Mille naurat juuri nyt?

  • 13 230 590
  • 50 401

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Itse olen jo pari päivää naurekellut Dominaattori-ketjua, jossa AnFa kiusaa porilaisia. Nyt mukaan tuli jo eka raumalainen, joten bileet varmasti vaan paranevat.
Ei niinkään suuri yllätys, että aktiivisimmat ketjuun osallistuneet löytyvät tällä hetkellä pelikieltolistalta.

Yllättävän pitkään saivat mellastaa.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Tämän pitäisi ehkä olla paremminkin ketjussa jossa on epäselvää itkettääkö vai naurattaako jokin asia. Laitetaan nyt kuitenkin tänne.

Juuri nyt riemastuttaa HS:n verkkosivujen keskustelupalstan luokaton "keskustelu" koskien Mika Ihamuotilan ostamatta jääneitä Marimekko-osakkeita. Suurella enemmistöllä kirjoittajista ei ole vähäisintäkään ymmärrystä talouden peruskäsitteistä, sen enempää kuin siitä mistä tapahtuneessa oli edes suunnilleen ollut kyse.

Heikkotasoisessa ja tiedonvajetta huutavassa nettikirjoittelussa ei ole tietenkään mitään uutta. Kuitenkin, tätä on blogiaikakauden tietoyhteiskuntakansalaisuus ja digitaalinen demokratia alastomimmillaan.

Samaan hengenvetoon suosittelen oheislukemistoksi Erasmus Rotterdamilaisen tasan 500 vuotta sitten kirjoittamaa teosta Tyhmyyden Ylistys eli Moriae Encomium.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Yhtä fyysinen lajihan pokeri on kuin ammunta.
Ei muuten ole. Pokeria voipi pelata velttoranteinen svedukin, kun juuri minkäänlaista motoriikan hallintaa ei tarvita. Riittää kun osaa istua, eikä edes välttämättä suorana.

Pajatso on yhtä fyysinen laji kuin ammunta. Se olympialajiksi, hop!

Kuitenkin, tätä on blogiaikakauden tietoyhteiskuntakansalaisuus ja digitaalinen demokratia alastomimmillaan.
Niinpä. Yksi mies (nainen), yksi ääni. Tyhmän ääni kuuluu ihan yhtä kauas kuin fiksumman. Demokratia ei toimi, tietoverkossakaan.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Satiksen jutulle, jossa kerrotaan kuinka pian aletaan kouluttamaan DI-insinöörejä... Ja heti perään kuvatekstissä lukee, että tradenomeiden koulutus alkaa jne. Varsinainen sanaseppo päässyt kirjoittelemaan. :)
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
HS: Karkotettava somalimies pelkää paluuta entiseen kotimaahansa.

Erityisesti kohta "äitini elää Suomessa. Täällä on myös 5–7 veljeäni." nauratti. Kukas niistä mitään tarkkaa lukua pitäisikään. Ja sitäkin mietin, että eikö jätkä ole jo saanut tuon jutussa kaipaamansa toisen mahdollisuuden, jos on jo saanut kaksi yli kahden vuoden vankeustuomiota?
 

Reckless

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Sami Kapanen
Ihan oikein, että tuon lähettäävät taikaisin afrikkaan. Täällä Kuopiossakin pyörii näitä maahanmuuttajia, jotka sitten joukolla rötöstelee ja harjoittavat sakinhivutusta... Ei sillä ettäkö minulla jotain näitä vastaan olisi, vaan kun ei näytä kaidallatiellä pysyvän, niin mitä sitä sitten täällä elättämäänkään.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Mahtavia luku elämyksiä tarjoaa tämä herra Batigol tuolla ympäri jatkoajan syövereitä. Keep up the kuud wörk!

Tämä tuli suoraan sydämestä.
 

iGooni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mahtavia luku elämyksiä tarjoaa tämä herra Batigol tuolla ympäri jatkoajan syövereitä. Keep up the kuud wörk!

Tämä tuli suoraan sydämestä.

Hahahahah, joo. Tuolla NHL-osiossa tämä Jagrista kertova ketju on kyllä ollut hyvää tykitystä. Suosittelen kaikille.
 

Tumbi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Red Wings (Oilers), Liverpool, La Selección
Jokerit 08-09 - tarvitaanko muutoksia? -ketjun annille koskien Jokereiden maalivahtitilannetta. Siellä jo huudellaan Göhringin, Passmore, Puurulan jne. perään sekä tiedustellaan Jatkoaika Winter Classicin maalivahtien halukkuutta, kun selvesi ettei Riksman pelaakaan tänään ja maalivahtikaksikkona toimii lainamies Strömberg-Kivisaari(anteeksi kuka?).

Onneksi kahvit tulivat tällä kertaa syliin eivätkä näppikselle.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
"borat"

Tää "Boratin" uusin leffa kantaa kyllä hilpeää nimeä:

Bruno: Delicious Journeys Through America for The Purpose of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable in the Presence of a Gay Foreigner in a Mesh T-shirt.

Pääosissa siis seikkailee tietenkin tummaihoinen homo nimeltä Jeesus.
 

Seppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät
Tuolla winter classic-ketjussa muutamia kirjoittajia. Jäbät on menossa pelaileen 1,5 tunniksi Valkeakoskelle, mutta toi hössötys tuolla ketjussa on kyllä parasta huumoria sitten nelosen hauskojen kotivideoiden. Porukkaa ajaa katsomaan peliä satojen kilometrien päästä ja maksaa vielä osan jäävuorosta. Ja joku ehdotti, että tarvisi kysyä Valkeakosken kaupunkia sponsoriksi, ja että mtv3 pitäisi tehdä höntsävuorosta juttu töllöön.

Mutta ei mitään, hienoa toimintaa tutzbalta jaksaa moisen kokoontumisen järkätä.

Niin, ja nauran myös Sportin kyseenalaista jalkamaalia.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters

Mitäköhän seuraavaksi on listalla, WOW:in pelaaminen tai nettirunkkailu?

Olympialaisillakaan ei vissiin kovin hyvin tämän globaalin laman alla pyyhki, kun tällaisia edes mietitään. Eikä ole mitään pokeria tai sen pelaajia vastaan. No, toisaalta Ville Lång voisi osallistua tähänkin lajiin, ellei matsit mene sulkiksen kanssa päällekkäin...
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Olympialaisillakaan ei vissiin kovin hyvin tämän globaalin laman alla pyyhki, kun tällaisia edes mietitään.
Ihmeellistä logiikkaa. Kun joku firma keksii mainostarkoituksessa vaatia pokeria olympialaisiin, niin se kertoo olympialaisten heikosta tilanteesta?

Minäpä alan vaatia, että kaikki Nokian kännykät pitäisi varustaa Sveitsin armeijan linkkuveitsellä. Kylläpä Nokialla menee huonosti, kun tällaista edes harkitaan!
 

tty_01

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aino-Kuutamo ..... ei helvetti mikä etunimi....

Jos vanhemmat ovat antaneet nimen, niin eivät ole säälineet lasta ja jos taas on itse vaihtanut, niin on kyllä kuutamolla.

Nauran myös Anna Abreusta tehdylle megapaljastukselle:
http://viihde.mtv3.fi/uutiset/musiikki.shtml/778015?abreu_anna

Ja oikeastaan voisin itkeäkin, sillä aatelisuusko oikein on megapaljastus...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös