Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Milloin HIFK muuttui miespilluksi?

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Luigi Pavarotti, 30.04.2010 klo 04.42.

 1. Barnaby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ari Gold
  Kun nyt kysytte...

  ...niin vastauksena: viimeistään tänään.

  Onnea HIFK!

  Kysymys vielä: jos Summanen käskyttää Lämsää ottamaan Hjallikselta suihin, niin ajaako silloin punainen joukkue kakkosen arvoisesti vaiko miespilluun?

  Nim. Oli kivaa kun aiemmin oli paikallisvastustaja.
   
 2. Lainaus:
  Kekäläisen juoksupojat tekisi jotain ohi Jarmon? Ei kuulosta kovin uskottavalta.
   
 3. winston Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kyllä rähinän olisi voinut aloittaa sen jälkeenkin.
   
 4. Bismarck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bill Belichick
  Lainaus:
  Ja ottaa per rähinöitsijä n. 8 ottelun pelikiellon runkosarjaa ollessa jäljellä 6 peliä, kun muistaa mitä penaltia annettiin jo 1.9. pelatun matsin jälkeen ja tähän lisänä perjantaina annettu ilmoitus rangaistusten koventamisesta ja lopuksi Ilmalan ämmien reagointi noutoihin eli jotain uhrin osaksi asettumista? Tuolla tavalla Jokerit varsinkin olisi sekoittanut HIFK:n kautta.
   
 5. winston Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mun mielestä ne sekoitti sen jo 1.9. Toiseksi, HIFK ei taistele mitaleista tällä kaudella, mopolla kuuhun tjsp. Tärkeämpää olisi löytää se oma identiteetti uudelleen ja lammasmaisella toiminnalla se ei taatusti löydy.
   
 6. Bismarck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bill Belichick
  Lainaus:
  No siihen sekasortoon vaikutti valmennus ja muut täysin tapaukseen kuulumattomat seikat. Toki yksittäistä päällekarkausta on helppo mystifoida jälkikäteen sillä selittäen kaiken pahan ja omaa pahaa oloaan.
   
 7. hellcop Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers
  Kapteeni taklataan tajuttomaksi ja miten Jullit reagoi? Yläastetyyliin homottelua, "mä tiedän missä sä asut"-uhkailuja ja itkut Twitterissä päälle. Kyllähän nyt jonkun nelostähden janarin olis voinut pistää vähän kopauttamaan Nordlundia.

  Mikäli Väänänen taklattaisiin tajuttomaksi, uskon ja toivon, että tähän reagoitaisiin muutenkin kuin Twitterin sivuilla.

  Ihan oikeesti nyt, kom igen IFK!
   
 8. kamrat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  urheiluseura HIFK
  Tämä kaikki tulee vielä purkautumaan, ja mitä myöhemmin se tapahtuu, sitä pahempaa jälkeä tulee. Asia olisi pitänyt hoitaa eilen, mutta valitettavasti joukkueessa ei ollut ketään, joka sen olisi pystynyt tekemään.
   
 9. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Lainaus:
  Hei, ihan oikeasti. Ei siihen mitään Brennaneita tarvita, kun joukkuekaveri lähtee puolustamaan toista. Oikeasti, jos SM-liigassa olisi edes vähää alusta P-Amerikkalainen kaverista pidetään huolta-perinne, niin tuossakin tilanteessa lähin pelaaja olisi mennyt näyttämään, ettei kapteenia taklata noin kovaa. Mutta kun sitä ei ole, ei ole ikinä ollutkaan, niin turha sitä on täällä nostaa tapetille. Tappelut ovat syntyneet SM-liigassa suurimmaksi osaksi ihan muista tilanteista kuin kuittivihko mielessä.
   
 10. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Joskus aikoinaan Nisse Ekman sai kolme pelaajaa kimppuunsa kun uskalsi koskea Pepe Lehtoseen, mutta nykyään pahin vastareaktio on se, että valmentaja ei kättele vastustajan valmentajaa matsin jälkeen.

  Tuli vain mieleen, että Nokka ei kätellyt paskansyöjää ja paskansyöjästä tuli seuraava koutsi ja nyt Raato ei kätellyt Lämsää eli siinäpä seuraava valmentaja?
   
 11. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Ainoa tapa lopettaa Tomek Valtosen, Jarkko Ruudun ja kumppaneiden masinoima toiminta on se, että tulee oikeasti todella pahaa jälkeä heille. Eli se on ihan hyvä homma, että tämä nyt venyy, jos se johtaa suurempaan lopputulokseen.
   
 12. enigma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuusKi, Nikerit
  IS @ Summanen ja Lämsä sanasodassa

  Tämän uutisen yhteydestä löytyy "ota kantaa"- kysely jossa lukijat ovat äänestäneet Jokereiden olevan uusi HIFK peräti 68% äänivyöryllä.

  Alkaa HIFK:in brändi isona, pahana, iiäfkoona viimeinkin osoittautua 90-luvun jäänteeksi myös kansan silmissä.
   
 13. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Ketä kiinnostaa kansan mielipiteet? Jos heillä olisi jotain tolkkua päässään niin Halosesta ei olisi koskaan tullut presidenttiä. Jokerit on pelkkä roistojoukkio, ei mikään IFK:hon verrattavissa oleva.
   
 14. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Oletko oikeasti sitä mieltä, että kostamalla voi parantaa asioita? Ei tässä varsinaisesti voi mistään masinoinnista puhua, kun kyseessä oli kuitenkin vain yksi taklaus sinne, toinen tänne. Olet antanut itsestäsi tällä palstalla suorasanaisen kuvan itsestäsi, mutta nyt valitettavasti läikkyy yli. Jos todellakin sisimmissäsi toivot Jokereita kohtaan maksimaalisen suurta kostoa, vaikkapa taitopelaajia telomalla, niin varmasti tulee takaisin. Eikä se ole toivottavaa! Tässä kannattaisi kenties ottaa mallia Jokereista siinä mielessä, että kaikesta negatiivisesta huolimatta on keskitytty pelaamiseen, eikä suun aukomiseen ja kaikenmaailman kostojen miettimiseen. Väkivaltainen Grande Finale jäi tekemättä mutta suoraselkäisesti keskitytään olennaiseen, ja kas, keikutaan sarjan kärjessä. Se on miespilluuden vastakohta se!
   
 15. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä kaupunkikansa tietää, aina Paavo Arhinmäestä Sauli Niinistöön. Teille jää Mari Kiviniemi ja kokoomusnuoriso.
   
 16. COLHC1980 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
  Lainaus:
  Sama. Hävettää todella paljon tällä hetkellä kannattaa Helsingin IFK:ta. Ymmärrän, että pelattiin se 5minuuttia yv:aa (aivan paskaa), että yritettiin hakea se maali siihen, mutta sen jälkeen olisi pitänyt alkaa tapahtua, viimeistään. Odotin, että kunnon lanauksia tapahtuu koko ottelun, se alkoikin hyvin, kun Mara tiputti Mooseksen ajassa 1.09.

  Se, että käydään vähän hanskalla lyömässä toista kypärään ei ole mitään kuittaamista eikä siitä ole mitään hyötyä, lähtee vaan itse pihalle. Pitäisi olla vanha boxaaja, kuten Saarisen Pate, että kun lyö niin kerta laakista polvet notkahtavat. Kovilla pommeilla saadaan tiputettua. Sieltä olisi pitänyt tiputtaa Terväinen, Filppula, Väänänen ja Kilpeläinen muistutuksena kuka määrää. Olen pettynyt!
   
 17. takapihan talkkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leijonat
  Lainaus:
  Mä oon pitäny scholl sua ihan fiksuna ukkona täällä jatkoajassa, vaikka mitä vitun väliä sillä on. Nyt tuntuu teikäläisellä vähän lähteneen mopo käsistä, joka vitun ketjussa huutelet muna pystyssä narrien telomista, eikö sun mielestä oo pikkasen yliampuvaa meininkiä...?

  Tolla mikkihiiri jengillä ei taida kyllä olla rahkeita toteuttaa noita sun fantasioitas, jollain kierolla tavalla mä toivon että pleijareissa kohdattais. Rami on suljetulla viimeistään tokan pelin jälkeen. Iso paha Jokerit, vai miten se meni?
   
 18. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Lainaus:
  Sekä kaikkien miespillujen äiti, eli Stefan Wallin. Stefu edustaa nyky-IFK:n suomenruotsalaisuutta kaikista väkevimmin.
   
 19. scholl Jäsen

  Lainaus:
  En tiedä pitääkö kostaa. Pääasia, että oppivat, eivätkä jatkossa enää mitään yritä. Enkä panisi kyllä pahakseni, jos heille sattuu siinä pahasti. Vähän sama homma kuin Somalian merirosvot. Pitää pommittaa munille pommikoneilla niin että tuntuu ja lopettavat. Suomessa on jäänyt kytemään 1918 kansalaissodasta vielä. Punaisten häviön takia niille jäi vitutus päälle ja demarit, persut, jokerit ja mitä tätä sakkia on, tekee koko ajan jotain pientä sikaa meitä muita kohtaan. Jotenkin harmittaa, kuinka on mahdollista, ettei koko työväenliikettä saatu silloin tapettua jo siinä sodassa. Päästettiin ne ihan liian helpolla ja kärsitään nyt siitä.
   
 20. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Lätkäjätkänä luin tämän viestisi monttu auki ihmetyksestä. Kummallisia suuntaviivoja saat vedettyä!

  Historiantutkijana repesin nauramaan. Osoittaa laajaa ja tahallista ymmärtämättömyyttä eri kansanosien toiminasta väittämällä tuollaista esimerkiksi työväenliikkeestä. Tuo ei sitäpaitsi ole enää muuta kuin fasismia. Toivon, ettet ole oikeasti noin tyylitön, vaan kyse on hetkellisestä vitutusaallosta, mikä saa sinut kirjoittamaan väkivaltaa ihannoivasti. Toivotan kohteliaasti hyvää ja ennen kaikkea rauhallisempaa sunnuntain jatkoa!
   
 21. MJ64 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Onko tämä nyt sitten huono asia? Minä en ainakaan näe sitä huonona. Koko saatanan alkukausi istuttiin jäähyboksissa, ihan sama mitä kentällä tehtiin ja oli pelikieltoa ym. shaibaa toisensa perään. Ehkä on vaan omaksuttu se fakta että tappelemalla ei mitään voita ja se osuu vaan omaan nilkkaan?

  Ihan hyvä ottakoot narrit vaan sen kusipääjengin maineen joka teloo vastustajiaan joka matsissa ja keskitytään me edes yrittämään riipiä se paras sijoitus mikä on enää mahdollista tämän katastrofaalisen kauden jälkeen saada. Ei tässä ole varaa pelaajia menettää enää loppukaudeksi kun vihdoinkin sairastuvalta on jokunen toipunut. Kyllä mielestäni tietoisesti jengi nyt jättää tappelut ja kuittaamiset väliin. Kyllä tästä jotain on sovittu siellä pukukopissa.
   
 22. Salo70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, Raimo Summanen, Trevor Gillies
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Moses oli vahinko jonka läski-Lämsä kosti. (tai siis laittoi Nordlundin asialle.)
   
 23. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Lainaus:
  Tämä on kyllä täysin loogista kaikin puolin. Eihän näiden kahden tapauksen välillä ehtinyt kulua kuin kaksi erää.
   
 24. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Mitäs tämä nyt todistaa, joskus kuitti tulee vasta seuraavassa ottelussa tai vielä myöhemmin. Edelleenkään en itse usko käskytykseen tässä, perusteluna normaali pelitilanne(toisin kuin syyskuussa) ja Maston sääntöjen mukainen taklausasento. Kyllä sen videolta huomaa, jos tarkoituksella päähän ajettaisiin. Siinä aina kädet nousee kohti päätä tai mukana selvä hyppy(kuten Ruudulla Viitaluomaa vastaan).
   
 25. Jack Daniel's Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Islanders
  Veljekset Esa ja Vesa, eli Samart ja Salo70 ovat kyllä nyt pahasti kassalla...

  Jos Peltosen telominen olisi ollut käskytys, niin eiköhän asialle olisi laitettu joku pelillisesti vähemmän tärkeä pelaaja.

  Minun mielestäni molemmat eilisen taklaukset olivat normaaleja pelitilannetaklauksia, joilla oli ikävät seuraamukset. Nopea peli kun tuo lätkä on, niin välillä sattuu. Paranemisia Peltoselle.