Mille naurat juuri nyt?

  • 13 214 814
  • 50 368

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Vladimir Putin suorassa lähetyksessä: "Voitimme rehellisesti" *krokotiilin kyynel*

Best Joke 2012 So Far By Vladimir Putin.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
AKT:n spedeille. Vaikka asia itsessään on vakava, touhua voi kuvata vain yhdellä sanalla: priceless.
Duunin uusi ns. järjestelmä sen sijaan on puhdasta itkunaurukamaa. Ole koskaan enkä missään törmännyt vastaavaan paskaan, ja alalla tullut oltua about 15 vuotta. Homman kruunuksi uudella, idea/periaatetasolla ihan hyvän oloisella pomolla ole selkeästi hajuakaan siitä, millä aikataululla ja toimintatavoilla täällä on pakko mennä; rytmi ja deadlinet kulkevat "hieman" nopeammin kuin entisellä työpaikallaan. Dippadai, dappadai, vittu sepikumpulainen jee:).
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Jortikka on täysin vetelä Summasen käsittelyn jäljiltä?
 

xAnZax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jortikka antoi kaikkensa ja pysyi pitkään jopa pelottavan kovana, mutta kuten yleensä uudessa ympäristössä ekalla kerralla käy, ei osata ajoittaa oikein sitä milloin se viimeinen puristus ja pinnistys pitäisi tehdä. Joten ennenaikaisesti loppui tämäkin ilo.

Mutta hei, kuusi kertaa on Jortikka onnistunut kullittamaan joukkueellisen nuoria salskeita miehiä. Kyllä siinä on yhdelle Jortikalle tarpeeksi aihetta seistä ylpeänä joukkueensa takana!


Mut hei pojat, eik nää jutut kuuluis jättää ala-asteelle?


Edit: Mitäköhän ne ajattelee siellä venäjällä meistä, Suomalaiset tulee ryöstämään pisteet ja ensimmäisenä näkyy vain Jortikan pää punaisena ja raivosta sykkivänä.
 
Viimeksi muokattu:

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Fernando Torresin maaliton putki aiheuttaa jo pientä hilpeyttä. 50 miljoonan mies on nyt vaeltanut yössä kentällä yli 1300 minuuttia. Eli edellisestä maalista on jo tuon verran tehokasta peliaikaa.
Linkin takana lisää statsia kyseisen kaverin kuluvasta kaudesta:
Did Fernando Torres score last game?
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Eipä ollut mainintaa, oliko kyseessä ajokoira.

Entä tiedä onko kyseessä sama koira kuin tässä (bokseri). Jutun kirjoittaja joka tapauksessa sama. Ja linkki siis edelleen Seinäjoen Sanomiin, joissa mainittu koira poltti rintsikat. En tiedä oliko kyse paskansyöjäkoirasta - Pavlovin Koira ei ainakaan ollut kyseessä, hän on ehdollistunut aivan muihin asioihin, toki Blues-kannattajana paskaa tulee edelleen usein syötyä.
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vähän hymyilyttää Rauman Lukon touhu. Seuran tavoite on finaalipaikka ja pukumiehet on myöntäneet julkisesti, että tämän kauden pelaajakulut on yli kolme miljoonaa euroa. Joukkueella tekee tiukkaa päästä edes kymmenen joukkoon ja valmentajakin on vaihdettu. Kukaan johtomiehistä ei ota mitään vastuuta, eikä uskalla omalla naamalla sanoa että kuka on koonnut joukkueen.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Meinasin ensin laittaa HIFK-osion "Petulle kenkää ketjuun" mutta siitä tulisi varmaan mukahassuttelubannia. Pohjanmaalta löytynyt todellinen paskansyöjä; linkki Seinäjoen Sanomiin.

No, tämänytmikäänuutinenollut!

Koirat yleensäkin (kokemusta on) ovat mieltyneet hevosenpaskaan ja on jopa terveellistä joidenkin entsyymien saannin takia, mutta eihän se nyt mikään maailman miellyttävin juttu ole.
Mutta - mitäpä sitä ei lemmikkinsä terveyden eteen tekisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös