Mille naurat juuri nyt?

  • 13 204 995
  • 50 364

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Nauran sille että JYPin palstan mukaan Immonen ja Perrin olivat halpoja tuurihakuja tyyliin Quirk ja Lepine.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Tulee kyllä hymähdettyä joka päivä kun Jatkoajan aukaisee tuo otsikko Hokiteron paskalista.

Siinä on vaan jotain hauskaa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Eihän tämä ole ihan todellista? Niin tai näin, kyllä naurattaa.

Samaa mieltä. Aikuiset ihmiset esiintyvät nickeillä bittiavaruudessa ja väittelevät siitä, oliko oikein tai väärin paljastaa Salattujen elämien (!!) juonikäänteitä. Tämänkö takia sotiemme sankarit taistelivat? Tässähän rupeaa melkein tosissaan miettimään, että olisiko Neukkujen rysään jääminen ollut se huonompi vaihtoehto? Ja hei - tuo oli IRONIAA nyt kuitenkin.

Mulla on paljastus ensi vuoden Salatuista Elämistä: Seppo ja Ismo homoilevat ja Kotikadun Hannes kiihottuu heitä katsellessaan. Heikki Kahila ja Tauno Äijälä maksavat seksistä Ulla Taalasmaalle. Tulossa on siis koko tv-kirjon crossaamista vihdoinkin myös Suomeen!
 

Realcowboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Todellisuus on ihmeellisempää kuin mitkään Asko Vileniuksen tekemiset Fingerporissa.

Viikonloppuna tuli naurettua useampaan kertaan, kun kerrottiin, että Talvivaaran työntekijät on komennettu karkottamaan lintuja nestealtaista mm. käsiä taputtamalla. Mieleen tuli puhemies Maon määräämä kampanja 55 vuotta sitten, mistä on materiaalia Youtubessakin. Kampanja päätyi nolosti, kun pikkulintujen kadottua viljelmille ilmaantui vaikeammin karkoitettavissa olevia vieraita.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Naurattaa joidenki itkuraivarit kisojen lippujen hinnoista. Bisnes on bisnestä ja that's it. Suomenkin pelit näkyy ilmaiseksi ja jos haluaa katsella muutenkin ilmaiseksi niin onhan noita baareja mihin mennä vaikka kaveriporukalla.

Itse ainakin olen vallan tyytyväinen jo pelkkiin suomen peleihin, muut pelit näkee sitten teksti-tv:stä. En tainnut viime kisoissakaan katsoa kuin Suomen pelit.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
- - -
Suomenkin pelit näkyy ilmaiseksi ja jos haluaa katsella muutenkin ilmaiseksi niin onhan noita baareja mihin mennä vaikka kaveriporukalla.
- - -

Muistoja menneisyydestä, kun matsit näkyivät vain PTV:llä eikä sitä ihan joka kotona ollut. Pari peliä katselin baarissa, sitten sattui matkaan mikahäkkisen ex-morsian jolla sattui kotona näkymään PTV. No, kisoja ei ihan loppuun asti jaksettu yhdessä katsoa vaan viimeiset pelit menivät taas baarissa.

Nyt on vaan jo sen verran vanha, ettei jaksaisi joka päivä baareissa reuhata joten päivitin kortin.

Nauran vanhoille jutuille.
 

Balrog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Erilliset saarekkeet
Kuvauksia elokuvista tuoreen Nytin tv-osiossa:

Varjojen valtakunta - "Nahkafetissivampyyrit ja myyrän näköiset ihmissudet ottavat yhteen."

Invincible - voittamattomat - "Uutisia elokuvamaailmasta: Matrix ja Highlander kreisibailasivat, ja yhden illan jutusta syntyi kammottava mutantti."
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kalervo Kummola kävi avaamassa lätkän MM-kisat. Kummola rupeaa vuosi vuodelta muistuttamaan yhä enemmän jotain sarjakuvahahmoa. Hänet voisi valehtelematta sijoittaa sellaisenaan Batman-leffaan ilkiöksi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK ja brändin juojat. NP#35.
Kalervo Kummola kävi avaamassa lätkän MM-kisat. Kummola rupeaa vuosi vuodelta muistuttamaan yhä enemmän jotain sarjakuvahahmoa. Hänet voisi valehtelematta sijoittaa sellaisenaan Batman-leffaan ilkiöksi.

Aivan tai siihen uuteen Titaniciin ankkuriksi.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Kalervo Kummola kävi avaamassa lätkän MM-kisat. Kummola rupeaa vuosi vuodelta muistuttamaan yhä enemmän jotain sarjakuvahahmoa.

Kuten myös Niinistö näytti joltain ruttuiselta piikkinokalta, joka luki koko tekstin paperilta. Olisi hieman voinut perehtyä tuohon ennakkoon. Koko tilaisuus aiheutti myötähäpeää.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Hartwall Areena 4.5.2012: Liput vähintään 500€/kpl. Katsomot täynnä. 13000 valkopaitaista legoukkoa istuu hiljaa kädet reisillä kunnes SUOMI iskee maalin. Kaikilla nousi kädet pystyyn puoleksi minuutiksi, sen jälkeen palataann perusasentoon. Ehkä taas seuraavassa erässä taas saa jumpata vähän.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jone Nikulalla yllättävä harrastus | Idols | Iltalehti.fi

Jutulle en oikeastaan naura, koska on hyvä että ihmiset harrastavat. Toisilla se on jooga ja toisilla liiman haistelu. Kuitenkin nuo kuvat ovat ihan helvetin epätasapainossa. Etenkin tuo toinen naurattaa. Pitäähän sitä nyt näyttää kovalta jätkältä joogajutussakin, kun on kerran tuon naurettavan imagon ylleen pukenut.

Niin ja ituja ei vittu syödä!
 

scholl

Jäsen
Tarja Halonen ei olekaan niin ruma kuin kuvitellaan, koska osa ei ole koskaan nähnyt Suomen liikenneministeriä. Siinä on kyllä pässinnäköinen nainen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös