Mille naurat juuri nyt?

  • 13 263 718
  • 50 455

_Kuusyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
Nauran pakkotoiston foorumille. Lääkkeistä puhuminen on täysin vaiennettu, siis kisaajienkin osalta. Joku vaihtaa kilpailusarjaa dopingtestatusta testaamattomaan ja kertoo jatkavansa silti naturaalina (kilpailla natuna roinaajia vastaan, huutonaurua), niin tästä reaktiona yksi tai kaksi julkeaa ihmetellä tätä kommenttia ja sitten fanipojat tulevat hyssyttelemään ja lopulta itse pääpomo poistamaan kaikki epäilyviestit. Perusteena: "eiköhän kaikki tiedä miten asiat on, ei siitä tarvitse täällä keskustella". Näin sitten osa jää epätietoisuuteen ja kisaajan annetaan valehdella suoraan ilman mitään kyseenalaistusta. Joo, sponsorit ei tykkää jos kertoo miten asiat on, mutta hiljaakin voi pysyä, jonka onneksi suurin osa kisaajista on ymmärtänyt.

Ja se fanipoikien määrä. Ihan uskomattomalla tasolla. Kisaajat tai muuten vaan todistetusti isot kaverit voivat sanoa ihan mitä vain, ollen aina oikeassa. Yleensä se sama muutama uskaltaa antaa vähän toista näkökulmaa, mutta joutuvat heti kymmenien fanipoikien jyräämäksi. Ellei heillä ole helvetin isoja lihaksia.

Olisi mielenkiintoista olla kyseisessä paikassa esimerkiksi kohtalaisen isokokoisen perustajan Miken saappaissa. Aloittaisin varmaan uudistamalla fysiikan lait tai perustamalla oman pikku armeijan. Siis tän kaverin status on siellä sitä luokkaa, että voisi tehdä fanipojillaan ihan mitä tahansa. Häneltä kysellään usein "Miten sä saat pidettyä tän pakkiksen näin hyvänä ja laadukkaana paikkana? :)". Tai "Miten sä jaksat noita trolleja ja provoajia? Mulla menis ainaki hermo heti...". Joo, siis tää pomo heittää lähes päivittäin "haista sä urpo vittu" viestejä siellä. Luonnollisesti silloin *76 tykkää tästä viestistä*.

Kai tuo toimii jollakin tasolla, mutta ei voi kun nauraa ja ihmetellä kuinka voimakas hierarkia tuolla on. Sillä ei ole mitään väliä mitä sanoo, vaan kuka sanoo. Keskusteluissa päädytään aina yhteen ratkaisuun, kaksi tai useampi näkökulma on täysin ennenkuulumaton asia. Ellei sitten kaksi isoa kaveria satu olemaan eri mieltä. Verraten jatkoaikaan, jossa joka ikiseen asiaan löytyy aina kymmenen näkökulmaa, vaikka siihen ei olisi edes syytä.

Suosittelen tutustumaan. Ei tuota meininkiä oikein voi kiteyttää yhteen viestiin.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pelasin elämäni ensimmäisen frisbee -golf matsin. Voitin koko skeidiksen. Märkä pimppakin kelpaisi. Eikä kylmä olutkaan olisi hullumpi.

Ei paskempi kesänavaus?
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Pelasin elämäni ensimmäisen frisbee -golf matsin. Voitin koko skeidiksen. Märkä pimppakin kelpaisi. Eikä kylmä olutkaan olisi hullumpi.

Ei paskempi kesänavaus?

Eihän tuo frisbeegolf-voitto ole paskempi juttu, mutta muuten kesänavauksesi vaikuttaa olevan melko lailla konditionaalin sävyttämä.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Ismo Lehkonen kertoo ytimekkäällä videolla mahdollisista muutoksista KooKoon kokoonpanossa.

Kuvitelkaapa muuten Ikalle hiukset päähän; sehän näyttäisi ihan Jyrki-boylta.
 

MVP8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
YLEn Teksti-tv:n sivulta 201 löytyvälle otsikolle: ''Pikkukahveli näytti osaamistaan''. Ihan ensiksi tuli mieleen ihan jotain muuta kuin ravit.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Mistäs olit väärässä?

Eipä sillä, ettei täälläkin kulkisi jeespoikain armeija tiettyjen viisaiksi ja oikeamielisiksi tiedettyjen perässä. Siihen on yleensä syynsä.
En väitä, etteikö täällä tai ihan oikeassakin elämässä olisi fanipoika-armeijansa, mutta kyllä nuo piirteet korostuvat kehoilijoiden parissa. En sitten tiedä, mikä ihmeen puolustusmekanismi heillä iskee päälle, mutta aika usein tuntuu herkästi lipsahtavan henkilökohtaisuuksiin, jos joku ihan asiallisestikin kyseenalaistaa jotain heidän juttuaan.

Itse arvostan sitä duunia, mitä esim. Gymlogin tyypit tekevät, mutta en aina jaksa asennetta, joilla he suhtautuvat kritiikkiin. Nyyssölän blogissa esimerkiksi ei hirveän paljon soraääniä sallita. No, toki se on hänen hiekkalaatikkonsa, mutta stemmaa vain silti melko hyvin mielikuviin herkkänahkaisista bodareista.

Niin, ja mulla ei ole tunnareita Pakkotoistoon enkä ole kirjoitellut Nyyssölän blogiin. Seurailen satunnaisesti molempia ja Gymlogit olen katsonut kaikki. Erityisesti viimeisin eli Gymlog 42 oli todella hyvä, suosittelen ehdottomasti kuntosalin vakiokävijöille. Löytyy Youtubesta.
 

Jarvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, JYP (Never stop the madness)
Riemurasia - Naiset
Tämän päivän tekniikan tuomaa ihanuutta, eikä koske pelkästään naishenkilöitä.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Melko sysimustaa huumoria, mutta nimimerkki pikkuvaimo "Oscar Pistoriuksen murhaoikeudenkäynti" ketjun perustajana hörähdytti...:)
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Jokeriosiossa virinneelle "keskustelulle" kun muutaman nimimerkin jutut vähän eskaloituneet... Osasinkin kyllä odottaa että joku ottaa tämän yhden sankarin viesteihin kiinni.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Sille, että Jokerien pukukopissa on faksi. Mitä vittua...

Maalaisilla menee f ja v sekaisin. Vorssassa ne saatana kiusaa faksia fähän fäliä. Ja Lahes kans. Onneksi sentään meidän monikulttuuriseen pukukoppiin näitä maalaisia otetaan, ei tarvitse jostain känädästä hakea pörröä paijattavaksi. Pääasia on yhteinen kieli kentällä, kopissa voidaan sitten rikkoa vaksi ja pomotella faksia.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Maalaisilla menee f ja v sekaisin. Vorssassa ne saatana kiusaa faksia fähän fäliä.

Liekö sinulla parempaa tietoa, mutta perimätiedon mukaan vorssankielessä on vain yksi sana, jossa on ähvä, eikä se ole mikään ylläolevista, vaan pesufati.

Joku tämän Kanta-Hämeen helmen alkuperäisasukki voisi varmaan tulla itse vahvistamaan tiedon paikkansapitävyyden.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Liekö sinulla parempaa tietoa, mutta perimätiedon mukaan vorssankielessä on vain yksi sana, jossa on ähvä, eikä se ole mikään ylläolevista, vaan pesufati.

Joku tämän Kanta-Hämeen helmen alkuperäisasukki voisi varmaan tulla itse vahvistamaan tiedon paikkansapitävyyden.
Muuten oikein, mutta se on pesofati.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Ei jumalauta, onko äijjempää 8-vuotiasta olemassa? Pudotti näin päivän aluksi aivan täysin. :D

Lapsitähden raideri hiljensi keikkajärjestäjän: 9 miljoonaa dollaria ja Messi potkimaan palloa | Viihde | Iltalehti.fi

Mä nauroin tuolle kanssa ensin. Sitten mietein, että eikö mukulan faijan tai managerin (luultavasti sama asia) olisi kannattanut vähän jotain tuohon kommentoida. Joo kaveri ei siis haluaisi keikkailla, mutta pitääkö sitten suostua neuvottelemaan keikasta ja antaa tuollainen raideri? Varmaan ei tarvii enää jatkossa keikkailla ton raiderin julkistamisen jälkeen :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös