 • 2.50
 • 3.95
 • 2.45
KalPa - Kärpät
 • 4.70
 • 4.40
 • 1.60
KooKoo - Sport
 • 1.33
 • 6.00
 • 6.80
Pelicans - Jukurit
 • 2.70
 • 3.65
 • 2.40
Hermes - KOOVEE
 • 1.98
 • 4.40
 • 2.75
Hokki - RoKi
 • 4.30
 • 4.50
 • 1.55
Ketterä - Peliitat
 • 1.60
 • 4.80
 • 3.75
SaPKo - Jokipojat
 • 2.03
 • 4.40
 • 2.65
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy